Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

jelatin konusuna gözüm takıldı.ben viyanada selülozdan yapılmıs kapsulu hap bulmustum.ne yazıkki jelatinler güvenilir değil.vejeteryanlar için yapılmıs selülöz kapsul var.yurtdısında vejeteryanlara özen gösterildiği kadar ülkemizde ve her yerde müslümana özen gösterilmiyor.

diyetisyene gideyim dedim.hastaları yarım saatliğine idare et dedim ama arkadas haklı olarak cok yogun dedi kabul etmedi.bu hafta eski listelerden birini uygulayım haftaya yerine baktıgım dr gelecek.rahata ererim inşallah.

diyetisyene gideyim dedim.hastaları yarım saatliğine idare et dedim ama arkadas haklı olarak cok yogun dedi kabul etmedi.bu hafta eski listelerden birini uygulayım haftaya yerine baktıgım dr gelecek.rahata ererim inşallah.
Hoşgeldin canım inşallah rahata erersin bir an önce. Eski listenide uygulayabilirsin bu hafta takım olarak birinci olcaz inşallah

selam kızlar ben 6.takımdan gelıyorum kardes sayılırız.gulşaha bakmak ıcın ugradım umarım hersey yolundadır.gulşahcım tebrık ederım masallah tekrardan hızlı bısekılde erımeye baslamıssın.sankı artılara dogru gıdıyodun sonzamanlarda yanlıs hatırlamıyosam.dıyetısyeen çözum olmus ınsallah hedefe ulasana kadar sonuc alırsın.menulerıne baktım süper o menulerle kılo vermen kacınılmaz.hırslanınca oluyo ama ben omenulerle doymam sankı sımdı.ama 66larda sürünuyorum.amelıyatımdan dolayı bıde hareketsızlestım.ınsallah kılo almam buaralar idolümsun takıpteyım senı banadagaz olur ınsallah:)

biz malesef insana önem vermeyi öğrenememiş bir ülkeyiz
demek rakibem gülşah
evet kapışın bakalım
hayır dşyebilen insanlara bayılıyorum ben yogunda olsam evet derdim :) eski liste iyi fikir canım yeniden başlamış gibi
Kaptanım benim bu haftaki hedefim 65.5
tmm cnaım şu hedefler nereye gitmiş bir bulayım
Hoşgeldin canım inşallah rahata erersin bir an önce. Eski listenide uygulayabilirsin bu hafta takım olarak birinci olcaz inşallah
inşallah inşallah

hoşgeldin canım iyileşene kadar idare edeceksin dikkat edersen almazsın . ön yargı yanlış birşey inan sende yapsan o listeleri sende doyarsın

HEDEFLERİMİZ

YASEMİN***76,2****
GÜLŞAH***66,9****
AYÇA***84,1****
BLUE***56,3****55,7
BÜŞRA***66,5****65,5
HATİCE***74,0****
S_A***87,9****
ŞULE***70,9****
AYFER***66,6****66,6

Selamm ben geldim
Çok yorulmuşum hastanede
Haftasonuda baya yoğun geçti görümcemler falan kv deydik
Menülerimi hatırlamıyorum ama sadece menüm dışında yediğim iki şey var
1 tane çiğ köfte ve kahvaltıda 1 yk kadar sucuklu yumurta
Ama inanın iki gündür kızartmalar, çekirdekler,dondutmalar,börekler daha hangisini saysam ki Ama yemedim tabiki

Hoşgeldin canımm
Çok geçmiş olsun öncelik sağlığın tatlım iyleşte verirsin inşallah
Evet canım bayram tatilinde baya aldım kilo artık sıkıldım al ver olayından bide diyetisyeni deniyim dedim,şimdilik iyi gidiyor şükür, listeye ilk baktığımda bende dedim eyvah aç kaldım diye ama inan okadar tok tutuyorki hiç aç kalmadım

HEDEFLERİMİZ

YASEMİN***76,2****
GÜLŞAH***66,9****66
AYÇA***84,1****
BLUE***56,3****55,7
BÜŞRA***66,5****65,5
HATİCE***74,0****
S_A***87,9****
ŞULE***70,9****
AYFER***66,6****66,6

maşallah tebrikler canım, ısrar kıyamet olmadı mı

Selamlar takım arkadfaşlarım naparsınız. ben yine yogun çalışıom. bir yandan da arkadaşım geldi misafir var yani akşamları da yogunum anlayacagınız. 1 hafta kalacak. haftaya okul kayıtları var sonra bende sizlerleyim tekrar

sahgull canim hg dr ne dedi iyimi hersey ve ananasa izin var mi . Ayrica cokda kacamak yapmamissin bence seni geri goturmez :)

H HedefVeBasari canim hg yoğunluğun biter bitmez dönüyorsun vakit kaybetmek yok
Hoşbulduk ayferim
Ya doktor pek iyi şeyler söylemedi plt düşmüş gene ama hayati sınırda değil bazı testler istedi bide mikroskopta sayalım hücrelerini dedi ona göre değerlendirelim yine dalağımı almayı gündeme getirdi bakalım iki haftada toparlar belki, dolayısıyla ananası soramadım bile

maşallah tebrikler canım, ısrar kıyamet olmadı mı
İki haftadaki farkı görünce ısrar etmediler hatta bana yardımcı bile oldular kahvaltıda bana ayriyeten tabak falan hazırlamalar bi görsen bide nefsine çok hakimsin diyo görümcem ben olsan azda olsa bu kalabalıkta dayanamaz yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…