- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ama bizdeki dostluk heyecan takım ruhu delilik kimsede yok.gel canım yamacımıza.hakkaten ne gruplar var her hafta 1 in üstünde anlamıyorum bizde gariplik var
ciddenmi bende o deliler bi bizim takımda var sanıyordumama bizdeki dostluk heyecan takım ruhu delilik kimsede yok.gel canım yamacımıza.
herkes burada ablacim yardim icin. kilo nasil verilir yeni yeni ogreniyorum bende burda kal ver kilolari baglantiyi koparmamak onemli once nicin kilo aldigini tespit et ve onu degistir ben kalori hesabina basladim mesela hadi allah yardimcimiz olsunkardeş takımdan selamlar kızlar
size 1 hafta misafir olacakmışız. ben kimde kalıyom ev sahibem kimm
bu arada ay başında 75,9 olan kilom bu hafta 77,8 ulaştı 6. takım arkadaşlarıma yuzum yok. siz bana iyi geleceksiniz işallah bu hafta kıracam şeytanın bacağını. ayrıca sanırım 12. ay sonuna artılar yüzünden diskalifye ihtimalimde doğdu
ne b...k yicem bilemedim. bana yardım edecek olan varmı
kalori hesabı kalıcı bi çözüm değil ben karatayı bozdum kaçamaklar yaptım ev taşıdım 3 hafta motivem kayboldu sebep bunlar kuzumherkes burada ablacim yardim icin. kilo nasil verilir yeni yeni ogreniyorum bende burda kal ver kilolari baglantiyi koparmamak onemli once nicin kilo aldigini tespit et ve onu degistir ben kalori hesabina basladim mesela hadi allah yardimcimiz olsun
neden kalici degil diyetisyenlerde kaloriye gore liste vermiyomu bide su karatay diyetini cok merak ediyorum ne kadar sure yaptikalori hesabı kalıcı bi çözüm değil ben karatayı bozdum kaçamaklar yaptım ev taşıdım 3 hafta motivem kayboldu sebep bunlar kuzum
1.yiz efserimYeni girebildim siteye kızlarsonuçlar nasıl geçmiş yapamıyacam malum site işleri
Hayırlısı inşallah1.yiz efserim
Sonuç listesi henüz açıklanmadı paylaşıcam burda
Tamam canımEvet kızlar rehavet yok aynen tamgaz devam
Bu hafta eksiksiz menüler paylaşıldı sonucunuda gördük, yine fresiz devam edelim
Hem bu hafta misafirimiz var yarından itibaren 6. Takım burda onlarda paylaşımlarını burda yapıcak iyi ağırlayalım
bakar söylerim canım. bu arada ben haftasonları öglene kadar yatıyorum anladığım kadarıyla sen erken kalkıyosun o gün 2 öğün yapsam olmaz mı
neslimm hoşgeldınnnkardeş takımdan selamlar kızlar
size 1 hafta misafir olacakmışız. ben kimde kalıyom ev sahibem kimm
bu arada ay başında 75,9 olan kilom bu hafta 77,8 ulaştı 6. takım arkadaşlarıma yuzum yok. siz bana iyi geleceksiniz işallah bu hafta kıracam şeytanın bacağını. ayrıca sanırım 12. ay sonuna artılar yüzünden diskalifye ihtimalimde doğdu
ne b...k yicem bilemedim. bana yardım edecek olan varmı
Takım Dereceleri
Birinci....... 3. Takım - % 1,30
İkinci......... 7. Takım - % 1,18
Üçüncü....... 14. TAKIM- %0,79
Bireysel Dereceler
Birinci.........EmineF - 5. TAKIM (%2,66)
İkinci...........Ayulduzz- 3. Takım (%2,61)
Üçüncü........ Diyet1214 -4 .takım (%2,55)
Evet kızlar birinciyizz
Dileğimde genelde 2. Oldu
Hepinizi tebrik ediyorum
Canim kaptanim sayenizde, cok mutluyum ne guzel bi durummus kazanmakTakım Dereceleri
Birinci....... 3. Takım - % 1,30
İkinci......... 7. Takım - % 1,18
Üçüncü....... 14. TAKIM- %0,79
Bireysel Dereceler
Birinci.........EmineF - 5. TAKIM (%2,66)
İkinci...........Ayulduzz- 3. Takım (%2,61)
Üçüncü........ Diyet1214 -4 .takım (%2,55)
Evet kızlar birinciyizz
Dileğimde genelde 2. Oldu
Hepinizi tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?