Yürüyüşü hiç sevmiyorum sevmediğim içinde bir sürü bahane üretiririmcanım bence en güzel spor dışarıda yürüyüş, kulağına müziği takıp yürüyeceksin tempolu : ) ama mesela benim vakit sorunum var, sabah erken kalksam işçiler çalışıyor parkta, buranın işçileri tr gibi değil, rahatsız oluyorsun.. akşam da geç çıkınca karanlık oluyor, şimdilik evde jillian yapıyorum. leslie yi sevenler var ama ben sevemedim mesela.. jillian yarım saat sürüyor sadece, hem kısa hem etkili.. en güzeli jillian yapıp yarım saat de yürümek eğer imkan varsa..
Havuç işini hiç düşünmedim ama sanırsam pişirilmişti diyedisyenim sorun yok yiyebilirsin dediğinden dolayı en mahsum o geldi gözüme. Spor bugün yapıp size sölüyeceğim...hadi bakalım bir jilliancı daha geliyor.
canım ben yetişemiyorum galiba artıkım
canım benim gayet iyi zatenyulaflı bisküviyi filan diyetisyen verdiği için değiştirme derim sonuç olarak diyetisyenin vardır bir bildiği bizim Eda(valki) gayette diyetsiyenin verdiğini harfi harfine uyguladı ve sonuç olarak muhteşem kilolar verdi bence devam. sadece havuç salatası umarım kavrulmamıştır çünkü havuç piştiğinde direk şekere dönüyor
hadi iyi haberlerle gel inşallah kuzum
tabi değişimi gördükçe aşka geliyor insan bende ki değişim de çyle göbek kası yaptım
hayırlı olsun gömlekte girmiş bedene
afiyet olsun canım
canın neden sıkkındı bilemedim ama sporu yapmışsın kendini de aç bırakma ama şu hayatta tüm sıkıntıları sonra gülerek anlatıyoruz delilik belirtisi değil sadece hayat tecrubesi
canım olur mu haftada bir kilo gayet iyi sen eski diyetleri unutuyorsun bedenin yaptıgın zamanda mı hayır o zaman şimdiye bakıyorsun haftada bir kg gayet normal boşuna morelilini bozma harika bir rakam
günaydın canım kısa sürede düzene gireceğine eminim cnım
canım leslie 1 mile ile başla al çocukları birlikte yapın evde peşinede 10dk zumba işte spor sana zamanla zaten sen artıracaksın spor sevmeyenlere bire bir bence
valla mantıgını anlamak stiyorsan sor ama bence bir bildiği var çünkü herkesin kilosu metabolizması kan sonuçlarıf arklı oluyor ve bunlara göre liste veriliyor belki bu liste olmasa sen açlık krizlerine gireceksin bide o açıdan bak bence hepsinin bir amacı var
Aslında benim cekindiğim şey benim sporu sevmemem değil kilo verme aşamasında uğraşsamda bir vakkitten sonra bırakırım korkusu var. Ne güzel makül bir çözüm bu fikrinizi söylüyeceğimHım özellikle sordum benim diyetisyen belli bir kilo en azından 70 kiloya inene kadar özellikle spor yaptırmıyor. :S
Kolay gelsin bende yaptım...kızlar bugun arazi olacagım kusura bakmayın annemle tarhana yapıyoruz da
Hoş geldin canımhaklısın ya bugünden itibaren başlıyorum canım merak etme :)
sen internetten mi buldun jillianı
öncelikle davranışın hatalı bence canım kesinlikle cumadan önce tartıya çıkma bazı dr 2 haftada bir tartılmayı öneriyor hergün tartılmayı kesinlikle önermiyorlar insan psikolojisi çok esrarengiz bazen yaptığımız davranışlar negatif motivasyon olarak bize dönüyor
ayrıca haftada 3 kilo zaten sağlıklı değil önemli olan saşlıklı vede kalıcı zayıflamak bir onkoloji uzmanı proftu adıda erkan mı neydi o kesinlikle hızlı zayıflamayı önermiyor haftada yarım 1 iyiydir sonuçta biz bu kiloları haftada 1.2.3 olarak almadık ilk işin tartıyı saklayıp cumadan cumya ortaya çıkar zaten her hafta çok kilo vermek insanın yapısına aykırı ilk haftalar hızlı sonrada itidalli olarak gitse bizde yemeyi cozutmasak yeter tabi spor çart
bu arada kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapıp bunları kendimede yazıyorum
kızlar ben aydındaydım istanbula dondum ama hemen ıse baslamam gerek ucagım rotar yaptı bu saat oldu anca işe gelebildim. gece gecmıs yapıcam tek tek sımdılık opuyorum sızlerı cokk 7529 da kalmısım (notumuda aldım )
Öğlen yemeğim patlıcanlı makarna salatası...
Eki Görüntüle 1237131
Kendim uyduduğum birşe oldu..
Tarifinide ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sağlıklı-yaşam-İçin-tarifler.629596/page-5
Allah şifa verirde kullanmazsın inş
zaten bir başladımı gerisi gelir pozitif motivasyon
sen internetten mi buldun jillianı
öncelikle davranışın hatalı bence canım kesinlikle cumadan önce tartıya çıkma bazı dr 2 haftada bir tartılmayı öneriyor hergün tartılmayı kesinlikle önermiyorlar insan psikolojisi çok esrarengiz bazen yaptığımız davranışlar negatif motivasyon olarak bize dönüyor
ayrıca haftada 3 kilo zaten sağlıklı değil önemli olan saşlıklı vede kalıcı zayıflamak bir onkoloji uzmanı proftu adıda erkan mı neydi o kesinlikle hızlı zayıflamayı önermiyor haftada yarım 1 iyiydir sonuçta biz bu kiloları haftada 1.2.3 olarak almadık ilk işin tartıyı saklayıp cumadan cumya ortaya çıkar zaten her hafta çok kilo vermek insanın yapısına aykırı ilk haftalar hızlı sonrada itidalli olarak gitse bizde yemeyi cozutmasak yeter tabi spor çart
bu arada kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapıp bunları kendimede yazıyorum
hadi bakalım bir jilliancı daha geliyor.
canım ben yetişemiyorum galiba artıkım
canım benim gayet iyi zatenyulaflı bisküviyi filan diyetisyen verdiği için değiştirme derim sonuç olarak diyetisyenin vardır bir bildiği bizim Eda(valki) gayette diyetsiyenin verdiğini harfi harfine uyguladı ve sonuç olarak muhteşem kilolar verdi bence devam. sadece havuç salatası umarım kavrulmamıştır çünkü havuç piştiğinde direk şekere dönüyor
hadi iyi haberlerle gel inşallah kuzum
tabi değişimi gördükçe aşka geliyor insan bende ki değişim de çyle göbek kası yaptım
hayırlı olsun gömlekte girmiş bedene
afiyet olsun canım
canın neden sıkkındı bilemedim ama sporu yapmışsın kendini de aç bırakma ama şu hayatta tüm sıkıntıları sonra gülerek anlatıyoruz delilik belirtisi değil sadece hayat tecrubesi
canım olur mu haftada bir kilo gayet iyi sen eski diyetleri unutuyorsun bedenin yaptıgın zamanda mı hayır o zaman şimdiye bakıyorsun haftada bir kg gayet normal boşuna morelilini bozma harika bir rakam
günaydın canım kısa sürede düzene gireceğine eminim cnım
canım leslie 1 mile ile başla al çocukları birlikte yapın evde peşinede 10dk zumba işte spor sana zamanla zaten sen artıracaksın spor sevmeyenlere bire bir bence
valla mantıgını anlamak stiyorsan sor ama bence bir bildiği var çünkü herkesin kilosu metabolizması kan sonuçlarıf arklı oluyor ve bunlara göre liste veriliyor belki bu liste olmasa sen açlık krizlerine gireceksin bide o açıdan bak bence hepsinin bir amacı var
kıyma yağsız ettense yağsızdır, yağa bakacaksan balık yeme zira en yağlı şey balık canım : )
karatay yaptığım için ona göre söyleyeceğim, yağın bir zararı yok, kiloyu yapan ekmek ve şeker..
Benim bu gün makarna yiyesim tuttukepekli makarnalar var daha doyurucu oluyor canım, ben ondan alıyordum 8 yk yeme hakkım vardı
Benim bu gün makarna yiyesim tuttuKepekli olsa dahada iyi olur seninki daha da doyurucu olur bence dene derim...
eda selamlar nasılsın
Anlıyorum canım bizede böyle misafir ağırlamalar olsuncanım karatayda makarna yok, hedefime ulaştıktan sonra 10 günde 1 vs ev eriştesine izin var.. kayınvalidem çok güzel yapıyor oğluma, ayda yılda 1 belki ondan yerim ama canım çekmiyor artık hiç.. eskiden en sevdiğim şeylerdi pasta börek poğaça makarna..haftasonu misafirim vardı onca tatlı tuzlu vardı 3 yk kısır yedim izin olduğu için.. o da 6dan önce..
Selam bluecumiyiyim sen nasılsın ?
Nasıl gidiyor hayat ?
Anlıyorum canım bizede böyle misafir ağırlamalar olsunen zor şey onun tuzu bunu tadı nasıl olmuş diye abartmak insani misafir almakdan geri duruyor sırf bu yüzden pravo sana
sagol canım benim bitti şükürKolay gelsin kaptan :)
biz de seni özledik ayrıca senin parmaklara da burda ihtiyaç varKızlar sizi özlediğim kadar size ne kadar ihtiyacım oldğunu anladım tekrar.
tünaydın ablacım yogun bir gündü yeni dönebildim
karatayaı bozmaman çok güzel haber doğrusu canımarkadaşlar herkese merhaba sonunda gelebildim aranıza okullanrın açılmasına az kaldı bu yüzden hazırlık aşamasındayım. karatay a çok alıştım kilo verdiğimi hissediyorum ama tartıya çıkmadım cumaya kadar çıkmıcam.
dünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: yok
akşam: 1 kase çorba
1 tabak nohut yemeği , yoğurt
yatmadan önce 1 şekersiz türk kahvesi içtim.
yormayım dedim ama yoruldum çünkü baya bir çok yaptık ablama bana annemlere oda anca bittibu arad kaptan kendini fazla yorma
eda ayrılma buralardan
bu arada bu gün kardeşim nerelerde
hımm havucun pişmişine mi izin verdi diyetisyenin neyse o kar zarar hesabına girmiştir havuca izin vermezsem gözü döner diye düşünmüş olabilirYürüyüşü hiç sevmiyorum sevmediğim içinde bir sürü bahane üretiririm
Jilliandaki kadın gerekçekten çok itiçi ama deniyeceğim
Leslie o da çok uzun mutlak küçük kızım birbahaneyle bölebilir
Ama ne olusa olsun seveceğim
Havuç işini hiç düşünmedim ama sanırsam pişirilmişti diyedisyenim sorun yok yiyebilirsin dediğinden dolayı en mahsum o geldi gözüme. Spor bugün yapıp size sölüyeceğim...
Evet öyle deyip devam ediyorum bakalım...
Aslında benim cekindiğim şey benim sporu sevmemem değil kilo verme aşamasında uğraşsamda bir vakkitten sonra bırakırım korkusu var. Ne güzel makül bir çözüm bu fikrinizi söylüyeceğim
Kolay gelsin bende yaptım...
Hoş geldin canım
ahh ahh o Taylan Kümeli ahhevet canım internette jillian diye arat, level 1 le başla.. çok beğeneceksin : )
tartı ve kilo verme konusunda çok haklısın.. lodos rüzgarı bile ödem yaparmış düşünsenize : )
her yediğimiz vücutta farklı su tutuyor.. mesela irmik, şeker, bunlar kendi grlarının kat kat fazlasını tutuyormuş..
regl döneminde aslında 10 gün tartılmamak gerekiyor yanıltıcı oluyor, ben en başından en sonuna kadar çok şiş oluyorum kendim parmaklarımdan hissediyorum hatta bittiğinde de öyle, burada bildirim yapmak zorunda olduğum için tartılıyorum, taylan kümelinin listelerini yaparken 2 hafta tartılmazdım ben : ) iyi sabrediyormuşum : ))
hızlı giden kası suyu alır götürür, yağ kolay yanmıyor.. spor ve dengeli beslenme sonucu çok anormal sağlık sıkıntısı olmayan herkes er geç verir, yeter ki kaçamak yapmayalım.. ben mesela tatil öncesi arada sırada kaçamak yapıyordum çok engel oluyormuş meğer..
ay kıyamam not mu aldın sen birde nerde kaldım diye canımsınkızlar ben aydındaydım istanbula dondum ama hemen ıse baslamam gerek ucagım rotar yaptı bu saat oldu anca işe gelebildim. gece gecmıs yapıcam tek tek sımdılık opuyorum sızlerı cokk 7529 da kalmısım (notumuda aldım )
hımm tarifin çok güzel makarna mı yedin sen diye kızacaktım ama izin verilen miktarı aşmamışsınÖğlen yemeğim patlıcanlı makarna salatası...
Eki Görüntüle 1237131
Kendim uydurduğum birşe oldu..
Tarifinide ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sağlıklı-yaşam-İçin-tarifler.629596/page-5
duramıyorum ki canım tartılmadan annemde hep söylüyor tartılma diye ama bakıyorum kilo verememişsem ona göre sporumu artırıyorum tamam her gün tartılmam belki tartıyı saklarım ama haftada 2 kere tartılırım yani en azından
canım nişanlandığımda 55 kg idim (hazirandı) düğün stresine aralıga kadar 60lara ulaştım ocak sonunda evlendim ve evlendiğimde diyet bile yapmadan 53 kg idim . Anlayacağın bu süreçlerde ödemde yapıyor stres sen strese girmeden dikkat ederek giden gidecek ayrıca kilo yüzünden nasip mi ertelenir bulan var bulamayan varcanım ya şimdi erkek arkadaşım ve ailesi istemeye gelecekler aileler işin içine girecek ve beni gördüklerinde gelinimiz kiloluymuş lafını duymak istemiyorum yani 1 - 1.5 sene içerisinde nişan düğün herşey olacak ama en güzel halimle olmalı hepsi sıkıntı bu aslında kendime kızıyorum biraz niye daha önce başlamadım diyet yapmadım spor yapmadım diye onları en fazla 4 ay daha bekletebilirim gelmemeleri için
Benim bu gün makarna yiyesim tuttuKepekli olsa dahada iyi olur seninki daha da doyurucu olur bence dene derim...
kesinlikle bozmayacağından ve planladığın gibi bitireceğinden eminim canımKızlar akşama kendimi tutmayı başarırsam muhteşem bir gün geçiriyorum diyet konusunda:) Uzun zamandır yapamadığımı yapıyorum. Akşam yağsız 1 yumurta ile menemen 1 bardak ayran 1 dilim ekmek var
ama niye gözümü korkutuyorsun bluecum şurda 30'a 15 ay kaldıben de iyiyim canım bildiğin gibi : ) aileler gelecek hac var ona heyecanlıyız, onun dışında çok bi değişiklik yok, türkiyeye gittim orada 3 kg aldım malesef, veriyorum şimdi.. jillian yapıyorum baya farkettirdi, 55 tim en son ama 54 kg halimden daha inceyim şuanda.. sıkılaşma belli bi yaştan sonra şart, bi 5 sene önce bu kilodayken daha inceydim.. 30u geçtik artık tabi bi de anne olduk haliyle böyle oldu : )
sağol canım kilo verdikçe azmin artacak spor da çok büyük destek.. spor yapınca insan emeğine kıyamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?