Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bana hergun hafta sonu :)) ama yakinda calismaya baslayabilirim. bi bes kilo daha verseydimde oyle baslasaydim keske gerci daha kesinlesmedi ama cok umutluyum

Hayırlı olsun canım. İnşallah başlarsın. Ben seviyorum çalıimayı kacamak gb orası benim için. Bide maddi özgürlüğümü seviyorum en önemlisi.

kiz ayca sen otelde ne yidinde ikiyuz gramcik verdin hic yakismadi sana bu hafta gorelim yine iki klolarini

Valla aysem bu hafta oyle oldu yaaa ee hep 2 hep 2 olmaz ama dimi. Vucutta az beni zorluyor sanırım. Bide Rafinerayı kesince olmadı sanırım. Tabi otelde olunca düzensiz beslendim. eğtimden çık akşam saatleri geçiyor fln oyuzden oldu sanırım

kizim sabah dorde kadar kucagimda olunca ateslendi yine uyumadi
o saatte biraz zeytin ekmek yedim aksam yemeginide beste yemistim acliktan basim dinmustu tansiyonum dustu diye zeytine verdim kendimi hemde beyaz ekmekle cok utaniyorum (

Canım yapıcak biseyin yokmus ama böyle durumlarda süt içsen seni keser ekmek zeytine saldırmadan çözmek lazım bunu. Heba etme cabalarını

3. TAKIM 394. ETAP HEDEF LİSTESİ

Efser ==>> 75.2 ==>>
Ayulduzz ==>> 74,4 ==>>
Kelebekolacam ==>> 75,4 ==>>
Nilyyyaaannn ==>>78,4 ==>77.5
Chnnmkiz ==> 76,3 ==>>75
Sahgull ==> 62,4 ==> 61,6
Nar38 ==> 58 ==>>
Olvidos ==>> 62,4 ==>>

HedefVeBasari ==>> 79,6 ==>>

kizim sabah dorde kadar kucagimda olunca ateslendi yine uyumadi
o saatte biraz zeytin ekmek yedim aksam yemeginide beste yemistim acliktan basim dinmustu tansiyonum dustu diye zeytine verdim kendimi hemde beyaz ekmekle cok utaniyorum (
Süt iç canım böyle durumlarda ekmek çok zaralı osaate

Menülerimide yazayım Bildiğiniz usere bu hafta sonum detoks ile gecti.Bundan sonra 15 gunde 1 detoks yapıcam.

cumartesi

Sabah 1 yumurta haslaması , peynır, domates
2 saatte bir detoks corbası

Spor: 8 km yürüyüş
Sıvı:2 hibiskus ,1 yesilcay , 2lt su

Pazar:
Menü cumartesi ile ayni

Spor: 30 dk kosu basndı ( 3 egim - 6.3 hız) 45 dk eliptik
Sıvı: 2 hibiskus , 1 yeşilcat , 2 lt su

ay
Hayırlı olsun canım. İnşallah başlarsın. Ben seviyorum çalıimayı kacamak gb orası benim için. Bide maddi özgürlüğümü seviyorum en önemlisi.
nen canim evlendim bi gaflet biraktim isi bes yildir evdeyim camasir suyu bagimlisi oldum hala ev hanimi gibi hissedemiyorum kendimi

olsun ama bidaha olmasin :)) almamissinya oda basari bayiliyorum ben acik bufelere ben olsam iki kilo alip donmustum

Canım yapıcak biseyin yokmus ama böyle durumlarda süt içsen seni keser ekmek zeytine saldırmadan çözmek lazım bunu. Heba etme cabalarını
gerildimde biraz ondan oyle oldu on gundur uyu yuan sersem gibiyimbidaha olmiycak yarin oburgunde detoks yapicam ibsallah sen kac kilo verdin detokslarinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…