Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Haklısın canım hayır geveşemeye izin vemiyorum ama kedimdede bir gevşeme hisediyorum işte bu beni rahatsız ediyor
aslında takımca kendimizi bazı şeylere koşullandırsakmı aklımada birşey gelmiyo suan içinde zorunluluk hissedilecek seyler yapabiliriz..bi ara 30 mekik konusu olmustu ama bende dahil hiçbirimiz yapmadık zorunlu birşey yapabiliriz ne bileyim sanada faydası olaacaksa eger.

Evet canım caydırıcı belki yani mekik işi caydırırçı ama daha farklı bir şey olsun biraz

Tatlı rüyalar canlar. Bugün sitede 5 te 5 diyetin rastladım. Bilen duyan varsa aydinlatabilirmi beni. Daha doğrusu benim yapalım varda sizden onay almak istiyorum. Beş günlük tertip beslenme diyeti.
1. Gün sadece patates
2. Gün sadece sebze
3. Gün sadece et
4. Gün sadece meyve
5. Gün sadece yumurta veya süt yoğurt
Detay vermemiştir pek haha doğrusu çok yazılmıştır konu 1700 sayfa kadar okuyacağım haliyle. Ne dersiniz kaptanın ve arkadaşlarım.

bugün yediklerimi yazayım ben de
sabah: 3 havuç kızartması
1 parmak kadar sucuk (yağsız pişirdim ama :) )
beyaz paynir
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
öğlen-akşam:
1 portakal
2 havuç
yarım dilim cheesekek(zayıflamaya karar vermeden yapmıştım bu pasta nası biticek bilmiorum :) )
1fincan şekersiz kahve
1 bardak süt
3lt su
1 saat hızlı yürüyüş- 1 saat masa tenisi

Son düzenleme:

valla ben diyet listelerine bile uyamazken bunu yapmam mümkün diil bi de mesela et günü sabah ne yencek ki? gerçi 5 gün dayanılabilir kısa olmasından ötürü ama... dediğim gibi ben eti çok sevmeme ramen eminim et günü canım peynir çeker herşeyden az yeme taraftarıyım kısaca ama sizler maşallah baya kilolardan kurtulmuşsunuz bence ben susayım sizi dinliyim başarıya ulaşmış yollar sizinki

Herkese günaydın annemlerde telden giriyorum yazmasi zor oluyor eve gidince menüyü paylasacagim diyetimi bozmamak için nasıl mücadele veriyor um kizlar tahmin bile edemezsiniz anne yemek leri işte

Bende aynı durumdayım ama ben azcıkta olsa yiyorum. Çunku ben kendi evımde yapamıyorum. Dun mesela cıs yedım kuru bıber haslayıp kızartırtar ya ondan yedim dayanamadımm Ama cok değil azcık yedim 2 tane ama yedim dayanamdım

Ben kesinlikle katılıyorum. Takımca birseyler yapalım. mekik konusunu ben gündeme getirmıstım 7 günün 3 gününde yaptım ben ama kımse yapmayınca sanırım istemiyorlar diye ısrar etmedim. Herkesin düşünsün önerilerimizi yazalım biseylere karar verip yapalım kızalr. Mesela gecenlerde ben 2 serlı ekip olmayı onermıstım. Herkes esinden sorumlu olucak menulerıne bakıcak cezalık menulerı var ıse ceza vericek yapılmayan cezalar %25 artoıcak hergun. Boylelıkle menu takıbımız de yapılmıs olacak. Cuma gunude eşinle yapıcaz kaybeden eşlere bir ceza dusunuruz. 6. takımla yarısımızdan sonrakı hafta yapalım demiştik . Böyle önerileri olanları alalım oylayalım yapalım ekipçe birseyler yapalım.

Evet canım caydırıcı belki yani mekik işi caydırırçı ama daha
farklı bir şey olsun biraz

yok efserım ceza olarak yapmadık onu takım sporu olarak yaptık ama tutulmadı takımca hergun herkes mekık cekıp takıbını yapıcaktık. Yıne boyle ekıpce herkesın yapabılecepi bir spor belırleyıp yapabılırız. Takıp cızelgesı yaparız. Ben gönulluyum takıp edebilirim. Yeterki motıve olalım verelim kılolari

Ben ilk baslarda katay ile verdim bol bol yiyerek. sonrasını kalorı sayımıyla verıyorum hayırlısı. Toplam 16 kilo oldu benimde kaldı 10 - 14 kilo arası biişi. darısı basına insallah.

Ben cıktım kızlarrr. Opuyorum cokkkk. Bugun gece saat 4 te yolculuga cıkıcam coktakılamam buaralarda

Evet canım ekipçe hareket etmeliyiz doğru daha çok yapmaya teşfik ediçi olur mesale sitemizin çok güzel spor bölümü var arkadaşlara tavsiyem biraz incelesinler ben baktım şimdi orda ayrı bir topik takımca açıp çizerğe ekliye bilirizve bu konuyu takımca konuşalım herkesin fikrini yazamasını istiyorum

spor olsun mutlaka ama ben yürüyüşten koşmaya geçmeye çalışıyorum şimdi bayadır koşu bandım odanın yarısını kaplayan gereksiz bi cihaz olarak duruyodu yeni açtım tekrar 3-5 gün oluyo. yani pertlemeyim diye yavaştan koşuya geçiorum. aerobik hareketlerden ziyade koşu tüm vücudu çalıştırdığı için koşu taraftarıyım. ceza olarak düşünürsek mesela mekik diye sınır koymasak da süre söylesek nasıl olur acaba? yani ben 1 saat yürüyüş/koşu yapıyorum cezalı olduğumda 15 dk artsın gibi. arkadaşlardan da kim hangi yöntemle sporunu yapıosa belirli süre fazla yapsın ceza olarak? bir çömezin önerisi :)

selam bayanlar pc virüs bulaşmış ya giremiyom kaç gündür. şimdide temizlemeye çalışıyorum puffff

ben kocama ceza istiyorum bakmiyo bir saat cocuklaara kosayim soyle vereyim haftada iki kilo yeni arkadas sende cocuk varmi ben ilk bebegimden sonra gunde bir saat kosarak son zamanlar iki saat bile olmustu oglum uyanana kadar iste sureyi tam hatirlamiyorum ama en fazla bes aydir 25 kilo vermistim

canım süpersin maşallah. bende çocuk yok zaten zayıflama nedenim çocuk istiyo oluşum pkodan dolayı kilo kilodan dolayı pko var zinciri kırıp kiloları vercem inş.ben de daha önce koşu bandıyla ve de doyduktan sonra ve acıkmadan yemeyerek 6 ayda 20 kilo vermiştim. evlendikten sonra kocamla yidik yidik aldık işte hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…