Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Reglin mi yakın canım grcen hafta ben böyleydim ama direndim şuan gitti bütün istekler
Yok canım 12 gün var daha
Doğru diyosun haklısın ama ben suçlunu ne olduğunu biliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cikolatali-fikirler.783164/page-2

Bugun baya ekmekli oldu niyeböyle yaptı snlamadım diyetisyen valla
Canım ilk başlarda bende senin gibi söylenmiştim günlük 8 dilim hakkım var yani bu çok ben normalde kahvaltıda birde çorbayla ekmek yerim yoksa hiç yiyemem dedim hayır ihmal etmek yok demişti sen dediğini yap

öyle malesef canım hayırlısı olsun diye dua ediyorum başka bişey gelmiyor elimden

bugün semt pazarımızın günü bu yağısta olur inşallah yeşilliğim yokk ve ben marketten almayı hiç sevmiyorum bi teyze var pazarda bahcesinden getiriyor.teyzenin vucuduna kuvvet gelir inşallah.

bunları her gün menü hazırlayıp mı gönderiyorlar, nasıl oluyor canım

evet canım.Sabah istediğim saatte menümü istediğim adrese iletiyolar. Belli menüler var. Senin kac kalorı alman gerektıgını hesaplıyorlar. 1100 kalorlık 1500 kalorılık 1600 kalorılık 1900 kalorılık paketler bunlardan bırını secoıyorsun alman gereklı kalorıye gore. Her sabah paketın gelıyor. Istemezsen paket gelmesini iptal edip baska tarihlerde alabılıyosun. Yanı mesela ben bugun paket gelmesin dedim. gelmedi sen paketleri istedikce almıs olduğun paket sayısından dusuyorlar.

olmazsın olmazsın. Her sekılde işe alım sureclerınde bir + oluyor tabi. Ben yuksek lısans için basvurdugumda bilgisayar muh yapmak ıcın. Kımyadan dalım oldugunu duyan hoca kımya sorularına bogmustu benı. İş basvurularında oldu insanların ilgisini cekiyor sonucta. ben hep neden kımya muh sorusu ile karsılasıyordum

psikoloji mi okuyorsun sen bende pdr mezunuyum

herkese günaydın bugün görev yaptığım ilçede okullar kar tatili bende evdeyim oğlumu yatırmışım yeşil çaıyımıda aldım geldim ne zevkk...

kızlar ben günlük tutucam sanırım. Hem resimleri detaylıca tek tek paylasırım. İlerdede kalır Geriye donup bakabılırım aa bunlaı göndermişler diye
evet bencede senin için çok güzel olacak o menüler ilerdede devam ettirdigin sürece

dünkü menüm
sabah:
1 haşlanmış yumurta
bol yeşillik
1 dilim kepek ekmek

öğle:
yarım turp
1 bardak ayran
4 tane lahana sarma

ara:
muz

akşam:
2 kaşık erişte
1 kase yoğurt

sen ortalama ne kadar ödemiştin bunlara bide ne kadar devam edecek sdaha

sen ortalama ne kadar ödemiştin bunlara bide ne kadar devam edecek sdaha

Ben 30 paket almıştım ( 3 ana öğün 2 ara öğün ) 990 tl ödedim fiyatı sitesinde yazıyor. Bazi sirketlerle anlasması varmış bizim sirkettende talep olursa anlaşma yapmak istyolar % 30 indirimli fln olabilir mesela.

Ben sırf rafinera paketi kullanınca cok guzel sonuclar alıyorum . Diger turlu kacamak yapmaya baslıyorum. Mesela gecen hafta hiç almadım sonuc 200 gr bu haftada almıcam ailemin yanına gidiyorum çok verebilir miyim bilmiyorum. Ben 1 ay daha devam ederim sanırım

çok güzel bir sistemmiş :)

nasilsiniz kizlar iki saat ispanak yikadim pisirdim aksami bekliyorum yemek icin kizimi uyuttum bi nescafe icesim var oglumada sicak cikolata yapiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…