Benim diyetimde yok canım hiç diyetisyenim ara öğün olarak vermediBadem yiyor musunuz? Ben yiyiyorum da acaba diyete bir zarari olur mu?
yeniler biseyler sorcakki az muhabbet olsun bilmislik yapalim canim biz artik cozduk isi oturuyoz aç açına menumude yazayim gelmisken
Badem yiyor musunuz? Ben yiyiyorum da acaba diyete bir zarari olur mu?
Teşekkür ederim:) hosbuldumİyi akşamlar fıstıklar
Bu çok hoştuAyşem çok şekersin
Kavrulmamış çiğ badem gönül rahatlığıyla yiyebilirsin canım hoşgeldin bu arada
Aybükem gelmiş gitmiş hoşgeldin kuzummm özlettin iyice
Gülşahım ellerine sağlık canımmm ben de bugün havayı günlük güneşlik bulunca daldım işlere
Efserim sakın vazgeçme yaptıkça inan videodakilerden bile güzel yapar hale geleceksin
Yaseminim listeleri Edanın listelerini onca sayfa içinden bulup çıkarman takdire şayan harikasın kuzummm
Teşekkür ederim:)Benim diyetimde yok canım hiç diyetisyenim ara öğün olarak vermedimiktarınıa dikkat edersen çok zararı olacağını zannetmiyorum
Rica ederimTeşekkür ederim:)
Sporla telafi etmen güzel ama artık hazır yemek tüketme.bide karadenizlimisin tursu kavurma hemde kahvaltıda:)Selam kızlar menumu hatırlayıp yazayım bian önce bu aralar aklım çok dağınık
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta Domates salatalık 2 çatal turşu kavurması
Ara: çeyrek armut çeyrek yaş hurma 1 dilim muz 1 çilek ( aşermiş gibi meyve çekti canım anlatamam zor durdurdum kendimi)
Akşam 1 lahmacun salata ayran ( yarına yemek yaptım bu ne biçim kadın kaç gündür hazır yiyo demeyinnn nolur çoluk çocuk olmayınca bekar gibi takıloyoruz işte :))
Ara: çeyrek bardak süt
3-4 badem ( malesef yedikten sonra kavrulmuş olduğunu farkettim)
Ama suçlarımı kapatmak adına 1 saat koşu
3 lt su
Akşam yemegi meyve olmus yineBugünkü menüm
Sabah:bir haslanmis yumurta 2 zeytin
Öğle:2yk karnibahar
Ara:10badem
Aksam: elma, mandalina
Ara:yeşil cay 3 kuru kayısı
700ip
1saat yürüyüş,20dakika egzersiz
3,5lt su
Haklısın ablacim ama artikk inanki midem cok yemek kabul etmiyor öğlen yiyorsam akşam yiyemiyorumAkşam yemegi meyve olmus yine
Bacim ilk mezunumuz sen olacan bu gdisleHaklısın ablacim ama artikk inanki midem cok yemek kabul etmiyor öğlen yiyorsam akşam yiyemiyorum
Helal arkadasim supersin azim senden destek bizden..ayrica biz daha cok burda olacaz cunku koruma topigi acicaztatli ruyalar fistiklar iki gundur herkes cok kilo vermissin diyo bende sizden bahsediyorum hep harika bi duygu duydukca dahada hirslaniyorum ve kendime inanamiyorum uc ay bitecek ve ben hala diyetteyim yavaslarsa yavaslasin diyorum acele etmiyorum veee hedefimi 60 a cekiyorum mezun olanlarin basari hikayelerini okudum bir yil burada kalanlar var kesinlikle esneme yok ama acelede yok neyse cenem dustu yine bende uyuyayim artik.
Yok bitanem keske spor yorgunlugu olsa ev market cocuklar yogun bi gunde istekimler yordu seni kocum canimin ici spormu yoksa :)
12den sonra mıdoktorcum nasil uyutuyosun bebeleri on olmadan ya en kucugu kac yasindaydi senin oglum uyur aslindaerken ama kizim su an uyuyo mesela gece uykusu gelmiyo su gunduz uykusunu bi biraksa e kizim uyumayinca oglumda yatmiyo hele onikiden sonra bi cosuyolarki sorma kiyamiyorumda zorla yataga sokmaya
evet bi lokmacıktan bişey olmazları yerken bile hissediyor insan.onlar ancak koruma evresinde.kizlar bide bisey okudum duraklama donemi diye bisey yokmus diyeti esnetim lokma lokma yapilan kacamaklar duraklatiyomus bunyeyi bi lokmadan bisey olmaz demeyin akidisler
bademi ayca kaya var iç hastalıkları uzmanı obezite ile ilgili o cok tavsiye ediyor meyvenin yanında 5 tane kadar diyordu sanırım.Badem yiyor musunuz? Ben yiyiyorum da acaba diyete bir zarari olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?