Yok canım gümüşhane de yaşıyoruz ya eşimin işi yüzünden gümüşhaneli arkadaşlar getiriyo kahvaltıya sevdim ama ben de.Sporla telafi etmen güzel ama artık hazır yemek tüketme.bide karadenizlimisin tursu kavurma hemde kahvaltıda:)
menün güzel ama her gün yemek yapmalısın en azından bir çorba yanına salata oh misSelam kızlar menumu hatırlayıp yazayım bian önce bu aralar aklım çok dağınık
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta Domates salatalık 2 çatal turşu kavurması
Ara: çeyrek armut çeyrek yaş hurma 1 dilim muz 1 çilek ( aşermiş gibi meyve çekti canım anlatamam zor durdurdum kendimi)
Akşam 1 lahmacun salata ayran ( yarına yemek yaptım bu ne biçim kadın kaç gündür hazır yiyo demeyinnn nolur çoluk çocuk olmayınca bekar gibi takıloyoruz işte :))
Ara: çeyrek bardak süt
3-4 badem ( malesef yedikten sonra kavrulmuş olduğunu farkettim)
Ama suçlarımı kapatmak adına 1 saat koşu
3 lt su
Bu akşam yapıyorum kesin :) bu arada afedersiniz kabızlık sorunu başladı gün kurusu aldım sabah aç karnına yedim bi tane de inş işe yarar kabızlık çok zor.menün güzel ama her gün yemek yapmalısın en azından bir çorba yanına salata oh mis
Canım kabızlık sebze falan yememkten iştr sürekli kuru seyler yiyince normalBu akşam yapıyorum kesin :) bu arada afedersiniz kabızlık sorunu başladı gün kurusu aldım sabah aç karnına yedim bi tane de inş işe yarar kabızlık çok zor.
Çiğ yani kavrulmamış olacak 10 tane veriyor diyetisyenimBadem yiyor musunuz? Ben yiyiyorum da acaba diyete bir zarari olur mu?
evet kuru beslenmenin de etkisi mutlaka vardır ama bi de gebelik istediğim için parlodel diye bi ilaca başladım 3-4 gündür ve bu sorun başladı büyük ihtimalle ondan olduğunu düşünüyorum ben sebze falan yiyerek düzeltmeye çalışıcam umarım bünyem de şu ilaca tez zamanda alışır ne kadar yan etkisi varsa oluyo kaç gündür bi garip haldeyim valla. mide bulantısı oluyo havada yürüyo gibiyim yürürken 1 haftada geçiyomuş kullanan arkadaşlarınki umarım benim de tez zamanda geçerrr şu yan etkilerCanım kabızlık sebze falan yememkten iştr sürekli kuru seyler yiyince normal
Hadi bakalım 3 günde bir yap yemeğini akşam geldiğinde evde hazır sebzen olsun
tamam canımCanim benim gel bidahada gitme yoklugun belli
evet canım az kaldııAzz kalmış ne güzel
Canım bu hafta listeye alıcam seni
Hadi bakalım cumaya var daha erit o pizzayı süper bi giriş yap, ben ilk listeye girdiğim hafta birinci olmuştum genelde
Sen vermişsindir canım ben eminim
Süperrr çok sevindim en çokta iyi olmana
evet en güzeli o zaten haftada 1 kez tartılmakbende cumadan cumaya tartılıyorum yoksa insanın morali bozuluyor fazla çıkınca
Günaydınn canımmGünaydın güzellikler
Kahvaltımı yaptım geldim
günaydın canımgünaydınnnn
sahalara ne zaman dönüyorsun??günaydın canım
Selam kızlar menumu hatırlayıp yazayım bian önce bu aralar aklım çok dağınık
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta Domates salatalık 2 çatal turşu kavurması
Ara: çeyrek armut çeyrek yaş hurma 1 dilim muz 1 çilek ( aşermiş gibi meyve çekti canım anlatamam zor durdurdum kendimi)
Akşam 1 lahmacun salata ayran ( yarına yemek yaptım bu ne biçim kadın kaç gündür hazır yiyo demeyinnn nolur çoluk çocuk olmayınca bekar gibi takıloyoruz işte :))
Ara: çeyrek bardak süt
3-4 badem ( malesef yedikten sonra kavrulmuş olduğunu farkettim)
Ama suçlarımı kapatmak adına 1 saat koşu
3 lt su
Bugünkü menüm
Sabah:bir haslanmis yumurta 2 zeytin
Öğle:2yk karnibahar
Ara:10badem
Aksam: elma, mandalina
Ara:yeşil cay 3 kuru kayısı
700ip
1saat yürüyüş,20dakika egzersiz
3,5lt su
2 haftaya burdayım canımsahalara ne zaman dönüyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?