Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yaa ayrıca hala gruba alınmadımmı ben?senağlama senağlama

tatlım paylaşımlarına devam et bu hafta listeye ekliyeceğim seni oldumu canım üzülme artıkınŞeniz

o zaman bu hafta sıkı tut kendini bu hafta birinci sen olacaksın öylemi hadi bakalım.kaydirigubbakcemile5

canım lahana yağı sür streçle sar yürüyüş yaparken benim iğrenç selülitlerim geçen sene kayboldu.inanılmazdı. ama öyle az buz değil sıkıncada belli olanlardan değil resmen normal durduğumda portakal görünümü halt etmiş taşlı çakıllı tarla gibiydi.ablam yazın inanamadı gördüğünde hemen lahana yağı alıp götürdü yanında.ama bu sene 15 kilo eklenince geri geldi ama denenmiştir sende dene banada dua etmeyi unutma oldumu canım.

Son düzenleme:

canım cuma günü söylemeyi unutmuşum haklısın aramıza ayın 9 unda katılmışsın.yani bu cuma 16 sında deneme süren dolmuş.cuma kilonu söylemen gerektiğini kaçırmışım gözden.hatırlıyorsan bu cuma günkü kilonu söyle canım.bu senin listede başlangıç kilon olarak kabul edilecek.ve bu 23 nisan cuma gününe denk gelen 153. haftada kilo bildirimi yapacaksın. listeye ekleneceksin yani.bakalım birinci kim olcak.
bana başlangıç kilonu bildirmeyi unutma oldumu tatlım.Şeniz

canım ALLAH içine sindirsin bide üzerinde görseydik güle güle kullan canım. oh şükür bir alışveriş işini halletmişsiniz hadi bakalım ağız tadıyla şu nişan alışverişinide atlatırsın inşallah canım.bayanssulusmileŞeniz

oh oh maşallah darısı başımıza tebrik ederim canım.a.s.alkisalkisalkisah ah bir zamanlar 26 beden kot giydiğim günler geldi aklıma. şimdi 31 giyiyorum.mafoldumben
oh temizlikte yapılmış benim bu sene hiç gücüm yok. eskiler bilir beni hatta eski başkanımız nam abla derdi banada gel temizliğe diye. çünkü ben bir ara kırmıştım kafayı 2 haftada bir bütün evin halılarını siliyordum. halıda halı yani bizde 50 metre kare halı var. hepsini 3 er kez siliyordum buda eder 150 metre kare.ama bu sen yok gücüm tükendim hastalık derken hiç bişey yapamıyorum.yıkamaya göndericem yine.mafoldumben

Son düzenleme:
bu hafta değil belki hafta sonu kaçırdıklarım için fakat haftaya kesin 1. ben olacağım azmedeceğim ve başaracağım inşallah.

bu hafta değil belki ama haftaya kesin ben 1. olacağım azmedeceğim ve başaracağım inşallah sositososito

selam bacular.

nassınız canlarım ben yokum diye boşlamayın burayı oldumu.kaydirigubbakcemile
ya ben ne yapıcamı şaşırdım 2 hafta geçti 2 kutu antibiyotiği içeli yine üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum. dün kafamı kaldıramadım hep yattım.bugünde bizim canavarda biraz hasta okula gitmedik.yarım doktora gidicez artıkın . abonesi olduk doktorun.bana dedi zaten doktor ne yapsın sinüzit ameliyatı olmazsan sürekli tekrarlar tıkalı çünkü dedi.
mafoldumben

aaa gerçekten o kadar gitti mi?
ben bir ara denedim ama denediğim zamanlar selülitler sıkınca belli olduğu zamanlardı pek bişi anlamadım. şimi kaçca ve bacağın kalçayla birleşimi çok bariz selülitli. gruptaykende bir hafta yaptım lahana yağını hatta paylaşmıştım ama havalar soğuktu üşüdüm ve işlerde yoğunlaşınca zaman ayıramadım. o kadar çok geçirdiğine o kadar yararlı olduğuna hem şaşırdım hem sevindim. 23nisandan sonra bende başlıyorum o zamaan.cuma 23 nisanla hafta sonu birleşiyor 3gün tatil oluyor ya eşim birşeyler planlıyor. perşembe akşam çıkıyoruz pazar akşama döneceğiz. hem 23nisanda havalarda ısınır.bölünmemişde olur tatil yüzünden. inşallah geçer selülikler. geçsede duacınım geçmesede duacınım.

bu arada sılagül nasıl yaparız arkadaşım.bu hafta cuma cumartesi pazar yokum ya. perşembede görevli olduğum okula gidiyorum orada internete girecek yer yok oradan eve uğramadan gidiyorum.
1) çarşamba günü çok erken oluyor ama istersen o zaman bildirim yaparım
2) bir hafta sonra geri dönecek diye kenara koyabilirsin.
3) aynı kilomu yazabilirsin... (bu olursa iyi olur sevinirim ama sen bilirsin)
arkadaşım artık usulünü sen daha iyi bilirsin nasıl oluyorsa yaparsın dimi...
ama gruptan atma beni olur mu:1no2:

26 mı süper valla... ay ben bi mafoldumben28 olsaam altını valla istemem
bende 34 giydiğim günleri biliyorum arkadaşım. Allah a şükür bu günleri gördük inşşallah 28i de görürürüm.

iyiym teşekkürler sılagülcüğüm sen nasılsın çok geçmiş olsun ayrıca a.s.

sağol canımcımŞeniz

canım dene bak ben bide sürekli yapamamıştım.ona rağmen o kadar işe yaradı.hatta birkaç kere gece yatarken sürdüm sardım göğsümün altından ayak bileğime kadar öyle yattım sabah yıkadım. böyle yapanlarda vardı işe yaramıştı onlarda da.hatta dur burada konu başlığı var orayı bulayım oku deneyimleri.
bende sizden duacıyım canım beni burda yalnız bırakmadınız. iyiki varsınız.
Şeniz

evet soruya cevap veriyorum .doğru cevap 3. cü şık.yerimseniben
aşkolsun canım atmak ne dimek olmadı bak:1no2:ben o kadar kötümüyüm sizin gibi bacular bulmuşum.bırakırmıyım hiç.Şeniz

iyiyim bacım sen nasılsın. napalım işte lisede ergen sıpalarımla uğraşıyorum.

canıııım ALLAH yardımcın olsun.işin zor ben burada 1 tane bacak kadar sıpayla uğraşamıyorum sen orada kazık kadar birsürü sıpayla uğraşıyorsun zor.

26 mı süper valla... ay ben bi mafoldumben28 olsaam altını valla istemem
bende 34 giydiğim günleri biliyorum arkadaşım. Allah a şükür bu günleri gördük inşşallah 28i de görürürüm.

inşallah canımcım .sendeki bu azim varken 27 de giyersin.
endokrinden randevu aldım ama yine 1 hafta erteledi ya. 1 mayısa gün verdi.ama gidebileceğim bir yerde ise daha erken gitmeye çalışacağım. bakalım internetten okudum yazılarını bu epey bilgili yazılarına bakarsak.çikolatanın tadını seviyorsun gibi saçma bir teşhiş koymaz diğer doktor bozuntusu gibi inşallah.olmazsa bir diyetisyenede başvurmayı düşünüyorum. kendi başıma olmuyor. bana zararlı yiyecekleri ayırıp tahlillere göre bir düzen kurar belki.bıttım yoruldum artık. uğraş uğraş bir ekmek ye hoop kilolarca ödem. bir kriz geçir hooop ordanda birsürü ödem.hevesimde kalmıyor böyle.hiç başaramayacakmışım gibi geliyor.mafoldumbensenağlama

Alıntı yaptım çoklu bu sefer beceremedim =))
Sılagül geçmiş olsun. Dikkat et kendinede ufaklığada =(( Bu arada sözüm olsun resimleri paylaşıcam albümler bölümünde üstümde de görürsünüz. Nişan resimlerinide paylaşıcam inşallah =)

güle güle giy ciclerini Allah tamamına erdirsin ağzınızın tadi hiç bozulmasın inşallah

selam kızlar pılantacım kıyafetlerini güle güle giy eteğinde pek uzunmuş haniiiiii kaydirigubbakcemile3
şaka şaka inş. üztünede çok yakışıcak resimlerini bekliyoruz canım
sılacım sanada tekrar tekrar geçmiş olsun bıtakmıcak seni bu hastalıklar

güle güle giy ciclerini Allah tamamına erdirsin ağzınızın tadi hiç bozulmasın inşallah

Teşekkür ederim aminnnnn =)

Valla prenses etek kısa cidden :kedi: Diz üstüme geliyo. Sözlüm bunu alalım bunu alalım çok yakıştı dedi aldık =)) Onun mini etekle bi sorunu yokta kolları omuzları göstermeye çok karşı delikafadulden İlginç nişanlım benim :asigim:

Haftada 3 - 3,5 kilo denenmiş liste

ARKADASLAR BU DIYET YAZISI ALINTIDIR.BEN GORDUKTEN SONRA BIR TURLU BASLAYAMAMISTIM ANCAK KUZENIM UYGULADI VE 3700 GR VERDI VE YÜRÜYÜŞ YAMPAMADI 1 HAFTADA VE SAGLIKLI BESLENEREK..UYGULAMAYADA DEVAM EDIYOR. HEDEFINE ULASINCA KORUMAYA GECECK.AYDA BIR DETOKS VEYA BU DIYETI UYGULAYARAK YAPMAYI PLANLIYOR.NEYSE COK YAZDIM BENDE BU DIYETE 3 ARKADASIMLA BASLADIM VE BUGUN 3.GUN AMA SUPER GIDIYOR TARTILMAMAYA SOZ VERDIK.PAZARTESI SONUCU YAZARIM.DILEYEN ARKADASLAR KATILABILIR.KUZENIM GERCEKTEN FAYDASINI GORDUGU ICIN PAYLASMAK ISTEDIM..BıLGıNıZE :)

bundan yaklaşık 2 ay önce çok ünlü bir diyetisyen bana bir anda bir diyet listesi yazıp verdi(hikayesi de var da,şimdi yazmayayım uzun olur)
"bunu yaparsan 1 haftada 3 ile 3,5 kg verirsin " dedi,ama kaçamaksız ypman lazım dedi.
ben de bu hafta pazartesi bu diyete başladım ve bugün bitirdim.4 gün bilee değil nerdeyse ve 1.700 kg verdim.
şimdi size o listeyi yazacağım

SABAH : 1 kase nesfit (herhangi bir çeşidi olabilir) light süt veya yoğurtla

1 adet haşlama yumurta

ARA : 1 adet yeşil ! elma (kırmızı değil)

ÖĞLE : Izgara-tavuk ,balık , et ne yersen....

salata(yağsız)

ARA: Yeşil elma

ARA2: tatlı yemek istersen,light bir tatlı(özellikle light dondurma)

AKŞAM: sınırsız sebze ızgara veya haşlama

not:diyetin amacı yağ ve şeker sıfır!

günde 40 dk yürüyüş

haftada 3,5 kg!!

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../323997-haftada-3-35-kilo-denenmis-liste.html burada deneyimler var.

bencede canım ilginçmiş ama benim eşimde öyle ne kadar kısa giydiğime karışmaz ama belimin açılmasına ve göğüs dekolteme ayar olur demekki bacaklara pek takılmıyo erkekler

pırlanta
hayırlı uğurlu olsuun kız niye siyahlara büründün...
ama çok şıklar.inşallah gelinliğinide görürüz.
sanırım kısa etek giyebildiğine göre bacakların güzel düzgün iddalısın 10üzerinden 10verdim sana...kıyafetlerin çok geniş görünmüyor maaşallah kaç beden giyiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…