- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Süper fikir vermiş kelebeğimyok canımcım iftardan sonra gidecem eve yakşalık 1 saat sonra :)ama dediğin süre. öğlen çıkayım bildiğim bir kasaptan löfte alayım. evde domates var birazda biber alıp fırına atarım. o fırında olurken bende yanına çorba yaparım ayyyyy çok teşekkür ederimmmm
İş dolayısıyla otelde bi kaçgün toplantıları falan vardı yoğun sanırım cnm@Nilyyyaaannn neredesin yahuuu yoksun.
Kek miiigünaydın kızlar..geçmiş korkuma giremedim dün.önemli bişey varsa söyleyin ara ara bakarım artık.
dünkü menüm:
sabah 1 su bardagı light süt
1 yk çörek otu
4 yk kahvaltılık gevrek
ara:1 kivi
öğle:
4 yk kadar patlıcan yemeği
3-4 kaşık yogurt
salata
ara:meyveli yogurt probiyotik
ara:eltimdeydim çikolata soslu kek ikram etti çocuklara yedirdim sadece tadına baktım kırılmasın diye nedense tad alamadım elti keki oldugundan mı agzımın tadımı bozuk
akşam:
fırında balık 250gr kadar salata
ara:1 kaşık zerdeçal
3 gün kurusu
ara:1dilim ananas
anladım kaptancım. bir aksilik olmazsa onunla ayran detoksu yapacaz haftasonu ama ben tarifini bilmiyorum netten baktım gerçi ama bilene canlı sorayım dedim :)İş dolayısıyla otelde bi kaçgün toplantıları falan vardı yoğun sanırım cnm
tarçınlı süt gercekten iyi geliyor.tarçının regli rahatlatıcı etkiside var.Kek miii
Gözüm döndü iki gündürAllahtan hiç fırsat geçmedi elime
3 de içerim 4 de yeterki yarın tartıda fazla çıkmayayım çok üzülürümdiyetisyen regl dönemi 3lt su demişti,ödem atabilmek için.
alışırsınnnn.regl döneminde herkes artı cıkar.ama çıkmayanda yok değil.sen hem regl hemde eksi çıkanlardan olursun inşallah.3 de içerim 4 de yeterki yarın tartıda fazla çıkmayayım çok üzülürüm
işe yararsa bende yapayımbu gün perşembe benim hiç durmamam koşmam lazım yarın eksi görmem lazım. biraz bozuk menulerimle nasıl olacak bilmiyom ama ümidim var 76 ları görecem. ey evren duy sesimi 76 görcem. :)))) eft yapayım dedim evrene
gözün aydınn çok sevindim senin adına darısı başımızaDiyetisyenden geliyorum75.7 olmuşum
Giden kilolun tamamı yağdan buna çok sevindim
Diyet listem değişti 1700 kaoriye düştü ve patlamış mısır verdiakşam vucut anelizımı ve diyet listemi fotoları koyarım
tebrik ederim kendim 75 görmüş kadar sevindim adınıza bravooo işte bu .... ayy darısı benim 75 lereDiyetisyenden geliyorum75.7 olmuşum
Diyet listem değişti 1700 kaoriye düştü ve patlamış mısır verdiakşam vucut anelizımı ve diyet listemi fotoları koyarım
Efserimm süpersinDiyetisyenden geliyorum75.7 olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?