Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben sabah klasik kahvaltı yanında ıspanklı onletle ara 1mini kurabiye kendi yaptıgım form cayı ile akşam 3kaşık türlü yemegi hastanede gece 1mini pogaca evden getirdigim ve 1elma 3litre su bolca çay

çok pişmanım yarın nasıl toparlıyacam onu düşünüyorum

Ahh canlarım kıyamam ben size
Ayçam biberi fırın poşetinde yapıyorum ben aynı kızartma gîbi oluyor canın çok istediyse yapabilirsin
ogretiyosun iste kaptan allah razi olsun benimde canim musakka istiyo ama bol yagda kizartip tencerefe yapardim oda olurmu acaba posette az yagla evet de nolur detoks bitsin yapayim hemen bu detoks acimdan oldurdu beni yaa

Ama zayıflasın istedigi gibi olsun öyle yapsın arada kacamak o kadar caba harcıyor sonucta diyetisyene de gidiyor
evet oyle gercekten ben onceden cocuklar ister diye yemekten sonra yatana kadar yemekleri dolaba koymazdim simdi hemen kaldiriyorum goz onunden atistirmiyim dkye zaten aksama kadar ac geziyorum

yapacaktim misafir geldi doktorcum nasilsin buarada yogunsun sanirim gorunmuyosun pek
benim yogun olmadıgım zaman yok gibi..eve gecince takıma girmek daha zor geliyor.bu saat oldu hala hasta yok.gün benim günüm

detokstayim kizlar benim yilbasi gibi bi sikintimda yok kutlamayiz cunku cuma sabahi 75 i gormem lazim gazlayin beni
wawww demek detox yeniden esiyor takımda.pozitif düşün olursun inşallah

Aynen canım bizdede kutlama yok aynen devam bende 61 leri görmek istiyorum
tmm görde mezun olup kaçmayı düşünmüyorsun heralde.

hoş geldin tatlım.ay ne küçüksün sen öyle.hey gidi üni yılları..
bende 35 yaşında 3çocuk annesiyim.aile hekimiyim.istanbuldayım.tombiş bir tırtılım kelebekolacam

aman aman öğünleri atlama.

Kızlar ne dicem ben hep bu tür haber veriyorum size amasateen diye bi site var 3parcavbişeyler aldım ordan kalitesi güzel kıyafetlerin bazı fiyatlarda çok uygun tavsiye ederim herkese.
sende bendensin.ben çok yaparım netten alışveriş.pişmanlık pek yaşamadım

püskevit

3. TAKIM 394. ETAP HEDEF LİSTESİ

Efser ==>> 75.2 ==74.4
Ayulduzz ==>> 74,4 ==>>
Kelebekolacam ==>> 75,4 ==>>
Nilyyyaaannn ==>>78,4 ==>77.5
Chnnmkiz ==> 76,3 ==>>75
Sahgull ==> 62,4 ==> 61,6
Nar38 ==> 58 ==>>
Olvidos ==>> 62,4 ==>>61.5

HedefVeBasari ==>> 79,6 ==>>79

günaydın
menüm

sabah:
okula geç kaldım evde kahvaltı yapamadım
1 poğaça 1 çay

öğle:
1 turp 1 kase yoğurt
1 kaşık pilav

ara:
yarım portakal
1 mandalina

akşam:
4 kaşık nohut yemeği
2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 kase vişne elma kompostosu şekersiz

ilk defa dün akşam 7den sonra bişey yemedim bundan sonra yemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…