Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

şişkoyuzya azicik bi tv keyfi yapmaya hakkimiz yok dimi adaletsiz dunya

cekmezmi kiz burnum dustu koklamaktan amma detokstayim didim yemedim 70 olayim bi ziyafet cekcem kendime subat ortasi gibi iiinsallah

ayy canım yaaa. Bende dedm cidden cirkin mi koktu. Ama tebrik ederim iradene. ziyafeti cok abartma ama hemen eliyor kilolar geri

Dün akşam uyumadan önce her hafta 2 kilo vermemen için hiçbir sebep yok. Günde en az yarım saat bisiklet . yarım saat eliptik, yarım saat yürüyüş bandı yapıyorum. Sadece 1500 cal alıyorum. form çaylarımı ve detoks caylarımı içiyorum. Bundan sonra her hafta 1.5 kilo vericem kızlar. Beynime işlemeye başladım. Bakalım işe yerıcak mı

günaydın hanımlar

menuu

sabah klasik kahvalti ama yumurta yemedim haslamaya vaktim olmadi
sonrasi detoks corbasi

uc lt su 360 ip atladim

detox çorbası nedir ne işe yarar

hoşbuldumm :) evet aranızda küçük kaldım maşallah 3 çocuğunuz varmış tombişlik nasıl olsa gider

aman aman öğünleri atlama.

sende bendensin.ben çok yaparım netten alışveriş.pişmanlık pek yaşamadım

püskevit

mesela yeni kalktım çünkü bir kaç gün tatil finallerden dolayı. Yine de 3 ana öğün yemem gerekir mi?
Senin menülerin masallahı var. Sunlara bir spor eklesen nasılda güzel gidr kilolar

sağolsun annem yapıyor sağlıklı yemek. keşke ekleyebilsem ama bir 10 gün falan böyle çünkü ders çalışmam lazım çok sonrasında sporuma da başlayacağım

yakında hiç istemieksin onları çünkü miden kuculucek. Tamamen psikolojik

inşallah, evde olmam büyük etki dışarda olsam dayanamazdım belki

inşallah canım azmini tebrik ederim.

kızlar canım çok sıkkın. kardeşim 2 yıl önce eşinden ayrılmıştı mahkeme 2 yıl sürdü bitti bir sürü sıkıntı çekilde. sonra çocuk var dediler eniştem olacak da çok koştu peşinden. çiçekler hediyeler canımlar aşığımlar. kardeşim tekrar şans verdi memelekete taşındılar. daha 4 ay oldu olmadı eniştem defol git demiş kovmuş boşadım seni demiş. ayrılmışlar.bide bunlar az gibi ablamın kocası sürekli dövüyo hakaret ediyo psikopotin teki. annem şimdi yanlarında annemin yanında bile sürekli hakaret ediyomuş. annem çok üzülüyo bende çok üzülüyorum ama elimizden bişey gelmiyor. olaylar çok daha büyük ama özeti böyle. nolur dua edin. Allah çok büyük dualarla düzelir ancak. düzelsinde demiyorum ne hayırlısıysa o olsun ama yakın zamanda olsun

hangi bölümdesin? hep bu sınavlar yogun vakit bu hale getiriyor. kolay gelsin cnım

Bosanmıs durumda değiller mi canım? o kadar dayak eziyet çok zor. Bir an önce gecer inşallah. Birseyde diyemıyorum ama cocuk için birliktede kalınmaz ki. 4 ayda noluyoda değişiyor adam. İşte istrediğimi alana kadar maalesef afftirdi tekrar birlikte oldular ya.

Detoks çorbası:

Sabah : 1 dilim ekmek, peynır salatalık domates ile kahvaltı yapıyosun ( ben ekmek yerşne yumurta koyuyorum hem daha cok tok tutuyor hemde daha güzel gidiyor sanki kilolar)

Sabah en geç 10 a kadar kahvaltı yapıyosun.saat 12 den itibaren her 2 saate bir bu corbadan içiyosun. En gec 20.00 a kadar bitiriryosun.

Corba: 4 kasık yesil mercımek , 4 kasık nohut, 4 kasık bugday hasla bunları yarım kilo ( ben genelde 750 gr gb bişi yapıyorum) yogurt ile karıştır. içine 2 salatalık rendele isteğe göre kuru nane fin konabilir karıstır.

Ben ilk yaptıgımda işe yaramadı çunku ogun aralarını 2 saat yapamadım bazen 4 saate bir oldu arada aman ogunum kacmasın dıye sadce ayran içtim ama olmadı.

2. kez yaptıgımda 1.6 gb bişey verdim.

Gecen yaptım sanırım 400 - 600 gr kadar bişey verdim.

ayda 2 kere yağpılabiliyor. bence işe yarıyor. Ben gecen cumartesi pazar yaptım. Bu haftasonu değil sonrak, hafta sonu tekrar yapıcam

bende yapicam ayda bir de olsa yapicam hatirlat bana sabah tartildim bir kilo gitmis

ki bugün devam ediyosun dimi. oluyor işe yarıyor. Biraz zor ama ben açıkmıyorum ama canım baska seyler cekıyor tek sıkıntım o. bide verdiklerin geri alınmıyor. Zaten dıkkatte ediyorz ya gelmiyor geri. Ben 13-14 Ocakta yapmayı planlıyorum tekrar.

hem ablan hem kardesinmi ,? allah hidayet versin

boşandılar resmen. sonra tekrar bşr araya geldiler tabi resmi nikah henü yok çünkü boşandıktan sonra 1 yıl yasak var kadın için. iyikide yapmamışllar zaten baksana 4 ay sonra yine aynı sıkıntılar.ben anlamıyorum insanlari. insanlar eşyasını bile kaybedip bulduktan sonra gözü gibi bakar sevdiğini kaybedip kazanmak insanlar için neden anlam ifade etmez ki...kardeşim ayrıldı tekrar ama ortada ev yok dogru düzgün iş yok 10 yaşında kız yiğenim var bide. Allahtan artık kızın aklı herşeye yetiyo ama onun da psikolojisini bozdular ilerde çok büyük sıkıntılar olacak ona. kendimden biliyorum küçük yaşta yaşanan bu şeyler büyüyünce koca delik oluşturuyor.
ablam ise 2 çocuk var biri daha 2 yaşında bile degil. eniştem olacak adinin teki. boşanmaya kalksa çocukları kaçırır göstermez.üstelik öldürmeye bile kalkabilir o adam saglıklı degil.saglıklı olan cocuguna karısına eziyet etmez. senin anlayacagın herşey berbat

ben geçenhafta yapamadım. çarşamba perşembe yapayım diyordum arkadaşım gelecekmiş yine yapamam ama cumartesi pazar müsaitim yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…