Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

menün güzel ama her gün yemek yapmalısın en azından bir çorba yanına salata oh mis

herkese günaydın ben dün menümü yazmayı unutmuşum
sahur:
1 haşlanmış yumurta
yeşil soğan maydonoz
1 dilim ekmek
peynir zeytin

iftar:
1 tabak karnabahar yemeği
2 kaşık erişte
1 kase yoğurt
2 adet çiğköfte

ara:
sütlü kahve 2 ceviz

Bu akşam yapıyorum kesin :) bu arada afedersiniz kabızlık sorunu başladı gün kurusu aldım sabah aç karnına yedim bi tane de inş işe yarar kabızlık çok zor.
Canım kabızlık sebze falan yememkten iştr sürekli kuru seyler yiyince normal
Hadi bakalım 3 günde bir yap yemeğini akşam geldiğinde evde hazır sebzen olsun

Canım kabızlık sebze falan yememkten iştr sürekli kuru seyler yiyince normal
Hadi bakalım 3 günde bir yap yemeğini akşam geldiğinde evde hazır sebzen olsun
evet kuru beslenmenin de etkisi mutlaka vardır ama bi de gebelik istediğim için parlodel diye bi ilaca başladım 3-4 gündür ve bu sorun başladı büyük ihtimalle ondan olduğunu düşünüyorum ben sebze falan yiyerek düzeltmeye çalışıcam umarım bünyem de şu ilaca tez zamanda alışır ne kadar yan etkisi varsa oluyo kaç gündür bi garip haldeyim valla. mide bulantısı oluyo havada yürüyo gibiyim yürürken 1 haftada geçiyomuş kullanan arkadaşlarınki umarım benim de tez zamanda geçerrr şu yan etkiler

çok sağol canımm evet vermişim biraz listeye geri döndüğümde bakalım sonuç kaptanımı memnun edecek mi

merhaba canım ben izinliyim şu anda ama menüne yorum yapmadan geçmek istemedim

kahvaltın güzel aslında turşu kavurmasında çok tuz yoksa bir sıkıntı yok
ara öğününde çoook fazla meyve var porsiyon ölçüsünde meyveni yemelisin yoksa meyveler de başlı başına kalori deposu oluyor malesef
öğleyi atlamasaydın daha iyi olurdu akşamın güzel spor da güzel ama öğün atlamamaya çalış lütfen

Bugünkü menüm
Sabah:bir haslanmis yumurta 2 zeytin
Öğle:2yk karnibahar
Ara:10badem
Aksam: elma, mandalina
Ara:yeşil cay 3 kuru kayısı
700ip
1saat yürüyüş,20dakika egzersiz
3,5lt su

merhabalar tanışmadık henüz sanırım hoşgeldin ben aybüke şu an izindeyim yakında geri döneceğim vaktim varken girip yazmak istedim
canım kuş kadar yiyorsun sabahla öğle arasına bir ara yapabilirdin meyveleri de ana öğün olarak değil ara öğün olarak tercih etsen daha güzel olur spor çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…