Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

detokstayim kizlar benim yilbasi gibi bi sikintimda yok kutlamayiz cunku cuma sabahi 75 i gormem lazim gazlayin beni
benimde öyle bir derdim yok. ama ertesi gün tatil oldugu için seviniyorum.ben tartılmıyorum ama sanki şişlik var neyse geçer herhalde

Tekrar hoşgeldin canım menü gayet güzel diyestisyen menülerine benziyor
Canım
Biraz kendinden bahsedermisin tanışmış oluruz

Dün itibari ile deneme sürecin başladı canım

20 yaşındayım. İstanbulda yaşıyorum. Üniversite 2.sınıf öğrencisiyim. Ekonomi okuyorum. Kendime göre menü yapmaya çalışıyorum işte: )
gurubumuza mozerallamı geldiii ama bana tramisuyu çağrıştırıyor..

geldim :) hahaha 2010 da kaydolurken yazmışım öyle kullanıcı adı diye değiştirmedim hala
Hoşgeldin aramıza ben ayse 30 yasındayım

Hoşbuldum ben de 20 yaşındayım. Değişik bir ismim olduğu için kimliğim açığa çıkmasın diye gerçek ismimi kullanmıyorum forumda

Bugün kahvaltıda
1 haşlanmış yumurta
kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
yarımdan fazla domates
çay bardağı kadar da süt içtim

ara öğün 1 kuru incir

Sabah çok geç kalktığım için bir öğün 1 ara öğün daha yaparım sanırım.

Finallerim olduğundan spor yapamıyorum şu an.

nerdesiniz kizlar kizimi simdi uyuttum daha uyanacak kimbilir gece kacta yatar kimsede yok biseyde yiyemiyorum cok sıkıldım beni affeti seyrediyim bari

Şuana kadar gayet güzel canım
Akşamı atlama sakın

3. TAKIM 394. ETAP HEDEF LİSTESİ

Efser ==>> 75.2 ==>>
Ayulduzz ==>> 74,4 ==>>
Kelebekolacam ==>> 75,4 ==>>
Nilyyyaaannn ==>>78,4 ==>77.5
Chnnmkiz ==> 76,3 ==>>75
Sahgull ==> 62,4 ==> 61,6
Nar38 ==> 58 ==>>
Olvidos ==>> 62,4 ==>>

HedefVeBasari ==>> 79,6 ==>>79
Hadi kızlar hedefleri alalımm

Benimde spor yapmam lazım bugun tembelliğim üstümde hadi kalk gülşahhh
Zıpla birazzz

Aynen canım bizdede kutlama yok aynen devam bende 61 leri görmek istiyorum

benimde öyle bir derdim yok. ama ertesi gün tatil oldugu için seviniyorum.ben tartılmıyorum ama sanki şişlik var neyse geçer herhalde
bizde kutlama yapmayız ama ben yinede ogün bahanesine eve atıstırmalık bişeyler alıp tv izleyip kendince eglenip yeni bir yıla hoşgeldin demeyi sevenlerdenim

hoşbuldum :) aynen 6 kilo almak da ciddi bir şey bence. Boğazımı tutamıyorum haftaiçi yurtta kalıyorum yemekler kötüü olunca hadi fastfood ye e spor da yok nereye kadar dedim böyle
evet 6kiloyla baslıyo zaten herşey
nerdesiniz kizlar kizimi simdi uyuttum daha uyanacak kimbilir gece kacta yatar kimsede yok biseyde yiyemiyorum cok sıkıldım beni affeti seyrediyim bari
ben nöbetteyim aksam itibariyle.

Kızlar ne dicem ben hep bu tür haber veriyorum size amasateen diye bi site var 3parcavbişeyler aldım ordan kalitesi güzel kıyafetlerin bazı fiyatlarda çok uygun tavsiye ederim herkese.

Kızlar ne dicem ben hep bu tür haber veriyorum size amasateen diye bi site var 3parcavbişeyler aldım ordan kalitesi güzel kıyafetlerin bazı fiyatlarda çok uygun tavsiye ederim herkese.
Mağazalarını görmüştüm
Alışverişi seviyosun gerçi hangi kadın sevmez ya benimde alışveriş yapmam lazım ama birkaç kilo daha vermem lazım
2 tane 38 beden polo gömleğim var hiç giyememiştim denedim azcıkk dar geliyor

Menüm

Kahvaltı
4 tane çeri domates,az peynir,5 zeytin
2 dlm ekmek

Ara
Türkkahvesi

Öğle
Tavuk( yaklaşık 3 köfte kadar), salata,1 dlm ekmek

Ara
1 portakal,2 ceviz

Akşam
6 yk kapuska,1 kase yoğurt

Ara
3 yulaflı bisküvi,1 kupa yeşilçay

2 lt su
20 dk trambolin+50 mekik

Hosgeldim canım ailemizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…