Adım aybüke , 22 yaşındayım bekarım. 169 boyum şu an da tahminen 73 kiloyum . Hedefim 62 olmak ama çok uzun zamandır 65 in altına inmedim 65 olduğumda çok zayıfladığımı hissedersem orda kalırım büyük ihtimal biraz iri kemikliyim çünkü. Çok sevdiğim bir sevgilim var gözü benden başka kimseyi görmesin istiyorum evlendiğimizde de çok güzel bir gelin olmak istiyorum ve ailesi beni görmeden önce hedefime ulaşmak istiyorum 26 marta kadar 62 yi hedefledim ulaşmak istiyorum aslında midem çok küçük ama gözüm çok aç iştahım çok açık . Tatlılarla başım dertte. Yememe konusunda verdiğim çabaları görseniz oturur ağlarsınız durum o kadar vahim. Nerdeyse tatlı gördüğümde ağlama noktasına geliyorum onu yememek için. Hatta çoğu zaman ağlıyorum. Gelelim hikayeme.
Ortaokul zamanlarına kadar çok zayıftım hatta çelimsiz derlerdi bana uzun bacaklı uzun boylu zayıf bir çocukluğum vardı. Ortaokulla beraber kilo almaya başladım 65 i görmeyle başladım iştahım hep çok fazla oldu hayatımda hiç doğru düzgün diyet yapmadım neden bilmiyorum araştırmadım bile bir yaz tatilinde adıyamana gittik gece 3 gibi bir tartı gördüm ve tartıldım 88 kilo çıktım ve henüz 17 yaşındaydım bu kadar kilolu olduğumu bilmiyordum sabaha kadar ağladığımı hatırlıyorum diyet yaptım falan derken verdim bir kısmını üniversite hayatım başladı ama verdiklerimi tekrar almıştım. Kendime hiç acımadım çok kızdım.Bu yıl 25 ağustosta başladım ciddi olarak ve şu zamana kadar 13 kilo vermiş bulunmaktayım. Şu an herkes bana çok zayıfladın diyor bu beni mutlu ediyor ama yeterli değil malesef . Ben 73 olduğumu biliyorum sonuçta. Burası benim için çok büyük bir motivasyon kaynağı. Bu aralar her şey yolunda değil psikolojik olarak da çok yıprandım onun için izne ayrıldım. Henüz toparlanamadım arada uğramaya çalışıyorum çünkü takımı gerçekten çok sevdim . Benim hikayem de bu kızlar..
cevremdekilerinde tepkısı olmuyor kı daha gecen aynda gordum sırtımı cok uzuldumKeyfini çıkar derken çevrendekilerin tepkisini görerek anlamında dedim. Yoksa 3 ayda bitse süper olur tabiki
İyigeceler kizlar suan misil misil uyuyosunuzdur :)ben otobusteyim tekirdagina gidouorum aşkim enistem agirlasmis kanserdi son kez belkide gormeye gidiyorumher sey Rabbimden ondan geldik ona donecegiz bunu bilincindeyiz sukur ama birdaha gorememek ayrilik dusuncesi burnumun diregini sizlatiyo.insan cocukken kimden deger gorurse bence o kisi ayri oluyo gozumu kapatiyorum cocuklugum ve bana kocaman sarilan ,dilegim hepinizden guzel en cok onu seviyorum diyerek sakaciktan kuzenlerimi kiskandiran sonrada kahkaha atisi gozumun onunde.belki amcamin bukadar soguk olusu ,dayimin olmayisi babamdan sonra en cok onu sevmeme sebeb ...onu gormeyi bi okadar cok istiyorum ama suan ki halini dusunuyorum da hep hafizamda cocuklugumdaki cakir gozlu enistem kalsin istiyorum..hayel kuruyorum gidecem enistem dilegim gelmis diye hissedecek beni Rabbim mucizesini gosterecek boyle olmasini cok istiyorum
N Nilyyyaaannn neredesin yahuuu yoksun.
teşekkür ederim kaptanımmİş dolayısıyla otelde bi kaçgün toplantıları falan vardı yoğun sanırım cnm
anladım kaptancım. bir aksilik olmazsa onunla ayran detoksu yapacaz haftasonu ama ben tarifini bilmiyorum netten baktım gerçi ama bilene canlı sorayım dedim :)
tatli ruyalar kizlarr şindi girdim yataga gecmise baktim menumu yazip uyumak istiyorum. kizim gribin dibine vurdu dunden beri salya sumuk bugun aksama kadar hastanelerdeydik yaptim yine yapacagimi hastane begenmemde kolay kolay. aile hekimine gittik sonra kesmedi cocukk doktoru bizim ilcede yok komsu ilceye ogle paydosuna rast geldik baktim cok gencti bu anlamaz dedim sakaryaya cocuk acile baktim orasida ana baba gunu dooogru oözele bronsit diye korktum ama şükür bisey cikmadi grip disinda boyle iste cok yorulmusum
Kızlar tartım 75,2 gösterdi bozuk saat gibi günde 2 kez doğruyu göstediyor yoksa diyetisyenimle arada 1 kg la 750 gr fark. ediyordu bugün doğruyu gösteresi tutu biraz hafif giyindimardaki 500 gr farkı ondan
sevgili 3. takım misafirperverliğinizden ötürü teşekkürler. artık eve dönme vakti biz kaçtık. hepinize bolll eksili yeniyıllar dilerim
***3.Takım 393.ETAP***
Efser: (76.4/75.2/1.2/%1.57)
Ayulduzz: (74,6/74,4/0,2/%0,27)
Kelebekolacam: (75,5/75,4/0,1/%0,13)
Yasemimm: (67,7///%)3.kez bildirimde bulunmadı,takım kurallarına uymadı diskalifiye oldu
Nilyyyaaannn : (78,6/78,4/0,2/%0,25)
Chnnmkiz : (77,4/76,3/1,1/%1,42)
Sahgull : (63,2/62,4/0,8/%1,27)
Nar38 : (58/58/0/%0)kilosu sabit
Olvidos : (62,9/62,4/0,5/%0,79)
HedefVeBasari : (77,4/79,6/-2/%-0,40) 388.etapta 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 7'ye bölündü.
3.Takım ortalaması:
Emineyi almazsa ortalama 0,63
Alırsak 0,53
Listeler paylaşılsın duruma göre derece imkanı yoksa alıcam
haklısın kuzum beni alan almış bekarlar düşünsünn..ayçaaaa
sağlıklı olayım yeter.zaten dün akşam kocacım fıstık gibi oldun dedi.
Yaseminim az az da ols agitisn beni hatırlamıyormusun cnmm gr gr vermiştim önemli olan vermen
6. takimada elveda diyorum yine bekleriz bakalim bu hafta kim kime misafir oluyo biz biyere gitmiyoruz dimi
Sağol canım aminçok geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl ?
Masalhh efserim ne güzel gitiyor Rabbim nazardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?