- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
oo boylu postluymusuzO zaman şimdide ben anlatayım. adım Emine. artık 27 sayılırım yaşta. 169 boyum ve bugün itibariyle 79,6 kiloyum. Ailem yani annem istanbulda yaşıyor. ben kırklarelinde memurum 3,5 senedir burdayım ve yanlız yaşıyorum.ilk defa 2 sene önce diyet yaptım ve 70 gördüm sonra sınava hazırlandım kalkmadan ders çalıoşınca 90 gördüm. kendimce azalyarak artada saçma diyetler yaparak bu güne geldim. benim en büyük sıkıntım moralim bozulunca yemeğe veriyorum kendimi. birde insilin direncim var ve aşırı derecede tatlıya düşkünüm. ama artık kendim için bunu yapacam başaracam.
ilk hedefim 65 ama 60 a kadar yolu var. biraz kemiklyim 65 den azı çirkin durursa orda duracam . herkese başarılar.
heee bu arada aslen kilisliyim yani yöresel olarak kiloya yatkınız :) hadi öpüldünüz
evet ablacım birde zayıflasam tam ortaya çıkacak boyum da böyle şişman şişman pek boyum belli olmuyooo boylu postluymusuz
tamam kaptancım sorun degil sen nasıl uygun görürsenListemîzi paylaştım kızlar
Eminecim seni listeye almadım canım derece imkanı var suan, hem analiz dönemindeyiz takım ort düşmesin haftaya hem fazlalıklarından kurtulmuş olursun
1.65 orta boy iste ama omuzlarim filan genistir mesela ben 77 kilo iken 66 kilo olan arkadasimin pantolonunu giyebiliyodum nasil oluyodu bilmem ama kilonu gostermisun der herkesboyun kactı ayşecim.
kilo almak ne kadar kolay dimi takip etmek sart bi ipin ucu kactimi bi bakmissin yirmi kilo birden almissin cantaya sigan baskul olsa keske yolun acik olsun canim dort aya oluruz 65 dimiO zaman şimdide ben anlatayım. adım Emine. artık 27 sayılırım yaşta. 169 boyum ve bugün itibariyle 79,6 kiloyum. Ailem yani annem istanbulda yaşıyor. ben kırklarelinde memurum 3,5 senedir burdayım ve yanlız yaşıyorum.ilk defa 2 sene önce diyet yaptım ve 70 gördüm sonra sınava hazırlandım kalkmadan ders çalıoşınca 90 gördüm. kendimce azalyarak artada saçma diyetler yaparak bu güne geldim. benim en büyük sıkıntım moralim bozulunca yemeğe veriyorum kendimi. birde insilin direncim var ve aşırı derecede tatlıya düşkünüm. ama artık kendim için bunu yapacam başaracam.
ilk hedefim 65 ama 60 a kadar yolu var. biraz kemiklyim 65 den azı çirkin durursa orda duracam . herkese başarılar.
heee bu arada aslen kilisliyim yani yöresel olarak kiloya yatkınız :) hadi öpüldünüz
ah bu hamililikler kilo aklmak serbest sanki allah bagislasinben yasemin.35,5 yaşındayım.5 yılda 3 cocuk dogurup 10 ar kilo dan 30 kilo aldım.61 le başladıgım evliliğimde hemen ard arda dizdiğim kuzularımla 92yi gördüm.genelde emzirme dönemlerinden kaldı.cok yogun bir hayatım oldugundan kendimi aynada bile göreemez hale gelmiştim.ama çalışan bayanolunca kıyafet sorun olmaya başladı.baskulude alıp 92 yi görünce,başladım.07 aralıktı dün gibi hatırlıyorum.tam bir yıl olmus.ilk aylar güzel gidiyordu bayramlar seyranlar yaz tatili 2iler bir geri.hedefim 65 boyum 165.
insallah kaptaan bende giricem o gelinligin icineEvett bende anlatayım
Adım gülşah malumunuz
27 yaşındayım boyum 158 evliyim çocuk malesef yok
5. Yılımıza gircez inşallah ocak 31 evlilik yıldönümümüz.
Bende çocukluğumda zayıftım ama gençkızlık dönemlerim balık etliydi hep , hatırladığım en zayıf dönemim evlenirken ki dönem, 58 kiloyla falan evlendim ama tabiki sımsıkıydım, sonra eşim iştahlı ben iştahlı kilo aldık en son 64 kilolardaydım sonra bi rahatsızlık geçirdim hastanede yattım kortizonlar serumlar sonrasında da dikkat etmedim 76 kiloya kadar çıktım artık çoraplarımı zorla giyiyordum yeter dedim kilo vermeliyim başladım 1 sene 2 ileri 1 geri 70 kiloya zor düştüm tabi bu arada ara ara ilaç kullanmak zorunda kaldım oda yavaşlattı beni, sonra dedim bu böyle olmayacak daha hızlı vermem lazım diyetisyene gitmeye karar verdim iyikide gitmişim 62 leri gördüm inşallah hedefim 60 la mezun olup 57 ye kadar düşmek
Evlilik yıldönümümde kilo sorunumu tamamen bitirmek istiyorum
biraz kaçtı ama paylaşacam şimdi menümü
kaptancım üzülerek 79,6 diyorum. ama nasıl hesaplayacam bilemedim şimdi bayadır yapmıyorum unutmuşum.
sagol canım bundan sonra burdayım inşallah az az idealime ulaşacam seni de gördüğüme çok sevindirm iyisindir inşallah
bende senin bu mesajları görünce bir mutlu oluyorum şımarıyorumHoşgeldinn
Aşkolsun canım ne kusuru
Muhabbetede bekleriz herzaman
Aybükemm fıstığımm gelmişş
Nasıl mutlu oluyorum seni görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?