- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Bitanem bu hafta bekleyelim mi sonucu, ona göre bildirelim ayrıldığını
Evet bu hafta bekleyelim kaptancım haftaya netleşsin öyle bildirelimBitanem bu hafta bekleyelim mi sonucu, ona göre bildirelim ayrıldığını
Verirsin ve yaparsın sen inşallhAyy bi inemedim 75 lere. Ama haftaya iş olarak biraz daha rahatlıyorum. Deli gibi spor ile görücemm yaa 74 leri. Cok karar verdim
Senin azmin hepimizi geçecek bence:)maaşallah sanaGünaydın canlar 73 u gördümya ooohh 70 ide görsem hayalleri kurmaya başladım bile çok sevincliyim
Az kaldı barajagünaydın herkese ilk bildirim benden oldu70,5 0,5 daha vereydim hedefi 3 haftanın üzerine bu hafta tutturuyomuşum nihayet
Devam böyle devam:)bak sen kilolarıda ver görcek dünya kaç bucak:)Topladık biraz canım dükkana giderken sempatik tavrımı takınıp) hadi ben de geleyim bi hava alayım dedim akşam neyse ki kız yoktu
Valla netten bakıyorum kaptan ama çok umutlu olan yok sanki ama hayırlısı yinede.daha öncede dedinmya eger durum degişmezse ben kürtajdan korkuyorum uffCanım ya hayırlısı olsun çok üzüldüm
Dua edelim inşallah değildir sende stres yapmamaya çalış cnm etkilenmesin
Hayırlısı işte doktorcum ama boş gebelikte degişim pek olmuyormuşAysecim hayırlısı olsun canım banada kalbi atmiyor demislerdi bide saolsun bi arkadas benim ilk bebekte böyle oldu kaybettim demişti 2.kontroke kadar ruh gibi gezmistim.ve kızım 7 yaşında. Rabbim gönül genişliği versin.
Misafirin varken bile bizleydin kaptancım valla sagolKızlar malum misafirim vat çok kalamıyorum
Merve gelir inşallah
Rumeysa canım bugun bildirim yaparsan alıcam listeye yoksa deneme süresini kaybetmiş olcaksın katılımında azaldı tatilden dolayı mazur görüyorum ama bildirim önemli
Yok bitanem önemli değil ekliyorum hemenAh kızlar ole yoğun um ki keşke bende izne ayrilsaymisim kilo alırım diye ayrilmak istemedim beklettim çok özür dinlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?