Kızlar yaa nedir bu jilianBende istiyorum jillianı ama 70 kiloya inmeden haytta olmaz. kas yapıp artı olmak ıstemıyorum. 70 e ıneyım yavastan hem jıllıan yapar sıkılasır hemde vermeye devam ederim
Henüz bişey belirlemedik konuşuruz banuşlaRovansı alırsak nolcakk ?
Kızlar yaa nedir bu jilian
Evet canım çok zevkliAyy o çok zevkli bişey gibi duruyor canım ama çok ses yapıyo mudur ki apt da mısın müstakil ev mi
Aslında en azından salata alabilirsin yanına üzerine haş tavuk bazen ton balığı yada haş yumurta olabilirEvet canım çalıştığım yer köy öğle yemeği yiyemiyorum öyle alıştı bünyem artik yanımda götürmek de olmuyo işte ama kahvaltı ve akşamları artik kaçırmıyorum
Kaptanın dedigi gbi yanında bişeyler götürsen daha iyi senin için eger akşama kadar orada kalıyorsan yada tek basına degilsen diger arkadaslarınla bişeyler götürme konusunda anlaşabilrşsşniz akşam yemeginden kalan zeytinyaglı falan bile olabilirEvet canım çalıştığım yer köy öğle yemeği yiyemiyorum öyle alıştı bünyem artik yanımda götürmek de olmuyo işte ama kahvaltı ve akşamları artik kaçırmıyorum
Valla ben 2dilim kabak tatlısı yedigimde bana çok kızmıştı herkesleriyi akşamlar herkese
bizde tatildik bugün bende fırsat dedim bi güzel temizlik yaptım
pazartesi yine oruca başladım başka türlü bitmeyecek
menüm
sahur:
1 kase yoğurt içinde eti formun müslisi var 2 kaşık
1 mandalina
bolca su
akşam:
tabak karnabahar yemeği
1 kase şekersiz komposto
az önce 4 dilim az şekerli kabak tatlısı yedim ve günü kapatıyorum
Güzelmiş burdan izleyince baya kolay duruyo ama platese bi ara heves etmiştim platesin canımı çıkardığı yerde bu napar acaba :)
Sıkılaşma programı 3 levelden oluşuyo tabi hedefe yakın yapılmalı bence
Faydasını gördün mü canım yada yaparken çok yorulup terliyomusunEvet canım çok zevkli
Çok ses yok bi gıcırtı oluyo
Apartmandayım çok erken geç saatte yapmamaya çalışıyorum şikayet gelmedi henüz
Ayy süper olur valla ama şartlar hiç müsait değilAslında en azından salata alabilirsin yanına üzerine haş tavuk bazen ton balığı yada haş yumurta olabilir
menü güzel tabiki yürüyüşüde yaptıysann oo senden iyisi yok
Sen bünyeye rafineraya alıştırma bence canım hedef kiloda ulaştıktan sonra yapmayacağım şeyleri şimdide yapma çünkü kilo almak için günde iki dilim ekmek kadar fazla kalori almak yeterli imiş malesef biz kilo almaya musait insanlarız ömür boyu kontrollü olmamız lazım.
Kızlar yıkarıdaki hareketleri yapabiliriz zorlayıcı bişey yok bun hafta bunla başlayalım isterseniz herkes günlük sporuna ek bu hareketleri yapsın toplasan 15 dk falan sürer herhalde
Giderek zorlaştırırız videoları
Herkes tamam mı
1.69 canıme
hmmm boyun kaç canım kilomuz yakın benim boy 165cm.bende haftasonu etek aldım 40-42 beden ama belden basen işin içine girince 44e çıkıyorum beli bol geliyor.
Almıyacaktım ama bir elim belimde geziyorumGüle güle kullan canım ama ben olsam alt bedeni alırdım hemde girmek için çabalardın
Ben hala direniyorum alışveriş için
4 dilim çok olmuş canımiyi akşamlar herkese
bizde tatildik bugün bende fırsat dedim bi güzel temizlik yaptım
pazartesi yine oruca başladım başka türlü bitmeyecek
menüm
sahur:
1 kase yoğurt içinde eti formun müslisi var 2 kaşık
1 mandalina
bolca su
akşam:
tabak karnabahar yemeği
1 kase şekersiz komposto
az önce 4 dilim az şekerli kabak tatlısı yedim ve günü kapatıyorum
15 dk kan ter içinde kalıyorum faydasını gördüm tabiki süper bişey evde başka imkan olmayıncaFaydasını gördün mü canım yada yaparken çok yorulup terliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?