- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
evet canım hem ablamın kocasında var sıkıntı hem kardeşiminkindehem ablan hem kardesinmi ,? allah hidayet versin
ne guzel bi duygu dimi . benimde ip atlarken esortmanim dustu bu aksam cok gulduk
Olmazmı canımogretiyosun iste kaptan allah razi olsun benimde canim musakka istiyo ama bol yagda kizartip tencerefe yapardim oda olurmu acaba posette az yagla evet de nolur detoks bitsin yapayim hemen bu detoks acimdan oldurdu beni yaa
Evet canım çok şükür bereket yağsın susuz kalmayalımgünaydınnn kızlar havam yerinde kar yağıyor
Günaydın efserimGünaydınlar
Evet canım azcık yağ gezdirBizim evde fırım yok kaptan annemler gideyim orda yapayım. Posete koyup fırına atıcam dimi?
Benim bi tuniğim vardı bi fotom var düğmeleri kavuşmuyodu şimdi 3 tur dönüyo saklıyorum size öncesi sonrası yapıcam mezun oluncaResmen kıyafetlerımızı artık giyemiyoruz diye seviniyoruzzz yaaa
Ayran detoksu canım yapıyoruz dönem dönem benim çok işime yaradı 1,5 kiloya kadar gidiyo özellikle yerleşmemiş kilolargünaydın hanımlar
detox çorbası nedir ne işe yarar
hoşbuldumm :) evet aranızda küçük kaldımmaşallah 3 çocuğunuz varmış tombişlik nasıl olsa gider
mesela yeni kalktım çünkü bir kaç gün tatil finallerden dolayı. Yine de 3 ana öğün yemem gerekir mi?
sağolsun annem yapıyor sağlıklı yemek. keşke ekleyebilsem ama bir 10 gün falan böyle çünkü ders çalışmam lazım çok sonrasında sporuma da başlayacağım
inşallah, evde olmam büyük etki dışarda olsam dayanamazdım belki
Malesef canım insan 7 sinde neyse 70 inde o değişmiyorkızlar canım çok sıkkın. kardeşim 2 yıl önce eşinden ayrılmıştı mahkeme 2 yıl sürdü bitti bir sürü sıkıntı çekilde. sonra çocuk var dediler eniştem olacak da çok koştu peşinden. çiçekler hediyeler canımlar aşığımlar. kardeşim tekrar şans verdi memelekete taşındılar. daha 4 ay oldu olmadı eniştem defol git demiş kovmuş boşadım seni demiş. ayrılmışlar.bide bunlar az gibi ablamın kocası sürekli dövüyo hakaret ediyo psikopotin teki. annem şimdi yanlarında annemin yanında bile sürekli hakaret ediyomuş. annem çok üzülüyo bende çok üzülüyorum ama elimizden bişey gelmiyor. olaylar çok daha büyük ama özeti böyle. nolur dua edin. Allah çok büyük dualarla düzelir ancak. düzelsinde demiyorum ne hayırlısıysa o olsun ama yakın zamanda olsun
kızlar canım çok sıkkın. kardeşim 2 yıl önce eşinden ayrılmıştı mahkeme 2 yıl sürdü bitti bir sürü sıkıntı çekilde. sonra çocuk var dediler eniştem olacak da çok koştu peşinden. çiçekler hediyeler canımlar aşığımlar. kardeşim tekrar şans verdi memelekete taşındılar. daha 4 ay oldu olmadı eniştem defol git demiş kovmuş boşadım seni demiş. ayrılmışlar.bide bunlar az gibi ablamın kocası sürekli dövüyo hakaret ediyo psikopotin teki. annem şimdi yanlarında annemin yanında bile sürekli hakaret ediyomuş. annem çok üzülüyo bende çok üzülüyorum ama elimizden bişey gelmiyor. olaylar çok daha büyük ama özeti böyle. nolur dua edin. Allah çok büyük dualarla düzelir ancak. düzelsinde demiyorum ne hayırlısıysa o olsun ama yakın zamanda olsun
hangi bölümdesin? hep bu sınavlar yogun vakit bu hale getiriyor. kolay gelsin cnım
Detoks çorbası:
Sabah : 1 dilim ekmek, peynır salatalık domates ile kahvaltı yapıyosun ( ben ekmek yerşne yumurta koyuyorum hem daha cok tok tutuyor hemde daha güzel gidiyor sanki kilolar)
Sabah en geç 10 a kadar kahvaltı yapıyosun.saat 12 den itibaren her 2 saate bir bu corbadan içiyosun. En gec 20.00 a kadar bitiriryosun.
Corba: 4 kasık yesil mercımek , 4 kasık nohut, 4 kasık bugday hasla bunları yarım kilo ( ben genelde 750 gr gb bişi yapıyorum) yogurt ile karıştır. içine 2 salatalık rendele isteğe göre kuru nane fin konabilir karıstır.
Ben ilk yaptıgımda işe yaramadı çunku ogun aralarını 2 saat yapamadım bazen 4 saate bir oldu arada aman ogunum kacmasın dıye sadce ayran içtim ama olmadı.
2. kez yaptıgımda 1.6 gb bişey verdim.
Gecen yaptım sanırım 400 - 600 gr kadar bişey verdim.
ayda 2 kere yağpılabiliyor. bence işe yarıyor. Ben gecen cumartesi pazar yaptım. Bu haftasonu değil sonrak, hafta sonu tekrar yapıcam
Ayran detoksu canım yapıyoruz dönem dönem benim çok işime yaradı 1,5 kiloya kadar gidiyo özellikle yerleşmemiş kilolar
devam ediyorum canim yeni yila on kilo vermis olarak giricem dun cok aciktim hele o lahmacunlar mahvetti beni bugunde yemek yapmicam bakalim ne yiyeceklerki bugün devam ediyosun dimi. oluyor işe yarıyor. Biraz zor ama ben açıkmıyorum ama canım baska seyler cekıyor tek sıkıntım o. bide verdiklerin geri alınmıyor. Zaten dıkkatte ediyorz ya gelmiyor geri. Ben 13-14 Ocakta yapmayı planlıyorum tekrar.
Yok canım bozamam geriye dönmek istemiyorum
Olmazmı canım
Karnıyarık için patlıcanlarıda azcık yağ gezdiriyorum poşette fırına veriyorum çok güzel oluyo, yada karşık kızartma yapıyorum poşetsizde sebzeleri tepsiye dizip yağ gezdiriyorum azcık piştikten sonra üzerine domates sosu hem hafif hemde lezzetli, dene canım azbişey seversen devam edersin kızartma kilodan ziyade sağlıksız çocuklar içinde
Aynı şekilde patateside elma dilim baharatlıyıp poşete kızartmadan daha lezzetli
Evet canım çok şükür bereket yağsın susuz kalmayalım
Günaydın efserim
Kaçamağa moral bozup sakın daha da bozma diyetini aynen devam cnm
Evet canım azcık yağ gezdir
Benim bi tuniğim vardı bi fotom var düğmeleri kavuşmuyodu şimdi 3 tur dönüyo saklıyorum size öncesi sonrası yapıcam mezun olunca
Ayran detoksu canım yapıyoruz dönem dönem benim çok işime yaradı 1,5 kiloya kadar gidiyo özellikle yerleşmemiş kilolar
Malesef canım insan 7 sinde neyse 70 inde o değişmiyor
Hakkında hayırlısı olur inşallah kardeşinin
Efserim sakınnKızlar biraz kendimi cezalandırmak istiyorum aslındahem durumu toparlamak hemde biraz ders olsun bana
İsveç diyetini biraz inceledim sıkı bir diyet en uzun 13 gün en kısa 6 gün yapılıyormuş aranızda yapan var mı
Yarın yarım gün müyaşasınnn 4,5 gün oldu tatillllll
evet canım yarın yarım gün cuma da tatilYarın yarım gün mü
Cumadamı tatil
Ayy yok o zaman kalsınEfserim sakınn
Sağlıksız bi diyet ve hastanelik olanlar var
Sen zaten diyetisyene gidiyorsun hiç gerek yok eğer çok istiyorsan ayran detoksu yap hem miden de küçülür ödeminide atarsın sonrasında listene devam edersin
Ben evdeyimKızlarr cuma herkes evdemi tatile vs gidecek olan varmı
Tartılma problem olmıycak demi
ya benim misafirim olacak sabah erken tartılamam. kaptanım sen en iyisi beni haftaya listeye almaya başla olur muKızlarr cuma herkes evdemi tatile vs gidecek olan varmı
Tartılma problem olmıycak demi
ben yaptım 6 gün. 7 gün regl oldum çok midem bulantı bitirmek zorunda kaldım. bi zararını görmedim bazı öğünler çok az ama onu dengeledim ben öğle ile akşamı yer degiştirdim meselaKızlar biraz kendimi cezalandırmak istiyorum aslındahem durumu toparlamak hemde biraz ders olsun bana
İsveç diyetini biraz inceledim sıkı bir diyet en uzun 13 gün en kısa 6 gün yapılıyormuş aranızda yapan var mı
Yok canım vaz geçtim diyete devam bakalım bu hafta kilom sabit olsa iyiben yaptım 6 gün. 7 gün regl oldum çok midem bulantı bitirmek zorunda kaldım. bi zararını görmedim bazı öğünler çok az ama onu dengeledim ben öğle ile akşamı yer degiştirdim mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?