detokstayim kizlar benim yilbasi gibi bi sikintimda yok kutlamayiz cunku cuma sabahi 75 i gormem lazim gazlayin beni
benimde öyle bir derdim yok. ama ertesi gün tatil oldugu için seviniyorum.ben tartılmıyorum ama sanki şişlik var neyse geçer herhaldedetokstayim kizlar benim yilbasi gibi bi sikintimda yok kutlamayiz cunku cuma sabahi 75 i gormem lazim gazlayin beni
Tekrar hoşgeldin canım menü gayet güzel diyestisyen menülerine benziyor
Canım
Biraz kendinden bahsedermisin tanışmış oluruz
Dün itibari ile deneme sürecin başladı canım
gurubumuza mozerallamı geldiii ama bana tramisuyu çağrıştırıyor..
Hoşgeldin aramıza ben ayse 30 yasındayım
hoşbuldum :) aynen 6 kilo almak da ciddi bir şey bence. Boğazımı tutamıyorum haftaiçi yurtta kalıyorum yemekler kötüü olunca hadi fastfood ye e spor da yok nereye kadar dedim böylemozzarella hösgeldin tedbiri erken almissin buraya gelerek canim yoksa buyudukce buyuyo baskulde rakam
kaptan sen hedefine ulasinnca birakip gitcekmisin biziAynen canım bizdede kutlama yok aynen devam bende 61 leri görmek istiyorum
Spor yapsana ayşem fırsat bulmuşsunnnerdesiniz kizlar kizimi simdi uyuttum daha uyanacak kimbilir gece kacta yatar kimsede yok biseyde yiyemiyorum cok sıkıldım beni affeti seyrediyim bari
Şuana kadar gayet güzel canımBugün kahvaltıda
1 haşlanmış yumurta
kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
yarımdan fazla domates
çay bardağı kadar da süt içtim
ara öğün 1 kuru incir
Sabah çok geç kalktığım için bir öğün 1 ara öğün daha yaparım sanırım.
Finallerim olduğundan spor yapamıyorum şu an.
Canım menüler nerde benim mi gözümden kaçtı, nasıl gidiyor bu hafta en az 1 kilo bekliyorum sendenbenimde öyle bir derdim yok. ama ertesi gün tatil oldugu için seviniyorum.ben tartılmıyorum ama sanki şişlik var neyse geçer herhalde
Aynen canım bizdede kutlama yok aynen devam bende 61 leri görmek istiyorum
bizde kutlama yapmayız ama ben yinede ogün bahanesine eve atıstırmalık bişeyler alıp tv izleyip kendince eglenip yeni bir yıla hoşgeldin demeyi sevenlerdenimbenimde öyle bir derdim yok. ama ertesi gün tatil oldugu için seviniyorum.ben tartılmıyorum ama sanki şişlik var neyse geçer herhalde
evet 6kiloyla baslıyo zaten herşeyhoşbuldum :) aynen 6 kilo almak da ciddi bir şey bence. Boğazımı tutamıyorum haftaiçi yurtta kalıyorum yemekler kötüü olunca hadi fastfood ye e spor da yok nereye kadar dedim böyle
ben nöbetteyim aksam itibariyle.nerdesiniz kizlar kizimi simdi uyuttum daha uyanacak kimbilir gece kacta yatar kimsede yok biseyde yiyemiyorum cok sıkıldım beni affeti seyrediyim bari
Mağazalarını görmüştümKızlar ne dicem ben hep bu tür haber veriyorum size amasateen diye bi site var 3parcavbişeyler aldım ordan kalitesi güzel kıyafetlerin bazı fiyatlarda çok uygun tavsiye ederim herkese.
boyum 1.60
aslında çok kilom yok ama hızlı bir şekilde almaya başladım ve boğazımı tutamıyorum artık bir dur demem lazım. Malum etrafımda da zayıf zayıf kızlar olunca ben de kendime çeki düzen vermeliyim dedim. Katılmaktan memnun olurum okudum ilk sayfayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?