Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bence kosu bandini kullanabildigin kadar kullan bende besle basladim simdi sekiz on banamisin demiyo bide firsat bulabilsem kocisim ise gec gidecekse yedide kalkip sekize kadar kosuyorum daha sonra cocuklar izin vermiyo firsatin varken kos hic canini sıkma yine verirsin hele sonunda bebis varsa daha azimli olman lazim sabah aksam bir saat tv esliginde stres filanda kalmiyo her oğün arasindada bir lt su ictinmi ooh mis ben neden spor yapamiyorum yaa yazarken heveslendim

canım ben de sohbet esnasında gaza geldim başladım arkadaşıma kardeşi ısrar ediomuş koşu bandı alsın die arkadaşımın fazla kilosu var işte kardeşi garanti veriyorum 3-4 ayda 15 kilo vericen falan demiş ben de dedim ki benimki neden yatıo yaa öle başladım kii gerçekten istikrarlı olunca hemen meyvesini verio. ama 8-10 çok zorr geldi bana 4 le başladım ben 3 günde 6 ya çıktım ama 6 da bile nefes nefese kalıyorum 5 dk yapıp 5.5 a iniyorum. 8-10 da baya kaçarcasına koşmak gibi oluyo benimki acaba cihaz farkı mıdır yoksa zamanla açılır mıyım?

Öğleden sonra bişeyler düşündüm yönetime bildirdim bakalım olursa güzel şeyler olcak
Kızlar sizlerinde fikirnizi alayım kaptanım seni bekliyorum

bu günkü menüm
Sabah: biraz yumurta salatası 3 dilim kepekli ekmek 1 kirbit kutusu kadar penir
Ara yok
Öğlen 4 kaşık kadar yoğurtlu havuç 3 dilim kepekli ekmek
Ara türk kahvesi
Akşam 3 köfte izgara bol salata 2 dilim kepekli ekmek 4 kaşık yoğurt 2 etsiz çiğ köfte
Ara 1 mandalın ve patlamış mısır

Ama sana yardımcı olmalı ceza verelim eşine

Şok diyet bu başka bişey degil bence isveç diyetinden farksız

Alışma dönemi başlamış şekerim

Evet bulalım bişeyler yapalım ben varım neye karar verirseniz eger

Bendede çocuk yok 3yıllık evliyim bekliyoruz olsun diye pko var bendede bide düzensiz adet o nedenle olmadı henğz bende o arada aldıgım kiloları vereyim diye düaündüm heldim buraya

Alışma dönemi başlamış şekerim

Bendede çocuk yok 3yıllık evliyim bekliyoruz olsun diye pko var bendede bide düzensiz adet o nedenle olmadı henğz bende o arada aldıgım kiloları vereyim diye düaündüm heldim buraya

Nöbetten herkese merhaba kızlar günler sonra gece mesaisi başladı
teşekkür edrim moral oldun evde tartı yok okula gidince bakıcam bakalım vermişmiyim acaba gerçi 4. günüm henüz ama 1.5 senedir evliyim cnm bende adet düzensizliği yeni başladı 6 aydır falan. sana iyi mesailer nöbetin kolay geçsin inş :)

nefesinde vucudunda zamanla acilacak ama zamanla birden yukleme ben altilarda sıkılıyorum simdi . cok pis gaza geldim sayende yediye kurdum saatimi simdiden sabah spora basliyorum

menu
sabah klasik kahvalti yumurtasiz
ogle uc kasik pilav iki kasik taskebap bir kase yogurt
aksam bir kasik taskebap salata her ogunde birdilimden az ekmek
acimdan suya verdim kendimi uc litre bitti bes yaparim heralde yesil caydan bıktım siyah cay tiryakiligim geri dondu

canlar beyaz cay reklami varya sitede ne dersiniz alsammi icen icen tadigi olan varmi

Sagolaaın

Maşallah valla sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…