- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
oyy maşallahhh22 aylik daha adini sorunca ben mini mini bebek diyo bugun daha iyi sanki
bana hergun hafta sonu :)) ama yakinda calismaya baslayabilirim. bi bes kilo daha verseydimde oyle baslasaydim keske gerci daha kesinlesmedi ama cok umutluyum
kiz ayca sen otelde ne yidinde ikiyuz gramcik verdin hic yakismadi sana bu hafta gorelim yine iki klolarini
kizim sabah dorde kadar kucagimda olunca ateslendi yine uyumadi
o saatte biraz zeytin ekmek yedim aksam yemeginide beste yemistim acliktan basim dinmustu tansiyonum dustu diye zeytine verdim kendimi hemde beyaz ekmekle cok utaniyorum(
Bu güne kadar kim kaç kilo verdi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-kac-kilo-verdi.246132/page-10#post-38565415
Aa çok güzel canım hayırlısı olur inşallahbana hergun hafta sonu :)) ama yakinda calismaya baslayabilirim. bi bes kilo daha verseydimde oyle baslasaydim keske gerci daha kesinlesmedi ama cok umutluyum
Süt iç canım böyle durumlarda ekmek çok zaralı osaatekizim sabah dorde kadar kucagimda olunca ateslendi yine uyumadi
o saatte biraz zeytin ekmek yedim aksam yemeginide beste yemistim acliktan basim dinmustu tansiyonum dustu diye zeytine verdim kendimi hemde beyaz ekmekle cok utaniyorum(
Bende seni tebrik ederim canım%16.60 ımı vermişimtebrik ettim kendımıı
Bende seni tebrik ederim canım
Ama ben seni geçmişimmm
İnşallah canımmEvet kaptanı gördüm Bende seni tebrik ederimmmama bi sonraki ay ben seni geçicemm. ilk 10 a girerim artık inşallah
tesekkur ederim canim bugun iyi biraz dahaKusura bakma canım yoğunluktan yazamadımçok geçmiş olsun canım
nen canim evlendim bi gaflet biraktim isi bes yildir evdeyim camasir suyu bagimlisi oldum hala ev hanimi gibi hissedemiyorum kendimiHayırlı olsun canım. İnşallah başlarsın. Ben seviyorum çalıimayı kacamak gb orası benim için. Bide maddi özgürlüğümü seviyorum en önemlisi.
olsun ama bidaha olmasin :)) almamissinya oda basari bayiliyorum ben acik bufelere ben olsam iki kilo alip donmustumValla aysem bu hafta oyle oldu yaaaee hep 2 hep 2 olmaz ama dimi. Vucutta az beni zorluyor sanırım. Bide Rafinerayı kesince olmadı sanırım. Tabi otelde olunca düzensiz beslendim. eğtimden çık akşam saatleri geçiyor fln oyuzden oldu sanırım
gerildimde biraz ondan oyle oldu on gundur uyu yuan sersem gibiyimbidaha olmiycak yarin oburgunde detoks yapicam ibsallah sen kac kilo verdin detokslarindaCanım yapıcak biseyin yokmus ama böyle durumlarda süt içsen seni keser ekmek zeytine saldırmadan çözmek lazım bunu. Heba etme cabalarını
iste onu kara kara dusunuyorum kaptan babaanne kounu kirdi bababam hasta annem bakamaz hayirli birini bulmam lazim ama zor bulana kadarda babalari bakicak artikpatron o nasilsa araziye gitmeyecek bi sureAa çok güzel canım hayırlısı olur inşallah
Çocuklara kim bakıcak canım
İnşallah canımm
Bidahaki ay ben o listede olmıycam inşallah
Tahtımı sana bırakıyorum
olsun ama bidaha olmasin :)) almamissinya oda basari bayiliyorum ben acik bufelere ben olsam iki kilo alip donmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?