yaa ayrıca hala gruba alınmadımmı ben?senağlama senağlama
ya bişey sorcam? ben hala gruba alınmadımmı? senağlama :çok üzgünüm:lütfen birisi bana bilgi versin noluuur! :çok üzgünüm:
1 hafta oldu ben başlayalı ama sanırım hala kayıt edilmemişim!
lütfeeen bende artık kilo bildirimlerimi yapıp 1. olmak istyormmm!senağlama senağlama
pırlantayla prenses de buradaymış yeni farkettim.
nasılsınız kızlar?
pırlantacım söz elbisen nasıl? ne rek nasıl model merak ettim. ama üstünde çok güzel duracağına eminim.
benim yeni yeni mi oldu yoksa kendime aynada çok baktığım için mi dikkatimi çekmeye başladı bilemiyorum ama kalçamda ve kalçayla bacağın birleştiği yerde selülitler çok fazla görünüyor. önceden bacağımın üst tarafındada sadece sıkınca belli olurdu, kalçadada az belli olurdu portakal kabukları ama şimdi gözüme batıyor.eşimde farketti selülitmi oldu sende diyor.
avondan selilik görünümünü düzgünleştirici krem aldım. inşallah işe yarar.
bu arada dün intrnet yoktu yediklerimi yazamadm size:
sabah:
1 küçük dilim mantarlı pizza,
1 bardak şekersiz çay,
öğlen koşuşturmadan bişey yiyemedm.
akşam üstü:
1 kase tavuk çorbası,
bol salata
ve 40dk yürüyüş...
yaa nolur bi bilgi verin gruba alndımmı?artık kilo bildirimlerimi yapcammı?nasl yapacağm?
şu sabırsız karedşinize bir yardım lütfeeen.bilmiyorumkismile:çok üzgünüm:
Günaydınlar herkese =))
Cumartesi pazar abartılacak derecede kaçamaklar yapmadım. Hatta baya efor sarfettim. Cumartesi pazar sırf alışverişteydim. Sözde giyiceklerimi aldım. Sabahtan akşama kadar dışardaydım yürüdüm. Ayaklarıma kara sular indi. Yediklerime gelince çok düzenli yiyemedim ama hafif şeler yedim. Izgara filan yedim.
merhaba kızlar,
günaydın hepinize nasılsınıızz?
dünkü yediklerimi yazayım
kahvaltıda
yağsız patates kızartması(aslında haşlama gibi oldu)
bol salata
arada kayısı
sonra çarşıya çıktım
kotpantolonum artık bol geliyordu yenisini ve bir beden küçüğünü aldım:teytey::dance:
31beden pantolon giyiyordum,şimdi 30aldım.
tabi çarşıda olupta hafif yemek zor.
bir simit aldım yarısını yedim. ama dondurmaya dayanamadım. zaten sütlü tatlı hem çok faydalıymış diye kendimi kandırıp yedim
akşamda
önce salatayla miğdemi doldurdum. sonra çorba içtim. biraz bulgur pilavına yoğurt ekleyip yedim. ama eve geç geldiğimiz için geç yedik saat20:00gibiydi.
ama kızlar hafta sonu bayağı yorucu geçti. cumartesi zaten evin şeklini değiştirdiğimizin işin saatlerce uğraştığımızı anlatmıştım. pazar yani dün de öğlene kadar halı falan silinecekti çamaşırdı halıydı uğraştım.öğleden sonrada akşama kadar gezdim bir iki alışveriş yaptım.
bu hafta hadi gayret tgull diyorum. hazır eşin şehir dışında diyetini bozamaz aklını çelemezken ne yaparsan kardır.
bu gün kalkınca ılıksu ve kayısı 20dakka
sonra kahvaltıda
1salatalık,2domatesten salata içine yarım kk peynir 5zeytin. yarım kepek ekmekle yedim.
zaten ben çay kahve ve benzeri içecekleri hep şekersiz içiyorum.
ooo ozgeycim ve tgull cum gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş.
nasılsınız bacularŞeniz
canım lahana yağı sür streçle sar yürüyüş yaparken benim iğrenç selülitlerim geçen sene kayboldu.inanılmazdı. ama öyle az buz değil sıkıncada belli olanlardan değil resmen normal durduğumda portakal görünümü halt etmiş taşlı çakıllı tarla gibiydi.ablam yazın inanamadı gördüğünde hemen lahana yağı alıp götürdü yanında.ama bu sene 15 kilo eklenince geri geldi ama denenmiştir sende dene banada dua etmeyi unutma oldumu canım.
ooo ozgeycim ve tgull cum gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş.
nasılsınız bacularŞeniz
oh oh maşallah darısı başımızatebrik ederim canım.a.s.alkisalkisalkisah ah bir zamanlar 26 beden kot giydiğim günler geldi aklıma. şimdi 31 giyiyorum.mafoldumben
oh temizlikte yapılmış benim bu sene hiç gücüm yok. eskiler bilir beni hatta eski başkanımız nam abla derdi banada gel temizliğe diye. çünkü ben bir ara kırmıştım kafayı 2 haftada bir bütün evin halılarını siliyordum. halıda halı yani bizde 50 metre kare halı var. hepsini 3 er kez siliyordum buda eder 150 metre kare.ama bu sen yok gücüm tükendim hastalık derken hiç bişey yapamıyorum.yıkamaya göndericem yine.mafoldumben
iyiym teşekkürler sılagülcüğüm sen nasılsın çok geçmiş olsun ayrıca a.s.
aaa gerçekten o kadar gitti mi?
ben bir ara denedim ama denediğim zamanlar selülitler sıkınca belli olduğu zamanlardı pek bişi anlamadım. şimi kaçca ve bacağın kalçayla birleşimi çok bariz selülitli. gruptaykende bir hafta yaptım lahana yağını hatta paylaşmıştım ama havalar soğuktu üşüdüm ve işlerde yoğunlaşınca zaman ayıramadım. o kadar çok geçirdiğine o kadar yararlı olduğuna hem şaşırdım hem sevindim. 23nisandan sonra bende başlıyorum o zamaan.cuma 23 nisanla hafta sonu birleşiyor 3gün tatil oluyor ya eşim birşeyler planlıyor. perşembe akşam çıkıyoruz pazar akşama döneceğiz. hem 23nisanda havalarda ısınır.bölünmemişde olur tatil yüzünden. inşallah geçer selülikler. geçsede duacınım geçmesede duacınım.
bu arada sılagül nasıl yaparız arkadaşım.bu hafta cuma cumartesi pazar yokum ya. perşembede görevli olduğum okula gidiyorum orada internete girecek yer yok oradan eve uğramadan gidiyorum.
1) çarşamba günü çok erken oluyor ama istersen o zaman bildirim yaparım
2) bir hafta sonra geri dönecek diye kenara koyabilirsin.
3) aynı kilomu yazabilirsin... (bu olursa iyi olur sevinirim ama sen bilirsin)
arkadaşım artık usulünü sen daha iyi bilirsin nasıl oluyorsa yaparsın dimi...
ama gruptan atma beni olur mu:1no2:
iyiyim bacım sen nasılsın. napalım işte lisede ergen sıpalarımla uğraşıyorum.
26 mı süper valla... ay ben bi mafoldumben28 olsaam altını valla istemem
bende 34 giydiğim günleri biliyorum arkadaşım. Allah a şükür bu günleri gördük inşşallah 28i de görürürüm.
Alıntı yaptım çoklu bu sefer beceremedim =))
Sılagül geçmiş olsun. Dikkat et kendinede ufaklığada =(( Bu arada sözüm olsun resimleri paylaşıcam albümler bölümünde üstümde de görürsünüz. Nişan resimlerinide paylaşıcam inşallah =)
güle güle giy ciclerini Allah tamamına erdirsin ağzınızın tadi hiç bozulmasın inşallah
selam kızlar pılantacım kıyafetlerini güle güle giy eteğinde pek uzunmuş haniiiiii kaydirigubbakcemile3
şaka şaka inş. üztünede çok yakışıcak resimlerini bekliyoruz canım
sılacım sanada tekrar tekrar geçmiş olsun bıtakmıcak seni bu hastalıklar
Teşekkür ederim aminnnnn =)
Valla prenses etek kısa cidden :kedi: Diz üstüme geliyo. Sözlüm bunu alalım bunu alalım çok yakıştı dedi aldık =)) Onun mini etekle bi sorunu yokta kolları omuzları göstermeye çok karşı delikafadulden İlginç nişanlım benim :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?