Acaba almamak için ne yapmak lazım bu kadar eziyet çekip veriyoruz azcık çok kaçsa hemen geri geliyo ben ayran detoksuyla verdiğim bir kiloyu iki gün sonra misafirlere yaptığım Bir dlm kek ve bir kase kısırla geri aldım sonraki iki gün 1000 kalori alarak açımdan ölerek beste akşam yemeği yedim çok hafif çünkü zorla verdim cok korkuyorum altı ayda verip iki ayda geri almaktanCanım zaten rafinera yapılmayacak birsey değil ki. Gönderdikleri yemekler evde haızrlyabalincek seyler. Aslında uygulanabilir. Ben eve gittim yedim içtim biraz bide regl oldum onunda artısı vardır. Bi anda tartıda + 2 grdüm.
Menu
Sabah kayisili su sarımsak yuttum bide
Kahvaltı bir kaşık kaymak azcık Sucuklu yumurta peynir zeytin bir dlm ekmek
Öğle etmeksiz az zeytinyağlı karalahana
Aksam bir kase lahana iki tane light tost çay
3 lt ssu Bir kupa form çay iki bardak limonlu maydanoz suyu
Dışarıda yarım saat yürüyüş
250 ip
Bugünkü menūm
3 kaysı 1 haşlanmış yumurta 1 kibrit kutusu peynir 3 dilim kepekli ekmek bol yeşillik
ara yok
öğlen
4 yemek kaşığı yoğurtlu kereviz 3 dilim kepekli ve yeşillik
ara 1 Türk Kahvesi
akşam
4 yemek kaşığı yoğurtlu kereviz 1-2 parça peynir 2 dilim kepekli ekmek ve yeşillik
ara 1 mandalin ve patlamış mısır
Acaba almamak için ne yapmak lazım bu kadar eziyet çekip veriyoruz azcık çok kaçsa hemen geri geliyo ben ayran detoksuyla verdiğim bir kiloyu iki gün sonra misafirlere yaptığım Bir dlm kek ve bir kase kısırla geri aldım sonraki iki gün 1000 kalori alarak açımdan ölerek beste akşam yemeği yedim çok hafif çünkü zorla verdim cok korkuyorum altı ayda verip iki ayda geri almaktan
Bilmem :)) kimisi çok faydalı diyo kimisi ben yuttum bişe olmadı diyo ben kışın antibiyotik niyetine yutuyorum metabolizmayı hızlandırıyor mus diye duymuştum bide sitede konular var sarımsak yutanlar filan diye
gunaydınnn kızlarrr. Hava burda cok kotu. Ben hazırlandım işe gıtmek ıcın cıkmaya korkuyorum. Baya kar yagmıs gece. Rabbim sogukta kalanlara güç versin.
Menü
Bugun detoks yaptım ayran malum
2 lt su
10 dk trambolin,10 dk da videoları yapmaya çalıştım
Evet canim aslında bu listemde yok ben biraz alıştığım için içiyorum zaten 0 kalori yağ yakma özelliği var demişti diyetisyenAra olarak turk kahvesını de diyetsyen veriyor efserim ? patlamıs mısırın olcusu ne kadardı ? Bende bazen yemek ıstıyorum ama cekiniyorum.
Ben de nescafe den türk kahvesine geçmek istiyorum ama şekersiz türk kahvesinin tadı hiç hoşuma gitmiyor nabsam şekersiz nescafeye devam mı etsem yoksa az şekerli türk kahvesi mi içsemEvet canim aslında bu listemde yok ben biraz alıştığım için içiyorum zaten 0 kalori yağ yakma özelliği var demişti diyetisyen
canım benim leblebi yle yer değiştirdi mısırı 1 şu bardağı yağsız ve tuzsuz
Önce az şekerliyle başla sonra tamamen şekersiz içersin ben öyle yaptım şimdi şekersiz içiyorum hemde zevkleBen de nescafe den türk kahvesine geçmek istiyorum ama şekersiz türk kahvesinin tadı hiç hoşuma gitmiyor nabsam şekersiz nescafeye devam mı etsem yoksa az şekerli türk kahvesi mi içsem
ben işteyim ama akşam elektrikli battaniye alıp gömülesim var valla. çok sogukkkkherkes battaniye altında sanrıım
haklısın canım nescafeyi bırakıorum o zamn türk kahvesi candır :)Önce az şekerliyle başla sonra tamamen şekersiz içersin ben öyle yaptım şimdi şekersiz içiyorum hemde zevkle
Nescafede kremada var hemde faydası yok
ayyy darısı başıma şu çuval büyüklüğündeki pantolonlarım bian önce düşsün popomdan1.69 canım
Almıyacaktım ama bir elim belimde geziyorumherşey düşüyor üstümden meçbur aldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?