Yok bacım ben kalori hesabı yapmıyorum da eş maduruyum dün akşam yine nöbetteydi eşim tek başıma yemek yapıp yemek cazip gelmedi bişey yemeyim aksam diye düşündüm ki orda yanlış yaptım işte sporu da aç karnına yapınca benim şeker düştü ve koşarak pizzayı ısıttım. Sporu yemekten sonra yaparım da biraz daha sakin yerim bu akşama Protein partisi veriyorum o halde :))ufff cok karbonhidrat olmus bu sana cok zaman kaybettirir.canını sıkmak için söylemiyorum,17 kilo vermiş her yolu denemiş tecrübe sahibi biri olarak yaptıgım yanlışların aynısını görünce dayanamıyorum.en azından öğünlerle dengele canım yoksa metabolizma kafayı yiyor.burda herkes tecrübe etti kalori hesabından cok glisemik indeks önemli.
ay kıyamam sana bennn.benimkiler 3 tane ama genelde 10kadar uymus olurlar bazen oğlumun biyolojik saati şaşıyor ozaman anlıyorum uyumayan cocugun zorlugunu.Allah onlara ve bize saglık sıhhat düzenli uyku ve beslenme nasip etsin.
örtmenim diyetisyenler sahurdada ceviz tavsiye ediyor.mide bosaltımını geciktirdiği için acıktırmıyor bide mutlaka ekmek veriyorlar.en az 2 dilim.sahurun cok az olmus sanki.
ben bi kere 1 kilo kıymadan köfte yapıp pişirip buzluga atmıstım gülşahta tavuk haslayıp atıyormus.aklında bulunsun.Yok bacım ben kalori hesabı yapmıyorum da eş maduruyum dün akşam yine nöbetteydi eşim tek başıma yemek yapıp yemek cazip gelmedi bişey yemeyim aksam diye düşündüm ki orda yanlış yaptım işte sporu da aç karnına yapınca benim şeker düştü ve koşarak pizzayı ısıttım. Sporu yemekten sonra yaparım da biraz daha sakin yerim bu akşama Protein partisi veriyorum o halde :))
gunaydın yaptın mı kahvaltını:))Günaydınnn
günaydın ayşe..gunaydin canlar
Günaydınnn
günaydınnngunaydin canlar
Yaptım canımgunaydın yaptın mı kahvaltını:))
ekmek yedim ya 2 dilim hemde sahurda unutmuşum yazmayı yoksa karnım doymazkiörtmenim diyetisyenler sahurdada ceviz tavsiye ediyor.mide bosaltımını geciktirdiği için acıktırmıyor bide mutlaka ekmek veriyorlar.en az 2 dilim.sahurun cok az olmus sanki.
ahh dimi kahve herşeye iyi geliyor gercektenbu arada sütlü kahve ve ceviz mucize gibi akşam 1 de uyudum hiç acıkmadım buzdolabının önünden bile geçmedim
kolay gelsinnnHuu hu nerdesiniz kızlar ben mutfak dolaplarıyla boğustum
Şimdide kendime pazı kavurcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?