Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar bende ip atlıyorum ama bence ne leslie yaparken nede ip atlarken gürültü olmuyor içerde eşimin bile haberi olmuyor cünkü ona bile caktırmıyorum biri beni izleyince yapamıyorumda ben pek bisey asosyalim biraz :)

şu meyveyle süt yada yogurda bende alışmalıyım sanırım

kefiri kendiniz mi yapıyorsunuz kızlar hiç denemedimde nasıl bişey

gecmiş olsunn
indirim sezonuna kadar vermem lazım kiloları
dolabımda herşey bol geliyor çok şükür giyecek bir şey bulamıyorum
ama kilo vermeden yeni ciciler almak yok
ayyy bende bendee

Banda herşey bol geliyor bende şu son kilolarımı bekliyorum
Ama hala içine giremediğim gömleklerimde var
benimde olmayanlar var çok sevdigim kıyafetlerim onlar hemde birine vermeyede kıyamıyorum cok verdigim oluyoda benim

evet ya bende medium ciciler giymek istiyorum artık yazın şöyle güzel bir bikini almak istiyoruuuummmm..inşallah olacak hepsi
inşallahhh

Selam kızlar dünkü menüm ü yazayım unutmadan...
Kahvaltı:
1 kase Yogurt
Badem

Öğle:
1 bardak ayran

Akşam:
Sulu içli köfte 3 tane
Yogurt
içli köftee dayanamamm..haftaya kayınvalidem gelcek yapar kesin

Kizlar iyi aksamlar
sabah7.15 kalkinca 2br su
7.50 tereyagda 1 yumurta.peynir.zeytin.avakado.yesillik.
ceviz
13.30 da 4 kasik etli bulgurpilav ve yarim yabak mumbar dolmasi
18.30 da 1/2 kase tavuklu sehriye corba
3 kasik kiymali patlican.1 kasik tavuklu pirinc pilav. Komsu dogumgunune indim 1 incecik dilim pasta
spor. 50 dk kardiyo ; 20dk eliptik e kosma+25dk lesli+100 ip atlama esneme egzersiz

Oyyyy icli kofte bende istiyom yaaaa. Artilardan kurtulamadimki kendimi simartayim. Cuma yuzum gulsede yesem aksamina

spor çok güzel görünüyo lokumda küçükmüş görünmüyo bile

tabi bu spor heba edilemezzz

evet güzel tüketmişssin valla ben tüketemiyorum hiç

sabahki tereyag o sporla erimiş gitmiştir herhalde

Evet canım bana nesli gönderdi sağolsun kendim mayalıyorum ben seviyorum tadını biraz değişik buruk bir tadı var.İstersen benim kefir mayalarım da çoğaldı kargo gönderebilirim
canım sagol eger yapacak olursam isterim aklımda bulunsun

Oyyyy icli kofte bende istiyom yaaaa. Artilardan kurtulamadimki kendimi simartayim. Cuma yuzum gulsede yesem aksamina

Canim icli kofte icin kizarmis seviyosan firinda az yagda pisirerek yiyebilirsin ozamanda kuzarmus kadar lezzetli oluyomus..bence odul olarak bekleme sahsen ben yapicam en kisa zamanda

Tatli ruyalar fıstıklar kızım çok huysuz bu aralar iki gundur kucagımdan inmiyo bugun hele hıç bırakmadı hala yanındayım uyumasını bekliyorum yatakta az gozunu kapadıda menumu yazayım dedim

Menüm

Sabah altı parca patates kızartması iki lokma ekmek beş çatal tatli

Ogle ikide yarım kase haşlanmış tavuk bir kase yogurt bir dlm ekmek

Akşam dört kaşık pilav üç kaşık patatesli tavuk yemeği susuz ayran salata bolca aci biber

Üç lt su bir kupa form çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…