Ben inaniuorumdeli diyorumda inanmıyorsunuz.tebrik ederim dilek.başarılarının devamını dilerim.
Onumuzdeki haftalar ipi sen gogusliyecen bacimbenim bu sabah canım sıkıldı dün akşam yemegi geç yedim sabah bir tartıldım yine 80
hadi bakalım görecez :)Onumuzdeki haftalar ipi sen gogusliyecen bacim
eminecim gel sen bizi dinle bi diyetsiyene git boşuna vakit kaybediyorsun.biş kıs bi kaçır inan metabolizman yavaslar.sonra cok zorlanırsın.benim bu sabah canım sıkıldı dün akşam yemegi geç yedim sabah bir tartıldım yine 80
canım. bulundugum şehirde iyi bir diyetisyen yok. burası çok küçük bir yer. onun için çevre şehirlere gitem gerek. onun için ayrı izin ve ayrı masraflar demek. şuan bunlar için müsait degilim.eminecim gel sen bizi dinle bi diyetsiyene git boşuna vakit kaybediyorsun.biş kıs bi kaçır inan metabolizman yavaslar.sonra cok zorlanırsın.
benim bu sabah canım sıkıldı dün akşam yemegi geç yedim sabah bir tartıldım yine 80
Bencede gelmiycek canım bi umut bekliyoruz işte napalım
canım. bulundugum şehirde iyi bir diyetisyen yok. burası çok küçük bir yer. onun için çevre şehirlere gitem gerek. onun için ayrı izin ve ayrı masraflar demek. şuan bunlar için müsait degilim.
evet haklısın canım. neyse düzenli yersem düzenli spor yaparsam ve dediğim gibi akşam 7den sonra bişey yemezsem olacak bu iş. yoksa zayıflasamda alırım. bunu alışkanlık haline getirmem gerekHiç sıkılmasın canım. Normal kaç kilodan şok diyeti ile kilo vermissin. Aksamları gec yememeya calıs canım benım. O zaman olur inşallah
evet canım bende onu düşünüyordum. senin menülerine bakacam haftalık liste çıkartıp hazırlayacam akşamdan çok sagolBen menülerimi hergün resimli paylasıyorum. Senden onlardan biri gibi hazırlasan yemeklerini akşamdan. İşe götürsen.
Ben çok rahat ettim. ilh hafta 1.6 verdim sonra 2 bu hafta tekrar 2 çok şükür nazar etmiyim kendimide.
Kelebeğimde tartılsın paylaş canım bu onuru sana veriyorum gururla paylaşabilirsin süperizNe kadar beklicez kaptann ?
Slm kelebekler nihayet gelebildimmm tebrik ederim rekor kırmışsınız bu haftaYataklarımız hazır mı sanırım geliyoruz
evet haklısın canım. neyse düzenli yersem düzenli spor yaparsam ve dediğim gibi akşam 7den sonra bişey yemezsem olacak bu iş. yoksa zayıflasamda alırım. bunu alışkanlık haline getirmem gerek
evet canım bende onu düşünüyordum. senin menülerine bakacam haftalık liste çıkartıp hazırlayacam akşamdan çok sagol
Kesinlikle.sen olumlu düşün ve alışkanlıklarını düzenle. Ben şuan aklımın almadığı seyleri yiyp kilo veriyorum. bugün kahvaltıda ıspanaklı gül böreği yedim mesela. ama bi şekilde oluyor. hayatımızı düzenlemek önemli. Sporunu aksatmaaa.
Evet kesinlikle ben senin için tek tek de resimlerin. Olculerinide veririm. 1500 calorilik benim diyet. Sende sitesine girip bı baksana senin alman gereken kolori ne kadarmış.
canım ben diyetisyene gittiğimde 90 kgdım o zaman kaloıri gereksimine 1800 demişti. ama verdiği liste 1800 lükmüydü hatırlamıyorumEvet kesinlikle ben senin için tek tek de resimlerin. Olculerinide veririm. 1500 calorilik benim diyet. Sende sitesine girip bı baksana senin alman gereken kolori ne kadarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?