Bi dene bakalım senin yöntem ne sonuc vercek:)ozaman ilk gunden temizlik işine sokayım ben aysem. Yoksa çıldırı hergün sinir olur otururum
Pizza yendi demekMenu kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta peynir salatalık 1 çatal turşu kavurması
Öğle: 7-8 kestane
Aksam: 1 pizza
Ara: karışık meyve (hepsinden tadımlık)
1 saat hızlı yürüyüş
3 lt su
Bugün güzel olmuş menüSelamun aleyküm nasilsinizz nasıl gidiyor kilo verimleriii 2 gündür pek giremiyorum... bugünkü menum
Sabah: haslanmis yumurta, 4zeytin peynir
Öğle:2yk taze fasulye yogurt
Ara:kayisi elma
Aksam:balık, salata
Ara: yeşil çay 2 kuru kayisi
1saat yürüyüş
300 ip atlama
20 dakika egzersiz
3lt su
Canim benim gel bidahada gitme yoklugun bellibende seni özledim canımherkesi çok özledimmm bu aralar arada girebiliyorum yakında burdayım inşallah
giriyorum yazıyorum hemen çıkıyorum bugün kaldım biraz geçmişi okuyamıyorum çook gerideyimgeldiğimde bir özet geçersiniz belki
canim ev isi deyip gecme hic bitmiyo hic hele cocuk olunca ful mesai emin ol aksama kadar bir saniye oturmuyorum sil supur halisi cami banyosu mutfagi yatagi carsafi balkonu bi is bi istir yani yaptirabildigin kadar paylas isleri tecrube konusuyoozaman ilk gunden temizlik işine sokayım ben aysem. Yoksa çıldırı hergün sinir olur otururum
ben sabah programlarinda seyredip yapmaya calisiyodum bi aralar ve on dk sonra yuz ustu uzanmis elimi ceneme koymus sapsal sapsal onlari seyrederken buluyodum kendimi hic beceremedim ama tam evimin karsisinda plates kursu var cok istedim bi turlu saatini uydurup gidemedim ggidenler tas gibi olmustu vallaGercekten çok komik oldum yaayerlerde top gibi yuvaladım plates yapacağım diye birde şuranı hisset burandan nefes al sanki hiçbiri olmuyor gibi geldi bana
kimler yordu seni kocum canimin ici spormu yoksa :)İyi geceler kizlar yogunluktan giremedim
bende cumadan cumaya tartılıyorum yoksa insanın morali bozuluyor fazla çıkıncaher gün tartılan ben haftalar oldu tartılmadımvermiş gibi görünüyorum bakalım böyle tartılmamak daha güzel izinden döneceğim gün tartılacağım nasıl olsa
Aynen canım yarım saat hareketin ne olduğuna bakıyom sonra yapayım derken bitiriyolar kalıyorum öyleben sabah programlarinda seyredip yapmaya calisiyodum bi aralar ve on dk sonra yuz ustu uzanmis elimi ceneme koymus sapsal sapsal onlari seyrederken buluyodum kendimi hic beceremedim ama tam evimin karsisinda plates kursu var cok istedim bi turlu saatini uydurup gidemedim ggidenler tas gibi olmustu valla
ufff cok karbonhidrat olmus bu sana cok zaman kaybettirir.canını sıkmak için söylemiyorum,17 kilo vermiş her yolu denemiş tecrübe sahibi biri olarak yaptıgım yanlışların aynısını görünce dayanamıyorum.en azından öğünlerle dengele canım yoksa metabolizma kafayı yiyor.burda herkes tecrübe etti kalori hesabından cok glisemik indeks önemli.Menu kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta peynir salatalık 1 çatal turşu kavurması
Öğle: 7-8 kestane
Aksam: 1 pizza
Ara: karışık meyve (hepsinden tadımlık)
1 saat hızlı yürüyüş
3 lt su
ay kıyamam sana bennn.benimkiler 3 tane ama genelde 10kadar uymus olurlar bazen oğlumun biyolojik saati şaşıyor ozaman anlıyorum uyumayan cocugun zorlugunu.Allah onlara ve bize saglık sıhhat düzenli uyku ve beslenme nasip etsin.uyumuyo bu bebeler deliricem afyon anason biseymi koysam sutlerine ne yapsam tovbe tovbe uyumayan cocuk yapmisim :)
örtmenim diyetisyenler sahurdada ceviz tavsiye ediyor.mide bosaltımını geciktirdiği için acıktırmıyor bide mutlaka ekmek veriyorlar.en az 2 dilim.sahurun cok az olmus sanki.günaydın dünkü menüm
sahur:
yağsız tavada 1 yumurta baharatlı
peynir zeytin su
iftar:
8 kaşık kuru fasülye
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara:
1 şekersiz sütlü kahve 2 ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?