- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
kaptan yenibirben nasil vermis o kadar kiloyu bi sorarmisin yaaa ben bu ay iki kilo bile veremedim***6.Takım 398. ETAP ***
Ahbirkingcharlesimolsa (78,4/77.1 / 1.3/%1.66 )
battaniye1 (80,2/80,1/ 0,1/%0,12 ) bulutummm30 nikli üye nikini değiştirdi
Ebwam(126,1/ 126,2/ -0,1/ % -0,08)
winstonlight(72,7/72,7 /0 /%0 ) kilosu sabit/ izinli
yenibirben(79 / 75,2/3,8 /%4,81 )
6.Takım Ortalaması:%1,30
SELAM KARDEŞ TAKIM LİSTEMİZİ KONTROL EDERMİSİNİZ PAYLAŞIMA TAŞIYACAĞIM SAĞOLUN ŞİMDİDEN
cnm sen de 1 e yakın olmuş ama, hem ben yeni başladım ilk zamanlar daha fazla vermenin kolay olduğunu biliyorum inş olmaz ama tahminim 65 ten sonra duraklama olur orda da 50 küsürler için çabalayacam. bi de ben bu 20 kiloyu 1 senede aldım çok hızlı aldığım için hızlı verebiliyorum diye tahmin ediyorum. iyiki varsınız yaaaxperiaz sanada sinir oluyorum ayca durdu sen basladin bir kilo ustu kilo vermeye allah arttirsin sekerim bende eskiden bir kilodan asagi vermezdim ama bu ay sonunda 70 i gorucem allahin izniyle ayylik hedefim bu
eyvallaaaah :) bende ilk ay 7 kilo vermistim hala hayretler icindeyim gercekten takimim olmasaydi gram veremezdim ben allah razi olsun herkesten harika bi durum dimi ben basindan beri diyetiyesler recetelerine kadinlar kulubu uyeligi yazsin diyorumcnm sen de 1 e yakın olmuş ama, hem ben yeni başladım ilk zamanlar daha fazla vermenin kolay olduğunu biliyorum inş olmaz ama tahminim 65 ten sonra duraklama olur orda da 50 küsürler için çabalayacam. bi de ben bu 20 kiloyu 1 senede aldım çok hızlı aldığım için hızlı verebiliyorum diye tahmin ediyorum. iyiki varsınız yaaaşaka gibi bi ayda 7 kilo gitti. siz olmasaydınız ilk hafta yapar ikinci de salardım yeniden.. seviyorum siziiiii
Paylaştım listeyi kızlar tebrik ediyorum güzel kilolar verdiniz süpersiniz
İnşallah canım benim ya.Kendimi 70in altına hiç bu kadar yakın hissetmemistim.heycan yaptım. Su hastalığı atlataydim. Son gaz 60lilar
ay bende bende :)Kendimi 70in altına hiç bu kadar yakın hissetmemistim.heycan yaptım. Su hastalığı atlataydim. Son gaz 60lilar
nasıl dopıng olmustur sana 40 beden super canım rahat verırsın ne sıstemıymıs o bakıyımMerhaba bayanlar cok şükür alışveriş işimi hallettim bedenimi bile bilmiyordum 40 bedenmisim 46 bedenden düştüm resmen nasıl güzel bir duygu ama devam 5 kilo daha vercem ins bu hafta sistemi mi kuruyorum artık
ınsanları bı elıme gecırsem bogarım sakın benım dustugum tuzaga dusme canım bende bı donem 68 dusunce yok yuzun coktu gozlerının altı karardı tombıslık yakısıyo sana dedıler daha fazla verme benımde dıyetı bırakasım vardı zaten osozler tuzu bıbıerı oldu sonra bırden 80 lere nasıl cıktım anlamadım bıle ...bundan sonra dıyen olrsa zayıfladıgım zaman haklısınız dıyıp gececem kaale bıle almammmenuu
sabah klasik kahvalti
ogle iki ince dlm peynirli börek
aksam ekmeksiz firinda tavuk bir ksse corba
iki kupa form cay bir bardak limonlu maydanoz suyu
suyumu olcemedim yemekte misafirim vardi epey kalabalik bu saate kadar hic oturmadim hatta gece dortte yattim halada bi dunya isim var . yemiyorum kardesim yemiyorum uleyn diyorum yemiyorum insanlar kilo vermissin cok guzel olmussun diyolar ama bide ne diyolar biliyomusunuz 86 kiloyken yok aysecim yakisiyo sana fazla kilon yok diyenler ay aysecim cok sismandin iyi yapmissin vermekle diyolar bu yuzden su anki halime yeter daha verme diyenlere inanmiyorum
bende cok uzuluyorum cok kılolu helede gencse bıtane var arkadasım 110 rahat vardır tatlı tatlı anlattım hatta burayı soyledım beraber baslıyalım bende aslında cok kıloluyum dedım ama ıcınde yok marketten kola cıps alıyo heraksam kardeslerım market onlarada dılege soylemeyın sakın dıyomuy:) kilo muhabbeti yapanlar zayifsa bende sinir oluyorum ama uzgun uzgun kiloluyum muhabbeti yapanlara yardimci olmak istiyorum zaten kilo verdigimi gorenler ayy nasil verdin anlatsana diyolar bende sizlerden bahsediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?