Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

menum kahvaltı: kaşarlı sucuklu krep
şekersiz çay
1 fincan şekersiz kahve
öğle-akşam: karnabaharlı havuçlu çorba (2.5 tabak)
2lt su
1.5 saat hızlı yürüyüş

ben de yeşil çayı özledim hıı içmeyeli seneler oluyo menuye dicek söz yok maşallah :)

öğünlerine salat eklesen daha tok tutar gibi..taskebabı kendin mi yaptın.

ayy brüksel lahanasını severim şöyle yogurtla valla ama yemeyeli yıllar oldu sanırım eşim sevmiyo bazen markette görüyorum burdada her zaman olmuyo almıyorum hiç yıllardır.
ya bu brüksel lahanasını ben denedim hiçç sevemedim.onun bi yçntemi, mi var pişirme usulu felan.

pko var demiştin ya canım şeker ilacı kullanıyormusun genelde insülin direnci oluyor ve pko olanlara veriyorlar.

hiç tavsiye etmem sen gayet iyi gidiyorsun acele etme.

havucu özellikle pişmiş olanı diyetisyenler hiç önermiyor canım haberin olsun.

hoşgeldin takıma ben 4 gündür giremiyordum tatilde annemlere gittim adım merve buraya katılarak çok güzel bir karar vermişsin çok güzel kilolar vermen dileğiyle

herkese günaydın oh ya sonunda takımıma geri dönebildim burası olmadan diyetin hiç zevki olmuyor
malum annemlerdeydim kaçamaklarım oldu ama yinede diyeti hepten bozmadım çok şükür kilo almamışım cumaya kadar çok sıkı artık

günaydın bayanlarr. ben bugün ayran detoksu yapacam inşallah. hazırladım iş yerine getirdim. umarım kalabalık olmazda aralarda çaktırmadan yerim :)
umarım beklediğinden güzel sonuc alırsın.eminecim bence arkasından düzenli bir listeye başla kendine hazırlıklar felan yap.kızların yaptıgı gibi tavuk haşla dolaba at.ara öğünler bulundur.bir yiyip bir yemeyince insanın dengesi altüst oluyor bak bana kilo veremiyorum vucudum resmen direniyor.zamanında cok yaptım kısa sürede kilo verip sonra yine yedim.

mervecim sen öğretmendin değil mi?yanlış mı hatırlıyorum evlimiydin cocuk varmıydı?

Günaydınnn
Ohh be tatil bitti daha yok demi bayram seyran zayıflayalım yaw

günaydın bayanlarr. ben bugün ayran detoksu yapacam inşallah. hazırladım iş yerine getirdim. umarım kalabalık olmazda aralarda çaktırmadan yerim :)
Bende ya yarın yapmayı düşünüyorum ama hastaneyede gitmem lazın belki çarşamba yaparım

Günaydın kızlar bugün tartıldım 76.2 olmuşum 77.8 idim geçen hafta 0.8 i görmemezliğe vermiştim günde 3. Lt su içiyorum umarım bu su kaybı değildir ama verdiğimi hissedemiyorum pek hatta derim sıkıyo gibi kilodan bi an önce bol bol veririm inş

havucu özellikle pişmiş olanı diyetisyenler hiç önermiyor canım haberin olsun.
Ay canım eşim yoldan çıkarıyo valla dün gece 12 de nöbetten geldi gelmeden önce arayıp krep siparişi verdi ben de tam oh bu gece acıktım aç yatıcam diye seviniyodum pişirirken nasıl koktu bana ve gece 12 de bi parça yedim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…