Burdayım canım yarından itibaren hep burdayım eşim işe başlasın hayıtlısyla ayy yok sürekli evde olmuyorkaptanim nerde
bence kosu bandini kullanabildigin kadar kullan bende besle basladim simdi sekiz on banamisin demiyo bide firsat bulabilsem kocisim ise gec gidecekse yedide kalkip sekize kadar kosuyorum daha sonra cocuklar izin vermiyo firsatin varken kos hic canini sıkma yine verirsin hele sonunda bebis varsa daha azimli olman lazim sabah aksam bir saat tv esliginde stres filanda kalmiyo her oğün arasindada bir lt su ictinmi ooh mis ben neden spor yapamiyorum yaa yazarken heveslendimcanım süpersin maşallah. bende çocuk yok zaten zayıflama nedenim çocuk istiyo oluşum pkodan dolayı kilo kilodan dolayı pko var zinciri kırıp kiloları vercem inş.ben de daha önce koşu bandıyla ve de doyduktan sonra ve acıkmadan yemeyerek 6 ayda 20 kilo vermiştim. evlendikten sonra kocamla yidik yidik aldık işte hepsini
canım ben de sohbet esnasında gaza geldim başladım arkadaşıma kardeşi ısrar ediomuş koşu bandı alsın die arkadaşımın fazla kilosu var işte kardeşi garanti veriyorum 3-4 ayda 15 kilo vericen falan demiş ben de dedim ki benimki neden yatıo yaa öle başladım kii gerçekten istikrarlı olunca hemen meyvesini verio. ama 8-10 çok zorr geldi bana 4 le başladım ben 3 günde 6 ya çıktım ama 6 da bile nefes nefese kalıyorum 5 dk yapıp 5.5 a iniyorum. 8-10 da baya kaçarcasına koşmak gibi oluyo benimki acaba cihaz farkı mıdır yoksa zamanla açılır mıyım?bence kosu bandini kullanabildigin kadar kullan bende besle basladim simdi sekiz on banamisin demiyo bide firsat bulabilsem kocisim ise gec gidecekse yedide kalkip sekize kadar kosuyorum daha sonra cocuklar izin vermiyo firsatin varken kos hic canini sıkma yine verirsin hele sonunda bebis varsa daha azimli olman lazim sabah aksam bir saat tv esliginde stres filanda kalmiyo her oğün arasindada bir lt su ictinmi ooh mis ben neden spor yapamiyorum yaa yazarken heveslendim
Öğleden sonra bişeyler düşündüm yönetime bildirdim bakalım olursa güzel şeyler olcakcanım ben de sohbet esnasında gaza geldim başladım arkadaşıma kardeşi ısrar ediomuş koşu bandı alsın die arkadaşımın fazla kilosu var işte kardeşi garanti veriyorum 3-4 ayda 15 kilo vericen falan demiş ben de dedim ki benimki neden yatıo yaa öle başladım kii gerçekten istikrarlı olunca hemen meyvesini verio. ama 8-10 çok zorr geldi bana 4 le başladım ben 3 günde 6 ya çıktım ama 6 da bile nefes nefese kalıyorum 5 dk yapıp 5.5 a iniyorum. 8-10 da baya kaçarcasına koşmak gibi oluyo benimki acaba cihaz farkı mıdır yoksa zamanla açılır mıyım?
Ama sana yardımcı olmalı ceza verelim eşineben kocama ceza istiyorum bakmiyo bir saat cocuklaara kosayim soyle vereyim haftada iki kilo yeni arkadas sende cocuk varmi ben ilk bebegimden sonra gunde bir saat kosarak son zamanlar iki saat bile olmustu oglum uyanana kadar iste sureyi tam hatirlamiyorum ama en fazla bes aydir 25 kilo vermistim
Şok diyet bu başka bişey degil bence isveç diyetinden farksızTatlı rüyalar canlar. Bugün sitede 5 te 5 diyetin rastladım. Bilen duyan varsa aydinlatabilirmi beni. Daha doğrusu benim yapalım varda sizden onay almak istiyorum. Beş günlük tertip beslenme diyeti.
1. Gün sadece patates
2. Gün sadece sebze
3. Gün sadece et
4. Gün sadece meyve
5. Gün sadece yumurta veya süt yoğurt
Detay vermemiştir pek haha doğrusu çok yazılmıştır konu 1700 sayfa kadar okuyacağım haliyle. Ne dersiniz kaptanın ve arkadaşlarım.
Alışma dönemi başlamış şekerimbugün yediklerimi yazayım ben de
sabah: 3 havuç kızartması
1 parmak kadar sucuk (yağsız pişirdim ama :) )
beyaz paynir
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
öğlen-akşam:
1 portakal
2 havuç
yarım dilim cheesekek(zayıflamaya karar vermeden yapmıştım bu pasta nası biticek bilmiorum :) )
1fincan şekersiz kahve
1 bardak süt
3lt su
1 saat hızlı yürüyüş- 1 saat masa tenisi
Evet bulalım bişeyler yapalım ben varım neye karar verirseniz egerBen kesinlikle katılıyorum. Takımca birseyler yapalım. mekik konusunu ben gündeme getirmıstım 7 günün 3 gününde yaptım ben ama kımse yapmayınca sanırım istemiyorlar diye ısrar etmedim. Herkesin düşünsün önerilerimizi yazalım biseylere karar verip yapalım kızalr. Mesela gecenlerde ben 2 serlı ekip olmayı onermıstım. Herkes esinden sorumlu olucak menulerıne bakıcak cezalık menulerı var ıse ceza vericek yapılmayan cezalar %25 artoıcak hergun. Boylelıkle menu takıbımız de yapılmıs olacak. Cuma gunude eşinle yapıcaz kaybeden eşlere bir ceza dusunuruz. 6. takımla yarısımızdan sonrakı hafta yapalım demiştik . Böyle önerileri olanları alalım oylayalım yapalım ekipçe birseyler yapalım.
Bendede çocuk yok 3yıllık evliyim bekliyoruz olsun diye pko var bendede bide düzensiz adet o nedenle olmadı henğz bende o arada aldıgım kiloları vereyim diye düaündüm heldim burayacanım süpersin maşallah. bende çocuk yok zaten zayıflama nedenim çocuk istiyo oluşum pkodan dolayı kilo kilodan dolayı pko var zinciri kırıp kiloları vercem inş.ben de daha önce koşu bandıyla ve de doyduktan sonra ve acıkmadan yemeyerek 6 ayda 20 kilo vermiştim. evlendikten sonra kocamla yidik yidik aldık işte hepsini
Sen sağlık sektörümüydün canımNöbetten herkese merhaba kızlar günler sonra gece mesaisi başladı
Alışma dönemi başlamış şekerim
Bendede çocuk yok 3yıllık evliyim bekliyoruz olsun diye pko var bendede bide düzensiz adet o nedenle olmadı henğz bende o arada aldıgım kiloları vereyim diye düaündüm heldim buraya
teşekkür edrim moral oldun evde tartı yok okula gidince bakıcam bakalım vermişmiyim acaba gerçi 4. günüm henüz amaNöbetten herkese merhaba kızlar günler sonra gece mesaisi başladı
nefesinde vucudunda zamanla acilacak ama zamanla birden yukleme ben altilarda sıkılıyorum simdi . cok pis gaza geldim sayende yediye kurdum saatimi simdiden sabah spora basliyorumcanım ben de sohbet esnasında gaza geldim başladım arkadaşıma kardeşi ısrar ediomuş koşu bandı alsın die arkadaşımın fazla kilosu var işte kardeşi garanti veriyorum 3-4 ayda 15 kilo vericen falan demiş ben de dedim ki benimki neden yatıo yaa öle başladım kii gerçekten istikrarlı olunca hemen meyvesini verio. ama 8-10 çok zorr geldi bana 4 le başladım ben 3 günde 6 ya çıktım ama 6 da bile nefes nefese kalıyorum 5 dk yapıp 5.5 a iniyorum. 8-10 da baya kaçarcasına koşmak gibi oluyo benimki acaba cihaz farkı mıdır yoksa zamanla açılır mıyım?
Sagolaaınteşekkür edrim moral oldun evde tartı yok okula gidince bakıcam bakalım vermişmiyim acaba gerçi 4. günüm henüz ama1.5 senedir evliyim cnm bende adet düzensizliği yeni başladı 6 aydır falan. sana iyi mesailer nöbetin kolay geçsin inş :)
Hiç duymadım ben onucanlar beyaz cay reklami varya sitede ne dersiniz alsammi icen icen tadigi olan varmi
Evet canım hemşireyim yaSen sağlık sektörümüydün canım
Maşallah valla sanamenu
sabah klasik kahvalti yumurtasiz
ogle uc kasik pilav iki kasik taskebap bir kase yogurt
aksam bir kasik taskebap salata her ogunde birdilimden az ekmek
acimdan suya verdim kendimi uc litre bitti bes yaparim heralde yesil caydan bıktım siyah cay tiryakiligim geri dondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?