gizemcan senin su isvec diyeti sonucunu cok merak ediyorum ne zaman bitecek bitince biraz malumat verirmisin bana
bende regl oldum ödem mi yapıyor bilgim yoktuSelam cnm hoşgeldin
İyi valla sütüm geldi yoğurdumu mayaladım
Bide regli oldum bugun iptal spor yapamıycam inşallah cumaya kadar atarım ödemi
Bol su iç canımbende regl oldum ödem mi yapıyor bilgim yoktu
sabah tartıda fazla çıktım niye böyle oldu diye üzülüyordum yarın tartıya yansımaz umarım
Süper cnmgünaydınnn bayanlar
güzel bir gün bizleri bekliyor
menümü yazayım:
sabah: haşlanmış yumurta
peynir zeytin vişne suyu
1 dilim kepek ekmek
akşam:
1 kase tarhana çorbası
5 tane lahana sarması (içi bulgurlu ve kayınvalidem azcık iç koyar)
yoğurt
elma ayva vişne kompostosu
gece: yarım bardak süt
yarım elma
dün kaçamaksız bir gündü çok mutluyum bugun menümü yazarken bugün misafirlerim var akşama söz yine yarın hiç kaçamak yapmadım diye yazacağım
arkadaşlar benim koşu bantımda motorlu masaj kemeri var. günde 10 dk kullanmayı düşünüyorum sizce yararı veya zararı olur mu
bundan ama benimki koşu bantında monte edilmiş halde
Eki Görüntüle 1349756
Listemiz hazır olduktan sonra skşam yapabiliriz canım 2015 hedeflerimizide yazarızbide kaptan motive edecegini dusundugumden bir onerim olacak cuma herkes kilosunu bildirirken kilo vermeye karar verdikleri tarihi ve toolamda kac kilo verdigini yazsa hos olmazmi kac kiloyla basladigini ve olmazsa olmaz dedigi seyi
allah kabul etsinya bugün Allah kabul ederse niyetliyim. ezan okundugunda işte olacam armut var yanımda onu yerim. ama evde hazır yemegim yok. acaba eve giderken 1 dürüm çigköfte mi alsam yanınada ayran olur mu ki
daha geçengün yedim canım yaaa. başka bir fikrin varsa söyleallah kabul etsin
ben senin yerinde olsam çiğköfte alacağıma karnabahar alırım hemen suya atar 10 dk haşlarım üzerine bol yoğurt nane pul biber harika oluyor ben çok severim yani
eve iftardan önce gidiyorsan güvendiğin bir yerden köfte al fırına at yanına biber domates bile atabilirsindaha geçengün yedim canım yaaa. başka bir fikrin varsa söyle
yok canımcım iftardan sonra gidecem eve yakşalık 1 saat sonra :)ama dediğin süre. öğlen çıkayım bildiğim bir kasaptan löfte alayım. evde domates var birazda biber alıp fırına atarım. o fırında olurken bende yanına çorba yaparım ayyyyy çok teşekkür ederimmmmeve iftardan önce gidiyorsan güvendiğin bir yerden köfte al fırına at yanına biber domates bile atabilirsin
bol salata bide ayran..sonrada çayın yanına 2-3 gün kurusu 1 ceviz.orucun tatlı krizini alır.
diyetisyen bana öyle vermişti.oruc cıkısı soguk çiğköfteyi ne yapacan midene yazık walla.çorbanda olsa süper olurdu.
diyetisyen regl dönemi 3lt su demişti,ödem atabilmek için.bende regl oldum ödem mi yapıyor bilgim yoktu
sabah tartıda fazla çıktım niye böyle oldu diye üzülüyordum yarın tartıya yansımaz umarım
afiyet olsun hayatım löp löp et yağ olmasın uçup gitsin yediklerin.yok canımcım iftardan sonra gidecem eve yakşalık 1 saat sonra :)ama dediğin süre. öğlen çıkayım bildiğim bir kasaptan löfte alayım. evde domates var birazda biber alıp fırına atarım. o fırında olurken bende yanına çorba yaparım ayyyyy çok teşekkür ederimmmm
çok teşekkür ederim. gidecek tabi topladım kendimi bak güzel menüler yapıyorum diyetisyen gibi sporda yapmaya çalışıyorum :) inşallah 2015 yaza incecik hatunlar olacazafiyet olsun hayatım löp löp et yağ olmasın uçup gitsin yediklerin.
ayy gülşah menün ne güzel senin diyetisyen nerdeydi..Menüm
Kahvaltı
1 haş yumurta,1 domates,roka,maydanoz
1 dlm peynir,5 zeytin,2 ince dlm tb ekmek
Ara
Şekersiz türkkahvesi
Öğle
2 yumurtalı menemen,1 dlm peynir,1 dlm ekmek
Ara
2 mandalina,3 yk yoğurt
Akşam
1 tabak pırasa
Ara
1 kupa papatyaçayı,3 yulaflı bisküvi
2,5 lit su
Spor yok malum regli ilk günü çok sancım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?