aslında takımca kendimizi bazı şeylere koşullandırsakmı aklımada birşey gelmiyo suan içinde zorunluluk hissedilecek seyler yapabiliriz..bi ara 30 mekik konusu olmustu ama bende dahil hiçbirimiz yapmadık zorunlu birşey yapabiliriz ne bileyim sanada faydası olaacaksa eger.Haklısın canım hayır geveşemeye izin vemiyorum ama kedimdede bir gevşeme hisediyorum işte bu beni rahatsız ediyor
Evet canım caydırıcı belkiaslında takımca kendimizi bazı şeylere koşullandırsakmı aklımada birşey gelmiyo suan içinde zorunluluk hissedilecek seyler yapabiliriz..bi ara 30 mekik konusu olmustu ama bende dahil hiçbirimiz yapmadık zorunlu birşey yapabiliriz ne bileyim sanada faydası olaacaksa eger.
allah rahmet eylesin inşallah
Tatlı rüyalar canlar. Bugün sitede 5 te 5 diyetin rastladım. Bilen duyan varsa aydinlatabilirmi beni. Daha doğrusu benim yapalım varda sizden onay almak istiyorum. Beş günlük tertip beslenme diyeti.
1. Gün sadece patates
2. Gün sadece sebze
3. Gün sadece et
4. Gün sadece meyve
5. Gün sadece yumurta veya süt yoğurt
Detay vermemiştir pek haha doğrusu çok yazılmıştır konu 1700 sayfa kadar okuyacağım haliyle. Ne dersiniz kaptanın ve arkadaşlarım.
Herkese günaydın annemlerde telden giriyorum yazmasi zor oluyor eve gidince menüyü paylasacagim diyetimi bozmamak için nasıl mücadele veriyor um kizlar tahmin bile edemezsiniz anne yemek leri işte
aslında takımca kendimizi bazı şeylere koşullandırsakmı aklımada birşey gelmiyo suan içinde zorunluluk hissedilecek seyler yapabiliriz..bi ara 30 mekik konusu olmustu ama bende dahil hiçbirimiz yapmadık zorunlu birşey yapabiliriz ne bileyim sanada faydası olaacaksa eger.
Evet canım caydırıcı belkiyani mekik işi caydırırçı ama daha
farklı bir şey olsun biraz
valla ben diyet listelerine bile uyamazken bunu yapmam mümkün diil bi de mesela et günü sabah ne yencek ki? gerçi 5 gün dayanılabilir kısa olmasından ötürü ama... dediğim gibi ben eti çok sevmeme ramen eminim et günü canım peynir çekerherşeyden az yeme taraftarıyım kısaca ama sizler maşallah baya kilolardan kurtulmuşsunuz bence ben susayım sizi dinliyim başarıya ulaşmış yollar sizinki
Evet canım ekipçe hareket etmeliyiz doğru daha çok yapmaya teşfik ediçi oluryok efserım ceza olarak yapmadık onu takım sporu olarak yaptık ama tutulmadı takımca hergun herkes mekık cekıp takıbını yapıcaktık. Yıne boyle ekıpce herkesın yapabılecepi bir spor belırleyıp yapabılırız. Takıp cızelgesı yaparız. Ben gönulluyum takıp edebilirim. Yeterki motıve olalım verelim kılolari
spor olsun mutlaka ama ben yürüyüşten koşmaya geçmeye çalışıyorum şimdi bayadır koşu bandım odanın yarısını kaplayan gereksiz bi cihaz olarak duruyodu yeni açtım tekrar 3-5 gün oluyo. yani pertlemeyim diye yavaştan koşuya geçiorum. aerobik hareketlerden ziyade koşu tüm vücudu çalıştırdığı için koşu taraftarıyım. ceza olarak düşünürsek mesela mekik diye sınır koymasak da süre söylesek nasıl olur acaba? yani ben 1 saat yürüyüş/koşu yapıyorum cezalı olduğumda 15 dk artsın gibi. arkadaşlardan da kim hangi yöntemle sporunu yapıosa belirli süre fazla yapsın ceza olarak? bir çömezin önerisi :)Evet canım ekipçe hareket etmeliyiz doğru daha çok yapmaya teşfik ediçi olurmesale sitemizin çok güzel spor bölümü var arkadaşlara tavsiyem biraz incelesinler ben baktım şimdi orda ayrı bir topik takımca açıp çizerğe ekliye biliriz ve bu konuyu takımca konuşalım herkesin fikrini yazamasını istiyorum
canım süpersin maşallah. bende çocuk yok zaten zayıflama nedenim çocuk istiyo oluşum pkodan dolayı kilo kilodan dolayı pko var zinciri kırıp kiloları vercem inş.ben de daha önce koşu bandıyla ve de doyduktan sonra ve acıkmadan yemeyerek 6 ayda 20 kilo vermiştim. evlendikten sonra kocamla yidik yidik aldık işte hepsiniben kocama ceza istiyorum bakmiyo bir saat cocuklaara kosayim soyle vereyim haftada iki kilo yeni arkadas sende cocuk varmi ben ilk bebegimden sonra gunde bir saat kosarak son zamanlar iki saat bile olmustu oglum uyanana kadar iste sureyi tam hatirlamiyorum ama en fazla bes aydir 25 kilo vermistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?