Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kımsecıkler yok ben gıdıp bıraz kılo alma topıgıne takılıyım ınsallah bı gun bende orlara yazarım

iyi keyifler canim iyi keyifler :) bende bi 60 olsam sanki hicbisey canimi sikmazmis gibi geliyo simdi tek derdim koca totomya ondan heralde

Bu hafta sonu icin kusuruma bakmayinn kurslarim,okulumdan dolayı pek giremedim..
Haftasonu çok duzenli yemek yiyemiyorum hep dışarda olduğum için sabah kahvaltida çorba iciyorum akşam gelince de sebze yemeği yoğurt yiyorum bu haftasonum böyle geçti zaten hergün 1saat yürüyorum dışarda oldugumdan sebep ayriyetten egzersiz yapamadi.mm.. 2.grup olarakk insaallah kazanıcaz bu hafta kizllaarr birbirimize destekk olalimm

kuzum en buyuk silahimiz sensin hergun yuruyus az yiyosun zaten diyetede yeni basladin sayilir biraz zorls 2garanti

Ayrica canim gurubumuzun adi sampiyonlar ne dersin yakisir bize

Canım çok geçmiş olsun
Zorlama sakın bacağını menülerini hafif tutarsan sporsuzda verebilirsin
Kızlar merhaba toparladım biraz daha ugradım az dün yattım hep allahtan carsambaya kadar nöbetim yok dinlenirim valla
Sevindim canım iyi olmana ohh dinlen ne güzell
nerde bu devlet nerde bu kaptan:))
Geldim geldim
Ohhh meydanı boşbulmuşsun hahaytt sen önce yediklerini erit bakalım kaç kilo vercen
Bizim grup birinci bu hafta
Ayçada wc çıktı kimse tutamaz bizi
Efser nerdesin canım kaçamak yok demi
@olvidos zatrn yapmaz
xpreiaZ menüler güzel

Bizi geçemezsiniz

Kızlarr ohh çok şükürr evime geldim
Elticiğime kahvaltıya davetliydik ben diyette olduğumu çok çaktırmadım yani bu kadar kilo verdiğimi bilmiyolardı bu ara sıkta görüşememiştik bugun şok oldular Kaynım falan çok güzel zayıflamışsın dedi iltifat iltifat fena gaza geldim

Valla kızartmalar pastalar havada ucustu
Ben sadece 1 tane közlenmiş patates yedim

Bravo canım rejimdeyim deyince daha bi yüklenme oluyo "ye ya nolcak" falan nasıl atlattın bana bu konuda ciddi anlamda fikir lazım kendi nefsimi zor zabdediyoken ısrarcılara dik duramıyorum

Bravo canım rejimdeyim deyince daha bi yüklenme oluyo "ye ya nolcak" falan nasıl atlattın bana bu konuda ciddi anlamda fikir lazım kendi nefsimi zor zabdediyoken ısrarcılara dik duramıyorum
Valla canım ısrar illaki oluyo ama ben genelde sağlık durumunu öne atıyorum
Midem ağrıyo iştr dr kilo vermen lazım dedi gibisinden öyle diyince gereksiz ısrarları kesiyolar
Mesela artık bırak dediler böyle çok iyisin ama brn güzelce dedim ki bi alıp verme payım olsun oyüzden bikaç kilo daha vermrk istiyorum dedim

Yenilen grup o hafta takım işleriyle ilgilensin Liste takibi, paylaşımı menü takibi, msj sayıları vsss
Hem banada yardım olur

Kazanan grupta sultanlar gibi ohhh uzatsın ayaklarını takımın keyfini sürsün

seni uyanik seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…