Sakın canımkaptancım bana bişeyler oldu sanki diyetim bitti gibi o moddayım her gün kaçamak yapar oldum hatta menümü bile buraya yazamaz oldum
hemen toparlanmam lazım destek bekliyorum kızın bana
Efserim lütfen daha hedefe var iki kıyafet bollaştı diye rehavet yapma canımEllerinize sağlık
Bende aynıyım şuan hafta sonundan beri toplanamıyorum
Ben biliyom kaptan:)eklerim evelallahKızlar bu hafta bildirim yaparken herkes
Profilinden cumadan itibaren perşemebe geceye kadar olan msj sayısınıda bildirsin
Bide mümkün olduğunca kendinizi listeye eklerseniz sevinirim takibi çok zor oluyor benim için
Herkes biliyor demi kilo yüzdesi hesaplamayı
kaptanim agzin bal yisin:)bencede kilo veriliuo onemli olan hayat sekli haline getirmek sagliklo beslenmeyiEfserim lütfen daha hedefe var iki kıyafet bollaştı diye rehavet yapma canım
Neden daha incecik olmayasın
Hemde yemek insana ne katıyor ki
Artık hayır demeyi öğrenmemiz lazım
Nefsimize hakim olmamız lazım vücudumut müdasit hemen geri alırız yoksa
Yaşam şeklimizi değiştirmemiz lazım
Dengelemeyi öğrenmemiz lazım
Kızlar ilk hedef mezun olmak burdan ama bununla bitmiyor korumak daha zor
Aysem guveniyom sana karsi takim dokuluyo:))chnnmkiz .!.:tunaydin kizlar bu hafta cok pis gaza gelmisim yine goreyim artik su 73 u
Ah bacim tecrubeyle sabittir cok dustum o gaflete ben daha ne oldugunu anlamadan bi haftada hoop verdiklerimi almisim,butun emek cope dikkat et derim cok kacmadan yakalan ipin ucunukaptancım bana bişeyler oldu sanki diyetim bitti gibi o moddayım her gün kaçamak yapar oldum hatta menümü bile buraya yazamaz oldum
hemen toparlanmam lazım destek bekliyorum kızın bana
KesinlikleBu sessizlik hayra alemet degil cumaya cikar kokusu:)
Evet canım haklısın yine yeniden bir başlağıç lazım bana ve başladım dün hiç bozmadan devam ettim bu günde bozmadan devam ederim şu sıra menü paylaşımı yapmıyorum ama gercekten düzensiz bir şekil çizdim içinEfserim lütfen daha hedefe var iki kıyafet bollaştı diye rehavet yapma canım
Neden daha incecik olmayasın
Hemde yemek insana ne katıyor ki
Artık hayır demeyi öğrenmemiz lazım
Nefsimize hakim olmamız lazım vücudumut müdasit hemen geri alırız yoksa
Yaşam şeklimizi değiştirmemiz lazım
Dengelemeyi öğrenmemiz lazım
Kızlar ilk hedef mezun olmak burdan ama bununla bitmiyor korumak daha zor
Baklava olmams ama oda nazr boncugu olsun oglen yedigin ocinde gun icinde yakmissindirmenu
uyaninca iki gun kurusu
kahvalti peynir zeytin birdlm kepek ekmek
ogle yarim kase tavuklu patates yemegi bir dlm ekmek bir dlm baklava kocam zorla yedirdi yaaa
aksam etli kuru biber dolma dort tane salata ayran azcik ekmek
3 lt su bir kupa form cay
700 ip atladim
Gunaydin canimGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?