- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
bunları her gün menü hazırlayıp mı gönderiyorlar, nasıl oluyor canımkızlar ben günlük tutucam sanırım. Hem resimleri detaylıca tek tek paylasırım. İlerdede kalır Geriye donup bakabılırım aa bunlaı göndermişler diye
Yok canım 12 gün var dahaReglin mi yakın canım grcen hafta ben böyleydim ama direndim şuan gitti bütün istekler
Doğru diyosun haklısın ama ben suçlunu ne olduğunu biliyorumSüpersin cnm
Bak listende zaten yulaflı bisküvi var tatlı ihtiyacını karşılıyo
Patlamış mısırda yiyosun daha ne olsun
Afiyet olsun canım gayet iyi
Sabah ekmekler fazla olmuş cnm
Onun dışında gayet iyi
Canım ilk başlarda bende senin gibi söylenmiştim günlük 8 dilim hakkım var yani bu çok ben normalde kahvaltıda birde çorbayla ekmek yerim yoksa hiç yiyemem dedim hayır ihmal etmek yok demişti sen dediğini yapBugun baya ekmekli oldu niyeböyle yaptı snlamadım diyetisyen valla
allah hayırlısını versin herseyin canım ama bi düzelmedimi düzelmiyo sorunlar.benimde ilk 1 bucuk yılım cok sorunlu basladı eşimin ailesiyle görüşmüyordum falan buda eve yansıyordu simdi cok sükür düzeldik bakalım.ama bazı degişmeyen sorunlar degişmeyor hiçbirzaman herşey aynı kalıyor
Yok canım 12 gün var daha
Doğru diyosun haklısın ama ben suçlunu ne olduğunu biliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cikolatali-fikirler.783164/page-2
Canım ilk başlarda bende senin gibi söylenmiştim günlük 8 dilim hakkım var yani bu çok ben normalde kahvaltıda birde çorbayla ekmek yerim yoksa hiç yiyemem dedim hayır ihmal etmek yok demişti sen dediğini yap
bunları her gün menü hazırlayıp mı gönderiyorlar, nasıl oluyor canım
teşekkür ederim :) benim ortalamam şu an yüksek inşallah düşürmem. Psikolojiyi gerçek hayatta ve iş hayatında ana meslek olarak olmasa da kullanmak istiyorum. İnsanları daha iyi anlama, beden dili, konuşma becerileri, müşteri davranışları. Bunu dışında beyni davranışları analiz etmek. Bunlar ilgimi çekiyor. İnşallah pişman olmam.
psikoloji mi okuyorsun sen bende pdr mezunuyumteşekkür ederim :) benim ortalamam şu an yüksek inşallah düşürmem. Psikolojiyi gerçek hayatta ve iş hayatında ana meslek olarak olmasa da kullanmak istiyorum. İnsanları daha iyi anlama, beden dili, konuşma becerileri, müşteri davranışları. Bunu dışında beyni davranışları analiz etmek. Bunlar ilgimi çekiyor. İnşallah pişman olmam.
evet bencede senin için çok güzel olacak o menüler ilerdede devam ettirdigin sürecekızlar ben günlük tutucam sanırım. Hem resimleri detaylıca tek tek paylasırım. İlerdede kalır Geriye donup bakabılırım aa bunlaı göndermişler diye
sen ortalama ne kadar ödemiştin bunlara bide ne kadar devam edecek sdahaevet canım.Sabah istediğim saatte menümü istediğim adrese iletiyolar. Belli menüler var. Senin kac kalorı alman gerektıgını hesaplıyorlar. 1100 kalorlık 1500 kalorılık 1600 kalorılık 1900 kalorılık paketler bunlardan bırını secoıyorsun alman gereklı kalorıye gore. Her sabah paketın gelıyor. Istemezsen paket gelmesini iptal edip baska tarihlerde alabılıyosun. Yanı mesela ben bugun paket gelmesin dedim. gelmedi sen paketleri istedikce almıs olduğun paket sayısından dusuyorlar.
ahh ne güzel bende evdeyim yanlızım kafa dinliyorum valla süperherkese günaydın bugün görev yaptığım ilçede okullar kar tatili bende evdeyim oğlumu yatırmışım yeşil çaıyımıda aldım geldim ne zevkk...
Akşam ben baktımda ne oldu boşver bakma tehlikeli bölüm
Çikolatalı fikirlermi bakmays cesaretim yok
sen ortalama ne kadar ödemiştin bunlara bide ne kadar devam edecek sdaha
çok güzel bir sistemmiş :)evet canım.Sabah istediğim saatte menümü istediğim adrese iletiyolar. Belli menüler var. Senin kac kalorı alman gerektıgını hesaplıyorlar. 1100 kalorlık 1500 kalorılık 1600 kalorılık 1900 kalorılık paketler bunlardan bırını secoıyorsun alman gereklı kalorıye gore. Her sabah paketın gelıyor. Istemezsen paket gelmesini iptal edip baska tarihlerde alabılıyosun. Yanı mesela ben bugun paket gelmesin dedim. gelmedi sen paketleri istedikce almıs olduğun paket sayısından dusuyorlar.
evet ekonomi ve psikoloji okuyorum :) baya ortak ders var mı pdr ile? Ne işle uğraşıyorsun :)psikoloji mi okuyorsun sen bende pdr mezunuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?