Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın herkeze ilk öncelikle bişey itiraf ederek başlayım kızlarrr dün cipss yedimm ve dünü kendime serbest gün ilan ettimm yani bu hafata sonuda serbest gün yapmıycamm tabii dün yediğim cipslerr bugün hemen tartıya yansıdı haa bide pilav yeniştimm hafta içinde tartıldım 68,6 ilen bugün 68,8 olmuşumm ama yinede geçen haftaya göre kilo verdimmm sanırım bu hafta başarısızım ama haftaya daha iyi olacak çünki 1 ay içinde geri kalan kilomu vermek istiyorummm
geçen haftaki kilom 69.3
bu haftaki kilom 68.8

selam arkadaşlar bende aynı kiloda debelenip duruyorum sıcaklar bana iyigelmedi rehavet çöktü üzerime olduğum yerde sayıyorum herkese iyi kilovermeler

canım salma kendini gel aramıza tekrar bu arda annen nasıl oldu canım?

süpersin devam et canım başaracaksın.alkisalkisalkisa.s.Şeniz

canım erkekler böyle işte. benimkininde göbüşü maşallah kendinden 15 dakika önce geliyor göbüşü eve ama bana zayıflasan iyi olur demeye başladı. kendisi 102 kilocuk. ki benim sağlık sorunlarım var geçen sene 60 olmuştum buna rağmen.
evlilik yıldönümüzde kutlu olsun bu arada semocumda güzel fikirler vermiş.yerimseniben

canım hayırlı olsun. ALLAH ağız tadıyla giymek nasip etsin. merak ettim bir resmini giyde çek bacum.bu haftada aynı yazayım ama artıkım bu son olsun dahada hızlanmamız lazım tamamı canım.

canım şöyle yapalım ne dersiniz cumartesi herkes için kaçamak günü olsun.
böylelikle cumaya kadar toparlanmış oluruz.a.s

selam bacular nasılsınız?

hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
yüce mevlam herkesin kalbindeki güzel duaları kabul eylesin.evlerimizden sağlık,mutluluk ,huzur ve bereketi eksik etmesin.:Saruboceq:
dertlilere deva,hastalara şifa ,borçlulara eda nasip eylesin.:Saruboceq:
başta figenk arkadaşımız ve prenses arkadaşımız olmak üzere tüm hamilelere hayırlı doğumlar sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.emeklerini boşa çıkarmasın.:Saruboceq:

bebek hasretiyle yananlara ceylinnaz arkadaşımıza ,ozgey arkadaşımıza NES84 arkadaşımızave tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eyle yarabbi.:Saruboceq:

****3.TAKIM 157 .ETAP ****

cabik ( 73.0 / 73.0 / 0.0 / 0.00 &#37
deva89 ( 61.8 / 60.3 / 1.5 / 2.43%)
littrefairy ( 76.5 / 75.0 / 1.5 / 1.96 %)
NES84 (69.3 / 68.8 / 0.5 / 0.72 %)
ozgey ( 65.2 / 65.0 / 0.2 / 0.31 % )
Pandomim ( 58.5 / 58.5 / 0.0 / 0.00 %)
Semo ( 62.5 / / / % )
silagul ( 70.8 / 73.0 / - 2.2 / - 3.11 %)
tgull ( 65.5 / 64.6 / 0.9 / 1.37 %)

3.TAKIM TOPLAM KıLO ( / / / %)

semocum kilonunu söylememişsin.

arkadaşlar üzgünüm bu hafta kendimi listeye ekledim artık izin bitsin. kilo almış gözüküyorum bunun için özür diliyorum.
l -carnite mi aldım şimdi koşu bandına çıkıyorum . artık sürekli yürümeyi planlıyorum inşallah.

Son düzenleme:
evet cumartesi günü kaçamak günü olunca daha mantıklı olur ben dün dayanamadımm çok yedim ve hemen tartıya yansıdı bu yüzden bu hafta sonuda kaçamak yapmıycamm bide hava yamurlu bu hafta hiç yürüyüşe gidemedimm haziranın 20 sine kadar barii 65 olmam gerek alışverişe çıkmayı planladımmm o yüzdenn kızlarr önümüzdeki haftaaa benim için çok önemli bi hafta umarımmm hava iyi olur ve bol bol yürürümm öf yaa canım sıkıldıııı az verdim yine bu haftaaaa:çok üzgünüm:

Semo ( 62.5 / / / % )

3.TAKIM TOPLAM KıLO ( / / / %)

semocum kilonunu söylememişsin.

arkadaşlar üzgünüm bu hafta kendimi listeye ekledim artık izin bitsin. kilo almış gözüküyorum bunun için özür diliyorum.
l -carnite mi aldım şimdi koşu bandına çıkıyorum . artık sürekli yürümeyi planlıyorum inşallah.

nescim nasılsın canım?

[
nescim nasılsın canım?
[/COLOR][/B][/QUOTE]

iyiyim canım valla işte bu hafta biraz cıvıttım bendee kilo verdiğim belli oldu bayağ bende herhalde zafer sarhoşu oldumm iki gündür dikkat etmedimm ama haftaya yine iddalıyımm çok hoşuma gidiyorr dahada kilo vermek bebek işini bile erteledimmm bunun için anlatmıştımm tedaviye başlıycamm diyee artık ramazandan sonraaa ramazan bayramında söle bii güzel giyinip süslenim gezeyimm nasılsa sonra hormon iğnelerini yiyince şişerim yineeee sen nasılsın hastalığın ne alemdee ???

Arkadaşlar merhaba bugün BİM'de 120 Tl ye satılan mekik aleti 49.900 tl ye ben kaçırdım siz kaçırmayın derim .

]günayydııın herkeseee!
eski kilom:61.8
yeni kilom:60.3

SUpersin deva cim, tebrik ederim

gecen hafta 62.5
bu hafta 62.6

100 gram almi$im, haftaya bomba gibi donuyorum inschallah
herkeze hayirli cumalar, allahim herkezin dualarin dileklerini
gercekle$tirsin inschallah. AMIN

gunaydin Kizlar,

cikmam lazim bugun kina miz var.
yarin dugunumuz var
pazar gunu tum gun evde yokum
pazartesi, gorusmek uzere hoscakalin

herkeze, iyi hafta sonlari arkdaslar, kendinize iyi bakin
ve az kalorili hafta sonlari inschallah
zemuszemus

hayırlısıyla canım istediğin kiloya kavuşup sonrada bebişine kavuşursun inşallah.
testlerin sonuçlarını bekliyorum canım bakalım.sonuçlara göre gideceğim doktora.

Arkadaşlar merhaba bugün BİM'de 120 Tl ye satılan mekik aleti 49.900 tl ye ben kaçırdım siz kaçırmayın derim .

teşekkürler canım. bende 2 gün önce almıştım. 70 tl ye.inşallah işe yarar.

gunaydin Kizlar,

cikmam lazim bugun kina miz var.
yarin dugunumuz var
pazar gunu tum gun evde yokum
pazartesi, gorusmek uzere hoscakalin

herkeze, iyi hafta sonlari arkdaslar, kendinize iyi bakin
ve az kalorili hafta sonlari inschallah
zemuszemus

hayırlı uğurlu olsun canım. ALLAh bir yastıkta kocatsın.yuvaları mutlu huzurlu olsun.:Saruboceq:

Semo ( 62.5 / 62.6 / - 0.1 / - 0.16% )

3.TAKIM TOPLAM KıLO ( 603.1 / 600.8 / 2.3 / 0.38 %)

1 saat yürüdüm 5 km . akşamada nasipse yürüyeceğim.
bugün başlayamadım ama niyetimde et diyeti var.onla kilo verebiliyorum azda olsa..

deva89 tebrikler ne güzel kilo verdin sennn ama azmettin o mekikleri falan iyi çektin yaniii hadi darısı başımızaa birdahaki hafta en azz 67 olcamm ayy iki haftadır böle idyom bi inemedim yaaaa

selam kızlarrr..sılagül'ün daveti üzerine geldim :) kısaca kendimden bahsedeyim.
31 yaşındayım,geçen sene nisan ayında diyete başladım 87 kilodan 73 kiloya düştüm. Geçen sene mayıs haziran ayı gibi 6. takımda yarışmaya başladım ve 2 hafta önce geri dönmek üzere ayrıldım. ve şimdi başka takımda başka arkadaşlarla yoluma devam etmek istiyorum. hedef kilom 65 :)
yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim kaydirigubbakcemile5 bu arada paylaşım ve istikrarım gayet iyidir :)

selam kızlar kilo verenleri tebriik ediyorum...
çook yorgunum 3saatte yakın yürüdüm bu akşam evlilik yıldönümü kutlicazda hazırlıklar falan...
mumlarımı aldııım hediyemi aldım. güzel bir gece olacak inşallah ben çabuk kaçıyorum hazırlıklara başliim...
sabah melemen yedim,arada küçük poğaça
öğlen yoğurt patates tavuk
ikinci ara bir iki kurabiye
akşam kayısı yedim biraz bitki çayı sirkeli su bu akşam ana müsade kaçıracaaammmm....

merhabalar kızlar nasılsınız..

lightlife hoşgeldin aramıza a.s.

semocum sağol canm gözaydının için..sizinde düğün hayırlı olsun...

sılagülcüm aslında regl olduğum için tartılmak istemedim ama sonradan dayanamadım..bi tartılim dedim 100 gr vermişim :)) regl olmasam daha iyi olurdu dimi..ama haftaya sözzzzz kilo vermiş olucam inşallah..akşam eve gelince sadece yeşil elma yiyorum..gündüz zaten yediklerimi eritiyorum koşturmaktan...

bugün ne yedim:
sabah:
bir simit çay (dersane kahvaltısı)
öğle:
tavuk döner
akşam 1 yeşil elma...
birazdan bitane daha yerim belkim..
gün içinde de fazlasıyla koşturdum (spor olarak :))

şimdilik hoşçakalınnn :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…