çok pişmanımayy evet cok cici şeyler var
ayy bende öyle olurum kesin ama bende actfry var kızartma nadirende olsa onunla yaparım kızartmayı yazın seviyorum ben bide sanırım
o nasıl yapılıyo kaptan denerim belki
ahh seni seniiş
şişkoyuzya azicik bi tv keyfi yapmaya hakkimiz yok dimi adaletsiz dunyaoohhh kaptanım ayseye sağlam cevap geldıı
cekmezmi kiz burnum dustu koklamaktan amma detokstayim didim yemedim 70 olayim bi ziyafet cekcem kendime subat ortasi gibi iiinsallahCidden cekmedimi. Bizimde dünm apatrman kızartma kokuyodu yesşil biber kızartması yoğurtlu kokuyodu hemde bende tüm katları koklaya koklaya cıktım
ne guzel bi duygu dimi . benimde ip atlarken esortmanim dustu bu aksam cok guldukBide regl dönemim yaklasmaya basladı belkide onunla alakasıda vardır. Bugun pantolonum iyice dusmeye baslamıs onu fark ettim :)
ogretiyosun iste kaptan allah razi olsun benimde canim musakka istiyo ama bol yagda kizartip tencerefe yapardim oda olurmu acaba posette az yagla evet de nolur detoks bitsin yapayim hemen bu detoks acimdan oldurdu beni yaaAhh canlarım kıyamam ben size
Ayçam biberi fırın poşetinde yapıyorum ben aynı kızartma gîbi oluyor canın çok istediyse yapabilirsin
ne desem bilemedim kaptan olmaz benden uc gunluk dunya sıkma canini diyesim varKızlar bugün kaçamak yaptım yaa moralim çok bozuk kendimi toplamaya çalışıyorum
Ayy süpersin ya bende sesli güldüm şuan sanane guzel bi duygu dimi . benimde ip atlarken esortmanim dustu bu aksam cok gulduk
Ama zayıflasın istedigi gibi olsun öyle yapsın arada kacamak o kadar caba harcıyor sonucta diyetisyene de gidiyorne desem bilemedim kaptan olmaz benden uc gunluk dunya sıkma canini diyesim var
cocuklar bile guldu anne bidaha dussun bidaha dussun dediler besyuz yapacaktim gulmekten yapamadimAyy süpersin ya bende sesli güldüm şuan sana
evet oyle gercekten ben onceden cocuklar ister diye yemekten sonra yatana kadar yemekleri dolaba koymazdim simdi hemen kaldiriyorum goz onunden atistirmiyim dkye zaten aksama kadar ac geziyorumAma zayıflasın istedigi gibi olsun öyle yapsın arada kacamak o kadar caba harcıyor sonucta diyetisyene de gidiyor
benim yogun olmadıgım zaman yok gibi..eve gecince takıma girmek daha zor geliyor.bu saat oldu hala hasta yok.gün benim günümyapacaktim misafir geldi doktorcum nasilsin buarada yogunsun sanirim gorunmuyosun pek
wawww demek detox yeniden esiyor takımda.pozitif düşün olursun inşallahdetokstayim kizlar benim yilbasi gibi bi sikintimda yok kutlamayiz cunku cuma sabahi 75 i gormem lazim gazlayin beni
tmm görde mezun olup kaçmayı düşünmüyorsun heralde.Aynen canım bizdede kutlama yok aynen devam bende 61 leri görmek istiyorum
hoş geldin tatlım.ay ne küçüksün sen öyle.hey gidi üni yılları..20 yaşındayım. İstanbulda yaşıyorum. Üniversite 2.sınıf öğrencisiyim. Ekonomi okuyorum. Kendime göre menü yapmaya çalışıyorum işte: )
geldim :) hahaha2010 da kaydolurken yazmışım öyle kullanıcı adı diye değiştirmedim hala
Hoşbuldum ben de 20 yaşındayımDeğişik bir ismim olduğu için kimliğim açığa çıkmasın diye gerçek ismimi kullanmıyorum forumda
aman aman öğünleri atlama.Bugün kahvaltıda
1 haşlanmış yumurta
kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
yarımdan fazla domates
çay bardağı kadar da süt içtim
ara öğün 1 kuru incir
Sabah çok geç kalktığım için bir öğün 1 ara öğün daha yaparım sanırım.
Finallerim olduğundan spor yapamıyorum şu an.
sende bendensin.ben çok yaparım netten alışveriş.pişmanlık pek yaşamadımKızlar ne dicem ben hep bu tür haber veriyorum size amasateen diye bi site var 3parcavbişeyler aldım ordan kalitesi güzel kıyafetlerin bazı fiyatlarda çok uygun tavsiye ederim herkese.
püskevitMenüm
Kahvaltı
4 tane çeri domates,az peynir,5 zeytin
2 dlm ekmek
Ara
Türkkahvesi
Öğle
Tavuk( yaklaşık 3 köfte kadar), salata,1 dlm ekmek
Ara
1 portakal,2 ceviz
Akşam
6 yk kapuska,1 kase yoğurt
Ara
3 yulaflı bisküvi,1 kupa yeşilçay
2 lt su
20 dk trambolin+50 mekik
ayçammm seviyorum seni kız.Cidden cekmedimi. Bizimde dünm apatrman kızartma kokuyodu yesşil biber kızartması yoğurtlu kokuyodu hemde bende tüm katları koklaya koklaya cıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?