kızlar bende ip atlıyorum ama bence ne leslie yaparken nede ip atlarken gürültü olmuyor içerde eşimin bile haberi olmuyor cünkü ona bile caktırmıyorum biri beni izleyince yapamıyorumda ben pek bisey asosyalim biraz :)dün diyetisyendeydim,hayal kırıklığına uğradım.600 gr yagdan gitmiş 1600gr vermişim.hayal kırıklığıma diyetisyenim biraz bozuldu.sanırım beni biraz cezalandırdı
sabah nesfit verdi hiç sevmem
ara öğün aktivya verdi işim olmaz.ama elim mahkum.bide her akşam 20dk dans et ardından 200 ip atla dedi.dün kafama göre müzik bulamadım leslie yaptım 25dk.100de ip atladım alt komsuya acıdım walla.oyüzden devam etmedim yoksaa
şu meyveyle süt yada yogurda bende alışmalıyım sanırımherkese günaydın
hemen dünkü menümü paylaşıyım
sabah: peynir zeytin bolca ot
1 dilim kepek ekmeği
şekersiz vişne suyu
akşam: 1 kase mercimek çorbası
3 köfte 2 dilim patates 1 kaşık pilav
bolca yeşillik
1 dilim ekmek
gece: 1 bardak süt
1 mandalina
1 elma
dünki menum
6,40da 2 bardak su 7,00de kefir ve çörekotu
7,30 kahvaltım: 1 haşlama yumurta,zeytin,peynir,1/5 avakado,ceviz badem fıstık
13,00 de 4 kaşık et sote,2 kaşıp pirinç pilav,salata
16,00 da havuz öncesi erken yemek: yarım kıymalı pide,yarım kase minik köfteli işkembeli çorba
17,00-17,40 arası 40dk yüzme (toplam 700metre)
19,30 da 1 kase yarmalı yoğurt çorbası+4 kaşık etli melemen+10 zeytin+1 dilim cevizli ekmek+1 kibrit kutusu peynir
dünyayı yedim vallahi ben yüzmesem dahamı iyi olacak ne
gecmiş olsunnevet ya haklısın bende her çeşit meyveden azar azar yemeye çalışıyorum...bazen hiç meyve yemeyip tarçınlı süt içiyorum..evet en iyi süt dinlenince ve sakin bi şekilde deliksiz uyuduğum zaman oluyo ama ne mümkün
sağol canım..yüzünde doğuştan leke var canım..sürekli kontrol altındayız..biraz yoğun bir lezyon ama çok şükür kötü bişey yok şimdilik
ayyy bende bendeeindirim sezonuna kadar vermem lazım kiloları
dolabımda herşey bol geliyor çok şükür giyecek bir şey bulamıyorum
ama kilo vermeden yeni ciciler almak yok
benimde olmayanlar var çok sevdigim kıyafetlerim onlar hemde birine vermeyede kıyamıyorum cok verdigim oluyoda benimBanda herşey bol geliyor bende şu son kilolarımı bekliyorum
Ama hala içine giremediğim gömleklerimde var
inşallahhhevet ya bende medium ciciler giymek istiyorum artıkyazın şöyle güzel bir bikini almak istiyoruuuummmm ..inşallah olacak hepsi
içli köftee dayanamamm..haftaya kayınvalidem gelcek yapar kesinSelam kızlar dünkü menüm ü yazayım unutmadan...
Kahvaltı:
1 kase Yogurt
Badem
Öğle:
1 bardak ayran
Akşam:
Sulu içli köfte 3 tane
Yogurt
valla muhabbet cok bu aralar oku oku yetişemiyorum ben şuan daha çook var :)))selam kizlar muhabbet iyiymis bugun bi uyku hali var ustumde cocuklar gozume parmak sokmasa uyuyacakktom ama oooy oooy ne mumkun gozumu kapatinca oldum saniyolar
Evet cnm mayasi var bende topikteki 2 arkadasimada kargoladim hepimiz kendimiz mayaliyoruz :)kefiri kendiniz mi yapıyorsunuz kızlar hiç denemedimde nasıl bişey
evet hatta bizimle dalga gecersin o yollara yeni başlamış oluruzzCanım ya kıyamam hiç dinlenemiyorsun
Yapcak bişey yok canları sağolsun büyüyünce artık okula gönderince uzatırsın ayaklarını
ayy ben çok sabırsızım hiçbirine sabredemiyorum o yüzden ip atlama cazip geliyo bitiyo hemenceceik :)kızlar ben koşubantında çok sıkılıyorum o yüzden leslie yada zumba yapayım d,yorum
Oyyyy icli kofte bende istiyom yaaaa. Artilardan kurtulamadimki kendimi simartayim. Cuma yuzum gulsede yesem aksaminagecmiş olsunn
ayyy bende bendee
benimde olmayanlar var çok sevdigim kıyafetlerim onlar hemde birine vermeyede kıyamıyorum cok verdigim oluyoda benim
inşallahhh
içli köftee dayanamamm..haftaya kayınvalidem gelcek yapar kesin
Evet canım bana nesli gönderdi sağolsun kendim mayalıyorum ben seviyorum tadını biraz değişik buruk bir tadı var.İstersen benim kefir mayalarım da çoğaldı kargo gönderebilirimkefiri kendiniz mi yapıyorsunuz kızlar hiç denemedimde nasıl bişey
spor çok güzel görünüyo lokumda küçükmüş görünmüyo bilesabah
1 bardak süt ,1 dilim tam bugday ekmek 1 domates
ara
sade türk kahvesi
1 küçük lokum
öğle
tavukluı salata, 1 bardak ayran
ara
1 ceviz
1 küğçük amasya elması
akşam
öğlenden kalan tavuk salatamdan 2-3 kaşık,2 kase kadar yayla çorbası,3 acı biber turşusu
spor: 3 mil leslie, 15 dk bisiklet
su: 3,5 lt
tabi bu spor heba edilemezzzGirebilmisken menumu yazayim aslanlar gibi spor yapmisim hec olmasin:)
Kahvalti 2dilim ekmek 50gr beyaz 25 gr tel paynir,1t.k tahinpekmez,1ck tereyag 3zeytin
Ara 10fistik,1mandalina
Ogle 1dilim t.b beyazpeynir donates,5zeytin
Ara kocusten kalan borekten bi isirik biyerim sismesin diye:)
Aksam 1tabak yogurt corbasi,ispanakli yumurta,1dilim t.b,turp
Spor 4km yuruyus yubbiii
evet güzel tüketmişssin valla ben tüketemiyorum hiçİyi akşamlar kızçelerim nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
Bugünkü menümü yazayım,
Sabah 1 rafadan yumurta, 6 badem
Ara 2 bardak kefir, 1 kase zerdeçal,zencefil,tarçınlı yoğurt
Akşam (akşam dediğime bakmayın saat 15.30'da yedim)bir kıymalı biber dolması, yoğurt
Bugün süt ürünlerini abarttım mı ne şimdi yazınca farkettim
Su 2.5 lt spor dışarıda 20 dk yürüyüş, ütü spordan sayılırsa :)
sabahki tereyag o sporla erimiş gitmiştir herhaldeKizlar iyi aksamlar
sabah7.15 kalkinca 2br su
7.50 tereyagda 1 yumurta.peynir.zeytin.avakado.yesillik.
ceviz
13.30 da 4 kasik etli bulgurpilav ve yarim yabak mumbar dolmasi
18.30 da 1/2 kase tavuklu sehriye corba
3 kasik kiymali patlican.1 kasik tavuklu pirinc pilav. Komsu dogumgunune indim 1 incecik dilim pasta
spor. 50 dk kardiyo ; 20dk eliptik e kosma+25dk lesli+100 ip atlama esneme egzersiz
canım sagol eger yapacak olursam isterim aklımda bulunsunEvet canım bana nesli gönderdi sağolsun kendim mayalıyorum ben seviyorum tadını biraz değişik buruk bir tadı var.İstersen benim kefir mayalarım da çoğaldı kargo gönderebilirim
Oyyyy icli kofte bende istiyom yaaaa. Artilardan kurtulamadimki kendimi simartayim. Cuma yuzum gulsede yesem aksamina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?