Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

menu
sabah klasik kahvalti
ogle bir kase etli nohut yarim kase yogurt
ara bir portakal
aksam bir tabak kavurmali musakka her ogunde bir dlm kepek ekmek
3 lt su
kaynanam geldi bugun ip atlayamadim erken yatarlarsa atlicam erken dedigimde onikiden once
Guzel menu kankikaynanlarin gelisini avantaja cevir onlar bebeklere baksin sende spor yap

Canim aksam guzel bi yemek yeseydin az kaloriyle kilo vermeye alistirirsan bunyeni koruman zor olur sporunda muthis
Ayrica bitanem istrdigin kadar emek ver inanmaz karamsarliga dusersen bikac kilo versen bile basa donersin once kendi bedenini ruhunu inandiracaksin zaten menulerinde supwr bak ozaman nasil tikir tikir gidecek kilolar stres yapma keyfe donustur kilo verme isini bak ne guzel okadar yuruyosun birak bedenin keyfini cikarsin sporun sayesinde verdigin mutluluk hormonlarinin

Son düzenleme:
Günaydınnn
Ayy midem çok kötü akşamdan beri afedersiniz çıkarıyorum üşüttüm mü ne üfff
Biraz ılık şekerli süt içtim iyi gelir inşallah

Günaydınnn
Gunaydin canim cok gecmis olsun aman bisey dokunmus olmasin

Menu süper canım spor yapabilme İmkanın oluyo mu peki
ah canım nerde benim hayatım spor 5 dk evde oturamıyorum 1 yaşında oğlum var ev işi çalışma hayatı derken robot gibiyim her gece yatağa yattığımda bacaklarım sızlayarak uyurum bir tek mekik çekiyorum işte göbeğimin gitmesi için

herkese günaydın dünkü menümü paylaşsam mı paylaşmasam mı bilemedim
o kadar saçma sapan bi beslenme yaptım ki dün hepten çöpe gitti ama olsun bırakmak yok önümüzdeki 5 gün çok dikkat açığı kapatacağım
menü:
sabah:
yarım haşlanmış patates
peynir zeytin çay 1 dilim ekmek
öğle:
4 dilim kabak tatlısı (çok şükür bitti de kurtuldum)

akşam:
4 adet çiğ köfte(eşim yaptı dışarda satılanları hayatta yemem)
çeyrek yufka ekmeği
bol marul

3 lt su 1 kupa yeşil çay
100 mekik

eşime diyorum ki şu çiğ köfteyi yapma işte dayanamıyorum ama o ne yapıyor yarım paket bulgurdan çiğköfte yapıyor gelde kızma

menu
sabah klasik kahvalti
ogle bir kase etli nohut yarim kase yogurt
ara bir portakal
aksam bir tabak kavurmali musakka her ogunde bir dlm kepek ekmek
3 lt su
kaynanam geldi bugun ip atlayamadim erken yatarlarsa atlicam erken dedigimde onikiden once

Aysemm myvelerini sabah ile ögle ara öğününe almabilirsen daha hızlı kilo verdiğini görüceksin canım.
Tecrübeyle kanıtlı ayrıca rafinera ve karatay onaylı

Cok güzel canım. Masallah

Cok zorrr. Evli olup cocugu olup çalışıp spor yapan bayanlar ayakkata alkışlıyoorum

günaydın kızlar haftasonu telimden bir türlü siteye giremedim.herkes afiyettedir inşallah.afiyette derken yemek başında değil tabiki

ondan bende 3 tane hatta eşimide sayalım 4 tane..o yataga yatınca olan bacak sızlamasını ben bilirim ben bilirim.en fazla yapabildiğim leslie ondada biri bacagıma yapısır anne yapmaaa diğeri sürekli bu kadın ne diyor ,şimdi ne dedi ?öbürüde ya wc ye gidecektir yada bezini kirletir.ilk zamanlar 2 milin sonunu getiremezdim şimdi başlayınca bitiyor.

Günaydınnn
geçmiş olsun gülşahcım.zencefil bulantıya cok iyi geliyor.

ya bak şimdi dertlendim
okuldan eve gidiyorum saat 4 hemen oturmadan mutfağa gir yemeğini akşamdan yapacaksın zaten mecbur bir çorba yada salata yap sofra kur ye iç topla benim mutfaktan çıkışım 8 oda en iyi ihtimal sonra meyvesi çayı ev toparla süpür süpürülecekse oğlanla ilgilen saat 10da uyuyo oğlum ama halimi görseniz perişan gidiyorum yatağa bu hayatın içine arada spor sıkıştırmaya çalışıyorum ama zor oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…