Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Herkes kendinden bahsetmiş benim hikayem çok karışık biraz ...
33 yaşındayım ( bu ay 34 girdim ama şu anda kabulenme dönemindeyim )167 boyundayım şuan ki kilom 75 olmak istediğim idal kilom 65 .17 senelik evliyim küçük yaşta evlendiğim zaman 53 kiloydum şimdi bakdığım zaman baya kuruymuşum yaa 18 yaşında ilk doğum 23 yaşında 2.doğum bu doğumların ardından hormon bozuklukları adet düzensizlikleri rahim içi polipler beni çok kilo alma sebep oldu ve sürekli geçirdiğim ağır depresyonlarıda biraz suçu var tabiki bundan 6 sene önce tartıda gördüğüm rakam beni çok üzüp çareler aramaya araştırmaya sebep oldu tam 93 tüm ve diyetisyen araştırmasına girdim ve başladım 1 sene dolmadan metebolizmamin sayeside 67 oldum 26 kiloyu vermiştim geçirdiğim o yazı hiç unutmuyorumbütüm hormonlarım düzene girmiş sağlıklı hisetiğim bir yazdıki tam,29 yaşımda 3. hamilelik süpriziyle kaşılaştım moralimi bozmadım Allahım bana hediyesi diyerek hamileliğimi devam kararı aldım tabi ardından kilo aldım 69 kiloyla başladığım hamileliğimi 81 le bitirdim tabi hemen diyetisyenime başvurmak istedimki diyedisyenim çoktan tayini çıkmış gitmişti çok üzüldüm.Bir çöküş hissettim bu durumla başka diyetisyenlere baş vurdum ama hiç bir randıman alamadım tam bunun araştırması caresizlikle neten bakınırken kk tanıştım karatayla devam etme kararı aldım 1 2 ay uğraştım benim depresyon hortlayınca kilo veremeden bıraktım taki yine bu yaz 9 rakamları tartıda görüncüye kadar birşey yapma zamanım gelmiş geçmişti ramazandan sonra ilk işim bir diyedisyen bulmak olacaktı karar aldım ramazanda 95 başladım ve 89-90 arası bitirdim bu beni biraz cesaretlendirdi ve hemen diyetisyen ve ardından bu grupbada üye olmak oldu sizinle beraber 15 kiloya yakın verdim asılda ramazandan beri 20 kilo oldu bu gün çok güzel aldığım tepkiler hem biraz şimartı ondan biraz gevşeyip kaçamak yaptım hemde cesaretlendirdi yola inşallah sizle devam hiç bıkmadan

Son düzenleme:
Menümü yazmadan uyuyamadım

Kahvaltı
1 domates,yarım turp,roka,maydanoz
1 dlm peynir,5 zeytin,2 dlm ekmek

Ara
Şekersiz türkkahvesi

Öğle
Tavuk,salata

Ara
1 portakal,3 yk yoğurt

Akşam
Unsuz yağsız tavada mücver, 1 kase yoğurt,1 dlm ekmek

Ara
1 kupa yeşilçay,2 yulaflı bisküvi
2 lt su

eveeet kizlar 2014 geride kaliyor artik herkez guzel kilolar vermis. ayy siz olmasaydiniz belkide ben bu kista bi alti kilo olup doksanlari gorecektim tartida e kisin pijamanin icinden cikmayinca farketmeyecektim bile kilo aldigimi kabus gibi. hakkinizi helal edin canlar bu sitenin yillik organizasyonlari filan varmi toplansak yesil cay icsek ayni masada ne super olur dimi?

nen var aybukem niye yipratiyosun kendini bu yasta her şerde buir hayir vardir elinden geleni yap gerisini allaha birak saglik olsun yeterki

kızlarr geldimm ama dayanamıyorum cok yorulmusum. Sayfa 8348 de kaldım. Yarın yapıcam gecmıs ıns. Bırde yarım detoksa baslıyorum o yuzden yatayım erkenden erkenden kalkarım

İyigeceler kizlar suan misil misil uyuyosunuzdur :)ben otobusteyim tekirdagina gidouorum aşkim enistem agirlasmis kanserdi son kez belkide gormeye gidiyorumher sey Rabbimden ondan geldik ona donecegiz bunu bilincindeyiz sukur ama birdaha gorememek ayrilik dusuncesi burnumun diregini sizlatiyo.insan cocukken kimden deger gorurse bence o kisi ayri oluyo gozumu kapatiyorum cocuklugum ve bana kocaman sarilan ,dilegim hepinizden guzel en cok onu seviyorum diyerek sakaciktan kuzenlerimi kiskandiran sonrada kahkaha atisi gozumun onunde.belki amcamin bukadar soguk olusu ,dayimin olmayisi babamdan sonra en cok onu sevmeme sebeb ...onu gormeyi bi okadar cok istiyorum ama suan ki halini dusunuyorum da hep hafizamda cocuklugumdaki cakir gozlu enistem kalsin istiyorum..hayel kuruyorum gidecem enistem dilegim gelmis diye hissedecek beni Rabbim mucizesini gosterecek boyle olmasini cok istiyorum

herkese günaydın yeşil çayımı ve 2 tane cevizimi aldım geldim ama kimseler yok herhalde

herkes öyküsünü anlatmış okuyunca insan yalnız olmadığını anlıyor iyi geliyor bende anlatayım hikayemi
benimki alışılmışın dışında biraz

adım merve 26 yaşındayım rehber öğretmeniyim 2.5 yıllık evliyim ve 1 yaşında oğlum var
hepiniz şöyle düşünüyorsunuzdur kilolar hamilelik döneminden ama değil tam tersi bi durum bende

ben kendi bildim bile hep kiloluydum lisede 60lı rakamlar sonra o 70li rakamlara çıktı en son 78i gördüğümü hatırlıyorum
tabi hep bir diyet süreci alıp vermeler evlendikten sonra diyet yaptım 72 kiloya düştüm ve hamile kaldım hamileliğimde normal kilo aldım 84 kilo ile doğuma gittim
sonrasında benim için bir kilo verme süreci başladı hayatım boyunca tahmin etmediğim kiloya kendiliğimden düştüm 65 oldum çok hareketli bir yaşantım var birde emziriyorum diye abartılı yemedim hiçbir zaman
sonrasında madem bu kiloya indim azcık da sen gayret göster merve şu işi bitirelim diye düşündüm
burayı hamileliğimde takip ediyordum sonra kaptanım takıma davet etti çok çok teşekkürler
66 ile başladım şimdi 62.4 kiloyum hedef 58 bu arada 153 boyundayım
hedefime ulaşacağım yönünde inancım sonsuz

allah hakkinda hayirlisini versin canim illet son bes yilda bizim sulaleden yirmiden fazla kisiyi aldi karadenizliyim ve babamda su anda hastanede onunla savasiyo ama durumu iyi kurtulacak insallah allah her durumda dayanma gucu versin sevdiklerine

Kaptanımda soylemıs canım otledeydım geldım ama hala cokk yorgunum. Bugun sırf detoksu kacırmıyım ve spor yapayım dıye erken kalktım. Dun gece calıstıgım ıcın gec yatmıstıım oysa. 2 tabak detoksumu yıcem bıradan. Sonra bıraz uyurum sanırım. Sen basladın mı ?

İş dolayısıyla otelde bi kaçgün toplantıları falan vardı yoğun sanırım cnm
teşekkür ederim kaptanımm

anladım kaptancım. bir aksilik olmazsa onunla ayran detoksu yapacaz haftasonu ama ben tarifini bilmiyorum netten baktım gerçi ama bilene canlı sorayım dedim :)

ben 4 kasık nohut, 4 kasık bugday, 4 kasık yesıl mercımek haslıyorum yarım kilodan bıraz fazla yogurt ile karıstırıyorum uzerıne 2 salatalık rendelıyorum. bırazda pul nane tamma.
Sabah uyanınca olması gereken ( 1 dilim kepek ekmegi, domates salatalık peynir ile kahvatı yapılıyor kahvaltı en gec 10 a kadar bıtmelı ki 2 saat sonra detoks corbasondan içmeye baslıyoruz. Ben kahvaltıdaki 1 dilim kepek ekmeğini 1 yumurta ile değiştiriyorum daha doyurucu oluyor.

çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl ?

Kızlar tartım 75,2 gösterdi bozuk saat gibi günde 2 kez doğruyu göstediyor yoksa diyetisyenimle arada 1 kg la 750 gr fark. ediyordu bugün doğruyu gösteresi tutu biraz hafif giyindim ardaki 500 gr farkı ondan

Masalhh efserim ne güzel gitiyor Rabbim nazardan korusun

Tebrik ederim kılzarr. Cıtır bir takım olmusuz ama yine içinizde en kilolu benim. Bu yüzden hedef koyuyorum kendime öncelikle aysecim seni yakalıcam :)

Yaseminim az az da ols agitisn beni hatırlamıyormusun cnmm gr gr vermiştim önemli olan vermen

evet önemli olan karar. Sen gr gr verdın ama 6 ayda istediğin hedefe ulastın. benim 7 ay oldu 15.5 kilo gitti. Çok çok versem bile nolcak ki verip alınca olmuyor. Aya vursam ayda 2.5 kilo bile yapmıyor. Oysa karalı gıtseydım kensin mezun olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…