- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Benimdee oyleeebenimde evde 48-40 beden arası bir sürü kıyafet var.42 üstünü yavaş yavaş kaldırıyorum.
20 yaşındayım. İstanbulda yaşıyorum. Üniversite 2.sınıf öğrencisiyim. Ekonomi okuyorum. Kendime göre menü yapmaya çalışıyorum işte: )
geldim :) hahaha2010 da kaydolurken yazmışım öyle kullanıcı adı diye değiştirmedim hala
Hoşbuldum ben de 20 yaşındayım. Değişik bir ismim olduğu için kimliğim açığa çıkmasın diye gerçek ismimi kullanmıyorum forumda
accık tuz koysam olmazmi bu detoks seysine :)) aycam nerelerde kac kilo gitmiis haftassonu ?
valla bes dk oturtmuyolar . ip apladim kaptan 150 tane yaz haneme kocisim geldi sonra detoks yapiyorum yemek yapmicam demistim gozumun onunde lahmacun yediler ayyy ne kotu kokuyodu hic canim cekmedi ühüüühüSpor yapsana ayşem fırsat bulmuşsunn
Spor yapsana ayşem fırsat bulmuşsunn
canım tok karnına (sabah kahvaltısı , 150 ml su) ayakkabısız :) fakat kıyafetli kot fşn vardı 78.4 çıktım yine. Ama tok karnınaydı yaa 78 flndır o.
vermemismisin yani canim neden oyle oldukicanım tok karnına (sabah kahvaltısı , 150 ml su) ayakkabısız :) fakat kıyafetli kot fşn vardı 78.4 çıktım yine. Ama tok karnınaydı yaa 78 flndır o.
Kızlar ne dicem ben hep bu tür haber veriyorum size amasateen diye bi site var 3parcavbişeyler aldım ordan kalitesi güzel kıyafetlerin bazı fiyatlarda çok uygun tavsiye ederim herkese.
valla bes dk oturtmuyolar . ip apladim kaptan 150 tane yaz haneme kocisim geldi sonra detoks yapiyorum yemek yapmicam demistim gozumun onunde lahmacun yediler ayyy ne kotu kokuyodu hic canim cekmedi ühüüühü
Aslında fena değil canım ya 400 gr civari gitmiş 2 günde bu da güzel :) yediklerim vardır 300 gr ee su ile beraber olmustur o yinede. Hiç gitmemesinden iyidir.vermemismisin yani canim neden oyle olduki
valla bes dk oturtmuyolar . ip apladim kaptan 150 tane yaz haneme kocisim geldi sonra detoks yapiyorum yemek yapmicam demistim gozumun onunde lahmacun yediler ayyy ne kotu kokuyodu hic canim cekmedi ühüüühü
Cidden cekmedimi. Bizimde dünm apatrman kızartma kokuyodu yesşil biber kızartması yoğurtlu kokuyodu hemde bende tüm katları koklaya koklaya cıktım
hoşbuldumm :)Hosgeldim canım ailemizeee
inşallah öyle umuyorum ben de :)daha çok gencsın hemencecik verirsin o kilolarrrıı :)
Bugün kahvaltıda
1 haşlanmış yumurta
kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
yarımdan fazla domates
çay bardağı kadar da süt içtim
ara öğün 1 kuru incir
Sabah çok geç kalktığım için bir öğün 1 ara öğün daha yaparım sanırım.
Finallerim olduğundan spor yapamıyorum şu an.
ayy evet cok cici şeyler varayy şimdi baktımda güzelmiişşş. Bende belki arkadasımın düğünü için bişiler alırım. bide kapıda ödeme varmışş.
ayy bende öyle olurum kesin ama bende actfry var kızartma nadirende olsa onunla yaparım kızartmayı yazın seviyorum ben bide sanırımCidden cekmedimi. Bizimde dünm apatrman kızartma kokuyodu yesşil biber kızartması yoğurtlu kokuyodu hemde bende tüm katları koklaya koklaya cıktım
o nasıl yapılıyo kaptan denerim belkiAhh canlarım kıyamam ben size
Ayçam biberi fırın poşetinde yapıyorum ben aynı kızartma gîbi oluyor canın çok istediyse yapabilirsin
ahh seni seniişKızlar bugün kaçamak yaptım yaa moralim çok bozuk kendimi toplamaya çalışıyorum
Akşamda güzel devam etmişevet kızlar listemin devamı
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak barbunya
2 kaşık yoğurt
Ara Öğün
Meyve
evet bugünü de bozmadan atlattımAkşamda güzel devam etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?