Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yürüyüşü hiç sevmiyorum sevmediğim içinde bir sürü bahane üretiririm
Jilliandaki kadın gerekçekten çok itiçi ama deniyeceğim
Leslie o da çok uzun mutlak küçük kızım birbahaneyle bölebilir
Ama ne olusa olsun seveceğim

Havuç işini hiç düşünmedim ama sanırsam pişirilmişti diyedisyenim sorun yok yiyebilirsin dediğinden dolayı en mahsum o geldi gözüme. Spor bugün yapıp size sölüyeceğim...
Evet öyle deyip devam ediyorum bakalım...

Hım özellikle sordum benim diyetisyen belli bir kilo en azından 70 kiloya inene kadar özellikle spor yaptırmıyor. :S
Aslında benim cekindiğim şey benim sporu sevmemem değil kilo verme aşamasında uğraşsamda bir vakkitten sonra bırakırım korkusu var. Ne güzel makül bir çözüm bu fikrinizi söylüyeceğim
kızlar bugun arazi olacagım kusura bakmayın annemle tarhana yapıyoruz da
Kolay gelsin bende yaptım...
haklısın ya bugünden itibaren başlıyorum canım merak etme :)
Hoş geldin canım

evet canım internette jillian diye arat, level 1 le başla.. çok beğeneceksin : )
tartı ve kilo verme konusunda çok haklısın.. lodos rüzgarı bile ödem yaparmış düşünsenize : )
her yediğimiz vücutta farklı su tutuyor.. mesela irmik, şeker, bunlar kendi grlarının kat kat fazlasını tutuyormuş..
regl döneminde aslında 10 gün tartılmamak gerekiyor yanıltıcı oluyor, ben en başından en sonuna kadar çok şiş oluyorum kendim parmaklarımdan hissediyorum hatta bittiğinde de öyle, burada bildirim yapmak zorunda olduğum için tartılıyorum, taylan kümelinin listelerini yaparken 2 hafta tartılmazdım ben : ) iyi sabrediyormuşum : ))
hızlı giden kası suyu alır götürür, yağ kolay yanmıyor.. spor ve dengeli beslenme sonucu çok anormal sağlık sıkıntısı olmayan herkes er geç verir, yeter ki kaçamak yapmayalım.. ben mesela tatil öncesi arada sırada kaçamak yapıyordum çok engel oluyormuş meğer..

canım hoşgeldin, profiline girip tüm mesajlarıma tıklayınca son yazdığın mesaja ulaşabiliyorsun, oradan takip edebilirsin..

duramıyorum ki canım tartılmadan annemde hep söylüyor tartılma diye ama bakıyorum kilo verememişsem ona göre sporumu artırıyorum tamam her gün tartılmam belki tartıyı saklarım ama haftada 2 kere tartılırım yani en azından

canım ya şimdi erkek arkadaşım ve ailesi istemeye gelecekler aileler işin içine girecek ve beni gördüklerinde gelinimiz kiloluymuş lafını duymak istemiyorum yani 1 - 1.5 sene içerisinde nişan düğün herşey olacak ama en güzel halimle olmalı hepsi sıkıntı bu aslında kendime kızıyorum biraz niye daha önce başlamadım diyet yapmadım spor yapmadım diye onları en fazla 4 ay daha bekletebilirim gelmemeleri için

sağlıklı olduğu için balık daha iyi canım bilmiyorum ben kıymayı daha yağlı bulurum hep

Benim bu gün makarna yiyesim tuttu Kepekli olsa dahada iyi olur seninki daha da doyurucu olur bence dene derim...

canım karatayda makarna yok, hedefime ulaştıktan sonra 10 günde 1 vs ev eriştesine izin var.. kayınvalidem çok güzel yapıyor oğluma, ayda yılda 1 belki ondan yerim ama canım çekmiyor artık hiç.. eskiden en sevdiğim şeylerdi pasta börek poğaça makarna..haftasonu misafirim vardı onca tatlı tuzlu vardı 3 yk kısır yedim izin olduğu için.. o da 6dan önce..

Anlıyorum canım bizede böyle misafir ağırlamalar olsun en zor şey onun tuzu bunu tadı nasıl olmuş diye abartmak insani misafir almakdan geri duruyor sırf bu yüzden pravo sana

Selam bluecum iyiyim sen nasılsın ?

Nasıl gidiyor hayat ?

ben de iyiyim canım bildiğin gibi : ) aileler gelecek hac var ona heyecanlıyız, onun dışında çok bi değişiklik yok, türkiyeye gittim orada 3 kg aldım malesef, veriyorum şimdi.. jillian yapıyorum baya farkettirdi, 55 tim en son ama 54 kg halimden daha inceyim şuanda.. sıkılaşma belli bi yaştan sonra şart, bi 5 sene önce bu kilodayken daha inceydim.. 30u geçtik artık tabi bi de anne olduk haliyle böyle oldu : )

Anlıyorum canım bizede böyle misafir ağırlamalar olsun en zor şey onun tuzu bunu tadı nasıl olmuş diye abartmak insani misafir almakdan geri duruyor sırf bu yüzden pravo sana

sağol canım kilo verdikçe azmin artacak spor da çok büyük destek.. spor yapınca insan emeğine kıyamıyor

Kolay gelsin kaptan :)
sagol canım benim bitti şükür
Kızlar sizi özlediğim kadar size ne kadar ihtiyacım oldğunu anladım tekrar.
biz de seni özledik ayrıca senin parmaklara da burda ihtiyaç var
tünaydın ablacım yogun bir gündü yeni dönebildim
karatayaı bozmaman çok güzel haber doğrusu canım
bu arad kaptan kendini fazla yorma
eda ayrılma buralardan
bu arada bu gün kardeşim nerelerde
yormayım dedim ama yoruldum çünkü baya bir çok yaptık ablama bana annemlere oda anca bitti
hımm havucun pişmişine mi izin verdi diyetisyenin neyse o kar zarar hesabına girmiştir havuca izin vermezsem gözü döner diye düşünmüş olabilir
canım leslie 1 mile 17dk filan galiba inan miniklerde sıkılmadan yapar seninle
ahh ahh o Taylan Kümeli ahh
kızı Elifin blogunu takip ettim bende emziren annelerde yapabiliyor diyor ama ben o iş nasıl olacak bilemiyorum hemen başlayamam sanırım ama süper işe yaradığı kesin galiba hele ödem sökücüleri kesinlikle
ay kıyamam not mu aldın sen birde nerde kaldım diye canımsın
hımm tarifin çok güzel makarna mı yedin sen diye kızacaktım ama izin verilen miktarı aşmamışsın ayrıca bluenun dediği gibi kepekli sebzeli makarnalar var inan tadı da çok güzel denemenitavsiye ederim bir sonraki hakkında

canım nişanlandığımda 55 kg idim (hazirandı) düğün stresine aralıga kadar 60lara ulaştım ocak sonunda evlendim ve evlendiğimde diyet bile yapmadan 53 kg idim . Anlayacağın bu süreçlerde ödemde yapıyor stres sen strese girmeden dikkat ederek giden gidecek ayrıca kilo yüzünden nasip mi ertelenir bulan var bulamayan var
Benim bu gün makarna yiyesim tuttu Kepekli olsa dahada iyi olur seninki daha da doyurucu olur bence dene derim...
dün akşam makarna yaptık aynı zamanda tarhana işleri vardı ee makarnayı dışarda unutmuşuz oysa gece boyu Ankara 'yı sel aldı bizim makarna o havada nasıl bozuldu ki
Kızlar akşama kendimi tutmayı başarırsam muhteşem bir gün geçiriyorum diyet konusunda:) Uzun zamandır yapamadığımı yapıyorum. Akşam yağsız 1 yumurta ile menemen 1 bardak ayran 1 dilim ekmek var
kesinlikle bozmayacağından ve planladığın gibi bitireceğinden eminim canım
ama niye gözümü korkutuyorsun bluecum şurda 30'a 15 ay kaldı daha ben doğum kilolarımı vereceğim alma kısmını bir atlatsaydım
sağol canım kilo verdikçe azmin artacak spor da çok büyük destek.. spor yapınca insan emeğine kıyamıyor

aynen öyle nboşuna mı ter attım o kadar diyorsun

@meantress canım sen kilo çizelgesini ekleyebilmişsin nerden ekledin anlatsana takımca çizelgelerimizi geri getirelim

tam laptondan girecektim sigortalar attı acayıp yagmur var Ankara da özlediğimiz gibi
neyse açmayım evde de erkek yok dedim bi yer yansa bu halde ugraşamam
telefonun wifisini bagladım rahatca yazayım diye ama bu defada telefonun sarjı bitti Allahtan alıntılarım uçmamış
çıktım şarteli açtım ee bu defa da uydu gitti bi zımbırtı var kordinat buluyor onunla buluyum dedim oda olmadı öyle evde sakin sakin uyku moduna girmeye karar verdim uyudum uyuyacağım

Selamm ben geldimm
Çok yoruldummm
Kan değerlerimde biraz yükselme olmuş toparlıyosun ilaçsız dedi doktor ama bu kadar sık düşmesi iyi değil dedi yarın doktorlar toplanıp görüşceklermiş ameliyat için karar vercekler gerekip gerekmediğine 15 gun sonra tekrar kontrole gidicem ozaman sonucu konusuruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…