- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
bana da arkadaşım getirdi tereyağını annesi yapmış hatta içinde peynirde var galiba çok lezzetli ama sürekli yemiyorum. haftyasonlarını bekleyip onla yumurta yapacam hem ödüllenmiş olurum :)tereyağımı kendim yapıyorum. sağlıklı yağ yememde hiçbir sakınca yokki rafine değil fabrikasyon değilbenim takibim taş devri karatay uymasamda anatemellerine uyuyorum
ben ev tereyağı , soğuksıkım zeytinyağı ve hindistancevizi yağını ilaç gibi yiyorum bol bol :))))bana da arkadaşım getirdi tereyağını annesi yapmış hatta içinde peynirde var galiba çok lezzetli ama sürekli yemiyorum. haftyasonlarını bekleyip onla yumurta yapacam hem ödüllenmiş olurum :)
maşallah sana şifa olsun canım. ben o kadar bol yiyemem çünkü ben yapmayı bilmiyorum :))) süreklide isteyemem o yüzden idaremi bilmem gerekben ev tereyağı , soğuksıkım zeytinyağı ve hindistancevizi yağını ilaç gibi yiyorum bol bol :))))
Selam cnm hoşgeldinselam yoldaşalr nasılsınız bu gün. ancak uğradım
selamlar kızlar; cok yorucu ve yoğun bi gündü o yüzden dönüşüm geç oldu..küçük oğlumda bi rahatsızlık var o yüzden hastaneye çok sık gidip geliyorum
bugün sabah
t.b. ekmekli peynirli tost yedim
ara:mandalina,
öğle:soğan kavurması 2 dilim t.b. ekmeği
ara 1 küçük muz
akşam:kurufasulye+sebzeli bulgur pilavı+salata+yoğurt
ve son olarak meşhuuur meyveli yoğurt salatam(yarım elma,çeyrekmuz,3 dilim mandalina,4 kaşık yoğurt ve 1 kaşık yulaf ezmesi)
günaydın 3 .takım ve 6.takımhavalar çok soğudu dün okulda nöbetçiydim çok üşüdüm
dünkü menüm
kahvaltı
1parça peynir
7zeytin
1dilim kepek ekmek
1havuç
arada 1 mandalina hüplettim
öğlen
1kase çorba(ezogelin)
1parça tavuk haşlama
akşam
fırında palamut ve brokoli salatası
yeşillik
3parça patates
spor yok tüm gün ayaktaydım
suyu 2,5 lt yapmışımdır
Benimki yine tembellik banum. ızgara balıktan sonra maf olucak onu ayıklaması ayrı bir dert . Daha sonra koku yapıcak o da bi dert o yuzden pişirtirip getirmek daha iyi ama sorucam ızgara yapabiliyolar mıyımış bide eğer yapılarsa valla 1 günde 1.5 kilo yerimm1 öglen yarım aksşam
Detarjanı bulasık sbaunu nasıl yapıyorrr ki ?
dün diyetisyendeydim,hayal kırıklığına uğradım.600 gr yagdan gitmiş 1600gr vermişim.hayal kırıklığıma diyetisyenim biraz bozuldu.sanırım beni biraz cezalandırdı
sabah nesfit verdi hiç sevmem
ara öğün aktivya verdi işim olmaz.ama elim mahkum.bide her akşam 20dk dans et ardından 200 ip atla dedi.dün kafama göre müzik bulamadım leslie yaptım 25dk.100de ip atladım alt komsuya acıdım walla.oyüzden devam etmedim yoksaa
günaydın kızlar keyifler nasıl. ofise geldim kahvemi içtim az size bakim dedim. bu arada sigara bırakma ilacımın 3. sünü sabah aldım acayip midemi bulandırıyo. ağızımın tadı bozuluyo, burnuma kötü kokular geliyo nasıl dayancam bilemedim 1 hafta geçsin duruma göre ilacıda almıyacam bakalım kurtulucam sigaradan
banum utandım şimdi. menum berbat gene. şöyle örnek menulerim vardıya onlar yok oldu
dünki menum
6,40da 2 bardak su 7,00de kefir ve çörekotu
7,30 kahvaltım: 1 haşlama yumurta,zeytin,peynir,1/5 avakado,ceviz badem fıstık
13,00 de 4 kaşık et sote,2 kaşıp pirinç pilav,salata
16,00 da havuz öncesi erken yemek: yarım kıymalı pide,yarım kase minik köfteli işkembeli çorba
17,00-17,40 arası 40dk yüzme (toplam 700metre)
19,30 da 1 kase yarmalı yoğurt çorbası+4 kaşık etli melemen+10 zeytin+1 dilim cevizli ekmek+1 kibrit kutusu peynir
dünyayı yedim vallahi ben yüzmesem dahamı iyi olacak ne
Daha çok verdiğim zamanlar da oldu banum, geçen hafta da regl vardı onun da etkisiyle ödem olmuştur bu hafta gider diye düşünerek bir kilo dedimisteyince yapıyorum kaçamak yapmadığım ve sporumu yaptığım sürece. Bu hafta da bu istekli haftalarımdan biri, Bu sabah bir kontrol ettim iyi gidiyor
Merhaba kaptanlarımızın kelebekleri ve melekleri
Nasılsınız bugün, herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum.
Dünkü menüm
Kalkınca 2 bardak su+1 kayısı
1 kk peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
2 köfte
1 dilim tam buğday ekmeği
marul, roka, maydanoz
Öğle
Avuç içi kadar et haşlama
Yoğurt
Ara
2 mandalina
1 gün kurusu
10 fındık
1 bardak süt
Akşam
1 kepçe çorba
5 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
Su 3 litre, 2 barak yeşilçay, 1 bardak kuşburnu
Spor leslie ile 1 mil+45 dak plates
evet ya bende medium ciciler giymek istiyorum artıkyazın şöyle güzel bir bikini almak istiyoruuuummmm ..inşallah olacak hepsi
Selam kızlar dünkü menüm ü yazayım unutmadan...
Kahvaltı:
1 kase Yogurt
Badem
Öğle:
1 bardak ayran
Akşam:
Sulu içli köfte 3 tane
Yogurt
Selam kizlar bugun bi sinavdan gecicem kocisin dogumgunu dua edin kendimi frenliyim
40 dk 5km hizda yuruyus yaptim ohhh misss valla
İyi akşamlar güzel ve de incelen hatunlar
Önce z raporum;
sabah; kahve, 200 gram yoğurt
akşam; 2 yumurta, salata, elma
su; 2 litre
spor; ( sabah geç kaldım bu yüzden sabahki 3km yalan oldu ama dönüşte yürüdüm.) 3 km yürüyüş
çay; bugün okulda yeşil çayımı içtim koca bir litre
Aslında akşama 200 gram etim vardı listemde ama ben et sabahtan çıkarmayı unutmuşum, o yüzden ertesi günkü akşam yemeği ile yer değiştirip yumurtayı yedim.
Yoğundum demeyeceğim çünkü hep aynı hikaye artık evet çok yoğunum. Yarın normalde 2 dersim var ama hasta olan, noel tatili için memleketine giden hocaların da derslerine gireceğim 2 saatim olacak 8 saat. Çok şükür bugünüme, şikayet değil tabii ama sadece burayı savsaklıyor gibi beni düşünmeyin diye kalem kalem açıklama yazıyorum
@Başkanım, Aslı nerelerde yahu? Menü de paylaşmıyor nicedir, merak ettim.
@EYLUL SILA , eşim geçen totomun küçüldüğünü söylediGerçi cumartesi ve uyku sersemi yatakta dedi ama ilk sen geldin aklıma. Dedim olaydı da duyaydı
Hepimize güzel bir gece diliyorum.
Huzurlu, sağlıklı, bereketli ve çok mutlu bir çarşambaya uyanalım inşallah.
ayy bende 64 istiyorum. 06.04 = 64 hedefi koydum kendime
İyi akşamlar kızçelerim nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
Bugünkü menümü yazayım,
Sabah 1 rafadan yumurta, 6 badem
Ara 2 bardak kefir, 1 kase zerdeçal,zencefil,tarçınlı yoğurt
Akşam (akşam dediğime bakmayın saat 15.30'da yedim)bir kıymalı biber dolması, yoğurt
Bugün süt ürünlerini abarttım mı ne şimdi yazınca farkettim
Su 2.5 lt spor dışarıda 20 dk yürüyüş, ütü spordan sayılırsa :)
kefiri kendiniz mi yapıyorsunuz kızlar hiç denemedimde nasıl bişey
Kizlar iyi aksamlar
sabah7.15 kalkinca 2br su
7.50 tereyagda 1 yumurta.peynir.zeytin.avakado.yesillik.
ceviz
13.30 da 4 kasik etli bulgurpilav ve yarim yabak mumbar dolmasi
18.30 da 1/2 kase tavuklu sehriye corba
3 kasik kiymali patlican.1 kasik tavuklu pirinc pilav. Komsu dogumgunune indim 1 incecik dilim pasta
spor. 50 dk kardiyo ; 20dk eliptik e kosma+25dk lesli+100 ip atlama esneme egzersiz
Oyyyy icli kofte bende istiyom yaaaa. Artilardan kurtulamadimki kendimi simartayim. Cuma yuzum gulsede yesem aksamina
bu arada merak ettim bayanlar ne kadar sıklıkla tartılıyosunuz. yada size göre ne kadar sıklıkla tartılmak dogru
Günaydın fıstıklar
Dünkü menüm
Kalkınca 2 bardak su+1 kayısı
1 kk peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim tam buğday ekmeği
marul, maydanoz
Öğle
fırında tavuk
Yoğurt (salata olsa iyiydi ama iş yerinde yapmıyorlar, hava soğuk yemekhane buz gibi, bende üşeniyorum yapmaya
Ara
5 ceviz
Akşam
1 kepçe çorba
5 kaşık bulgur pilavı
salata
Su 3 litre, 2 barak yeşilçay
Spor leslie ile 1 mil+45 dak plates
Slm kızlar
Dün ugrayamadım,öğlene kadar evi toplayıp hazırlanıp misafirliğe gittim,öglen bişi yemedim kahvaltıyı geç yapmıştım,
Aksam böreklerde gözüm kalmasın diye bana ayırdıkları içi normal Börek içine döktüm( ben pismiş sogan yemem saolsunlar ayırmışlar ama ben birlestirdim)
Yemek yerken herkese baktım incelerde 3-4 götürdü siskolardaüstelik börekler cok büyüktü
Sonra dedim sende incecikken yiyodun
Dünkü menum
Sbh 2 yumurta 3 ceviz peynir zeytin Salatalık Havuç
Aksam yesıl fasulye yogurt salata( böregın uç kısmından parmak ucu kadar ekmegınden ağzıma aldım sadece)
2 Türk kahvesi 2 maden suyu 1 yesil cay
Spor yapmadım
ben ev tereyağı , soğuksıkım zeytinyağı ve hindistancevizi yağını ilaç gibi yiyorum bol bol :))))
Selam cnm hoşgeldin
İyi valla sütüm geldi yoğurdumu mayaladım
Bide regli oldum bugun iptal spor yapamıycam inşallah cumaya kadar atarım ödemi
aksamdan yiyememistim tatliyi aklim kaldi sabah yemesem gun icinde yerim diye korktum azcik bisiy kalmisti zaten yedim bitti kurtuldum kahvaltidan saydim istecanım kahvaltı bence hem tatlı hem kızartma olmamış. tatlı yerine karnını daha çok tutacak şeyler ye. mesela yumurta peynir gibi
inceledim de hergün yapabilirmiyim bilemiyorumJillian Micheals ile sadece 30 günlük bir programla,günde 25 dakika spor yaparak sıkılaşmaya ne dersiniz...? Bizim düşüncemiz tüm takım üyelerimiz el ele vererek hergün 25dakika spor yaparak disiplinli, kurallı bir şekilde incelmek.. Eğer sizde katılmak istiyorsanız bekleriz...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/
1 ay için bence sabrederek çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. 1 aycık dişimizi sıkıcaz :)inceledim de hergün yapabilirmiyim bilemiyorum
Ozaman tamam tabikitereyağımı kendim yapıyorum. sağlıklı yağ yememde hiçbir sakınca yokki rafine değil fabrikasyon değilbenim takibim taş devri karatay uymasamda anatemellerine uyuyorum
Atarsın kaaptancımSelam cnm hoşgeldin
İyi valla sütüm geldi yoğurdumu mayaladım
Bide regli oldum bugun iptal spor yapamıycam inşallah cumaya kadar atarım ödemi
Ahh kıyamam allah kolaylık versincanlar nasilsiniz sporumu yazayim gece uc saatten fazla kizimi omzumda evi gezinerek uyuttum yataga koydum uyandi ben koydum o uyandi alti ustu dis cikariyo oglum hic oyle seyler yapmazdi cok nazli ya suya goturuyo susuz getiriyo beni kullaniyo
Kolay gelsin canımmNöbetteyim kızlar yine merhaba herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?