Ne zaman kimle yarıştığımız yazıyo mu canım bi yerde yani bi sistematiği var mı anlık mı belirliyosunuzHadi bakalım kızlar toparlanıyoruz bu kadar rehavet yeterrr
Haftaya biliyosunuz 6. Takımla rövanş var ilkini biz kazandık ikinciyide alalımm
Kilosu yakın olanları eşleştiriyoruz canım en fazla birinci çıkaran takım kazanıyor burda duyururuzNe zaman kimle yarıştığımız yazıyo mu canım bi yerde yani bi sistematiği var mı anlık mı belirliyosunuz
İyi geceler benden de yarın görüşmek üzereÖpüldünüz güzeller yatıyorum
sabah yoklama alıcam ona göre
menü güzel tabiki yürüyüşüde yaptıysann oo senden iyisi yokBende menümü yazayım.
Sabah: peynirli sandivic,süt( uçusum vardı elime turbulansa girince verdi sandivici hostes bende hem titredim hem stres yaptım yedim hem hatim indirdim )
Öğlen: 250 gr tavuk , salata
Aksam: 3 kepçe tarhana corbası , salata
Sıvı : 1 bardak hibiskus , 1 lt su ( yatana kadar inş 2 yaparım)
Spor: Şimdi soguk demıyorum dışarı cıkıyorum ve 6 km yürümeden gelmiyorum)
menülerinlede aramıza hoşgeldin diyelim sana :) ara ögün sende az yapıyorsun ben genelde hayatım düzensiz olunca mecburen ögün atlıyorumMenum: kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir salatalık 1 dilim ekmek
Minnacık bal kaymak
Ara 3 tane çubuk kraker
Akşam: 1 tabak çorba
Su3 lt
Spor yapamadım bugün işten gelince çok uykusuzdum yattım sonra da geç oldu apartman olduğu için alttaki komşu rahatsız olabilir diye düşündüm koşu bandı sesinden
kaptancım sabah uyuyor olurum ben ama ya yarında nöbetciyim çünküÖpüldünüz güzeller yatıyorum
3. TAKIM 395. ETAP HEDEF LİSTESİ
Efser ==>> 74,7 ==>>
Ayulduzz ==>> 75,5 ==>>
Kelebekolacam ==>> 76,2 ==>>
Nilyyyaaannn ==>>78 ==>
Chnnmkiz ==> 75,3 ==>>
Sahgull ==> 62,1 ==> 61,5
Nar38 ==> 57,8 ==>>57.5
Olvidos ==>> 61,8 ==>>
HedefVeBasari ==>> 79,6 ==>>
Mozerellaaa ==>> 56 ==>>
Xpreiaz ==>> 77 ==>>
ayy az kalmıs vallaaHadi bakalım kızlar toparlanıyoruz bu kadar rehavet yeterrr
Haftaya biliyosunuz 6. Takımla rövanş var ilkini biz kazandık ikinciyide alalımm
Heh bunu diyorum işte sağolasın canım musait bi günde yapıcam perşembe süper olurnetten araştırdım ayşem senin için
1 çay bardağı pirinç
250 ml. su,
1 çay kaşığı tuz
Pirinç tuzla birlikte 250 ml. suda 15 dakika haşlanacak. Her öğünde 1 çay bardağı tüketilerek günde 3 çay bardağı pirinç tüketilmiş olacak. Nane, biber, sumak gibi baharatlarla tatlandırılabilir. Yoğurtla karıştırılıp yenebilir veya toplam 100 gr. yağsız beyaz et/balık öğünlere eklenebilir ama aslında orijinali süt,süt ürünleri,et gibi proteinlerle karıştırmamaktan geçer.
Sadece 2 gün boyunca yapılan bu diyet iyi bir detoks kürü olarak toksin atıcı özelliğe sahiptir. Pirincin 100 gramında ortalama 100-130 kalori vardır. Tabii bu doğal ve sade hali için geçerli.
Sen bünyeye rafineraya alıştırma bence canım hedef kiloda ulaştıktan sonra yapmayacağım şeyleri şimdide yapma çünkü kilo almak için günde iki dilim ekmek kadar fazla kalori almak yeterli imiş malesef biz kilo almaya musait insanlarız ömür boyu kontrollü olmamız lazım.Ben almış mıyım anlayamıyorum bile tartıd 2 kilo fazlayı gördüm ama regl ım.
Ben simdi unuttum bebeeleri bisürü is yaptım evi toparladım yatağa girdim kaptan sabah spora kalkıcam inşallah özledim eski muhabbetleri tatil olmasın bidaha hadi kızlar hedeflerine yazın bir kilodan aşağı olmasın ama :))Öpüldünüz güzeller yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?