- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
canlar nasilsiniz sporumu yazayim gece uc saatten fazla kizimi omzumda evi gezinerek uyuttum yataga koydum uyandi ben koydum o uyandi alti ustu dis cikariyo oglum hic oyle seyler yapmazdi cok nazli ya suya goturuyo susuz getiriyo beni kullaniyo
inceledim de hergün yapabilirmiyim bilemiyorum
Nöbetteyim kızlar yine merhaba herkese
ve menüm
sabah 2 dilim tam bugday ekmegi arasına 1 domates ve 25 gr kadar beyaz peynir
öğle 1 kase mercimek çorba,1 parça fırında tavuk, yarım patates haşlama
ara yarım mandalina 1 ceviz yarım eti cin( eti cini başkan zorla yedirdir.elli kere yemem dedim zorlayınca mecbur kaldım. insanların bu huyundan nefret ediyorum )
akşam 2-3 kaşık haşlanmış kuskus,2 kaşık yogurt,1kase kabak çorba 1 dilim tam bugday ekmek 5-6 acı biber turşusu
hemen arkasına 1 greyfurt (yarın inşallah oruç tutacam o yüzden akşamı iyi yaptım )
spor 1 saat öğlen arasında pazara gittim geldim.şimdi yarım saat koşu bantı 15 dk bisiklet yapacam
su 3 lt
normalde ekmek pek yemem ablacım ama bugün öyle oldu. domates salatalık almıştım daha önceden evde var çürümesin onlar diye yiyorum :) tamam ablam turşuda bu haftalık yeter. akşam yemegi biraz fazla olunca yogurdu az tuttum ablam. bide bu hazır yogurt kendim mayalayınca bol bol yerim :)
ekmekleri biraz azaltmalısın Eminem sabah 1 dilim yeterli cnm domatesi de artık tercih etme bence yeşillik yumurta havuç eklersen bağırsakların güzle çalışır cnm
turşuyu da cumaya dek yeme artık kuzum yoğurtta neden cimrilik yaptınki
normalde ekmek pek yemem ablacım ama bugün öyle oldu. domates salatalık almıştım daha önceden evde var çürümesin onlar diye yiyorum :) tamam ablam turşuda bu haftalık yeter. akşam yemegi biraz fazla olunca yogurdu az tuttum ablam. bide bu hazır yogurt kendim mayalayınca bol bol yerim :)
İyi akşamlar güzel ve ince hatunlar
Önce raporum;
sabah ; kahve, elma (bir de domatesim vardı ama ben domates almamıştım, yemedim o yüzden)
akşam; 1 tavuk göğsü haşlaması, salata
su; 1 litre
çay; yeşil çay
spor; 3km giderken yürüyüş, tüm gün koş koş.
@Başkanım,
Normalde diyetim 3 öğünlük. Dünkü mesela sabah kahve, öğlen yoğurt, akşam tavuk/salataydı. Ben ofise onca yol tepip 3 kaşık yoğurdu ayran etmeyeyim diye sabahtan yedim
Bugün de sabah için kahve , öğlen bir domates ve bir meyve vardı. Gene işe taşımayayım diye sabah kahve ve elmayı halledip evden çıktım. Kahvelerime kızamazsın artık çünkü diyetin kendisi sabah sabah kahve veriyor ben de zoraki içiyorum yaniYeşil çayım da bir tatlı kaşığı, üzerine 1 litrelik termosa koyup basıyorum sıcak suyu, öyle akşama kadar aynı şeyi içiyorum başkanım. Bugün çok yoğundum, su içmeye vakit bulamadım o az kaldı maalesef.
Yarın ve cuma gececiyim gene, şimdi duşa girip hemen yatmayı planlıyorum.
Herkese şimdiden güzel bir perşembe sabahı diliyorum
Iyi akşamlar ben 6. Takımdan Meri
Salı menüm;
Kahvaltı
1 avuç peynir
7 zeytin
1 dilim ekmek
yarım havuç
Arada 1 mandalina
Öğlen
Tavuk sote ayran
Akşam
birkaç parça palamut fırında
3 çatal makarna
Bol salata
Suyu 3 yaptım
Spor yok
Çarşamba menüm
Kahvaltı
1 yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 parça peynir
Öğlen
1 kase yoğurt çorbası
Akşam
Karnabahar fırında
tavuklu
Bol salata
Suyu 3 yaparım
1 maden suyu
sporum yok
Ayy çok güzel görünüyor
Yeşilçaylarınız benden olsun kaç gündür beleş yiyip içiyoruzfena alıştık tembelliğe u cezadan çok ödül oldu sanki
Menüm
Kahvaltı
1 haş yumurta,1 domates,roka,maydanoz
1 dlm peynir,5 zeytin,2 ince dlm tb ekmek
Ara
Şekersiz türkkahvesi
Öğle
2 yumurtalı menemen,1 dlm peynir,1 dlm ekmek
Ara
2 mandalina,3 yk yoğurt
Akşam
1 tabak pırasa
Ara
1 kupa papatyaçayı,3 yulaflı bisküvi
2,5 lit su
Spor yok malum regli ilk günü çok sancım oluyor
Ben kendim mayalamaya baslayınca az tüketir oldum ya
Kendin mayalayınca yemeye doyamazsın zatenturşu su tuttuğu için tartıya az kaldı cnmm kar kardır dimi
Sagolunnn teşekkürlerKolay gelsin canımm
Hoşgeldin
Ben kendim mayalamaya baslayınca az tüketir oldum ya
İyi akşamlar güzel ve ince hatunlar
Önce raporum;
sabah ; kahve, elma (bir de domatesim vardı ama ben domates almamıştım, yemedim o yüzden)
akşam; 1 tavuk göğsü haşlaması, salata
su; 1 litre
çay; yeşil çay
spor; 3km giderken yürüyüş, tüm gün koş koş.
@Başkanım,
Normalde diyetim 3 öğünlük. Dünkü mesela sabah kahve, öğlen yoğurt, akşam tavuk/salataydı. Ben ofise onca yol tepip 3 kaşık yoğurdu ayran etmeyeyim diye sabahtan yedim
Bugün de sabah için kahve , öğlen bir domates ve bir meyve vardı. Gene işe taşımayayım diye sabah kahve ve elmayı halledip evden çıktım. Kahvelerime kızamazsın artık çünkü diyetin kendisi sabah sabah kahve veriyor ben de zoraki içiyorum yaniYeşil çayım da bir tatlı kaşığı, üzerine 1 litrelik termosa koyup basıyorum sıcak suyu, öyle akşama kadar aynı şeyi içiyorum başkanım. Bugün çok yoğundum, su içmeye vakit bulamadım o az kaldı maalesef.
Yarın ve cuma gececiyim gene, şimdi duşa girip hemen yatmayı planlıyorum.
Herkese şimdiden güzel bir perşembe sabahı diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?