Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tamam kaptan ben şimdi yapayım bari akşam nöbetteyim ya :)

Bu gün kilo verdikten sonra ilk defa kendim için birşeyler aldım tam ara bedenim şu an 42 -44 ikisinin arasıyım tabi 44 aldım ben biraz rahatıma düşkünüm yılmak yok kızlar bu iyi oldu benim için daha giymek istediklerimin içine giremiyorum

e
hmmm boyun kaç canım kilomuz yakın benim boy 165cm.bende haftasonu etek aldım 40-42 beden ama belden basen işin içine girince 44e çıkıyorum beli bol geliyor.

Güle güle kullan canım ama ben olsam alt bedeni alırdım hemde girmek için çabalardın
Ben hala direniyorum alışveriş için

Güle güle kullan canım ama ben olsam alt bedeni alırdım hemde girmek için çabalardın
Ben hala direniyorum alışveriş için

haha ben aynen öyle yaparak biş sürü şey aldım 1 yıldır dolapta duruyor hatta bazıları 2 yıl oldu inşallah bi gün giyecem

selam canlar kizimi uyuttum beni affet seyrederken ip atliycam 3000 5000 kac olursa artik sanki duraklamadayim gibi geliyo metabolizmayi durtmek lazim bide guzel kar yagiyo tam seyret seyret uyu havasi ama şişkoyumya kader utansin kalk mabadim hoolayalim accik sonra kaptan kiziyo:)

selam canlar kizimi uyuttum beni affet seyrederken ip atliycam 3000 5000 kac olursa artik sanki duraklamadayim gibi geliyo metabolizmayi durtmek lazim bide guzel kar yagiyo tam seyret seyret uyu havasi ama şişkoyumya kader utansin kalk mabadim hoolayalim accik sonra kaptan kiziyo:)

hahaha süpersin canım. hadi kolay gele sana :)

Çok yaşa emiii
Demi otutmak bizim neyimize atla canım atla sonrada bak bikaç tane video paylaştım onları yap ohh miss

Bende trambolinimi çıkarayım bari
Ayşe doğru söylüyo koca totoyu eritmek lazım

aynen kaptanım. benim ev çok soguk oluyo yataktan çıkıp spor yapasım gelmiyo. ip de atlayamıyorum ama bu trambolin mantıklı gelmeye başladı baya neysee 75 in altına düşmeden hiçbişey almayacam yasakk

yaa azcık cıtlatsann. Bu grup aktivitemiz ile mi ilgili

Tabiki canım neden onaylamıyım hertürlü yeniliğe açığım yeterki motive olun
Ozaman organizasyon ve takip işini ayçayla sana veriyorum

tamamdır kaptan bunun üzerine kafa patlatayım ben neler yapabılırız hepimiz dusunup onerilerde bulunalım arkadaslar grup aktıvıtemız olsunn

menülerinlede aramıza hoşgeldin diyelim sana :) ara ögün sende az yapıyorsun ben genelde hayatım düzensiz olunca mecburen ögün atlıyorum
Evet canım çalıştığım yer köy öğle yemeği yiyemiyorum öyle alıştı bünyem artik yanımda götürmek de olmuyo işte ama kahvaltı ve akşamları artik kaçırmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…