Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben yasemin.35,5 yaşındayım.5 yılda 3 cocuk dogurup 10 ar kilo dan 30 kilo aldım.61 le başladıgım evliliğimde hemen ard arda dizdiğim kuzularımla 92yi gördüm.genelde emzirme dönemlerinden kaldı.cok yogun bir hayatım oldugundan kendimi aynada bile göreemez hale gelmiştim.ama çalışan bayanolunca kıyafet sorun olmaya başladı.baskulude alıp 92 yi görünce,başladım.07 aralıktı dün gibi hatırlıyorum.tam bir yıl olmus.ilk aylar güzel gidiyordu bayramlar seyranlar yaz tatili 2iler bir geri.hedefim 65 boyum 165.

oo boylu postluymusuz

***3.Takım 393.ETAP***

Efser: (76.4/75.2/1.2/%1.57)

Ayulduzz: (74,6/74,4/0,2/%0,27)
Kelebekolacam: (75,5/75,4/0,1/%0,13)
Yasemimm: (67,7///%)3.kez bildirimde bulunmadı,takım kurallarına uymadı diskalifiye oldu
Nilyyyaaannn : (78,6/78,4/0,2/%0,25)
Chnnmkiz : (77,4/76,3/1,1/%1,42)
Sahgull : (63,2/62,4/0,8/%1,27)
Nar38 : (58/58/0/%0)kilosu sabit
Olvidos : (62,9/62,4/0,5/%0,79)

3.Takım ortalaması: % 0,63

Listemîzi paylaştım kızlar
Eminecim seni listeye almadım canım derece imkanı var suan, hem analiz dönemindeyiz takım ort düşmesin haftaya hem fazlalıklarından kurtulmuş olursun

Evett bende anlatayım
Adım gülşah malumunuz
27 yaşındayım boyum 158 evliyim çocuk malesef yok
5. Yılımıza gircez inşallah ocak 31 evlilik yıldönümümüz.
Bende çocukluğumda zayıftım ama gençkızlık dönemlerim balık etliydi hep , hatırladığım en zayıf dönemim evlenirken ki dönem, 58 kiloyla falan evlendim ama tabiki sımsıkıydım, sonra eşim iştahlı ben iştahlı kilo aldık en son 64 kilolardaydım sonra bi rahatsızlık geçirdim hastanede yattım kortizonlar serumlar sonrasında da dikkat etmedim 76 kiloya kadar çıktım artık çoraplarımı zorla giyiyordum yeter dedim kilo vermeliyim başladım 1 sene 2 ileri 1 geri 70 kiloya zor düştüm tabi bu arada ara ara ilaç kullanmak zorunda kaldım oda yavaşlattı beni, sonra dedim bu böyle olmayacak daha hızlı vermem lazım diyetisyene gitmeye karar verdim iyikide gitmişim 62 leri gördüm inşallah hedefim 60 la mezun olup 57 ye kadar düşmek
Evlilik yıldönümümde kilo sorunumu tamamen bitirmek istiyorum

kilo almak ne kadar kolay dimi takip etmek sart bi ipin ucu kactimi bi bakmissin yirmi kilo birden almissin cantaya sigan baskul olsa keske yolun acik olsun canim dort aya oluruz 65 dimi

ah bu hamililikler kilo aklmak serbest sanki allah bagislasin

insallah kaptaan bende giricem o gelinligin icine

Nöbetteyim arkadaslarım inşallah herkes güzel kilocuklar vermiştir diyorum

Ben ayşe 30yaşındayım hemşireyim 8yıllık.hep zayıf oldugum hayatıma evlilikle ufak kilo alıp vermelerle devm ettim 3bucuk yıllık evliyim 49-50kiloydum hep şuan 153 boya 58 kilodayım.3yılda 10kilo aldım son 1yılda gecen sene ocakta dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra bu 10kilonun 7kilosunu aldım ve aldıkca alıp 61i gördüm hayatımda hiç olmadıgım kilo.bebek düsündügümüz için bıraktım hapı ama halen bi bebek yok o arada bende azıcık kilo vereyim dedim ve buraya basladıktan sonra her hafta düzenli bi kilo verdim bi bu hafta veremedim

iyi olmaya çalışıyorum canım az olsun da hiç olmamasından iyidir

Adım aybüke , 22 yaşındayım bekarım. 169 boyum şu an da tahminen 73 kiloyum . Hedefim 62 olmak ama çok uzun zamandır 65 in altına inmedim 65 olduğumda çok zayıfladığımı hissedersem orda kalırım büyük ihtimal biraz iri kemikliyim çünkü. Çok sevdiğim bir sevgilim var gözü benden başka kimseyi görmesin istiyorum evlendiğimizde de çok güzel bir gelin olmak istiyorum ve ailesi beni görmeden önce hedefime ulaşmak istiyorum 26 marta kadar 62 yi hedefledim ulaşmak istiyorum aslında midem çok küçük ama gözüm çok aç iştahım çok açık . Tatlılarla başım dertte. Yememe konusunda verdiğim çabaları görseniz oturur ağlarsınız durum o kadar vahim. Nerdeyse tatlı gördüğümde ağlama noktasına geliyorum onu yememek için. Hatta çoğu zaman ağlıyorum. Gelelim hikayeme.

Ortaokul zamanlarına kadar çok zayıftım hatta çelimsiz derlerdi bana uzun bacaklı uzun boylu zayıf bir çocukluğum vardı. Ortaokulla beraber kilo almaya başladım 65 i görmeyle başladım iştahım hep çok fazla oldu hayatımda hiç doğru düzgün diyet yapmadım neden bilmiyorum araştırmadım bile bir yaz tatilinde adıyamana gittik gece 3 gibi bir tartı gördüm ve tartıldım 88 kilo çıktım ve henüz 17 yaşındaydım bu kadar kilolu olduğumu bilmiyordum sabaha kadar ağladığımı hatırlıyorum diyet yaptım falan derken verdim bir kısmını üniversite hayatım başladı ama verdiklerimi tekrar almıştım. Kendime hiç acımadım çok kızdım.Bu yıl 25 ağustosta başladım ciddi olarak ve şu zamana kadar 13 kilo vermiş bulunmaktayım. Şu an herkes bana çok zayıfladın diyor bu beni mutlu ediyor ama yeterli değil malesef . Ben 73 olduğumu biliyorum sonuçta. Burası benim için çok büyük bir motivasyon kaynağı. Bu aralar her şey yolunda değil psikolojik olarak da çok yıprandım onun için izne ayrıldım. Henüz toparlanamadım arada uğramaya çalışıyorum çünkü takımı gerçekten çok sevdim . Benim hikayem de bu kızlar..

Kızlar ayşecim dedi ki kendimizden bahsedelim neden kilo aldık şimdiye kadar nasıl kilo verdik hatırlayalım yeni yıla daha da motive olalım, neden kilo vermek istediğimizi hatırlayalım birbirimizide daha iyi tanıyalım süper demi

Bu hafta dinlenmek istiyortum artık hafif bir kaçamak yaptım kızlar oda kendime birşey hazırlayamadığım için oldu biraz tatlı biraz tuzlu derken oldu kızdım kendime yarın telafi etmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…