Tebrikler kaptancımKızlarr ohh çok şükürr evime geldim
Elticiğime kahvaltıya davetliydik ben diyette olduğumu çok çaktırmadım yani bu kadar kilo verdiğimi bilmiyolardı bu ara sıkta görüşememiştik bugun şok oldularKaynım falan çok güzel zayıflamışsın dedi iltifat iltifat fena gaza geldim
Valla kızartmalar pastalar havada ucustu
Ben sadece 1 tane közlenmiş patates yedim
Ayy bu çok fena:)Yenilen grup o hafta takım işleriyle ilgilensinListe takibi, paylaşımı menü takibi, msj sayıları vsss
Hem banada yardım olur
Kazanan grupta sultanlar gibi ohhh uzatsın ayaklarını takımın keyfini sürsün
Belkide olabilir ama bende cok detaycıyım ve çok kafaya takarım herseyi hastalancam bu yüzden zaten :)ilgilidirler ama soylemiyolardir. ya onların gözüne zayıf geliosundur. Yada alınma dıyte bısı demıyolardır.
Takmak çok kötü işte unursamayacaksın ama gelde anlat:)öyle olmak lazım. Sallayınca olmuyor zaten. Benim en kötü huyum bu. çok takıyorum
kesınlıkle bacım persembenın gelısı carsambadan bellı zatenSuperr... gayet bize uygun bir grup adı olmuş:))
aycam ne dıyoruz o zaman hakeden kazansın,cumaretesı sıkıntılı gectı benım ama cok sukur bugun tartıda aynı kılomu gordum bugunden sonra bekle benı anacıgım:)Tüm kozlarını kullan canım benim. Ben öğle araları yuryuşe cıkıyorum aksamlarıda spor. Zaten kitabı hatmedıyorum. benim paketlerde sagolsun 1500 ustu kalorı almıyorum ee daha nolsun
Niye alinsin bacim relaks olacan hrm oda samimiyetten o hakki bulmustur kendine
Sus kiz rafinelerinde kurtaramiyacak seni bu hafta:)
ayca kasındın ıyce sen,sen dur ben butun algımı cuma gunune konsantre edıyımde gor senayy olsun gülsahim olsun. Sampıyonlar takımını yenilince kaybın ağırlıgı daha fazla olur.
takmazsin canim insan zamanla bagisiklik kazaniyo kirilmayada. o takintili donemler ilk bir iki yil oluyo en az hasarla atlatmaya caliscenöyle olmak lazım. Sallayınca olmuyor zaten. Benim en kötü huyum bu. çok takıyorum
canlar haftanin uc gunu iciyorum limonlu maydanoz suyuda iyi geliyo sanki benim barsaklaraayy çok kotu bi durum aysemm yaaa insan bide stres yapıyor. Gerildikce dahada şisiyosunn. Ben en az 10 kilo bekliyodum ama
bende bebeler@e carsiya gittim geldim oyuncak aldik biraz gezdik iki saattir 50 kiloluk bebek arabasini ittiriyorum yazin benim haneyedeBen yurudum geldim kimse gelmemistam 6 km yaptim yubbiii
Çok teşekkür ederiz ellerine sağlıkMerhaba 3. takımcım, son sekiz haftamızı kapsayan takım analiz raporunuzu hazırladım.
Tebrikler, sınıfı geçtiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-30#post-38956305
3. 0lmusum oooley gurur duydum kendimle sayenizde canlarMerhaba 3. takımcım, son sekiz haftamızı kapsayan takım analiz raporunuzu hazırladım.
Tebrikler, sınıfı geçtiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-30#post-38956305
Canım kaynananın kişiliğiyle ilgili bence bana daha neler diyolar ama düşündüklerinin hepsi söyledikleri onu biliyorum yani sinsi içten pazarlıklı fesat değiller ne düşünüyolarsa ağızlarında ben de daha rahat ediyorum o zaman direk söyledikleri için. Arkamdan söyleseler bi ihtimal alınırım ama. Genel olarak iyi niyetliler bi de eşim öyle çok düşkün değil ben arayı bozsam kopar gider heralde yani duymamak en iyisi:)[/QUOTE]Ayy ben alıngan gelin olurum. Benim eskiden erkek arkadasımın annesi ayca cok kilo almıs demiş cocuga cocukta bana soyledi. Ben hop oturup hop bınmıstım. Benim annem bile bişi demez diyemez ben farkındayım zaten diye.
Sen cok tatlı bı gelinsin bacım. Benimde gelinim olursa ilerde senin gibi olsunn.
kesınlıkle bacım persembenın gelısı carsambadan bellı zaten
aycam ne dıyoruz o zaman hakeden kazansın,cumaretesı sıkıntılı gectı benım ama cok sukur bugun tartıda aynı kılomu gordum bugunden sonra bekle benı anacıgım:)
Ayy ben alıngan gelin olurum. Benim eskiden erkek arkadasımın annesi ayca cok kilo almıs demiş cocuga cocukta bana soyledi. Ben hop oturup hop bınmıstım. Benim annem bile bişi demez diyemez ben farkındayım zaten diye.
Sen cok tatlı bı gelinsin bacım. Benimde gelinim olursa ilerde senin gibi olsunn.
3. 0lmusum oooley gurur duydum kendimle sayenizde canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?