Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Açamadım telden videoları kaptan biz pc kullanamıyoruz çocuklar alışmasin diye malum operatorde yavaş biraz bekliyorum açar inşallah

Acaba almamak için ne yapmak lazım bu kadar eziyet çekip veriyoruz azcık çok kaçsa hemen geri geliyo ben ayran detoksuyla verdiğim bir kiloyu iki gün sonra misafirlere yaptığım Bir dlm kek ve bir kase kısırla geri aldım sonraki iki gün 1000 kalori alarak açımdan ölerek beste akşam yemeği yedim çok hafif çünkü zorla verdim cok korkuyorum altı ayda verip iki ayda geri almaktan

Benim menüm sabah klasik kahvaltı 2dilim ekmek 1haşlama yumurta ara 1 portakal akşam 1kase yogurt 5kaşık makarna 3litre su 200ip atlama evde gecede 2dilim ekmek ve yogurt yiyecem 1parcada peynir

Menu
Sabah kayisili su sarımsak yuttum bide
Kahvaltı bir kaşık kaymak azcık Sucuklu yumurta peynir zeytin bir dlm ekmek
Öğle etmeksiz az zeytinyağlı karalahana
Aksam bir kase lahana iki tane light tost çay
3 lt ssu Bir kupa form çay iki bardak limonlu maydanoz suyu
Dışarıda yarım saat yürüyüş
250 ip

Sarımsagın faydası ne şekerim

Bilmem :)) kimisi çok faydalı diyo kimisi ben yuttum bişe olmadı diyo ben kışın antibiyotik niyetine yutuyorum metabolizmayı hızlandırıyor mus diye duymuştum bide sitede konular var sarımsak yutanlar filan diye

Ara olarak turk kahvesını de diyetsyen veriyor efserim ? patlamıs mısırın olcusu ne kadardı ? Bende bazen yemek ıstıyorum ama cekiniyorum.

işte bu yuzden karatyı yapıp hep karatay yapmak lazım ama. Yemıcez canım kek yok pasta bogrek yok sınırlarında yıcez. canımız cok cekınce bır dılım fln yıcez

gunaydınnn kızlarrr. Hava burda cok kotu. Ben hazırlandım işe gıtmek ıcın cıkmaya korkuyorum. Baya kar yagmıs gece. Rabbim sogukta kalanlara güç versin.

Bilmem :)) kimisi çok faydalı diyo kimisi ben yuttum bişe olmadı diyo ben kışın antibiyotik niyetine yutuyorum metabolizmayı hızlandırıyor mus diye duymuştum bide sitede konular var sarımsak yutanlar filan diye

kızz sarımsak gün içinde agız kokusu yapmıyo mu kii

gunaydınnn kızlarrr. Hava burda cok kotu. Ben hazırlandım işe gıtmek ıcın cıkmaya korkuyorum. Baya kar yagmıs gece. Rabbim sogukta kalanlara güç versin.

amin canım aminn Allahım evsizlere yardım etsin.Burasıda o kadart soguk ki işe gelene kadar buz tuttum resmen.15 dk dan fazla dışarda kalınmaz.kar yagsa hava yumuşar en azından ama yagmıyo

Ara olarak turk kahvesını de diyetsyen veriyor efserim ? patlamıs mısırın olcusu ne kadardı ? Bende bazen yemek ıstıyorum ama cekiniyorum.
Evet canim aslında bu listemde yok ben biraz alıştığım için içiyorum zaten 0 kalori yağ yakma özelliği var demişti diyetisyen
canım benim leblebi yle yer değiştirdi mısırı 1 şu bardağı yağsız ve tuzsuz

Ben de nescafe den türk kahvesine geçmek istiyorum ama şekersiz türk kahvesinin tadı hiç hoşuma gitmiyor nabsam şekersiz nescafeye devam mı etsem yoksa az şekerli türk kahvesi mi içsem

Tünaydınn kızlarr
Hastaneye gittim kan verdim geldim dondummmm buz gibi hava
Bugunde niyetliyim sporumu akşam yapıcam
Eee siz nerelerdesinizzz
Bu arada dvitamini,demir,b12 onlarıda verdim bakalım ne çıkıcak

Ben de nescafe den türk kahvesine geçmek istiyorum ama şekersiz türk kahvesinin tadı hiç hoşuma gitmiyor nabsam şekersiz nescafeye devam mı etsem yoksa az şekerli türk kahvesi mi içsem
Önce az şekerliyle başla sonra tamamen şekersiz içersin ben öyle yaptım şimdi şekersiz içiyorum hemde zevkle
Nescafede kremada var hemde faydası yok

bu arada ben komşudan alıyodum interneti. onlarda kapatmış galiba akşamları internete giremiyorum haberiniz olsun. cumadan sonrada 10 gün yokum ama telden girmeye çalışacam düzenli giremesem bile mutlaka kilo bildirimi yapmaya çalışacam

Önce az şekerliyle başla sonra tamamen şekersiz içersin ben öyle yaptım şimdi şekersiz içiyorum hemde zevkle
Nescafede kremada var hemde faydası yok
haklısın canım nescafeyi bırakıorum o zamn türk kahvesi candır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…