Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün cokkk mutsuzum yaaa sanki kilolarimi veremicek gibiyim bide o kadar dikkatt ediyorum napicam yaaa

Incellıkle bıyle dusunursen o kilolar g,tmıyor. Menulerın hARIKa sporunuda yapıyosun. Kılolarının gıtmemesı ıcın hicbir sebep yok. Gidicekk mutlakkaaa sabret ve umutsızlıga kapılma aman dıyım
Selam kızlar
ben geldim nasılsınız

Hosgeldınnn canımmm

nerdesiniz ahali yeniledim yeniledim ayni sayfada gecmis

Kımsecıklerr yok dımı aysemmmm. haftasonu olunca

Menumude yazayım uykusuzluk gozumden akıyor resmen

Sabah: 3 kasık yogurt'a muslı

Ara : 1 paket eti form

Aksam : 2 tahta kasıgı kısır ( kısır gb olmayıp bulgur pılavına bezedi )

Sıvı: 2 lt su

Spor: toplamda 13.000 adım atmısım

Menum: kahvaltı 1 (az sucuklu) yumurta beyaz peynir şekersiz çay
Öğle 1/4 künefe
Akşam: 3 yk pilav
3yk kuru fasulye
2 parça turşu
1/4 bardak şalgam
2 lt su
1 saat koşu/ hızlı yürüyüş
Akşam yemeği nasıl sizce canlar bugün hiç acıkmadım da fazla mı kaçırdım ki acaba diye düşündüm

Bugünkü menüm
1 haşlanmış yumurta 1 kirbit kutusu kadar peynir 3 dilim kepekli ekmek 3 kaysı
Ara yok
Öğlen 2 parca çerezlik maraş tarhanası 1 mandalin
Ara yok
Akşam
2 tane adana kebap 1 parca ekmek 4 biber közlemesi ve salata
Ara yok

Kızlar yarın sıkı bir diyet planı yaptım,yapmayı düşünüyorum benim diyetime yakın bir diyet bu hafta biraz daha sıkı tutmak istiyorum diyeti, tabi metobolizmam beni yanıltmazsa

Canım tursu ödem tutuyor vucutta. bu yüzden kilo almasan bile tartıda yuksek cıkarsın moralın bozulur. Yememeye calıs. bence aksam olmus ama kucucuk bır kacak ( kunefe ) geri gouruyor bızı. Cısları gorunce onları yemedıgın zamankı mutlulugunu dusunn :)

Canım eşim söyledi künefeyi ben öyle 2 çatal aldım 1/4 diye tarif ettim ama o kadar bile etmez belki öğle yemeği de yemeyince bişey olmaz diye düşündüm olur mu ki? Ama turşu konusunda haklısın zaten çok sevmem yemiyim bundan sonra

destekleriniz icinn tesekkkuur ederim bidha Umutsuzluğa kapilmamm inşâallâh

Dayanabiliyosan yeme canım. Okadar emek veriyosun cabalıyosun sonra bır anlık gecıcı zevk için gidiyor. Bı de kunefe yedığın ıcın oglen yemedın mesele acıkmıssındır az da olsa metabolızma yavaslamıstır. Onun yerıne harıka bı ogle yeme yıyıp metabolızma hızını azaltmazdın.

destekleriniz icinn tesekkkuur ederim bidha Umutsuzluğa kapilmamm inşâallâh

Ben 10 - 12 k,lo verdikten sonra artık veremeyeceğmi dusunmustum. Ve veremedim o donem. Sonra banucum sayesınde rafinera ile tanıstım . Rafıneraya ınandım ve o 3 hafta toplamda 5.6 kilo verdim. Sadece inanma meselesi. Sonra ayy 5.6 cok verdım veremem artık barı 200 - 300 gr gıtse dedim hakket 200 - 300 gr gıtti. beyin nasıl ınanıyorsa oyle oluyorr

bugünkü menüm
sabah: peynirli omlet 4 zeytin 1 çay kaşığı bal
öğle: 4yk yeşil mercimek yoğurt
ara: 10 badem yeşil çay 2 küçük Gofret
akşam : yarım havuç, 4 kayısı
2 saat yürüyüş sabah 1 akşam 1saat
200ip 20dakika egzersiz
3lt su

bundan sonra umutsuzluğa kapilmicamm sizin söylediklerinzi düşünucem hep ben inanıyorum ki 8 kilo vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…