merhabalar kızlar nasılsınız..
lightlife hoşgeldin aramıza a.s.
semocum sağol canm gözaydının için..sizinde düğün hayırlı olsun...
sılagülcüm aslında regl olduğum için tartılmak istemedim ama sonradan dayanamadım..bi tartılim dedim 100 gr vermişim :)) regl olmasam daha iyi olurdu dimi..ama haftaya sözzzzz kilo vermiş olucam inşallah..akşam eve gelince sadece yeşil elma yiyorum..gündüz zaten yediklerimi eritiyorum koşturmaktan...
bugün ne yedim:
sabah:
bir simit çay (dersane kahvaltısı)
öğle:
tavuk döner
akşam 1 yeşil elma...
birazdan bitane daha yerim belkim..
gün içinde de fazlasıyla koşturdum (spor olarak :))
şimdilik hoşçakalınnn :teytey:
göbek en belalı bölge en az hareket eden yer olduğu için en çok sorun orada. göbekle ilgili mekik çekmekten başka bişi gelmiyor aklıma. ben spor yaparken streçle sarıyorum kendimi, deneyebilirsin sanki daha iyi oluyor gibi hissediyorum. ya benimde göbek düze yakın ama belimin yanındaki
diyete başlamadan ölçülerimi bir kağıda yazmıştım bak şöyleydi
-bel(en ince yerinden ölçümü, göbek deliğinin üst tarafı en ince): 73
-bel(en kalın yerinden ölçümü, göbek deliği hizası en kalın): 92
-basen(en geniş yerden ölçümü): 103
-bacak(baldırın en çok olduğu en kalın yerinden): 60
ölçüler yukarıdaki gibiydi diyete başlamadan. dünde ölçtüm,
iki ay sonunda yani
-bel(ince yerden):71 ->2cm gitmiş
-bel(kalın yerden):83 ->9cm gitmişalkisalkisalkis
-basen(en kalın yerden): 101 ->2cm gitmiş.
-bacak(en kalın yerden): 58 ->2cm gitmiş.
ölçüleride yazmaya başladım. kiloyu yazınca insan az yediklerine dikkat etme ihtiyacı hissediyor . bende ölçüleride yazim bari belki sporda devamlılık sağlarım bu şekilde.
haftaya tekrar ölçüp yazacağım.
/B]
selam kızlarrr..sılagül'ün daveti üzerine geldim :) kısaca kendimden bahsedeyim.
31 yaşındayım,geçen sene nisan ayında diyete başladım 87 kilodan 73 kiloya düştüm. Geçen sene mayıs haziran ayı gibi 6. takımda yarışmaya başladım ve 2 hafta önce geri dönmek üzere ayrıldım. ve şimdi başka takımda başka arkadaşlarla yoluma devam etmek istiyorum. hedef kilom 65 :)
yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim kaydirigubbakcemile5 bu arada paylaşım ve istikrarım gayet iyidir :)
bu arada monticnag diyeti yapıyorum :)
selam kızlar kilo verenleri tebriik ediyorum...
çook yorgunum 3saatte yakın yürüdüm bu akşam evlilik yıldönümü kutlicazda hazırlıklar falan...
mumlarımı aldııım hediyemi aldım. güzel bir gece olacak inşallah ben çabuk kaçıyorum hazırlıklara başliim...
sabah melemen yedim,arada küçük poğaça
öğlen yoğurt patates tavuk
ikinci ara bir iki kurabiye
akşam kayısı yedim biraz bitki çayı sirkeli su bu akşam ana müsade kaçıracaaammmm....
sılagülcüm nişandan sonra inşallah nişan resimlerimi paylaşırım sizinle..ozaman elbisemide görmüş olursunuz hem..
birde kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumm a.s.
selamm kızlarr!
ayy karnım öyle gurulduyorki çookk acıktımm!ama yemycem tabikide! iki hafta sonra 58 olmam lazm çünküü! boshayallersmile
neyse bugün yediklerm:
sabah:
1 bardak sirkeli ılık suyumu içtim,
sonra 1 tane kepekli büsküvi,
1 tane elma,
1 bardak yeşil çay,
öğlen:
1 kase mercimek çorbası,
bol domates salatalık atıştırdm acıktıkça.
ve aralarda 2 bardak funda çayı,
akşam:
2-3 kaşık yeşil fasülye,
domates salatalık,
akşam 8 gibi çok acıktım ve 2 kaşık yoğurta salatalık pul biber ekleyip onu yedm.
ve 120 mekik çektim sabahtan beri.şimdide bi 120 çekerim inşallah.ve sirkeli ılık suyumu içip yatacağm çookk yorgunumm!
haa bu arada ev taşıyorz arkadaşlar! dünden beri koli yapıyorm.
sılagülcüm yeni evde internet bağlatmamız zaman alabilir haberin olsun canm.öyle bişey olursa bi süre aranızda olmayabilirim. ozaman beni aranızdan silmezsiniz demiii?bilmiyorumkismile fisfisfis
Arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorumm bende 1.70 boyunda 75-80 kilo arasındayım her sabah yürüyorum 1 saat elimden geldiği kadar da diyet yapmaya çalışıyorum ama sizlere ihtiyacım varr yardımcı olun beraber verelim şu kiloları 55 kilo olmak istiyorum
selam sılagül nasılsın canım davetin için saol bende yakında dönmeyi düşünüyorum inş annemi sormuşsun canım annem aynı takip altında anlıyacağın sürüncemede ne ileri nede geri dua edin canım sen acai berry alcaktın ne oldu kullandınmı bide l-carniti kullanıyormuşsun faydasını gördünmü hepinizi öpüyorum hoşcakal canım
selam kızlar bugün eşimin doğum günüydü gezdik eğlendik o sebeple gelemdim ama pazartesi tam gaz aranızdayım :)
[COLOR="DarkOrchid"]selammm!
iki gündür ev telaşesindeym koşuşturup duruyorum.inşallah bu koşuşturma şu yağları da eritir bi tarafdan :)
sabah sirkeli ılık suyumu içtim,
funda çayımı demledim,
bir kase patates salatası yedim yeşil çayımla berabar ekmeksiz bi şeklde,
şimdi bir bardak funda çayımı içtim,2 kayısı yedim,
şimdide gidip 120 mekik çekeceğimm!kaydirigubbakcemile2
ayy bide dün dolabımdan taa 3 sene önce aldığım ama şu kilolar yüzünden bir kere bile giyemediğim bi kıyafetimi çıkardım veeeeee çok rahat giyebildimmm!hihoyyyt bu çok müthiş bişeyy! çok mutluyumm!alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3 :sm_cool: :sm_cool::sm_cool::teytey::dance:
veee tam gaz devamm diyorumm! şu 58 e bir ulaşayım hedefimi 55 yapacağım kızlarrr!:lepi:
zayıflamaya devaaaaammmmmmmm!
pes etmek yooooooooookkkkkkkk!
çekilin yoldan çıtır kızlarrr geliyorrrrrrrrrr![/COLOR]
selam kızlar
lahana yağım bitince bakacaktım ölçülerime ama sabah belimi az ince hissedince dayanamadım aldım yeni ölçülerimi...
bel(ince yerden): 67 ->4cm dahagitmiş.toplamda 6cm incelmiş.
-bel(kalın yerden):82 ->1cm cik daha gitmiş.toplamda 10cm incelme.
-basen(en kalın yerden): 98 ->3cm daha gitmiş.toplamda 5cm incelme.
-bacak(en kalın yerden): 55 ->3cm gitmiş.toplamda 5cm incelme.
ilk ölçümde toplamda 15cm incelme vardı şimdide toplamda 11cm incelme var. sanırım gittikçe zorlaşıyor kilo vermede incelmede.
bir önceki ölçüleri 5mayısta almıştım. şimdi 23mayıs yanii 17günde bu kadar incelme. yaptığım egzersizler ve lahana yağı sayesinde durum şimdilik böyle. lahana yağı bitince tekrardan ölçeceğim inşallah biraz daha gider.
sabah
önce sirkeli su sonra beşibir yerde çay şimdi de 1tost yedim. bu çay süper yemek yer yemez doğru wc ye hiç şişlik halsizlik olmuyor.
bu gün çok uyudum saat10u geçiyordu kalktığımda. popoyu kaldırıp evi biraz toparlama vakti geldi. sonrada pazara gidim iyi yürüyüş oluyor...
hepinize iyi günler...
devacım, tgullcüm süpersiniz vallahiiii
çok azimlisiniz
ben şu 2 günde kaybettim sanki azmimi
ama bugün iyi başladım
sabah yağsız peynirimle tam ekmeğimle domes salatlıkla kahvaltımı yaptım
geç yediğimiz için ara yapmaım
öğle ızgara köfte ve yağsız ayran içtim
ayyyyy
yarın anneme gdicem bir kaç gün giremeyebilirm haberiniz olsun
ordada sahile inip bol bol yürümeyi planlıyorum
selam kızlar.. kimse yokmu?
selam kızlar,
azmimi yitirdim yoruldum sanki ama yarından itibaren bomba gibi geliyorum beni bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?