Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

E="ayulduzz, post: 39177617, member: 531832"]nasıl dopıng olmustur sana 40 beden super canım rahat verırsın ne sıstemıymıs o bakıyım[/QUOTE]
Canim bildiğin diyet bende 2 haftadir diyet yapamiyordum artik yeter dedim bu hafta

Bende bugün alışveriş yaptim.ust beden alt beden farkı saolsun.ama aldım 42 beden Manto yu.

Ya şimdi bide düşününce demekten demeye fark var.eltim aynı zamanda okuldan yurttan arkadaşım 1 yıl once doğum yaptı benden uzun ve 73 bildiğim kadarıyla yani kiloda benden az ama emzirdigi için üst beden büyük bide göbek var.gecen bana diyorki çok kiloluyum vermem lazım dedi.bende ne diycemi şaşırdım. Verirsin emziriyorsun acele etme dedim.15 yıllık arkadaşım ben onun gibi yesem 100 kilo olurum.4 lahmacun ardından 2 dilim pasta yediğini bilirim.simdi bişey desem yedikleri mi mi sayıyor olcek benim evde yedi de

Yubbi telimdeki mesaj bolumu gelmis ohhh
Menumu yazayim kaptan pazartesi donecek gozune giriyim biraz
Sabah 2kayisi su
Kahvalti birazcik sucuklu yumurta,4zeytin,peknir,roka ,1t.k bal,1t.k tereyag,2dilimcavdar
Oglr bir fincan sutlu kahve,1avuc kadsr leblebi,2kayisi
Ara 1elma
Aksam bir tabak kiymali bulgurlu karnabahar yemegi,salata,yogurt
Ara yesilcay
2lt su

Doktorum tecrubelerime dayanarak soyluyorum bu konularda yorum yapmamak en hayirlisi hele bidr eltiyse daha sıkinti:)

Bide şu yönden bakalım demekki bizler samimiyiz birbirimize oh iyi ettin yedin boşver sefan olsun tombisime demiyoruz hata yapana dost acı söyler dusturunca sık boğaz ediyoz

Bide şu yöndebbakalım demekki bizler samimiyiz birbirimize oh iyi ettin yedin boşver sefan olsun tombisime demiyoruz hata yapana dost acı söyler dusturunca sık boğaz ediyoz
Kesinlikle biz biliyoruzki hepimiz zayiflamayi coooook istiyoruz ve istiyoruzki tek kendimiz degil butun burdaki dostlarimiz hayallerine kavussun

Bazı insanlar doğuştan şanslı hocam sen daha iyi bilirsin genetik işte biz sülalecek Tombikiz anne tarafı kısa tombul babam 2 metre zayıf azcık babama cekseydim 1.70 olsaydım razıyım kimisi yiyip yiyip zayıf kalıyo bizim gibilerde kilo almaya yer arıyo inşallah bu son çabamiz olur bidaha kilo almayiz

Selam canlar yoğundum yine bugün kaynanamin misafiri bitmiyor aksama kadar yemek yaptık Öğle ye kadar Evimi temizledim bide kaynanamin yegenleri var yatili misafiri tam 7 çocuk oluyo evde ses 80 desibel 5 dk oturmadim ıki gundur menumu yazıp yaticam

Menü
sabah bir light tost peynir zeytin
Aksam 8 haslanmis içli köfte ayran ekmeksiz
Bir kupa limonlu maydanoz suyu
Sürümü yine olcemedim

Merhaba bayanlar cok şükür alışveriş işimi hallettim bedenimi bile bilmiyordum 40 bedenmisim 46 bedenden düştüm resmen nasıl güzel bir duygu ama devam 5 kilo daha vercem ins bu hafta sistemi mi kuruyorum artık
Sevindim canım beğendiğin herseyi alabilmek ne güzel dimi ama 60 kiloyla nasıl 40 beden oluyorsun bak kelebekimle ben aynı kilodayiz 42 bedeniz

Aleykümselam canım. Sen kendini tanıyosun artik bak ben geçen hafta 73 u görücem dedim dikkat ettim oldu ama önceki hafta Tulumba baklava az yedim ama Ayy tatlı yedim veremem dedim sabit kaldım sıkma kendini ama çokta gevşetme dilegim düşün düşün 60 kilo oldugunu düşün

Cuma menum:
kahvaltı :1 haşlanmış yumurta peynir
Öğlen :2 tavada yumurta 1dilim ekmek
Akşam: yarım tavuk dürüm
Yarım künefe
Cuma günü Kilo verince bi ödül vereyim dedim aslında ceza oldu. Ay yemek için ne kadar bahanesi var İnsanın yazdıkça bunu farkediyorum

ayşem o ayırı tutturursam zaten havada karada olum yok bana:)

Dünkü menum: kahvaltı 2yk menemen, yarım kupa nescafe
Öğlen :3-4 muska böreği
Akşam: 1 muska böreği, 1zeytinyağlı biber, yarım dilim haşhaşlı kek
Ara :yarım elma
Su1.5 lt

ıyı pazarlar kızlar..evden cıkmayın sakın bugun nasıl ruzgar var oyle gece evde sureklı tıkırtı seslerı oldu ruzgarın etkısıyle tırsttım resmen:)bugun de evdeyım bayılıyorum boyle bı yere yetısme derdı olmadan kahvaltı yapmaya,salana sala ıs yapmaya dun oyleydım basımda agrıyodu ıyı bı dınlendım sayılır..bugun temızlık gunu kendımı hazır hıssedıyorum yapabılırım hata bırı gelecekmıs gıbı hızlı yapıyım sonrada kuafore gıdıyım kas bıyıga:)hatta yolu uzatımyarım saatte yuruyum daha fazla yuruyemem bebeler evde bak bu super oldu :)

Dünkü menum: kahvaltı 2yk menemen, yarım kupa nescafe
Öğlen :3-4 muska böreği
Akşam: 1 muska böreği, 1zeytinyağlı biber, yarım dilim haşhaşlı kek
Ara :yarım elma
Su1.5 lt
karbonhıratlı bı menu olmus ama sen gene verırsın bacım bugun dıkkat et yeterkı

yasemın soysalın kıtabında dıyorkı yazar:) ben kılo verenlere kendılerıne gıdın dısarda guzel havayı ıcınıze ceke ceke yuruyun kendınızle gurur duyabılırsınız,yada kucuk bır hedıye albılırsınız bunu hakeetınız .kılo veremeyenlere gıdın ıstedıgınızı yıyın cunku daha hayalınızdekı bedene kavusmayı haketmıyosun dıyor yanı bı ınsan kılo veremek ısterken dusmanı bu agır yıyeceklerken nasıl kendıne odul olarak onları secer sasıyorum der kendısı ..aslında ne kadar dogru bır turlu bılıncaltımızı temızlıyemıyoruz kılo verılır alınır bı ıradeye bakar asıl mesele yıgen:)farkındalıgı artırmak kalıtelı beslenme duzunıne gecıs yapmak guzellık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…