- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
gerildimde biraz ondan oyle oldu on gundur uyu yuan sersem gibiyimbidaha olmiycak yarin oburgunde detoks yapicam ibsallah sen kac kilo verdin detokslarinda
inşallah hayırlısı olsun canım..senin meslek neydi kacırmış olabilirim kusura bakma söylediysendebana hergun hafta sonu :)) ama yakinda calismaya baslayabilirim. bi bes kilo daha verseydimde oyle baslasaydim keske gerci daha kesinlesmedi ama cok umutluyum
degilmi bende en çok ekonomik özgürlüğümü seviyorum ne yalan söyleyeyeim yoksa işimi her zaman severek ypmıyorum şartlar buna izin vrmiyor.Hayırlı olsun canım. İnşallah başlarsın. Ben seviyorum çalıimayı kacamak gb orası benim için. Bide maddi özgürlüğümü seviyorum en önemlisi.
geçmiş olsun canımtesekkur ederim canim bugun iyi biraz daha
Merhaba canım
Kilonda azmış zaten boyun kaç
Şuan 1 kişilik boş yerimiz vardı yeni bi arkadaşı davet ettim ama bikaç gün önce gelen arkadaşın katılımı iyi değil onun yerine seni alabilirim
İlk sayfada kurallarımız var canım okuyup kabul edip etmediğini yazarmısın
2 hafta deneme süremiz var eğer katılımın iyi olursa listeye dahil olabilirsin
sabah yazarsin sonucu dimi aycam ona gore hevesli hevesli yapayimBen geçenkinde baya vermiştim 1.6 ydı sanırım hatırlayamadım. Bu seferkine yarın bakıcam.
iyiyiz narcim sen nasilsin nobettemisinmerhaba kızlar misafirim vardı gelemedim ben bugün hiç..ortamda durgunmuş sanki bugün tam pazar modundasınız..nasılsınızz
soylemedim sanirim canim isletme mezunuyum ne is olsa yapanlardan yani :) ama egitimlerim seminerlerim sertifikalarim epey donanimliyim cocuk yaptim sira kariyerdeinşallah hayırlısı olsun canım..senin meslek neydi kacırmış olabilirim kusura bakma söylediysende
ilk zamanlar zoruma gidiyodu kocisimden para almak ama alistim sagolsun hic istetmez de yinede keyfince harcayamiyosun iste bes yildir catir catir koca parasi yiyorum :)) ama yetmiyo simdi kiyafetlerde bol gelmeye basladi dolabi yenilemek lazimdegilmi bende en çok ekonomik özgürlüğümü seviyorum ne yalan söyleyeyeim yoksa işimi her zaman severek ypmıyorum şartlar buna izin vrmiyor.
ilk zamanlar zoruma gidiyodu kocisimden para almak ama alistim sagolsun hic istetmez de yinede keyfince harcayamiyosun iste bes yildir catir catir koca parasi yiyorum :)) ama yetmiyo simdi kiyafetlerde bol gelmeye basladi dolabi yenilemek lazimdegilmi bende en çok ekonomik özgürlüğümü seviyorum ne yalan söyleyeyeim yoksa işimi her zaman severek ypmıyorum şartlar buna izin vrmiyor.
dimi ama diyet yapınca birde bu tür ekstralar çıkıyor ama olsun yinede yeni kıyafetler yeni eşyalar ve ince bir beden insanı mutlu ediyor herşeye değer :)ilk zamanlar zoruma gidiyodu kocisimden para almak ama alistim sagolsun hic istetmez de yinede keyfince harcayamiyosun iste bes yildir catir catir koca parasi yiyorum :)) ama yetmiyo simdi kiyafetlerde bol gelmeye basladi dolabi yenilemek lazim
hangi arkadaşındıki bu acep :)1.65 orta boy iste ama omuzlarim filan genistir mesela ben 77 kilo iken 66 kilo olan arkadasimin pantolonunu giyebiliyodum nasil oluyodu bilmem ama kilonu gostermisun der herkes
Benim gardolabım dökülüyordimi ama diyet yapınca birde bu tür ekstralar çıkıyor ama olsun yinede yeni kıyafetler yeni eşyalar ve ince bir beden insanı mutlu ediyor herşeye değer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?