Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tebrikler kaptancım

Ayy bu çok fena:)

Superr... gayet bize uygun bir grup adı olmuş:))
kesınlıkle bacım persembenın gelısı carsambadan bellı zaten
Tüm kozlarını kullan canım benim. Ben öğle araları yuryuşe cıkıyorum aksamlarıda spor. Zaten kitabı hatmedıyorum. benim paketlerde sagolsun 1500 ustu kalorı almıyorum ee daha nolsun
aycam ne dıyoruz o zaman hakeden kazansın,cumaretesı sıkıntılı gectı benım ama cok sukur bugun tartıda aynı kılomu gordum bugunden sonra bekle benı anacıgım:)
Niye alinsin bacim relaks olacan hrm oda samimiyetten o hakki bulmustur kendine

Ayy ben alıngan gelin olurum. Benim eskiden erkek arkadasımın annesi ayca cok kilo almıs demiş cocuga cocukta bana soyledi. Ben hop oturup hop bınmıstım. Benim annem bile bişi demez diyemez ben farkındayım zaten diye.

Sen cok tatlı bı gelinsin bacım. Benimde gelinim olursa ilerde senin gibi olsunn.[/QUOTE]
aycam ya basarabılırsen degıstır bu huyunu ınan en cok kendını yıpratırsın once ınsan kendıyle dalga gecmeyı bılmelı bence kı karsı taraf senı boyle bır seyle kıramıyacagını bılsın,mısal ben dusunce herkesten once kendım cok gulerım:))
Sus kiz rafinelerinde kurtaramiyacak seni bu hafta:)

Kurtaracakkkk. Super bır haftaya hazırlanıyorum. incecikkkk olucammmmm. sende ilk malubiyetini yazıcaksın. Sampıyonlar takımı yenilgiyi tadıcak [/QUOTE]
hadıı bee kızımmm yapma bunu gencsın tecrubesıssın cok havalanmı dususun ser olur cuma gunu:))
ayy olsun gülsahim olsun. Sampıyonlar takımını yenilince kaybın ağırlıgı daha fazla olur.
ayca kasındın ıyce sen,sen dur ben butun algımı cuma gunune konsantre edıyımde gor sen

selam kızlar evdeyım bugn evı toparladım sımdı tam 1saat yuruyucem super olacak bu hafta sampıyonlar ısmının hakettıgı yere oturacak:)

menu
oglen peynir zeytin bir yumurtayla sucuklu omlet cocuklardan kaldi yoksa kendime yapmam bir dlm kepek ekmek
aksam yarim kase corba bir tabak firinda soslu karnabahar uc lokma ekmek
1200 ip atladim bir saat surdu accayip terledim dus almak zorunda kaldim o derece yani

kesin cezami sampiyonkizlar carsida bir yuvarlak tulumba yedim cok canim cekti cpismanlik indirimi isterim ama

Canım kaynananın kişiliğiyle ilgili bence bana daha neler diyolar ama düşündüklerinin hepsi söyledikleri onu biliyorum yani sinsi içten pazarlıklı fesat değiller ne düşünüyolarsa ağızlarında ben de daha rahat ediyorum o zaman direk söyledikleri için. Arkamdan söyleseler bi ihtimal alınırım ama. Genel olarak iyi niyetliler bi de eşim öyle çok düşkün değil ben arayı bozsam kopar gider heralde yani duymamak en iyisi:)[/QUOTE]

hımm tabı canım arkamdan konuss daha kotu haklısın bak yuzume soylemesı daha ıyıı

Cok haklısın dılekcım ama bazı ınsanlara karsı once kendım kendımle dalga gecemıyorum. Soyledıklerı kırıyor benı. Keske oyle olabılsemmm. cabalıyorum degısmekeye ama olmuyor.

Hadı bakalımm dılekkk gorucezz kımın dususu daha sert olucakkk

Menüm
Kahvaltı
5 çeri domates,roka,maydanoz
2 dlm ekmek,1 dlm peynir,4 zeytin

Ara
2 açık çay şekersiz
1 kupa 2 si birarada

Akşam
10 tane falan hamsi,salata,3 yk kadar ıspanak,1 dlm ekmek

1,5 lt su
3 saatt avm gezisi
Sonra eve geldim hava çok güzeldi dayanamadım daldım camlara şimdi bel ayrısıyla oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…