ben de yeşil çayı özledim hıı içmeyeli seneler oluyo menuye dicek söz yok maşallah :)menu
sabah klasik kahvalti yumurtasiz
ogle uc kasik pilav iki kasik taskebap bir kase yogurt
aksam bir kasik taskebap salata her ogunde birdilimden az ekmek
acimdan suya verdim kendimi uc litre bitti bes yaparim heralde yesil caydan bıktım siyah cay tiryakiligim geri dondu
Kolay gelsin canım çoçukluğumun hayali mesleğiEvet canım hemşireyim ya
öğünlerine salat eklesen daha tok tutar gibi..taskebabı kendin mi yaptın.menu
sabah klasik kahvalti yumurtasiz
ogle uc kasik pilav iki kasik taskebap bir kase yogurt
aksam bir kasik taskebap salata her ogunde birdilimden az ekmek
acimdan suya verdim kendimi uc litre bitti bes yaparim heralde yesil caydan bıktım siyah cay tiryakiligim geri dondu
Allah kolaylık versin canım gece mesaisini çocukla hiçç düşünemiyorum bizim cumartesi nöbet meselesi gündemde banada 24 ocaka yazmıslar.gitmiycemNöbetten herkese merhaba kızlar günler sonra gece mesaisi başladı
ya bu brüksel lahanasını ben denedim hiçç sevemedim.onun bi yçntemi, mi var pişirme usulu felan.ayy brüksel lahanasını severim şöyle yogurtla valla ama yemeyeli yıllar oldu sanırım eşim sevmiyo bazen markette görüyorum burdada her zaman olmuyo almıyorum hiç yıllardır.
pko var demiştin ya canım şeker ilacı kullanıyormusun genelde insülin direnci oluyor ve pko olanlara veriyorlar.benim menüm sabah 2 dilim ekmekli klasik kahvaltı yanında azıcık kavurmalı yumurta
ara:1 elma 5 kurukayısı
1 bardak kayısılı cay(bagırsaklarıma iyi geliyo yoksa kronik kabızım ben)
akşam brokoli karnıbaharlı içinde 3 kaşık makarnalı salata
2 litre su akşam bol cay içtim arkadasıma gitmiştim
spor yok maalesef
hiç tavsiye etmem sen gayet iyi gidiyorsun acele etme.Tatlı rüyalar canlar. Bugün sitede 5 te 5 diyetin rastladım. Bilen duyan varsa aydinlatabilirmi beni. Daha doğrusu benim yapalım varda sizden onay almak istiyorum. Beş günlük tertip beslenme diyeti.
1. Gün sadece patates
2. Gün sadece sebze
3. Gün sadece et
4. Gün sadece meyve
5. Gün sadece yumurta veya süt yoğurt
Detay vermemiştir pek haha doğrusu çok yazılmıştır konu 1700 sayfa kadar okuyacağım haliyle. Ne dersiniz kaptanın ve arkadaşlarım.
havucu özellikle pişmiş olanı diyetisyenler hiç önermiyor canım haberin olsun.bugün yediklerimi yazayım ben de
sabah: 3 havuç kızartması
1 parmak kadar sucuk (yağsız pişirdim ama :) )
beyaz paynir
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
öğlen-akşam:
1 portakal
2 havuç
yarım dilim cheesekek(zayıflamaya karar vermeden yapmıştım bu pasta nası biticek bilmiorum :) )
1fincan şekersiz kahve
1 bardak süt
3lt su
1 saat hızlı yürüyüş- 1 saat masa tenisi
hoşgeldin takıma ben 4 gündür giremiyordum tatilde annemlere gittim adım merve buraya katılarak çok güzel bir karar vermişsin çok güzel kilolar vermen dileğiylebugün yediklerimi yazayım ben de
sabah: 3 havuç kızartması
1 parmak kadar sucuk (yağsız pişirdim ama :) )
beyaz paynir
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
öğlen-akşam:
1 portakal
2 havuç
yarım dilim cheesekek(zayıflamaya karar vermeden yapmıştım bu pasta nası biticek bilmiorum :) )
1fincan şekersiz kahve
1 bardak süt
3lt su
1 saat hızlı yürüyüş- 1 saat masa tenisi
umarım beklediğinden güzel sonuc alırsın.eminecim bence arkasından düzenli bir listeye başla kendine hazırlıklar felan yap.kızların yaptıgı gibi tavuk haşla dolaba at.ara öğünler bulundur.bir yiyip bir yemeyince insanın dengesi altüst oluyor bak bana kilo veremiyorum vucudum resmen direniyor.zamanında cok yaptım kısa sürede kilo verip sonra yine yedim.günaydın bayanlarr. ben bugün ayran detoksu yapacam inşallah. hazırladım iş yerine getirdim. umarım kalabalık olmazda aralarda çaktırmadan yerim :)
mervecim sen öğretmendin değil mi?yanlış mı hatırlıyorum evlimiydin cocuk varmıydı?herkese günaydın oh ya sonunda takımıma geri dönebildim burası olmadan diyetin hiç zevki olmuyor
malum annemlerdeydim kaçamaklarım oldu ama yinede diyeti hepten bozmadım çok şükür kilo almamışım cumaya kadar çok sıkı artık
evet öğretmenim evliyim birde oğlum var yaramaz mı yaramazmervecim sen öğretmendin değil mi?yanlış mı hatırlıyorum evlimiydin cocuk varmıydı?
Bende ya yarın yapmayı düşünüyorum ama hastaneyede gitmem lazın belki çarşamba yaparımgünaydın bayanlarr. ben bugün ayran detoksu yapacam inşallah. hazırladım iş yerine getirdim. umarım kalabalık olmazda aralarda çaktırmadan yerim :)
Ay canım eşim yoldan çıkarıyo valla dün gece 12 de nöbetten geldi gelmeden önce arayıp krep siparişi verdi ben de tam oh bu gece acıktım aç yatıcam diye seviniyodum pişirirken nasıl koktu bana ve gece 12 de bi parça yedim ben dehavucu özellikle pişmiş olanı diyetisyenler hiç önermiyor canım haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?