allah hayırlısını versin herseyin canım ama bi düzelmedimi düzelmiyo sorunlar.benimde ilk 1 bucuk yılım cok sorunlu basladı eşimin ailesiyle görüşmüyordum falan buda eve yansıyordu simdi cok sükür düzeldik bakalım.ama bazı degişmeyen sorunlar degişmeyor hiçbirzaman herşey aynı kalıyorkızlar canım çok sıkkın. kardeşim 2 yıl önce eşinden ayrılmıştı mahkeme 2 yıl sürdü bitti bir sürü sıkıntı çekilde. sonra çocuk var dediler eniştem olacak da çok koştu peşinden. çiçekler hediyeler canımlar aşığımlar. kardeşim tekrar şans verdi memelekete taşındılar. daha 4 ay oldu olmadı eniştem defol git demiş kovmuş boşadım seni demiş. ayrılmışlar.bide bunlar az gibi ablamın kocası sürekli dövüyo hakaret ediyo psikopotin teki. annem şimdi yanlarında annemin yanında bile sürekli hakaret ediyomuş. annem çok üzülüyo bende çok üzülüyorum ama elimizden bişey gelmiyor. olaylar çok daha büyük ama özeti böyle. nolur dua edin. Allah çok büyük dualarla düzelir ancak. düzelsinde demiyorum ne hayırlısıysa o olsun ama yakın zamanda olsun
inşallah olacak tabikiDün akşam uyumadan önce her hafta 2 kilo vermemen için hiçbir sebep yok. Günde en az yarım saat bisiklet . yarım saat eliptik, yarım saat yürüyüş bandı yapıyorum. Sadece 1500 cal alıyorum. form çaylarımı ve detoks caylarımı içiyorum. Bundan sonra her hafta 1.5 kilo vericem kızlar. Beynime işlemeye başladım. Bakalım işe yerıcak mı
inşallah düzelir ablası ve kardeşi fakat ben sorunların aynı kaldıgına inanıyorum hepBosanmıs durumda değiller mi canım? o kadar dayak eziyet çok zor. Bir an önce gecer inşallah. Birseyde diyemıyorum ama cocuk için birliktede kalınmaz ki. 4 ayda noluyoda değişiyor adam. İşte istrediğimi alana kadar maalesefafftirdi tekrar birlikte oldular ya.
ben evdeyim şekerim bgn itibariyle pazara kadar boşumKızlarr cuma herkes evdemi tatile vs gidecek olan varmı
Tartılma problem olmıycak demi
bgn kaçamaksız görünüyo sanırımmenüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kirbit kutusu kadar peynir 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara türk kahvesi
Öğlen
4 kaşık yoğurtlu karnıbahar salata 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 mandalin 2 yulafli büskivi
Akşam 1 kase yayla çorbası 4 kaşık karnıbahar salatası bir parçaçık tam buğday ekmeği
Ara 1 mandalin ve patlamış mısır
Canım hata biraz daha azaltarak gittim dünü telafi etmek adınabgn kaçamaksız görünüyo sanırım
Evdeysen tartılabilirsin canımya benim misafirim olacak sabah erken tartılamam. kaptanım sen en iyisi beni haftaya listeye almaya başla olur mu
Reglin mi yakın canım grcen hafta ben böyleydim ama direndim şuan gitti bütün isteklerYok canım vaz geçtim diyete devam bakalım bu hafta kilom sabit olsa iyi
Canım çikolata çekiyorama yemiyecem işte
Süpersin cnmmenüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kirbit kutusu kadar peynir 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara türk kahvesi
Öğlen
4 kaşık yoğurtlu karnıbahar salata 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 mandalin 2 yulafli büskivi
Akşam 1 kase yayla çorbası 4 kaşık karnıbahar salatası bir parçaçık tam buğday ekmeği
Ara 1 mandalin ve patlamış mısır
Afiyet olsun canım gayet iyimenüm sabah klasik kahvaltı
ara:1 elma 1 mandalina
akşam 1 kase tavuk corbası , 3 tane lahana sarma yogurtlu
2 litre su
2 kupa bitki cayı
Sabah ekmekler fazla olmuş cnmMerhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
3 küçük dilim ekmek
yarım bardak süt
Ara
1 kuru incir
1 galeta
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 tabak mantar sote
2 kaşık yoğurt
Ara
2 tane form bisküvi
1 adet sade türk kahvesi
Akşam
1 kase çorba
Çok az salata
Ara
1 adet bisküvi(form)
Sabah öğlen daha az yiyebilirmişim neyseki akşam toparladım.
inşallah hayırlısı neyse o olsun
ben çift anadal yapıyorum ekonomi ve psikoloji . çok sağol canım :)
devam ediyorum canim yeni yila on kilo vermis olarak giricem dun cok aciktim hele o lahmacunlar mahvetti beni bugunde yemek yapmicam bakalim ne yiyecekler
Kolay gelsin canım. bende yaptım bilgisayar muh. okurken kimya muh. yaptım. Sonra yaptıgıma pısman oldum ne bilgisayardan ortalama kasabildim. Nede suan kimya ile ilgili bir iş yapıyırum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?