Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tereyağımı kendim yapıyorum. sağlıklı yağ yememde hiçbir sakınca yokki rafine değil fabrikasyon değil benim takibim taş devri karatay uymasamda anatemellerine uyuyorum
bana da arkadaşım getirdi tereyağını annesi yapmış hatta içinde peynirde var galiba çok lezzetli ama sürekli yemiyorum. haftyasonlarını bekleyip onla yumurta yapacam hem ödüllenmiş olurum :)

Slm kızlar
Dün ugrayamadım,öğlene kadar evi toplayıp hazırlanıp misafirliğe gittim,öglen bişi yemedim kahvaltıyı geç yapmıştım,
Aksam böreklerde gözüm kalmasın diye bana ayırdıkları içi normal Börek içine döktüm( ben pismiş sogan yemem saolsunlar ayırmışlar ama ben birlestirdim)
Yemek yerken herkese baktım incelerde 3-4 götürdü siskolarda üstelik börekler cok büyüktü
Sonra dedim sende incecikken yiyodun

Dünkü menum
Sbh 2 yumurta 3 ceviz peynir zeytin Salatalık Havuç
Aksam yesıl fasulye yogurt salata( böregın uç kısmından parmak ucu kadar ekmegınden ağzıma aldım sadece)
2 Türk kahvesi 2 maden suyu 1 yesil cay
Spor yapmadım

bana da arkadaşım getirdi tereyağını annesi yapmış hatta içinde peynirde var galiba çok lezzetli ama sürekli yemiyorum. haftyasonlarını bekleyip onla yumurta yapacam hem ödüllenmiş olurum :)
ben ev tereyağı , soğuksıkım zeytinyağı ve hindistancevizi yağını ilaç gibi yiyorum bol bol :))))

ben ev tereyağı , soğuksıkım zeytinyağı ve hindistancevizi yağını ilaç gibi yiyorum bol bol :))))
maşallah sana şifa olsun canım. ben o kadar bol yiyemem çünkü ben yapmayı bilmiyorum :))) süreklide isteyemem o yüzden idaremi bilmem gerek

Slm meleklerimmm ve kelebeklerimmm kayıp kaptan yolu buldu dün hastahanedydik akşam tam alıntılara başladım komşumuz geldi dizi izlemeye dizi bitince de leptin saati geldi

neyse bugün işler bitti hemen damladım nasılsınız bakalım

Oğluşuna geçmiş olsun bitanemmm

Aman kimler gelmiş hoşgeldin Merimm bu hafta çok katılım bekliyorum senden kuzum haklısın havalar soğudu sabah kalkasım gelmiyor menünde kahvaltını bozmuşsun kuzumm nedenkipatatesleri görmedim

Ayçacım sadece 1 gün uğraşacaksın cnm balıklarını temizle birer porsiyon olacak şekilde buzluğa at .Eve gelince at ızgaraya hatta ızgaranın alt tepsisine de alüminyum folyo koyuyorum ben hiç kirlenmiyor en pratik yemek kuzum .Izgaranın içine sıktığın limon kabuğunu da koyarsan hiç koku olmaz kuzum

Harika vermişsin Yaseminim neisni beğenmedinki kuzum o nesfitleri ben eskiden öğün sonrası yiyordumm

Az kaldı neslim bikaç gün daha dayan kuzumm sonra sağlığına kavuşacaksınn söz menülerindeki kaçamaklara da kızmayacağım bu dönem yeter ki sen sigaradan kurtul

banum utandım şimdi. menum berbat gene. şöyle örnek menulerim vardıya onlar yok oldu

Şu an sigara bırakma dönemindesin neslim o yüzden anlayışlı olacağım sanaBu haftayı bir atlat bakalım örnek menülerin yine gelecek kuzum

bu menüyü görmüyorum bu haftalık

Neslim yüzmek gibi varmı yüz tabiki ama yüzmeye giderken tok git ya da yanında götür havuç olabilir elma marul olabilir.Zararsız kuzum Bir de ben sigarayı bırakırken havuçları ince doğrayıp limonlu suya sokuyordum kuzum aklında olsunCanın sigara çektikçe hemen bir tane tüket bu ara leptini biraz zor çalıştırabilirisn cnm

Oooo tartı yüzümüze güldü demek hadi inaşallah yeter ki ver kuzum şu son kilolarda gitsin gel keyfim gel sonra

Merhaba kaptanlarımızın kelebekleri ve melekleri

Nasılsınız bugün, herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum.

Ne güzel bir sesleniş bu böyle Gamzemmm

Fevkaladenin fevkinde bi rmenü ve spor makresimm

evet ya bende medium ciciler giymek istiyorum artık yazın şöyle güzel bir bikini almak istiyoruuuummmm..inşallah olacak hepsi

Tabiki olacak canım şüphen olmasın sadece biraz zaman lazım

Selam kızlar dünkü menüm ü yazayım unutmadan...
Kahvaltı:
1 kase Yogurt
Badem

Öğle:
1 bardak ayran

Akşam:
Sulu içli köfte 3 tane
Yogurt

Barbim kahvaltın çok az canım Tüm gün nasıl durdun akşam da az yemişsin

Selam kizlar bugun bi sinavdan gecicem kocisin dogumgunu dua edin kendimi frenliyim

Çekirgem başarıyla atlatmıştır eminim bu irade sınavınıda

40 dk 5km hizda yuruyus yaptim ohhh misss valla

Gizemim yine kahvaltıyı yok etmişsin sanırım geç kaldığın için neyse ki yoğurt yemişsin

1 lt yeşilçay derkennn benim gibi suyuna mı ekledin yoksa hakikaten 1 lt yeşilçaymı şayet öyleyse 3 fincandan fazlası zararlı kuzum

inşallah etini çıkarmayı unutmamışsındır bugün Senin totişin zaten küçük

Aslıyı ben de merak ediyorum Gizemim telefonu da yok arayamadım en son kayınvalidesi hastaydı belki o yüzden giremiyordur yoksa mutlaka gelirdi

ayy bende 64 istiyorum. 06.04 = 64 hedefi koydum kendime

Nisanda mı gayet makul bir rakam bence

aynı anda hem 2 bardak kefir hem 1 kase yoğurt nasıl olduki gamzem ikisi de şifa en bir bardaktan fazla içemiyorum Afiyetolsunn cnmmm

kefiri kendiniz mi yapıyorsunuz kızlar hiç denemedimde nasıl bişey

evde mayalananla hazır satılan çok farklı cnmm evde kendin mayalarsan daha şifalı ben çok seviyorum

ayran seviyorsan beğenirsin

mumbar dolmasımı Afiyetolsun cnmmm neslim sporun ancak o günkü yediklerini yakıyor kuzum

Oyyyy icli kofte bende istiyom yaaaa. Artilardan kurtulamadimki kendimi simartayim. Cuma yuzum gulsede yesem aksamina

Bak ya pastayı götürmüşsün cumayı beklemeden içli köfte zaten serbest yiyebilirsin abartmadan cnm

bu arada merak ettim bayanlar ne kadar sıklıkla tartılıyosunuz. yada size göre ne kadar sıklıkla tartılmak dogru

Haftada sadece 1 gün tartıl ki motivasyonun düşmesin Eminecimm

Afiyetolsun makresimmm

Oişmiş soğan yenmezmi Fatoşummm bayılırım hele ki közlenmiş soğan yemeklere de mi koymuyorsun o zaman

tadımlık yemişsin zafer snein olacak Fatoşummm

hindistancevizi yağını hiç denemedim neslim

Selam cnm hoşgeldin
İyi valla sütüm geldi yoğurdumu mayaladım
Bide regli oldum bugun iptal spor yapamıycam inşallah cumaya kadar atarım ödemi

Elleirne sağlık cnm afiyetolsun şimdidenn

canım kahvaltı bence hem tatlı hem kızartma olmamış. tatlı yerine karnını daha çok tutacak şeyler ye. mesela yumurta peynir gibi
aksamdan yiyememistim tatliyi aklim kaldi sabah yemesem gun icinde yerim diye korktum azcik bisiy kalmisti zaten yedim bitti kurtuldum kahvaltidan saydim iste

canlar nasilsiniz sporumu yazayim gece uc saatten fazla kizimi omzumda evi gezinerek uyuttum yataga koydum uyandi ben koydum o uyandi alti ustu dis cikariyo oglum hic oyle seyler yapmazdi cok nazli ya suya goturuyo susuz getiriyo beni kullaniyo

canlar nasilsiniz sporumu yazayim gece uc saatten fazla kizimi omzumda evi gezinerek uyuttum yataga koydum uyandi ben koydum o uyandi alti ustu dis cikariyo oglum hic oyle seyler yapmazdi cok nazli ya suya goturuyo susuz getiriyo beni kullaniyo
Ahh kıyamam allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…