Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ne guzel bi duygu dimi . benimde ip atlarken esortmanim dustu bu aksam cok gulduk

ogretiyosun iste kaptan allah razi olsun benimde canim musakka istiyo ama bol yagda kizartip tencerefe yapardim oda olurmu acaba posette az yagla evet de nolur detoks bitsin yapayim hemen bu detoks acimdan oldurdu beni yaa
Olmazmı canım
Karnıyarık için patlıcanlarıda azcık yağ gezdiriyorum poşette fırına veriyorum çok güzel oluyo, yada karşık kızartma yapıyorum poşetsizde sebzeleri tepsiye dizip yağ gezdiriyorum azcık piştikten sonra üzerine domates sosu hem hafif hemde lezzetli, dene canım azbişey seversen devam edersin kızartma kilodan ziyade sağlıksız çocuklar içinde
Aynı şekilde patateside elma dilim baharatlıyıp poşete kızartmadan daha lezzetli
günaydınnn kızlar havam yerinde kar yağıyor
Evet canım çok şükür bereket yağsın susuz kalmayalım
Günaydın efserim
Kaçamağa moral bozup sakın daha da bozma diyetini aynen devam cnm
Bizim evde fırım yok kaptan annemler gideyim orda yapayım. Posete koyup fırına atıcam dimi?
Evet canım azcık yağ gezdir
Resmen kıyafetlerımızı artık giyemiyoruz diye seviniyoruzzz yaaa
Benim bi tuniğim vardı bi fotom var düğmeleri kavuşmuyodu şimdi 3 tur dönüyo saklıyorum size öncesi sonrası yapıcam mezun olunca
Ayran detoksu canım yapıyoruz dönem dönem benim çok işime yaradı 1,5 kiloya kadar gidiyo özellikle yerleşmemiş kilolar
Malesef canım insan 7 sinde neyse 70 inde o değişmiyor
Hakkında hayırlısı olur inşallah kardeşinin

inşallah hayırlısı neyse o olsun

hangi bölümdesin? hep bu sınavlar yogun vakit bu hale getiriyor. kolay gelsin cnım

ben çift anadal yapıyorum ekonomi ve psikoloji . çok sağol canım :)

çok güzelmiş ben de deneyeyim bunu haftaya :) su falan ekliyor muyuz peki o kısmı çok anlamadım

devam ediyorum canim yeni yila on kilo vermis olarak giricem dun cok aciktim hele o lahmacunlar mahvetti beni bugunde yemek yapmicam bakalim ne yiyecekler

Yok canım bozamam geriye dönmek istemiyorum

Kızlar biraz kendimi cezalandırmak istiyorum aslında hem durumu toparlamak hemde biraz ders olsun bana
İsveç diyetini biraz inceledim sıkı bir diyet en uzun 13 gün en kısa 6 gün yapılıyormuş aranızda yapan var mı

Efserim sakınn
Sağlıksız bi diyet ve hastanelik olanlar var
Sen zaten diyetisyene gidiyorsun hiç gerek yok eğer çok istiyorsan ayran detoksu yap hem miden de küçülür ödeminide atarsın sonrasında listene devam edersin

ben yaptım 6 gün. 7 gün regl oldum çok midem bulantı bitirmek zorunda kaldım. bi zararını görmedim bazı öğünler çok az ama onu dengeledim ben öğle ile akşamı yer degiştirdim mesela

ben yaptım 6 gün. 7 gün regl oldum çok midem bulantı bitirmek zorunda kaldım. bi zararını görmedim bazı öğünler çok az ama onu dengeledim ben öğle ile akşamı yer degiştirdim mesela
Yok canım vaz geçtim diyete devam bakalım bu hafta kilom sabit olsa iyi
Canım çikolata çekiyorama yemiyecem işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…