Gecmiş olsun canım önemli bişey değildir inşallah. Emziriyosun diyye bişey demek istemiyorum sana ama akşam yemeğinden sonra o meyveler çok bence gün içinde yesen. En iyi sütü ne yapıyo biliyomusun dinlenmek tecrübeyle sabit ama iki bebeyle ne mümkün gece uyuyabiliyosan şükret
Geçmiş olsun canım önemli bir şey yoktur umarım?
indirim sezonuna kadar vermem lazım kiloları
dolabımda herşey bol geliyor çok şükür giyecek bir şey bulamıyorum
ama kilo vermeden yeni ciciler almak yok
Selam canım kaç kilo sun şimdievet ya bende medium ciciler giymek istiyorum artıkyazın şöyle güzel bir bikini almak istiyoruuuummmm ..inşallah olacak hepsi
bende çok güzerl pantolon ve tunik almıştım ama dar oldu vermedim geri. zayıflayınca çok yakışacak kendimi hayal ediyorum da mükemmel olacak :)))evet ya bende medium ciciler giymek istiyorum artıkyazın şöyle güzel bir bikini almak istiyoruuuummmm ..inşallah olacak hepsi
Selam kızlar dünkü menüm ü yazayım unutmadan...
Kahvaltı:
1 kase Yogurt
Badem
Öğle:
1 bardak ayran
Akşam:
Sulu içli köfte 3 tane
Yogurt
Allah kabul etsin canım..yok canım ya ben öle birisinin diyetini yapmam sağlıklı beslenme tarzım
şu aralar oruç tutuyorum ondan
sezon başlamış bile acaba yılbaşı yüzünden mi.bende manto almak istiyorum..indirim sezonuna kadar vermem lazım kiloları
dolabımda herşey bol geliyor çok şükür giyecek bir şey bulamıyorum
ama kilo vermeden yeni ciciler almak yok
menüüü nerdesinn...Selam kızlar dünkü menüm ü yazayım unutmadan...
Kahvaltı:
1 kase Yogurt
Badem
Öğle:
1 bardak ayran
Akşam:
Sulu içli köfte 3 tane
Yogurt
Selam canım kaç kilo sun şimdi
bende çok güzerl pantolon ve tunik almıştım ama dar oldu vermedim geri. zayıflayınca çok yakışacak kendimi hayal ediyorum da mükemmel olacak :)))
Biz sana güveniyoruzzSelam kizlar bugun bi sinavdan gecicem kocisin dogumgunu dua edin kendimi frenliyim
bence de olacak devamevet ya bende medium ciciler giymek istiyorum artıkyazın şöyle güzel bir bikini almak istiyoruuuummmm ..inşallah olacak hepsi
Tabiki giyceksin canım neden giyemeyesin kiKosu bandimin uzerindeyim su an uzun bi aradan sonraherkese burdan bol sporlu selamlaarrr
Canim en son 76.9 u gordum..ilk hrdefim 65
Aynen ya bende bi suru 38 beden pantolon almistim sonra hamilelik falan filan derken hepsi bekliyo dolapta..ama azmettim..65 leri bi girsem giycem hepsini
Canım ya kıyamam hiç dinlenemiyorsunselam kizlar muhabbet iyiymis bugun bi uyku hali var ustumde cocuklar gozume parmak sokmasa uyuyacakktom ama oooy oooy ne mumkun gozumu kapatinca oldum saniyolar
darısı başıma bende bugün 100 mekik olmadan uyumayacağımBende sporumu yaptım
Ohhh spor yapınca vicdanımda çok rahatlıyo
Neslin karatay teyzenin kemikleri sizliycak nasıl menü bu kaç öğün yiyisun sen 75 i zor görürsün koş nesli kosdünki menum
6,40da 2 bardak su 7,00de kefir ve çörekotu
7,30 kahvaltım: 1 haşlama yumurta,zeytin,peynir,1/5 avakado,ceviz badem fıstık
13,00 de 4 kaşık et sote,2 kaşıp pirinç pilav,salata
16,00 da havuz öncesi erken yemek: yarım kıymalı pide,yarım kase minik köfteli işkembeli çorba
17,00-17,40 arası 40dk yüzme (toplam 700metre)
19,30 da 1 kase yarmalı yoğurt çorbası+4 kaşık etli melemen+10 zeytin+1 dilim cevizli ekmek+1 kibrit kutusu peynir
dünyayı yedim vallahi ben yüzmesem dahamı iyi olacak ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?