- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
belkide bu yüzden sıkıntı çekiyorum etrafımda yani yanımda kimse yok. bi aekadaşım var o da süreki senden bişey olmaz sen beceremezsin diyoen iyisi uzak durmak herkesden
Hayırlı cumalar tünaydın fıstıklar ayça dilek olvidos harikasınız maşallahHaftaya tüm takımın güzel kilo vermesi lazım ona göre yarış başlıyor 6, takımla hepimize başarılar
alt kattaki çocuklardan internet alıyodum salaklar internetin şifresini degişrtirmiş vermeyeceklermiş. ama benden parasını peşin aldılar. bende söylendim ayıp dedim paranızı geçiktirdim mi dedim madem vermeyeceksiniz paramın kalanını verin dedim. neymiş 100 gb kullanılıyomuş ayda. hergün 10 film seyretsen bile dolduramazsın dedim bende. ama yan çiziyolar parayıda vermeye niyetleri yok.
yani artık akşamları kendi evimde de internetim yok. neyse ben işten çıkmadan paylaşırım menülerimi felan. videolarıda netten indiririm inşallah
Doğrudur ablam***6.Takım 395. ETAP ***
A1S2L3I4 (88,8 / 88.5/ 0,3/% 0,34 )
Ahbirkingcharlesimolsa (79/78,8 /0,2 /%0,25 )
BayilanBayilana (93/91,7 /1,3 /%1,40)
makres76 (63,3/62,7 / 0,6/%0,95 )
rengarenknesli (76,7/76,5 /0,2 /%0,26 )
gel_pcpc (78.9/78.6 / 0.3/%0.38)
winstonlight(75,2 /74.3 /0.9 /%1.20 )
6.Takım Ortalaması:% 0,68
Listemizi kontrol edermisiniz kelebeklerimm
Doğrudur ablam
Tebrik ederim melekleri süperr
***6.Takım 395. ETAP ***
A1S2L3I4 (88,8 / 88.5/ 0,3/% 0,34 )
Ahbirkingcharlesimolsa (79/78,8 /0,2 /%0,25 )
BayilanBayilana (93/91,7 /1,3 /%1,40)
makres76 (63,3/62,7 / 0,6/%0,95 )
rengarenknesli (76,7/76,5 /0,2 /%0,26 )
gel_pcpc (78.9/78.6 / 0.3/%0.38)
winstonlight(75,2 /74.3 /0.9 /%1.20 )
6.Takım Ortalaması:% 0,68
Listemizi kontrol edermisiniz kelebeklerimm
Banucum cok guzel olmus bu sekılde vıdeyoyu paylasman. Ben sanırım bızım kustan dolayı cok takıntılı hale geldım . Hayvalara dayanamıyorum. hafta sonu strafor aramaya gıdıcem. Bı kactane yapıp koyucam bende.Sitede vardı kedi yine kaybettim apartmana almıstım atmıslar.ya sınır oluyorum hayvanlara zulm edenler. Bilerek isteyerek hayvanlara eziyet edenler ne yapıyolarsa aynısını yaşasınlar dıyorum.
Eczanelere sorunca kopuk veriyolarmıs onların kopukten kutular oluyor ya oyle bısı bulsam ne guzell olur.
Slm kızlar.. Hayırlı cumalar:))
Ben dogurdum sonunda.. 9. Günümüzdeyiz inş..
Günüm doldgu ve oglusum kakasını yaptıgı için spinal sezeryan oldum...
Malum kılolar kaldı.. Serumlardan olsa gerek ödem topladı belden asagısı....
4. Gün tartıldım 4 kılo vermişim... Zaten cocuk 3700 :))
Allahım gülsemmi aglasammı:))))
Kızlar takıma geri gelmek istiyorum:)))
Öle sizler gibi spor yapamam malum.. Ama günde en az 3 lt su içmm gerek ve evde mümkün oldugunca yürüyüş yapmak istiyorum.. Su anda en son tartıldıımda daha dogrusu 78 kıloydum:))) offffff
Ne zaman geleyim ben takıma
Fikir annesi sensin Ayçam ben de paylaşayım dedim 2 tane alelacele yaptım ama çöp torbası kapladım onun bile etkisi oldu hemen girmişler içine yazık köpük bulabilirsem süper olur daha güzel kutu yaparım
hayvanlara eziyet edene diyecek kelime bulamıyorum rabbim bildiği gibi yapsın
Onlarda araba ekzoslarına gırmek ıstemıyolar ama karda kısta baska seceneklerı yok. Arabası olanlarda sureklı dıyorum nolur kontrol edın dıye. Eline saglık banumm. cok sevındım bu kadar duyarlı olmana. Ben cabalıyorum benım cevrem bos ısle ugrasıyosun derlerken senın yapman o kadar mutlu ettı ki beni.
Ayy kuzum gelmişşSlm kızlar.. Hayırlı cumalar:))
Öle sizler gibi spor yapamam malum.. Ama günde en az 3 lt su içmm gerek ve evde mümkün oldugunca yürüyüş yapmak istiyorum.. Su anda en son tartıldıımda daha dogrusu 78 kıloydum:))) offffff
saglikla huzurla buyusun bebişin insallah sanada iyi kilo vermelerSlm kızlar.. Hayırlı cumalar:))
Mervem hosgrldin bitanem ay yirim seni cadiSaolun kızlae.. Tmm olur.. Ya bnmki zaten dıyet gıbı olmıcak.. Saglıklı beslenerek kılomu verıcem ayda 1 2 ne gıderse...
Sadece motive olmm lazım..
Yani kızlar sakın demeyın yenı dogum yapmıs derdı kılo dıye.. İnanın buny aslında ewlatlarım içinde istıyorum.. Sutumu etkılıck bişi yapmıcam zaten:))
Aksıne saglıklı beslenıp yawrumuda saglıklı beslicwm..
Mervem ben kizim 4 aylikken baslamistim diyete hem sutumde sikinti olmadi hrm cok guzel kilo verip daha dinc daha hareketli oldumSaolun kızlae.. Tmm olur.. Ya bnmki zaten dıyet gıbı olmıcak.. Saglıklı beslenerek kılomu verıcem ayda 1 2 ne gıderse...
Sadece motive olmm lazım..
Yani kızlar sakın demeyın yenı dogum yapmıs derdı kılo dıye.. İnanın buny aslında ewlatlarım içinde istıyorum.. Sutumu etkılıck bişi yapmıcam zaten:))
Aksıne saglıklı beslenıp yawrumuda saglıklı beslicwm..
Harikasin aycam seviyorum seniBıde ayferim dedi. 2.5 luk ped sisler sepet yapıp içine ekmek koyup agaca asmıslar. bende yaptım dun karda kuslarıda unutmayalalım
Tebrikler ablam meleklerin cosmus helall
Teşekkürler bitanemmmHaftaya da böyle oluruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?