Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım üzülme bende sabitim bak bu hafta önemli olan almamak
Geriye dönmemek sakın kendini bırakma illaki yaptığın hataları biliyosundur onları önümüzdeki hafta yapmıyacağız birlikte tamamı

***3.Takım 395.ETAP***

Efser: (74,7/74,7/0/%0)kilosu sabit

Ayulduzz: (75.5///%)
Kelebekolacam: (76,2/76,5/-0,3/-%0,40)
Nilyyyaaannn : (78/76.8/1,2/%1.54)
Chnnmkiz : (75,3/74.9/0,4/%0,53)
Sahgull : (62.1/62.3/-0,2/-%0,32)
Nar38 : (57,8/57,6/0,2/%0,35)
Olvidos : (61.8/60.7/1,1/%1,78)

HedefVeBasari : (79,6/79,6/0/%0)kilosu sabit

3.Takım ortalaması:%
üzgünüm kızlar regl haftam.

Olalım canım evet kesınlıkle hemen verip cok kısa surede geri alıyoruz maaleseff bu yüzden hep yapabıleceğımız seylerı yapıp kılo vermelıyız

12 kiloyu ne kadar sürede verdiniz?

ben mayıs sonunda basladım 94 ile 4 ay sonra 12 kıloyu vermıstım 82 olmustum ama sonra verebileceğime inanmadım bişi oldu. 1 ay boyunca gruptakı herkes benle ugrastı verırısın bırakma dıye ama ben ınanmadıgımdan tekrar ugrastılar ama ben 85 oldum. sonra sevgilim gelicek diye kastım kızların desteklerı ile tekrar 81 e dustum. Sevgılım gidene kadar ben 84.5 oldum 1 ayda. beyın olarak cok yıyorum kılo alıcam dıye ınanıyodum cunku. Geldıgımde psıkolojım zaten bozuktu kılo aldım veremıyorum dıye. Ama sonra banucum rafınera denememı onerdi. Cok sukur alabıldım. Ve sımdı rafınera ile 76.6 yı gordum. 1 ay kadar oluyor rafıneraya baslayalı ama tabı aralarda kendı menulerımı yapıyorum rafınerandan paket gelmıyor. cok sukur gıtmeye basladı kılolarrr

Geldimmmmm
Kusura bakmayın kızlar gece 12 den beri elektrikler yoktu şarjım bitti %1 şarjla açık kaldı tel
Sabah uyanır uyanmaz tartıldım valla ben sevindim 200 gr fazla çıktım ama dün çok daha fazlaydı

Evet kızlar kilo veremedik yok az verdim diye üzülmek yokkk elinizden geleni yaptınız ben inanıyorum bu haftaya hemen bi çizgi atıyoruz önümüze bakıyoruz

Hadi bakalım bu hafta sıfır kaçak bol spor bol su sallayalım listeleri
6. Takımlada yarısıcaz ama kişi eşlemiycez takım ortalaması üzerinden

ilk kilo bildirimi benden gelsin 60.7
Süpersin canım gene solladın beni ama haftaya yakalıycam
Olsun canım az gitsin öz gitsin
Paket paket gönder margarinleri
Günaydın kızlar kilom 74.9 regl olmama rağmen 400 gr gitmiş
Süper canım
pekiii tartıldım vee 73.8 biliyorum ilk hafta en kolayı kilo vermenin ama inş haftaya da devamı gelicek :)
Vavvv süprsin tatlımmm
Gelicek tabiki neden gelmesin

ben bu hafta çok motiveyim takımın motivasyonunu da üstleniyorum bu hafta kaçamak yapmadan çok güzel kilolar vereceğimize inanıyorum herkes en az 1 kilo verebilir bence
ayy nasıl güzel olur önümüzdeki hafta herkes 1 kilo verse

Kesınlıkle dogru dıyosunnn. Cok dogruuuuu. Ben en son kıyafetımı gıyene kadar ayy ben kilo aldım dıyet yapayım demıyorum. En son kıyafetlerımde 44 oldugu ıcın taa 44 bedene gıyıp ah ben kılo almısım dıyorum ama taaa 44 bedene cıkmıs oluyorum ıste bı kere

vayyy bende alıcamm dılek bu kıtabı nolmus sana boylee :))

Eminem lütfern artık şu negatif düşüncelerden kurtul canım bu şekilde kilo veremezsin, veremiycem diyince veremezsin
Bu hafta yeni bi başlangıç yapıyorsun
Düzene sok kendini buraya daha çok gel ve düzenli menü paylaş azda olsa spor yap bak nasıl vericeksin, artık bahane istemiyorum lütfen kendini moda sok artık sen elinden geleni yap 1 hafta veremesende diğer hafta mutlaka verirsin

Bu hafta sana bi koç bulalım
Menülerini takip etsin seni arada gaza getirsin
Ayçam ne dersin emine bu hafta sana emanet kilo veremezse sana sorarım
Geriye dönmemek sakın kendini bırakma illaki yaptığın hataları biliyosundur onları önümüzdeki hafta yapmıyacağız birlikte tamamı
Aynen öyle efserim önümüze bakıyoruz

Masallahh canım cok ıyısın . boyle gıdersen gıdıcek o kılolar

Harıkasın kaptann.

Canım benım veremeyeceği deme. Bak kendımden biliyorum bende böyle bir donemden gectim. Bu hafta seninle beraber vericez kiloları o zaman. Bu hafta menulerını duzenli paylas bende seninle birlikte bakayım. hatta bir gece onceden konusalım ne pısırebılırırz dıye. beraber calısalım bu hafta ne dersin. Bak ben haftanın basında + 2 yı gordum dıye aglıyodum sonra hafta ortası +1 deydım bu hafta sabıt cıksam ıyı dıyodum sonra verdım cok sukur. Azmı borakmamak lazım. 1 hafta boyunca hıc kacamak yapmadım. Yemege gıttık mıllet mantı yedı ben salata tavuk ızgara. Evde 3 tane kız var 3 'ude zayıf pızza soyledıkler ben salata yedım. bırakmayınca oluyor sartlandırmak yok kendını. yapıcaz bu hafta ben ınanıyorum

tamam canımcım bende daha çok dikkat edecem söz.

valla süper düşünmüşsün kaptancım ya valla çok sagol. yanlız söyle bişey var ben bu hfta annemlerin yanına gdiyorum internet yok orda telimde eski modem giremiyorum nete ne önerirsin. ayçamda süper koç olur hem güzel örnek.

anladım, rafinera nasıl bir sey ilk defa duyuyorum ne işe yarıyor sizde ne gibi olumlu yönler oldu bunu kullandiktan sonra, bu arada cok sevindim sizin adiniza kilo vermenize :))

canım ben bugün istanbula annemlerin yanına gi,diyorum orda biraz zor anneannem yaşlı ve ısrarcı yine de çaba gösterecem her sabah yürüyüşer gitmeyi düşünüyorum. güzel düşünmüşssün valla böyle destek olursdan çok çok çok mutlu olurum. ama netim yok ne yapacaz :S

Canım hiç girmeden olmaz nasık olcak ki
Evde yokmu telefonunda internet imkanı olan akşam gelsen menünü yazsan 2,3 msj yazsan bile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…