Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam herkese

bu gün yediklerimi yazmak istiyorum:

sabah;
1 yeşil çay
1 elma

öğle :
çorba
kırmızı biber salatası
bezelye 1 yemek kaşığı

akşam

2 dilim kızarmış diyet ekmek
1 tabak mercimek yemeği

gün boyu 2 litre su 3 bardak yeşilçay
spora gidemedim hiç keyfim yoktu

herkeze iyi geceler.......

kızlar günaydın bu hafta sonuncu olmuşum ne kötü yani haftaya 1. olup telafi etmem lazım
dün yediklerim
sabah nestle nesfit
ara yarım paket mai yeşil bisküvi
öğle ton balıklı salata
ara form bisküvi + elma
akşam tarhana çorbası+taze fasulye+çok az makarna
ara 1 bardak çay
yaaaaaa bide birazcık cips tırtıklandım :mymeka:

slm kizlarim, herkeze iyi hafta sonlari dilerim
heytttttt ikinci olmu$um

iyi gunler...
ohaoldumsmile

selam kızlar
iyi haftasonları.
dereceye giren pırlanta, semo ve ozgey e tebrikler...
sabah
1 kayısı yedim ılık su içtim

kahvaltıda
yumurta
zeytin
bol salatalık domates ve azıcık sucuk yedim
2dilim de kepek ekemek

arada 2kayısı

öğlen
bir tabak makarna

ikinci ara
3 kayısı

akşam
çorba yapacağım. bir kase çorba içeceğim.

çok yoğun temizlik yaptım aşkımla. vitrinin falan yerini değiştirdik evin altını üstüne getirdik.
az önce uzgunduygunun söylediği kilotakibi sitesine yediklerimi ve yaptıklarımı girdim. günü eksi 150kalori bitirmişim gibi birşey.
oradan artık kendimi takip ediyorum kaç kalori aldım kaç kalori harcadım. günlük elimden geldikçe 1000i geçmemeye çalışacağım. hadi bakalım hayırlısı artık.
iyi akşamlar arkadaşlar...

bu arada söylemeyi unuttum kayısılar sayesinde kabızlık problemimi çözdüm. gerçekten ılık su ve kayısı çok işe yarıyor. artık oturma odama kayısı koydum birşeyler atıştırmak istediğimde ve ya canım tatlı çektiğinde kuru üzüm veya kayısı yiyeceğim. tatlı istediğine çok iyi geliyor ve açlığıda öyle süper bastırıyor ki... metebolizmayı hızlandırmasıda cabası:dance:

bir şey daha paylaşmak istiyorum.
bir arkadaş vardı diyetisyene giden, geçen gördüm çok güzel zayıflamış.
doktor hepimizin bildiği ara öğünlere çok dikkat etmesi atlamaması gerektiğini söylemiş ki arkadaşta öyle yapmış.
birde suyu en az iki litre içmesini söylemiş çünkü yakılan eriyen yağların dışarı atılması su ile oluyormuş. diyeti sıkıda yapsan suyu bol içmedikten sonra yağları vucuttan atacayacağını söylemiş. belki bilenler vardır aranızda ama suyun zayıflamadaki öneminin eriyen yağı dışarı atmak olduğunu ben bilmiyordum. arkadaşta en az iki ama çoğu zaman üç litre su içiyormuş günlük. ay çok özendim ya çok güzel olmuş maaşallah.darısı başımızaaa....

ya bişey sorcam? ben hala gruba alınmadımmı? senağlama :çok üzgünüm:lütfen birisi bana bilgi versin noluuur! :çok üzgünüm:
1 hafta oldu ben başlayalı ama sanırım hala kayıt edilmemişim!
lütfeeen bende artık kilo bildirimlerimi yapıp 1. olmak istyormmm!senağlama senağlama

bu arada dün intrnet yoktu yediklerimi yazamadm size:

sabah:
1 küçük dilim mantarlı pizza,
1 bardak şekersiz çay,

öğlen koşuşturmadan bişey yiyemedm.

akşam üstü:
1 kase tavuk çorbası,
bol salata

ve 40dk yürüyüş...

yaa nolur bi bilgi verin gruba alndımmı?artık kilo bildirimlerimi yapcammı?nasl yapacağm?
şu sabırsız karedşinize bir yardım lütfeeen.bilmiyorumkismile:çok üzgünüm:

herkeze günaydın,

dün arkadaşlarım geldi baya bir abarttım sanırım

kısır yedim börek yedim yaa neoluyor bana anlamıyorum hedefimden şaştım bu günden itibaren kahvaltı yapıp abartma işini bırakıyorum ama kola ve pilav yemedeim oda ii bişey sanırım bu gün tekrar spora başlıyorum hava bozuk ama yürüyüş yapacağım yine futbol stadının etrafında

üzgünüm

ii akşamlar herkese
bugün yediklerim:
sabah:
2 küçük dilim peynirli börek
1 bardak şekersiz çay

öğlen:
yemek yemedim çünkü misafir gelecekti şekerpare yapmıştım yemek hakkımı 1 tanecik şekerpareye kullandım.

akşam:
1 kase çorba,
1 tane haşlanmış tavuk budu,
ve bol salata.

30 dk yürüyüş ve 40 mekik çektm.
byyyyyyyyy :gitme:

günaydın herkese,

misafirlerim yatıya kaldı tam bir rezillikti yeme içme konusu hafta sonu benim için bu akşam ilk işim gidip stadyum un etrafında 10 tur yürümek olacak

Deva89 silagul bu sorunu yanıtlayacaktır. Bu hafta sende listeye eklenirsin sanırım.

canım merhaba ben sorunu yanıtlayayım listeye girebilmen için 1 hafta düzenli olarak paylaşımda bulunman gerekiyo sen gireli 1 hafta olduğuna göre bu haftaki listede sende olursun merak etme sen paylaşımlarına devam et canım opuyorumnanaktan

Günaydınlar herkese =))
Cumartesi pazar abartılacak derecede kaçamaklar yapmadım. Hatta baya efor sarfettim. Cumartesi pazar sırf alışverişteydim. Sözde giyiceklerimi aldım. Sabahtan akşama kadar dışardaydım yürüdüm. Ayaklarıma kara sular indi. Yediklerime gelince çok düzenli yiyemedim ama hafif şeler yedim. Izgara filan yedim.

günaydın kızlar hepinze ben ilk defa bu hafta sonu çok fazla kaçırmadım dicem ama biraz cumartesi akşamı kaçırdım
cumartesi sabah
1 poğaça+form çay
öğle misafirlikteydim öyle çok şey yapmışlarki ama ben sadece
1 adet küçük börek+sarma+patates püresi+tavuk göğsü (ay gene çok yemişim yaaaaaaaaaaaa) alsanaalsanasmile
akşam 2,5 adet küçük tost yedim alsanaalsanasmile
pazar
sabah kahvaltı
öğle 1 küçük sosisli ekmek
akşam
ızgara tavuk+pilav+ayran
yine kaçırmışım yaaaa yazınca anladım ama yediklerimin hiçbiri öyle doyumluk değildi

merhaba kızlar,
aynı şeyi yanlışlıkla iki kez yollamışım. tamamen silemesemde mesajın birini yerden israf olmasın diye içeriğini sildim.

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
günaydın hepinize nasılsınıızz?

dünkü yediklerimi yazayım

kahvaltıda
yağsız patates kızartması(aslında haşlama gibi oldu)
bol salata

arada kayısı

sonra çarşıya çıktım
kotpantolonum artık bol geliyordu yenisini ve bir beden küçüğünü aldım:teytey::dance:
31beden pantolon giyiyordum,şimdi 30aldım.

tabi çarşıda olupta hafif yemek zor.
bir simit aldım yarısını yedim. ama dondurmaya dayanamadım. zaten sütlü tatlı hem çok faydalıymış diye kendimi kandırıp yedim
akşamda
önce salatayla miğdemi doldurdum. sonra çorba içtim. biraz bulgur pilavına yoğurt ekleyip yedim. ama eve geç geldiğimiz için geç yedik saat20:00gibiydi.
ama kızlar hafta sonu bayağı yorucu geçti. cumartesi zaten evin şeklini değiştirdiğimizin işin saatlerce uğraştığımızı anlatmıştım. pazar yani dün de öğlene kadar halı falan silinecekti çamaşırdı halıydı uğraştım.öğleden sonrada akşama kadar gezdim bir iki alışveriş yaptım.

bu hafta hadi gayret tgull diyorum. hazır eşin şehir dışında diyetini bozamaz aklını çelemezken ne yaparsan kardır.
bu gün kalkınca ılıksu ve kayısı 20dakka
sonra kahvaltıda
1salatalık,2domatesten salata içine yarım kk peynir 5zeytin. yarım kepek ekmekle yedim.
zaten ben çay kahve ve benzeri içecekleri hep şekersiz içiyorum.

pırlantayla prenses de buradaymış yeni farkettim.
nasılsınız kızlar?
pırlantacım söz elbisen nasıl? ne rek nasıl model merak ettim. ama üstünde çok güzel duracağına eminim.

benim yeni yeni mi oldu yoksa kendime aynada çok baktığım için mi dikkatimi çekmeye başladı bilemiyorum ama kalçamda ve kalçayla bacağın birleştiği yerde selülitler çok fazla görünüyor. önceden bacağımın üst tarafındada sadece sıkınca belli olurdu, kalçadada az belli olurdu portakal kabukları ama şimdi gözüme batıyor.eşimde farketti selülitmi oldu sende diyor.
avondan selilik görünümünü düzgünleştirici krem aldım. inşallah işe yarar.

Aldıklarımı paylaşayım sizinle.

Bide iç çamaşırları çorap alındı işte =))
Bu arada akşamları veya müsait olduğun zaman makas hareketi yap istersen. İşe yarıyor. Bi dizini kırıp öne doğru eğiliyosun sonra diğerini. Bunu ilk gün 50 sonra sayısını çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…