Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Süper fikir vermiş kelebeğim
Afiyet olsun canım

Kek miii
Gözüm döndü iki gündür Allahtan hiç fırsat geçmedi elime

İş dolayısıyla otelde bi kaçgün toplantıları falan vardı yoğun sanırım cnm
anladım kaptancım. bir aksilik olmazsa onunla ayran detoksu yapacaz haftasonu ama ben tarifini bilmiyorum netten baktım gerçi ama bilene canlı sorayım dedim :)

kızlar günaydın
dün menu bildiremedim yazim hemen
sabah 2 bardak suyla açılış
8,00 de karatay kahvaltım
13,20 de 1 kaşık etli pirinç pilav+5 kaşık kadar kıymalı patlıcan yemeği+marul havuç
18,30 da 2dlm ekmek+y.mercimek li kesmeli yoğurt çorbası+etli prasa yemeği( ekmekleri götürdüm vallahi bu gün)
21,30 da 1 kase çekirdek annemdeydim komşu ile çay yanında
sporlar: sabah 25dk lesli+plates
öğlen: 35dk yurume
akşam yok

işe yararsa bende yapayım bakalım yarın neler olacak

Yulaf Kepekli Elmalı Toplar
  • 2 adet elma
  • 1 tatlı kaşığı toz tarçın
  • 1 yemek kaşığı yulaf kepeği
  • 2 adet ceviz
  • Üzerini süslemek için hindistan cevizi
2 adet elmayı rendeleyin, teflon yada seramik bir tavada rengi dönene dek kavurun. Rengi dönünce içerisine toz tarçını ve küçük küçük kırdığınız cevizleri ekleyin. 1 yemek kaşığı yulaf kepeğini de ekleyip iyice karıştırın. Karışım soğuduğunda elinizle top şeklini vererek hindistan cevizine bulayın. Buzdolabında 1 saat bekletin.

Yapımı en kolay, sağlıklı ve düşük kalorili kurabiye tarifi:
İçindekiler:

1 büyük boy muz
1 bardak yulaf ezmesi

Temel malzemeler bunlar olmakla beraber isteğe bağlı olarak içerisine az miktarda yaban mersini/kuru üzüm/kuru kayısı/çilek/az miktarda çiğ badem/fındık vb. alternatiflerden bir tanesi de eklenebilir. Ben çok az taze yaban mersini ve küçük bir parça (küçük küçük parçaladım) şekersiz bitter çikolata kullandım.

Bir kabın içinde tüm malzemeleri elimizle ezerek, lapa haline getiriyoruz. Sonrasında yağlı kağıt ya da folyonun üzerine küçük parçalar halinde yerleştiriyoruz. 350F yada 180C dereceye ayarladığımız fırınımızda 15-20 dakika pişiriyoruz. Hafifçe altın rengi görünümü alana kadar...Kurabiyelerimiz hazır! Şeker ilavesi yok, tamamen doğal malzemeler kullandık, bir sürü minik kurabiye çıkıyor ve tümü 200 kaloriden az...Afiyet olsun =))

TARİFLER ALINTI ARKADAŞLAR BEN HİÇ DENEMEDİM AMA DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

Selamlar. .
Salı günü
Kahvaltı:
Yoğurt
Badem
Peynir domates

Akşam:
1 kase tavuk suyuna çorba
2 içli köfte haşlanmış

Spor:
1 saat karışık egzersiz

Çarşamba:
Menemen
1 form çayı
Peynir
Badem
1 kayısı

Akşam:
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
Yarım demet maydanoz
1 tane yeşil soğan

gözün aydınn çok sevindim senin adına darısı başımıza

tebrik ederim kendim 75 görmüş kadar sevindim adınıza bravooo işte bu .... ayy darısı benim 75 lere

Efserimm süpersin
Merakla bekliyorum listeni canım
Hadi bakalım hedef 70 i görmekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…