Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sabah arkadasa kahvaltiya davetliydim aksamda eltime yemege gidicem kizimi uyutayim bende battaniye keyfi yapicam beni affet izlerken regl oldum spordan muafim bugun yemek derdimde yok

Menüm

Sahur
1 haş yumurta, 5 tane çeri domates
1 dlm peynir,5 zeytin,roka,2 dlm ekmek

İftar
1 kase mercimek çorba
10 dk ara

2 parça tavuk,3 yk pırasa,bol salata,1 dlm ekmek

Ara
2 tane kivi

2 lt su
Spor henüz yok ama yapıcam inşallah

herkes battaniye altında sanrıım
ayy demi tüm türkiye soguk

ayyy darısı başıma şu çuval büyüklüğündeki pantolonlarım bian önce düşsün popomdan
hepimiz için inşallahh

oruç menüsü güzel kaptancım.kAN sonuclarında iyi gelir inşallah

Ben de nescafe den türk kahvesine geçmek istiyorum ama şekersiz türk kahvesinin tadı hiç hoşuma gitmiyor nabsam şekersiz nescafeye devam mı etsem yoksa az şekerli türk kahvesi mi içsem
Canım bende senin gibi ben yapamam dedim diyetisyene oda başta günde 3 küp şekerle başladım sonra şekersize geçtim gayet rahatım hatta şekersiz daha güzel geliyor tadı bana artık

ayyy darısı başıma şu çuval büyüklüğündeki pantolonlarım bian önce düşsün popomdan
Aminim hepimizin başına bir gün o kiyafetletimizin resmini ceker ardaki fark diye ekleriz
Eee kızlar nerdesiniz sayıcam bu hafta mesajları katılım iyce düştü vericem sarıkartları valla[/QUOTE
Canım benim bu gün başım çok döndü bir uyku haliyle gezdim durdum şimdi daha iyim

herkese iyi akşamlar
ben bugünde tatildim ama bir kere açıp bilgisayarı giremedim bu oğlan bitirdi beni
menüm
sahur:
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt içinde 2 yemek kaşığı müsli
bolca su

iftar:
1 kase tarhana çorbası
1 tabak karnabahar yemeği

1 avuç leblebi çay

bugünlük bu kadar kapattım yeme içme faslını

Afiyet olsun canım
Allah kabul etsin

sahgull tamam okudum kabul ediyorum.. belki haklısın ama zayıflayip kendimi hafif hissetmek istiyorum :)
Tamam canım hoşgeldin oxaman tekrar aramıza, iki hafta deneme süresi var katılımın ve menü paylaşımına göre listeye alıcaz canın inşallah güzel vakit geçiririz
Nasıl bi diyet uyguluyorsun canım
Bu arada ben gülşah 27 yaşındayım 76 kiloyla başladım 62 kiloyum diyetisyene gidiyorum hedef 60 tı ama 57 yi zorlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…