Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dünkü menüm
Kalkınca 2 bardak su+1 kayısı
1 kk peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
2 köfte
1 dilim tam buğday ekmeği
marul, roka, maydanoz

Öğle
Avuç içi kadar et haşlama
Yoğurt

Ara
2 mandalina
1 gün kurusu
10 fındık
1 bardak süt

Akşam
1 kepçe çorba
5 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 kaşık bulgur pilavı
yoğurt

Su 3 litre, 2 barak yeşilçay, 1 bardak kuşburnu
Spor leslie ile 1 mil+45 dak plates

evet ya haklısın bende her çeşit meyveden azar azar yemeye çalışıyorum...bazen hiç meyve yemeyip tarçınlı süt içiyorum..evet en iyi süt dinlenince ve sakin bi şekilde deliksiz uyuduğum zaman oluyo ama ne mümkün

Geçmiş olsun canım önemli bir şey yoktur umarım?

sağol canım..yüzünde doğuştan leke var canım..sürekli kontrol altındayız..biraz yoğun bir lezyon ama çok şükür kötü bişey yok şimdilik

evet ya bende medium ciciler giymek istiyorum artık yazın şöyle güzel bir bikini almak istiyoruuuummmm..inşallah olacak hepsi
bende çok güzerl pantolon ve tunik almıştım ama dar oldu vermedim geri. zayıflayınca çok yakışacak kendimi hayal ediyorum da mükemmel olacak :)))

yok canım ya ben öle birisinin diyetini yapmam sağlıklı beslenme tarzım
şu aralar oruç tutuyorum ondan
Allah kabul etsin canım..

indirim sezonuna kadar vermem lazım kiloları
dolabımda herşey bol geliyor çok şükür giyecek bir şey bulamıyorum
ama kilo vermeden yeni ciciler almak yok
sezon başlamış bile acaba yılbaşı yüzünden mi.bende manto almak istiyorum..

Selam kızlar dünkü menüm ü yazayım unutmadan...
Kahvaltı:
1 kase Yogurt
Badem

Öğle:
1 bardak ayran

Akşam:
Sulu içli köfte 3 tane
Yogurt
menüüü nerdesinn...

Selam kizlar bugun bi sinavdan gecicem kocisin dogumgunu dua edin kendimi frenliyim

Kosu bandimin uzerindeyim su an uzun bi aradan sonra herkese burdan bol sporlu selamlaarrr

Selam canım kaç kilo sun şimdi

Canim en son 76.9 u gordum..ilk hrdefim 65

bende çok güzerl pantolon ve tunik almıştım ama dar oldu vermedim geri. zayıflayınca çok yakışacak kendimi hayal ediyorum da mükemmel olacak :)))

Aynen ya bende bi suru 38 beden pantolon almistim sonra hamilelik falan filan derken hepsi bekliyo dolapta..ama azmettim..65 leri bi girsem giycem hepsini

Tabiki giyceksin canım neden giyemeyesin ki

2 çocuklu çıtır anne olcan kimse inanmıycak 2 doğum yaptığına

selam kizlar muhabbet iyiymis bugun bi uyku hali var ustumde cocuklar gozume parmak sokmasa uyuyacakktom ama oooy oooy ne mumkun gozumu kapatinca oldum saniyolar
Canım ya kıyamam hiç dinlenemiyorsun
Yapcak bişey yok canları sağolsun büyüyünce artık okula gönderince uzatırsın ayaklarını

Neslin karatay teyzenin kemikleri sizliycak nasıl menü bu kaç öğün yiyisun sen 75 i zor görürsün koş nesli kos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…