İyigeceler kizlar suan misil misil uyuyosunuzdur :)ben otobusteyim tekirdagina gidouorum aşkim enistem agirlasmis kanserdi son kez belkide gormeye gidiyorumher sey Rabbimden ondan geldik ona donecegiz bunu bilincindeyiz sukur ama birdaha gorememek ayrilik dusuncesi burnumun diregini sizlatiyo.insan cocukken kimden deger gorurse bence o kisi ayri oluyo gozumu kapatiyorum cocuklugum ve bana kocaman sarilan ,dilegim hepinizden guzel en cok onu seviyorum diyerek sakaciktan kuzenlerimi kiskandiran sonrada kahkaha atisi gozumun onunde.belki amcamin bukadar soguk olusu ,dayimin olmayisi babamdan sonra en cok onu sevmeme sebeb ...onu gormeyi bi okadar cok istiyorum ama suan ki halini dusunuyorum da hep hafizamda cocuklugumdaki cakir gozlu enistem kalsin istiyorum..hayel kuruyorum gidecem enistem dilegim gelmis diye hissedecek beni Rabbim mucizesini gosterecek boyle olmasini cok istiyorum
geçmiş olsun çok allah şifa versin inşallahhİyigeceler kizlar suan misil misil uyuyosunuzdur :)ben otobusteyim tekirdagina gidouorum aşkim enistem agirlasmis kanserdi son kez belkide gormeye gidiyorumher sey Rabbimden ondan geldik ona donecegiz bunu bilincindeyiz sukur ama birdaha gorememek ayrilik dusuncesi burnumun diregini sizlatiyo.insan cocukken kimden deger gorurse bence o kisi ayri oluyo gozumu kapatiyorum cocuklugum ve bana kocaman sarilan ,dilegim hepinizden guzel en cok onu seviyorum diyerek sakaciktan kuzenlerimi kiskandiran sonrada kahkaha atisi gozumun onunde.belki amcamin bukadar soguk olusu ,dayimin olmayisi babamdan sonra en cok onu sevmeme sebeb ...onu gormeyi bi okadar cok istiyorum ama suan ki halini dusunuyorum da hep hafizamda cocuklugumdaki cakir gozlu enistem kalsin istiyorum..hayel kuruyorum gidecem enistem dilegim gelmis diye hissedecek beni Rabbim mucizesini gosterecek boyle olmasini cok istiyorum
hoşgeldinnn bakalımSelam kızlar sonuncda dönebildim buralara yogun bir hafta geçti simdide aslında yogun bır haftasonu gecırmem lazım ama malesef daha yorgunlugumu atamadım. 6. takımız donmusbende bir onları zıyaret edeyim bakım napıyolar.
Benim bu hafata için bir onerim var. Bu gune kadar hep yarıstık. Bu haftada bırbırımızın kilo koçu olmayı mı denesek. İsterseniz kendi takımımız içinde yapalım istersenız 6. takımla birleşelim yine. kura ile eslerimizi belirleyelim. Eşler biririnin menulerınden sorumlu olsunlar Kacamaklar olursa cezayı esler versinler ama tabiki yapabilecekleri cezalar olsun. Mesela mekik cekemeyen birine mekik cek denmesin. Yani secenek sunulabılır belki. buu yaptıgımız hafta eslerın verdıgı yüzdelikleri toplayıp yarıs yaparız yani eşler diğer eşlere karsı yarıssın. En sonuncu olan eşler içinde ceza düşünelim. Ne dersiniz ?
Mesela cezasını yapmayan eşler için bir sonraki güne %25 fazlası eklensin. Yani kac gün erteleniyosa cezası o kadar artıcak. Örneğin bgn ben kacamak yaptım esimde bana 100 mekik ceza verdi bını yarın yapmam lazım. Yarın yapmadıysam bu ceza 125 olcak yıne yapmazsam 125+31 = 156 olcak. 3 gün boyunca yapmayan kişi sarı kart alıcak.
sevindim kacamak olmamamsınaKızlar nerdesiniz yahuben dışardaydım bu gün sorunsuz atlatım dünkü kaçamaklardan sonra menümü tamamlayıp yazacağım
yakala yakala tabiki imkansız diye birşey yokturTebrik ederim kılzarr. Cıtır bir takım olmusuz ama yine içinizde en kilolu benim. Bu yüzden hedef koyuyorum kendime öncelikle aysecim seni yakalıcam :)
yakala solla beni beni canimin ivci gelin olcan senTebrik ederim kılzarr. Cıtır bir takım olmusuz ama yine içinizde en kilolu benim. Bu yüzden hedef koyuyorum kendime öncelikle aysecim seni yakalıcam :)
Selam kızlar sonuncda dönebildim buralara yogun bir hafta geçti simdide aslında yogun bır haftasonu gecırmem lazım ama malesef daha yorgunlugumu atamadım. 6. takımız donmusbende bir onları zıyaret edeyim bakım napıyolar.
Benim bu hafata için bir onerim var. Bu gune kadar hep yarıstık. Bu haftada bırbırımızın kilo koçu olmayı mı denesek. İsterseniz kendi takımımız içinde yapalım istersenız 6. takımla birleşelim yine. kura ile eslerimizi belirleyelim. Eşler biririnin menulerınden sorumlu olsunlar Kacamaklar olursa cezayı esler versinler ama tabiki yapabilecekleri cezalar olsun. Mesela mekik cekemeyen birine mekik cek denmesin. Yani secenek sunulabılır belki. buu yaptıgımız hafta eslerın verdıgı yüzdelikleri toplayıp yarıs yaparız yani eşler diğer eşlere karsı yarıssın. En sonuncu olan eşler içinde ceza düşünelim. Ne dersiniz ?
Mesela cezasını yapmayan eşler için bir sonraki güne %25 fazlası eklensin. Yani kac gün erteleniyosa cezası o kadar artıcak. Örneğin bgn ben kacamak yaptım esimde bana 100 mekik ceza verdi bını yarın yapmam lazım. Yarın yapmadıysam bu ceza 125 olcak yıne yapmazsam 125+31 = 156 olcak. 3 gün boyunca yapmayan kişi sarı kart alıcak.
Evet okudum aysem nasıl oldular?cok acimasizsin aycam hosgekldin sefalar getirsin benim spor yalan oldu bebeler hasta
benim canım en kilolu üstelik senden kısayımmmmmmTebrik ederim kılzarr. Cıtır bir takım olmusuz ama yine içinizde en kilolu benim. Bu yüzden hedef koyuyorum kendime öncelikle aysecim seni yakalıcam :)
Selam kızlar sonuncda dönebildim buralara yogun bir hafta geçti simdide aslında yogun bır haftasonu gecırmem lazım ama malesef daha yorgunlugumu atamadım. 6. takımız donmusbende bir onları zıyaret edeyim bakım napıyolar.
cok tatlisin yaaa ayca vermek bi dert geri almak facia hayat seklimizi degistirmemiz lazim o yeyip yeyipBende kendimi tanıtayım. herkesinkini okudum çok iyi olmuş böyle birşey yapmamıs. Herkeste kendimden birşey buldum.
27 yaşındayım bekarım 180 boyundayım. Kilolarımı boyum sayesınde göstermiyorum ama 90 lara dayanında çok dev gibi oluyorum. ve ciddi anlamda çırkınlesıyorum cunku sirin olabilcek bir yapıya sahip değilim. Benim kilo almam çocukluga dayanır. Yıllarca ekmeğin tadını bilmeden yaşamısım kuccukken aman yesin matığı ile bu cocuk cok zayıf mantıgı ile eline ekmek alan pesımden koşmus ve en sonunda yemişim. ilk kilo aldığım zamanı hatırlıyorum 4. sınıfa geçtiğim zamandı. Önlük değiştirmek zorunda kaldım ve buyuk beden onluklerden aldığımız için hiç severek giymediğim önlüğüm olmuştu. Nasıl kilo aldım hatırlamıyorum sanki o yaz pompa ile şisirdiler beni gb. kilo sorunlarım yüzünden facia gibi bir 4 sınıf zamanı geçirdim.çevremdeki kişilerin dalgalarına mağruz kaldım.ve ilk platonik aşıkımı yaşadımama yediğim yemeklerin lezeetini hala hatırlarım. Okuldan geldiğimde kıymalı yumurta ve yarım ekmek yerdim çizgi film karsısında şimdi o lezzeti alamıyorum
lise hazırlığa geldiğimde dev gb bir kızdım çünkü artık boyun 1.80 e de ulaşmış ergenliğimide tamamlamıstım. ve 90 kiloydum. 48 bedendim. ama cevrem hep cıtı pıtı kızlar ile doluydu ve o yaz karar aldım zayıfladım tam 30 kilo verdim. Ne yediysem yazdım. Hala durur listem. Agırlıklı olarak karpuz tukettım. Bilincisiz zayıfladım ve halıye deforme oldum ama zayıftım ve 38 bedendim.Lise hayatım hep zayıf geçti. Unve gittiğimdede dahada verdim 36 beden oldum ve artık taş gb hatundum. Unv 1' de tekrar kilo almaya basladım (erkek arkadasım sagolsun bana yaramıyolar ne zaman sevgilim olsa kilo alıyorum) ama bu ben 15 kilo alıp 44 beden olunca itiraf etti tamamen kıskanclık günde 5 öğün yemek yediriyorudu ve hep dayanamayacağım seyler getiriyorduYine kocaman bir kız haline geldim artık 94 kiloydum. ve unvden son senemde 2. zayıflamamı abimin yanına yurt dışına gidince gerçekleştirdim. Abim hergün saat 8 de beni uyandırır spor salonuna bırakır ve 12 de alırdı mecbur bende 4 saat spor yapardım. Ve bu sefer deformesiz ve baklavalı bir hatuna döndüm. Sonra malum iş hayatı başladı spor yok sürekli ye iç otur yogun mesailer derken ve 6 ayda yeniden 24 kilo alıp 94 e dayandım. sonra KK da bambaska bır sey için gezerken burayı buldum tum gruplara gırıp paylasımlarını okudum ve 3. grubun ne kadar samımı oldugunu anlayıp beni alırmısınız dedim. Sagolsun hepsı bana kucak actı. Suan 78 kiloyum 16 kilo verdim. Mayıs sonundan bu zamana 7 ayda. Ama bir dönem umudumu kaybettim herkes seferber oldu beni toplamak için ama olmadı 3 ay kadar aynı yerimde süründüm durdum aslında. Erkek arkadasımda gelınce kilo alarak geri dondum. Ama suan banumun bana yol gostermesı ile rafineraye belimi bagladım ve cok guzel veriyorum en önemlisi inanıyorum verebileceğime. Incecik gelin olmak istiuyorum ve bu sefer son olsun istiyorum. Suan çok katıyım diyetim konusunda esnemiyorum cunku kendime hem maddı hem manevi yaptıgım yatırımı çöpe atmak istemşyorum. İş hayatımın masallahı var eğtimi eğlencesi bol olan bir firmada çalıyorum haliyle her eğtim her eğlence dışarda yemek demek. Ama yemiyorum. Gecen egtımde çok güzel görünen kurabiyeler geldı bende lavobaya gidip avcumu yaladım yemek istedim ama yemedim. Suan ise mutluyum.
Resmen başarı hıkayemin ön taslagını yazmıs gibi oldum. bende anlatmak için böyle bişi bekliyomusum demekki. Ohh be rahatladımm
oglum atlattida kizimagir geciriyo huyu deggisti ona yanarim gece gunduz kucakta canlari sagolsunn spor herzaman olur kizimin yilisikliginin tadini cikariyorum simdiEvet okudum aysem nasıl oldular?
Biraz acımasız oldum geldım haklısın ama güzel olmaz mı. Haftaya baslarız o zaman senin bebeler iyleşir biraz.
yasemin hocam oglum usuttu atlatti hemen ama kizim bir hafta oldu hala atesleniyo oksuruyo ama cok fena oksuruyo her oksurukten sonra su istiyo yuzu burusuyo cani yaniyo belli sık degil oyle ama boguk boguk suandada atesi var geralgin verdim dusmesini bekliyorum doktor agir grip geciriyo dedi bronsit degil dedi ama cok uzun surdu harap oldu cocuk kac gundur diste cikariyodu zaten hepsi ustuste geldi kulaklarini gosterip aciyo diyo gunduz sutruplarin etkisiyle biraz daha iyi ama gece hic uyuyamiyo pazatrtesi yine goturucez doktora. doktorun gozunden kacmids bisey olabilirmi avcaba ikinci antibiyotik yari oldu duzelmedi hic yavrumGeçmiş olsun aysecim nesi var yavrularin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?