Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

daha çok gencsın hemencecik verirsin o kilolarrrıı :)

accık tuz koysam olmazmi bu detoks seysine :)) aycam nerelerde kac kilo gitmiis haftassonu ?

canım tok karnına (sabah kahvaltısı , 150 ml su) ayakkabısız :) fakat kıyafetli kot fşn vardı 78.4 çıktım yine. Ama tok karnınaydı yaa 78 flndır o.

canım tok karnına (sabah kahvaltısı , 150 ml su) ayakkabısız :) fakat kıyafetli kot fşn vardı 78.4 çıktım yine. Ama tok karnınaydı yaa 78 flndır o.
vermemismisin yani canim neden oyle olduki

Kızlar ne dicem ben hep bu tür haber veriyorum size amasateen diye bi site var 3parcavbişeyler aldım ordan kalitesi güzel kıyafetlerin bazı fiyatlarda çok uygun tavsiye ederim herkese.

ayy şimdi baktımda güzelmiişşş. Bende belki arkadasımın düğünü için bişiler alırım. bide kapıda ödeme varmışş.

valla bes dk oturtmuyolar . ip apladim kaptan 150 tane yaz haneme kocisim geldi sonra detoks yapiyorum yemek yapmicam demistim gozumun onunde lahmacun yediler ayyy ne kotu kokuyodu hic canim cekmedi ühüüühü

Cidden cekmedimi. Bizimde dünm apatrman kızartma kokuyodu yesşil biber kızartması yoğurtlu kokuyodu hemde bende tüm katları koklaya koklaya cıktım

valla bes dk oturtmuyolar . ip apladim kaptan 150 tane yaz haneme kocisim geldi sonra detoks yapiyorum yemek yapmicam demistim gozumun onunde lahmacun yediler ayyy ne kotu kokuyodu hic canim cekmedi ühüüühü

Cidden cekmedimi. Bizimde dünm apatrman kızartma kokuyodu yesşil biber kızartması yoğurtlu kokuyodu hemde bende tüm katları koklaya koklaya cıktım

Ahh canlarım kıyamam ben size
Ayçam biberi fırın poşetinde yapıyorum ben aynı kızartma gîbi oluyor canın çok istediyse yapabilirsin

3. TAKIM 394. ETAP HEDEF LİSTESİ

Efser ==>> 75.2 ==74.4
Ayulduzz ==>> 74,4 ==>>
Kelebekolacam ==>> 75,4 ==>>
Nilyyyaaannn ==>>78,4 ==>77.5
Chnnmkiz ==> 76,3 ==>>75
Sahgull ==> 62,4 ==> 61,6
Nar38 ==> 58 ==>>
Olvidos ==>> 62,4 ==>>

HedefVeBasari ==>> 79,6 ==>>79

Kızlar bugün kaçamak yaptım yaa moralim çok bozuk kendimi toplamaya çalışıyorum

evet kızlar listemin devamı

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak barbunya
2 kaşık yoğurt

Ara Öğün
Meyve

ayy şimdi baktımda güzelmiişşş. Bende belki arkadasımın düğünü için bişiler alırım. bide kapıda ödeme varmışş.
ayy evet cok cici şeyler var

ayy bende öyle olurum kesin ama bende actfry var kızartma nadirende olsa onunla yaparım kızartmayı yazın seviyorum ben bide sanırım

Ahh canlarım kıyamam ben size
Ayçam biberi fırın poşetinde yapıyorum ben aynı kızartma gîbi oluyor canın çok istediyse yapabilirsin
o nasıl yapılıyo kaptan denerim belki
Kızlar bugün kaçamak yaptım yaa moralim çok bozuk kendimi toplamaya çalışıyorum
ahh seni seniiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…