Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba kızlar misafirim vardı gelemedim ben bugün hiç..ortamda durgunmuş sanki bugün tam pazar modundasınız..nasılsınızz

bana hergun hafta sonu :)) ama yakinda calismaya baslayabilirim. bi bes kilo daha verseydimde oyle baslasaydim keske gerci daha kesinlesmedi ama cok umutluyum
inşallah hayırlısı olsun canım..senin meslek neydi kacırmış olabilirim kusura bakma söylediysende

Hayırlı olsun canım. İnşallah başlarsın. Ben seviyorum çalıimayı kacamak gb orası benim için. Bide maddi özgürlüğümü seviyorum en önemlisi.
degilmi bende en çok ekonomik özgürlüğümü seviyorum ne yalan söyleyeyeim yoksa işimi her zaman severek ypmıyorum şartlar buna izin vrmiyor.

boyum 1.60
aslında çok kilom yok ama hızlı bir şekilde almaya başladım ve boğazımı tutamıyorum artık bir dur demem lazım. Malum etrafımda da zayıf zayıf kızlar olunca ben de kendime çeki düzen vermeliyim dedim. Katılmaktan memnun olurum okudum ilk sayfayı :)

kabul edildim mi bilmiyorum ama bugün yediklerimi yazıyorum yorumlarınızı, eleştirilerinizi bekliyorum kızlar :)

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir biraz domates biraz bal
yaklaşık 2 3 dilim ekmek

Öğlen
Yağsız 1 parça ızgara tavuk
Bol salata

Arada bir kuru incir yedim.

Akşam
1 tabak kapuska biraz yoğurtlu

9 gibi de 2 tane yulaflı galeta yedim.

Ancak zorlanıyorum. Sürekli aç hissediyorum kendimi.

Menūm yazıp. Kaçıyorum kızlar
Sabah
3 kaysı 1 yumurta 1 kibrit kutusu kadar peynir 3 dilim kepekli ekmek bol yeşillik
Ara 1 Türk Kahvesi
Öğlen siz Bilirmisiniz bilmiyorum bizim burda hedik derler bebeklerin dişi çıktığı zaman yapılır diş buğdayıda derler buğdayın suda haşlanmış hali yani ondan 10 kaşık yedim başka bir şey yendim çok sevdiğim için dayanamadım faydali olduğunu düşünüyorum
Ara 1 mandalin 2 yulaf lı büskivi
Aksam
1 en küçükğünden lahmacun et yemeği yerine 4 kaşık yoğurtlu karnabahar ve salata
Ara 1 bardak patlamış mısır 1 madalin

menüm sabah klasik kahvaltı yumurtasız
ara:1 elma
akşam 1 kase tavuk corbası salata
ara:1 mandalina 1 elma
2 litre su
spor yok

inşallah hayırlısı olsun canım..senin meslek neydi kacırmış olabilirim kusura bakma söylediysende
soylemedim sanirim canim isletme mezunuyum ne is olsa yapanlardan yani :) ama egitimlerim seminerlerim sertifikalarim epey donanimliyim cocuk yaptim sira kariyerde

degilmi bende en çok ekonomik özgürlüğümü seviyorum ne yalan söyleyeyeim yoksa işimi her zaman severek ypmıyorum şartlar buna izin vrmiyor.
ilk zamanlar zoruma gidiyodu kocisimden para almak ama alistim sagolsun hic istetmez de yinede keyfince harcayamiyosun iste bes yildir catir catir koca parasi yiyorum :)) ama yetmiyo simdi kiyafetlerde bol gelmeye basladi dolabi yenilemek lazim

ilk zamanlar zoruma gidiyodu kocisimden para almak ama alistim sagolsun hic istetmez de yinede keyfince harcayamiyosun iste bes yildir catir catir koca parasi yiyorum :)) ama yetmiyo simdi kiyafetlerde bol gelmeye basladi dolabi yenilemek lazim

dimi ama diyet yapınca birde bu tür ekstralar çıkıyor ama olsun yinede yeni kıyafetler yeni eşyalar ve ince bir beden insanı mutlu ediyor herşeye değer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…