Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sılagülcüm nişandan sonra inşallah nişan resimlerimi paylaşırım sizinle..ozaman elbisemide görmüş olursunuz hem..

birde kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumm a.s.

hoşbuldumm sırnaşık şey

selamm kızlarr!
ayy karnım öyle gurulduyorki çookk acıktımm!ama yemycem tabikide! iki hafta sonra 58 olmam lazm çünküü! boshayallersmile
neyse bugün yediklerm:
sabah:
1 bardak sirkeli ılık suyumu içtim,
sonra 1 tane kepekli büsküvi,
1 tane elma,
1 bardak yeşil çay,

öğlen:
1 kase mercimek çorbası,
bol domates salatalık atıştırdm acıktıkça.

ve aralarda 2 bardak funda çayı,

akşam:
2-3 kaşık yeşil fasülye,
domates salatalık,

akşam 8 gibi çok acıktım ve 2 kaşık yoğurta salatalık pul biber ekleyip onu yedm.

ve 120 mekik çektim sabahtan beri.şimdide bi 120 çekerim inşallah.ve sirkeli ılık suyumu içip yatacağm çookk yorgunumm!
haa bu arada ev taşıyorz arkadaşlar! dünden beri koli yapıyorm.
sılagülcüm yeni evde internet bağlatmamız zaman alabilir haberin olsun canm.öyle bişey olursa bi süre aranızda olmayabilirim. ozaman beni aranızdan silmezsiniz demiii?bilmiyorumkismile fisfisfis

selam kızlar

sabah 1 simit
öğle çorba börek 1 tane dolma
2 de kivi
4de elma
akşamda hafif bişeyler

45 dakka yürüyüş yaptım sauna eşortmanımla hiç terlemeyen ben kolumdan aşağı sular damlıyordu hele sırtım ve kendimi çok hafiflemiş hissettim sanırım işe yarıycak yarında onu giyip temizlik yapacağım

selam kızlaarrr,
nasılsınız
hepinize günaydın ve iyi haftasonları...
dün akşam hani evlilik yıl dönümümüzdüya, olay çok kaçırmayı geçti saldım çayıra mevlam kayıra olduu..
neler yedim neler yediim. biftekle başladık,çikolatalar,cipsler,çerezler tatlı... üç gün aç kalsam ancak yakarım yediklerimi... bu gün sabah kahvaltı yaptım ama acaba akşama kadar sadece bitki çayı içip, salata meyve mi yesem...

Arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorumm bende 1.70 boyunda 75-80 kilo arasındayım her sabah yürüyorum 1 saat elimden geldiği kadar da diyet yapmaya çalışıyorum ama sizlere ihtiyacım varr yardımcı olun beraber verelim şu kiloları 55 kilo olmak istiyorum

selam sılagül nasılsın canım davetin için saol bende yakında dönmeyi düşünüyorum inş annemi sormuşsun canım annem aynı takip altında anlıyacağın sürüncemede ne ileri nede geri dua edin canım sen acai berry alcaktın ne oldu kullandınmı bide l-carniti kullanıyormuşsun faydasını gördünmü hepinizi öpüyorum hoşcakal canım

merhaba kızlar,
sanırım herkes haftasonunu çok güzel değerlendiriyor uğrayan az bakıyorum da...
ben bayadır ev kuşu oldum. ev-iş,iş-ev....
bu gün neler yaptııım
kahvaltıdan ...sirkeli su
sonra 1yağsız tost, peynir falan...
arada 1bardak funda yaprağı,bir bardak mate yaprağı,bir bardak biberiye...taze kayısı2tane
öğlenden önce sirkeli suyum
sonra yağsız kabak ve biber yoğurtladım birazda turşu kavurup yedim..
öğlen yemeğimden önce beşi bir yerde çay ve yine sirkeli su...
bol soğan ve biber kavurdum yağsız,domateste ekleyip iki dilim ekmekle yedim...
hiiçte boş durmadım hep bişilerle uğraştım evde hareket olsun diye...
hiç canım istemiyor ama yarım saat yürüsem çok iyi olur...ip atlayıp mekik çekeceğim.
sabahtan beride üstümde lahana yağı,yosun yağı ve üstünde streç var...bayağı düzenli yapıyorum bu lahana yağını şişe bitince bakacam ölçülerime bakalım ne kadar işe yaradı. inşallah o kadar güreşçi gibi yağlanıp hışır hışır rahatsız geçirdiğim saatler boşa gitmez.

merhabalar kızlaaaarr nasılsınız...ben yorgunum...çok yoruldum bugün yaw..ama olsun hareket iyidir dimi :))

bugün yediklerim:
sabah:
birkaç lokma kahvaltı..
bir fincan şekersz çay

öğle:
bir popaça
bir fincan şekers çay

akşam:
1 yeşil elmaaa
ayy kızlar akşam yemiyorum kaç gündür aç aç yatıyorum...ama cuma günü ödülümü tartımdan alacağıma inanıyorum inş..

şimdilik hoşçakalınnn opuyorumnanaktan

selam kızlar bugün eşimin doğum günüydü gezdik eğlendik o sebeple gelemdim ama pazartesi tam gaz aranızdayım :)

selamlarr kızlarrr
dün bi nikah gittik ordanda gezdik durduk
dün ve ondan önceki gün tam bir facia desemmmm
ne bulduysam yedimm, abartım tavan yaptı, bu hafta kilo almadan kapatırım inşalllah

[COLOR="DarkOrchid"]selammm!
iki gündür ev telaşesindeym koşuşturup duruyorum.inşallah bu koşuşturma şu yağları da eritir bi tarafdan :)
sabah sirkeli ılık suyumu içtim,
funda çayımı demledim,
bir kase patates salatası yedim yeşil çayımla berabar ekmeksiz bi şeklde,
şimdi bir bardak funda çayımı içtim,2 kayısı yedim,
şimdide gidip 120 mekik çekeceğimm!kaydirigubbakcemile2

ayy bide dün dolabımdan taa 3 sene önce aldığım ama şu kilolar yüzünden bir kere bile giyemediğim bi kıyafetimi çıkardım veeeeee çok rahat giyebildimmm!hihoyyyt bu çok müthiş bişeyy! çok mutluyumm!alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3 :sm_cool: :sm_cool::sm_cool::teytey::dance:
veee tam gaz devamm diyorumm! şu 58 e bir ulaşayım hedefimi 55 yapacağım kızlarrr!:lepi:

zayıflamaya devaaaaammmmmmmm!
pes etmek yooooooooookkkkkkkk!

çekilin yoldan çıtır kızlarrr geliyorrrrrrrrrr!
[/COLOR]

selam kızlar

lahana yağım bitince bakacaktım ölçülerime ama sabah belimi az ince hissedince dayanamadım aldım yeni ölçülerimi...

bel(ince yerden): 67 ->4cm dahagitmiş.toplamda 6cm incelmiş.
-bel(kalın yerden):82 ->1cm cik daha gitmiş.toplamda 10cm incelme.
-basen(en kalın yerden): 98 ->3cm daha gitmiş.toplamda 5cm incelme.
-bacak(en kalın yerden): 55 ->3cm gitmiş.toplamda 5cm incelme.

ilk ölçümde toplamda 15cm incelme vardı şimdide toplamda 11cm incelme var. sanırım gittikçe zorlaşıyor kilo vermede incelmede.
bir önceki ölçüleri 5mayısta almıştım. şimdi 23mayıs yanii 17günde bu kadar incelme. yaptığım egzersizler ve lahana yağı sayesinde durum şimdilik böyle. lahana yağı bitince tekrardan ölçeceğim inşallah biraz daha gider.

sabah
önce sirkeli su sonra beşibir yerde çay şimdi de 1tost yedim. bu çay süper yemek yer yemez doğru wc ye hiç şişlik halsizlik olmuyor.
bu gün çok uyudum saat10u geçiyordu kalktığımda. popoyu kaldırıp evi biraz toparlama vakti geldi. sonrada pazara gidim iyi yürüyüş oluyor...
hepinize iyi günler...

selam deva naber
ya çok kilo vermişsin bu hafta 1.5kilo süper. ne yaptın bu hafta ekstra yaptığın bir şey var mıydı?

devacım, tgullcüm süpersiniz vallahiiii
çok azimlisiniz
ben şu 2 günde kaybettim sanki azmimi
ama bugün iyi başladım
sabah yağsız peynirimle tam ekmeğimle domes salatlıkla kahvaltımı yaptım
geç yediğimiz için ara yapmaım
öğle ızgara köfte ve yağsız ayran içtim
ayyyyy
yarın anneme gdicem bir kaç gün giremeyebilirm haberiniz olsun
ordada sahile inip bol bol yürümeyi planlıyorum

kızlar 90 kilo topiğinde fotolar var yorumlarınızı bekliyorum görüşlerinize ihtiyacım var

selam kızlar,

azmimi yitirdim yoruldum sanki ama yarından itibaren bomba gibi geliyorum beni bekleyin

aramıza hoşgeldin canım.Şeniztanıştığıma memnun oldum.ben takım kaptanıyım.umarım dilediğin kiloya bizimle birlikte ulaşırsın.bu arada kilomuz aynı.

bu arada monticnag diyeti yapıyorum :)

canım bizimlede paylaşırmısın nedir nasıl bişeydir?

ALLAH bir yastıkta kocatsın inşallah.sağlıkla mutlulukla huzurla.

sılagülcüm nişandan sonra inşallah nişan resimlerimi paylaşırım sizinle..ozaman elbisemide görmüş olursunuz hem..

birde kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumm a.s.

tamam canım .

tamam canım kolay gelsin sana.

gel buyur bacum azimliysen kararlıysan düzenli paylaşımda bulunursan neden almayalım seni aramıza.

canım annene acil şifalar diliyorum yaradandan.
canım ben acai istedim eşimden oda zayıflamak için olanını almamış ama bu aldığının içinde acai ve yeşil çay var. neden bilmiyorum ama sanki iştahım açıldı gibi bu yüzden gece almaya başladım.bağışıklık sistemini güçlendirir diyor. bari o yönde inşallah işe yarar.

selam kızlar bugün eşimin doğum günüydü gezdik eğlendik o sebeple gelemdim ama pazartesi tam gaz aranızdayım :)

canım eşinin doğum günü kutlu olsun .nice senelere hep beraber sağlıkla sıhhatle girmeniz dileğiyle canım.

ne denirki maşallahazmin elinden ne kurtulur.alkisalkisalkis

canım sende süpersin. dedim ama demi sana lahana yağı işe yarar diye. birde ben başlayabilsem.alıntı yaptığın ilk ölçülerinle aynıyım bende.bende başlıyayım yarın olmuyor böyle geçen sene ne kadar incelmiştim.klava:

tamam canım annenin ellerinden öperim selamlarımı ilet.lakiiiiin anne yemeklerine dikkat.

selam kızlar.. kimse yokmu?

canım ben vardım ama sana yetişemedim.bilmiyorumkismile

selam kızlar,

azmimi yitirdim yoruldum sanki ama yarından itibaren bomba gibi geliyorum beni bekleyin

selam özgeycim nasılsın?
:bbo:canım yarın bende aynen yetti artık bu kilolar oturup kalmak zor geliyor artık dizlerimin ağrısı geri geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…