tamam kaptan ben şimdi yapayım bari akşam nöbetteyim ya :)Kızlar yıkarıdaki hareketleri yapabiliriz zorlayıcı bişey yok bun hafta bunla başlayalım isterseniz herkes günlük sporuna ek bu hareketleri yapsın toplasan 15 dk falan sürer herhalde
Giderek zorlaştırırız videoları
Herkes tamam mı
Hoşgeldin canımmmerhaba herkese kızlar
Süpersin canım yap tabiki bende başlıycam buguntamam kaptan ben şimdi yapayım bari akşam nöbetteyim ya :)
Bizimde gitti bi 15 dk korktum valla donucam diye
burdada rüzgar var çok feci elektrikte arada yokluyo gitmek için ama bakalım hayırlısıgünaydın kızlar sabahtan beri elektrik yoktu yeni geldi girebildim nete.
hoşbuldummHoşgeldin canımm
hmmm boyun kaç canım kilomuz yakın benim boy 165cm.bende haftasonu etek aldım 40-42 beden ama belden basen işin içine girince 44e çıkıyorum beli bol geliyor.Bu gün kilo verdikten sonra ilk defa kendim için birşeyler aldım tam ara bedenim şu an 42 -44 ikisinin arasıyımtabi 44 aldım ben biraz rahatıma düşkünüm yılmak yok kızlar bu iyi oldu benim için daha giymek istediklerimin içine giremiyorum
Güle güle kullan canım ama ben olsam alt bedeni alırdım hemde girmek için çabalardınBu gün kilo verdikten sonra ilk defa kendim için birşeyler aldım tam ara bedenim şu an 42 -44 ikisinin arasıyımtabi 44 aldım ben biraz rahatıma düşkünüm yılmak yok kızlar bu iyi oldu benim için daha giymek istediklerimin içine giremiyorum
Güle güle kullan canım ama ben olsam alt bedeni alırdım hemde girmek için çabalardın
Ben hala direniyorum alışveriş için
hahaha süpersin canım. hadi kolay gele sana :)selam canlar kizimi uyuttum beni affet seyrederken ip atliycam 3000 5000 kac olursa artik sanki duraklamadayim gibi geliyo metabolizmayi durtmek lazim bide guzel kar yagiyo tam seyret seyret uyu havasi ama şişkoyumya kader utansin kalk mabadim hoolayalim accik sonra kaptan kiziyo:)
selam canlar kizimi uyuttum beni affet seyrederken ip atliycam 3000 5000 kac olursa artik sanki duraklamadayim gibi geliyo metabolizmayi durtmek lazim bide guzel kar yagiyo tam seyret seyret uyu havasi ama şişkoyumya kader utansin kalk mabadim hoolayalim accik sonra kaptan kiziyo:)
Bende trambolinimi çıkarayım bari
Ayşe doğru söylüyo koca totoyu eritmek lazım
Bende istiyorum jillianı ama 70 kiloya inmeden haytta olmaz. kas yapıp artı olmak ıstemıyorum. 70 e ıneyım yavastan hem jıllıan yapar sıkılasır hemde vermeye devam ederimBende varım tabiki
Bende jillian yapıcam ama mezun olduktan sonra
Süprizonay aşamasında bekliyorum
Toplanma sorunu yaşıyoruz galiba bunuda aşmamız lazımbiliyorum hepimizin sorumlulukları var ama bebek çoçuk eş ve tabi çalışanlarımız var ve yoruluyoruz belki şuraya yazmak bazen zor geliyor yorgunluktan bakıp kaçıyoruz ama bu tisiplini kazanmak için biraz kendimizi zorlayalım hanımlar bunu kendimiz için yapalım.
Eki Görüntüle 1363256
Tabiki canım neden onaylamıyım hertürlü yeniliğe açığım yeterki motive olun
Ozaman organizasyon ve takip işini ayçayla sana veriyorum
Hadi bakalım kızlar toparlanıyoruz bu kadar rehavet yeterrr
Haftaya biliyosunuz 6. Takımla rövanş var ilkini biz kazandık ikinciyide alalımm
Evet canım çalıştığım yer köy öğle yemeği yiyemiyorum öyle alıştı bünyem artik yanımda götürmek de olmuyo işte ama kahvaltı ve akşamları artik kaçırmıyorummenülerinlede aramıza hoşgeldin diyelim sana :) ara ögün sende az yapıyorsun ben genelde hayatım düzensiz olunca mecburen ögün atlıyorum
Ayy o çok zevkli bişey gibi duruyor canım ama çok ses yapıyo mudur ki apt da mısın müstakil ev miBende trambolinimi çıkarayım bari
Ayşe doğru söylüyo koca totoyu eritmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?