Canim kenfine inanmazsan istedigin diyeti yap istersen 5 10 kilo ver ama hic bir zaman hedefe ulsamiyacaksinhaklısın kaptanım ben galiba kendim inaulsamiyacaksinc kendim inanmalıyım
Canim kenfine inanmazsan istedigin diyeti yap istersen 5 10 kilo ver ama hic bir zaman hedefe ulsamiyacaksin
Canim ben milyon kez diyet yaptim evlendigimden beri cokda guzel kilolar verfim ama geri aldim cunku ben yaparim derken kilo verirken bile bilincaltimda tekrar kilo alacagimi kilo veremiyecegimi kodladim ben istahliyim yemek yemeyi seviyorum dusuncesine oyle kitlendimki nekadar kilo versemde dusuncemi degistiremedigim icin basa dondum
Suan 74 kiloyum ama benim gozumu kapatica gordugum dilek 60 kilo beyaz badisi 38 beden pantolunu hafif saclarini kestirmis birazda rengini actirmis azicik makyaj parliyan bi cilt dinc bir vucudla esinin gelmesini bekleyen bir dilek var:) gozumu aciyorum icim kipir kipir biran once bu dilege kavusmak icin heycanlaniyorum
Benımkılerde oyle dıyodu . Bugun dedım kı 17 kılo vedım toplamda. Sımdı artık ınanıyolar. Irademe. Ben evde 4 kızım 3 tanesı yıyıp yıyp kılo almıyor kı kılo almaya calısıyolar bıde . Ben bunlara karsı duruyorum. Kılo vermek iradeye sahıp cıkmak kolay degıl ama yılmazsan oluyor. Dedım ya gecen tum evı pızza kokuttular . Ondan sonrakı gunlahmacun kokuttular ama dayanıyorum. Sen onlarea kanıtla kendını ve vereceğını dusun. Gidicektir
vınn alsana canımolmaz mı. Ben oyle yapmıstım evdeyken.
Gel kuzum gelde canlansin takim helde ayfer gelince sirtimiz yere gelmez artikİyi o zamn bn geliyoreeee))
Gel gelİyi o zamn bn geliyoreeee))
Süper canım ama şöyle bi 69 u gör ozaman değiştirelim benceBen hedefimi degistirmek istiyorum kaptanim ben 65 demisitim cunku daha fazla inebilecegime inanmiuordum ama benim asil ideal kilom 62 60 di 60 diyelim kusuratsiz temiz olsun
güle güle büyüt bebişini inşallah darısı bizeSaolun kızlae.. Tmm olur.. Ya bnmki zaten dıyet gıbı olmıcak.. Saglıklı beslenerek kılomu verıcem ayda 1 2 ne gıderse...
Sadece motive olmm lazım..
Yani kızlar sakın demeyın yenı dogum yapmıs derdı kılo dıye.. İnanın buny aslında ewlatlarım içinde istıyorum.. Sutumu etkılıck bişi yapmıcam zaten:))
Aksıne saglıklı beslenıp yawrumuda saglıklı beslicwm..
Tamam canım yeterki kararlı ol biz hep yanındayız
Etrafındakilerde inanırsa kararlılığına emin ol ısrar etmiycekler
belkide bu yüzden sıkıntı çekiyorum etrafımda yani yanımda kimse yok. bi aekadaşım var o da süreki senden bişey olmaz sen beceremezsin diyoen iyisi uzak durmak herkesden
Evet canım önce kendin inanıp cevreni inandıracaksın.benşmde eşim bana destek olmuyordu ama kiloludun diyodu hep cünkü adam bana mini biri olarak alışmıştı hep üzülüyordum bende ama yiyordum hep onunla.buraya geldiğim ilk hafta bile her akşm bişeyler yedik beraber yemicem diyodum zorla agzıma tıkıyordu.yada hastanede bişey yerken hayır demiyordum hiç atıştırmalık abur cubur ister istemez tüketiliyo.şimdi dolabımda bikaç form bisküvi bırakıyorum ara öğün yapıyorum bazen onlarla,yada en azından birileri bişey yerken yemiyorum kalabalıkta bazen anlaşılmıyo bile yemediğim.böylece hastanedekilere diyetteyim demeyede gerek kalmıyo,1tane alırsam alıyorum çok canım isterse.sonra 61den 58 e düştüğüm hafta sen bana hiç inanmadın ama 3kilo verdim ben dedim ve o haftalardan beridir bişey yesede ses etmiyor bana yicem diyo kendi tüketiyo bende rahatladım böylece.o yüzden önce kendin inanhaklısın kaptanım ben galiba kendim inanmıyorum. önce kendim inanmalıyım
İnanmak başarmanın yarısıdır.Ben hedefimi degistirmek istiyorum kaptanim ben 65 demisitim cunku daha fazla inebilecegime inanmiuordum ama benim asil ideal kilom 62 60 di 60 diyelim kusuratsiz temiz olsun
Canım ilk defa duydum bunu yemeği onlar gönderiyor yanlış mı anladım yoksa? Öyleyse süper bişeymişRafinera yemek sitesi. Alman gereken kalorıyı hesaplıyolar ona gore sana menu gnderıyolar. Ben her gun 1500 kalorılık paket gelıyor sabahtan. Yemeklerım hazır gelıyor elıme. Ben onu kullanmaya basladıgımdan beri 84.5 dan 76.8 cıktım 7.7 kilo vermisim. Sporumuda yapıyorum. Paketlerım bu ayın sonuna dogru bıtıcek 30 pakeyt pakalım 30 pakette kac kılo vermıs olucam en cok onu merak ediyorum. Erkek arkadasım al ama 7 kilo vermeni bekliyorum veremezsen dahada istemem almanı dediydi ama verdim bilee
tebrik ederim diyet dediğin işte budurBen bu gün çok büyük bir nefis mucadelesi atlatım ama ben kazandım
- Bu gün avm gittik malum tatil çoçuklar gitmek istedi bende kıramadım hadi gidelim ben çoçuklara sadece ayda 1 kere dışarda yemek hakkıları var dilediklerini yeme hakkı yani şu bildiğimiz zararlı şeyler
Ancak bu kadar kısıtlama yapabiliyorum o bazen 2 aya bile çıkarıyorum yani atlatıyorum benimde zararlı şeylere karşı zafım var ama 9 aydır yemiyorum birden şeytan beni kandırdı gel bir hamburger ye yani kanmak üzereydimki haşlanmış sebze gördüm ne mutlu oldum birden yok ben yine haşlamış sebze yiyecem dedim yanında ekmek et öğünümün yerine geçen küçük yağsız hata takur tukur eden bir börek yedim ve yağsız salata inanın şu anda o yiyipte yaşayaçağım pişmanlığı yaşamadığım için çok mutluyum
Süper canımiyi akşamlar herkese
ne güzel herkeste motivasyon tavan ohh bu hafta çok güzel kilolar vereceğiz
menü:
sahur:
peynir zeytin şekersiz komposto bol yeşillik 2 dilim kepek ekmek
iftar:
1 kase yayla çorbası
1 tabak kereviz yemeği
salata
şimdi ise ıhlamur eşliğinde 1 adet form bisküvi
ve günü kapatıyorum kızlar
Tebrik ediyorum efserimBen bu gün çok büyük bir nefis mucadelesi atlatım ama ben kazandım
- Bu gün avm gittik malum tatil çoçuklar gitmek istedi bende kıramadım hadi gidelim ben çoçuklara sadece ayda 1 kere dışarda yemek hakkıları var dilediklerini yeme hakkı yani şu bildiğimiz zararlı şeyler
Ancak bu kadar kısıtlama yapabiliyorum o bazen 2 aya bile çıkarıyorum yani atlatıyorum benimde zararlı şeylere karşı zafım var ama 9 aydır yemiyorum birden şeytan beni kandırdı gel bir hamburger ye yani kanmak üzereydimki haşlanmış sebze gördüm ne mutlu oldum birden yok ben yine haşlamış sebze yiyecem dedim yanında ekmek et öğünümün yerine geçen küçük yağsız hata takur tukur eden bir börek yedim ve yağsız salata inanın şu anda o yiyipte yaşayaçağım pişmanlığı yaşamadığım için çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?