Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet canım çalıştığım yer köy öğle yemeği yiyemiyorum öyle alıştı bünyem artik yanımda götürmek de olmuyo işte ama kahvaltı ve akşamları artik kaçırmıyorum
Aslında en azından salata alabilirsin yanına üzerine haş tavuk bazen ton balığı yada haş yumurta olabilir

iyi akşamlar herkese
bizde tatildik bugün bende fırsat dedim bi güzel temizlik yaptım
pazartesi yine oruca başladım başka türlü bitmeyecek
menüm
sahur:
1 kase yoğurt içinde eti formun müslisi var 2 kaşık
1 mandalina
bolca su

akşam:
tabak karnabahar yemeği
1 kase şekersiz komposto

az önce 4 dilim az şekerli kabak tatlısı yedim ve günü kapatıyorum

Evet canım çalıştığım yer köy öğle yemeği yiyemiyorum öyle alıştı bünyem artik yanımda götürmek de olmuyo işte ama kahvaltı ve akşamları artik kaçırmıyorum
Kaptanın dedigi gbi yanında bişeyler götürsen daha iyi senin için eger akşama kadar orada kalıyorsan yada tek basına degilsen diger arkadaslarınla bişeyler götürme konusunda anlaşabilrşsşniz akşam yemeginden kalan zeytinyaglı falan bile olabilir

Valla ben 2dilim kabak tatlısı yedigimde bana çok kızmıştı herkesler

Canım zaten rafinera yapılmayacak birsey değil ki. Gönderdikleri yemekler evde haızrlyabalincek seyler. Aslında uygulanabilir. Ben eve gittim yedim içtim biraz bide regl oldum onunda artısı vardır. Bi anda tartıda + 2 grdüm.

Bence olurrr . Super olur. Dur bgnkü sporum olarak yapıyım onları. Ama kapatn linki ozelden maıl atabılırmısın? hergun bulamam buraları

e

hmmm boyun kaç canım kilomuz yakın benim boy 165cm.bende haftasonu etek aldım 40-42 beden ama belden basen işin içine girince 44e çıkıyorum beli bol geliyor.
1.69 canım
Güle güle kullan canım ama ben olsam alt bedeni alırdım hemde girmek için çabalardın
Ben hala direniyorum alışveriş için
Almıyacaktım ama bir elim belimde geziyorum herşey düşüyor üstümden meçbur aldım artık

4 dilim çok olmuş canım
Eşimde istedi cuma günü yaptım ama yemedim
Şekerli çay bile zararlıyken az da olsa tatlı sonucta canım

İyi geceler herkese bugün erken yatıyorum kahvaltı 1.5 yumurta peynir 1 dilim ekmek biraz bal kaymak
Ara 1 parça çikolata (tek karesi)
Akşam 1 tabak çorba
1 yumurtalı krep
1 saat 15 dk tempolu yürüyüş
(15 dk çikolata için fazladan )
2.5 lt su
2 fincan şekersiz kahve

Bugünkü menūm
3 kaysı 1 haşlanmış yumurta 1 kibrit kutusu peynir 3 dilim kepekli ekmek bol yeşillik
ara yok
öğlen
4 yemek kaşığı yoğurtlu kereviz 3 dilim kepekli ve yeşillik
ara 1 Türk Kahvesi
akşam
4 yemek kaşığı yoğurtlu kereviz 1-2 parça peynir 2 dilim kepekli ekmek ve yeşillik
ara 1 mandalin ve patlamış mısır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…