Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***6.Takım 398. ETAP ***

Ahbirkingcharlesimolsa (78,4/77.1 / 1.3/%1.66 )
battaniye1 (80,2/80,1/ 0,1/%0,12 ) bulutummm30 nikli üye nikini değiştirdi
Ebwam(126,1/ 126,2/ -0,1/ % -0,08)
winstonlight(72,7/72,7 /0 /%0 ) kilosu sabit/ izinli
yenibirben(79 / 75,2/3,8 /%4,81 )

6.Takım Ortalaması:%1,30

SELAM KARDEŞ TAKIM LİSTEMİZİ KONTROL EDERMİSİNİZ PAYLAŞIMA TAŞIYACAĞIM SAĞOLUN ŞİMDİDEN

kaptan yenibirben nasil vermis o kadar kiloyu bi sorarmisin yaaa ben bu ay iki kilo bile veremedim

dilekcim nasilsin uzuldum arkadasim ya bir ayda verdigin bir haftada artiya donusmus aycacim annenin yaninda olmana ragmen iyi vermissin kelebekim ve kaptanimda misafirlere ragmen masallah diyim narim senin 50 li rakamlari gordukce imreniyorum valla olvidosunda az kaldi ben 6. takima gidiyorum yenibirbeni bulmam lazim

xperiaz sanada sinir oluyorum ayca durdu sen basladin bir kilo ustu kilo vermeye allah arttirsin sekerim bende eskiden bir kilodan asagi vermezdim ama bu ay sonunda 70 i gorucem allahin izniyle ayylik hedefim bu

xperiaz sanada sinir oluyorum ayca durdu sen basladin bir kilo ustu kilo vermeye allah arttirsin sekerim bende eskiden bir kilodan asagi vermezdim ama bu ay sonunda 70 i gorucem allahin izniyle ayylik hedefim bu
cnm sen de 1 e yakın olmuş ama, hem ben yeni başladım ilk zamanlar daha fazla vermenin kolay olduğunu biliyorum inş olmaz ama tahminim 65 ten sonra duraklama olur orda da 50 küsürler için çabalayacam. bi de ben bu 20 kiloyu 1 senede aldım çok hızlı aldığım için hızlı verebiliyorum diye tahmin ediyorum. iyiki varsınız yaaa şaka gibi bi ayda 7 kilo gitti. siz olmasaydınız ilk hafta yapar ikinci de salardım yeniden.. seviyorum siziiiii

eyvallaaaah :) bende ilk ay 7 kilo vermistim hala hayretler icindeyim gercekten takimim olmasaydi gram veremezdim ben allah razi olsun herkesten harika bi durum dimi ben basindan beri diyetiyesler recetelerine kadinlar kulubu uyeligi yazsin diyorum

ıyı akşamlar kızlar gıremedım bugun dukkandaydım..hepınızden ozur dılerım cok güzel kılo vermenize rağmen benım yüzümden sarı kart aldık hakkınızı helal edın hıc bı bahanenın arkasına sıgınmıycam ama bırdahaoyle olmaması ıcın caba gosterıcem

menüm
kahvaltı peynır 3 zeytın 1 yumurta,kıvırcık,2 dılım buğday ekmegı,1tk bal,1 tk.
tereyag
ogle 1 bardak kefır 2 cevız
aksam roka,domates,1 dılım ekmek,1bardak ayran ,haşlanmış tavuk gogsu
ara neskafe
2 lt su

Kendimi 70in altına hiç bu kadar yakın hissetmemistim.heycan yaptım. Su hastalığı atlataydim. Son gaz 60lilar

Kaptancım ben bu hafta hiç menü yazmadım kızma bana:)

mmenuu
sabah klasik kahvalti
ogle iki ince dlm peynirli börek
aksam ekmeksiz firinda tavuk bir ksse corba
iki kupa form cay bir bardak limonlu maydanoz suyu
suyumu olcemedim yemekte misafirim vardi epey kalabalik bu saate kadar hic oturmadim hatta gece dortte yattim halada bi dunya isim var . yemiyorum kardesim yemiyorum uleyn diyorum yemiyorum insanlar kilo vermissin cok guzel olmussun diyolar ama bide ne diyolar biliyomusunuz 86 kiloyken yok aysecim yakisiyo sana fazla kilon yok diyenler ay aysecim cok sismandin iyi yapmissin vermekle diyolar bu yuzden su anki halime yeter daha verme diyenlere inanmiyorum

Merhaba bayanlar cok şükür alışveriş işimi hallettim bedenimi bile bilmiyordum 40 bedenmisim 46 bedenden düştüm resmen nasıl güzel bir duygu ama devam 5 kilo daha vercem ins bu hafta sistemi mi kuruyorum artık

selamunaleykum takım arkadslarım dunku hızımetımı arkamda bıraktım onumdekı guzel gunlerıme odaklandım...
daha once nasıl zayıflamak ıstedıgımı yazmıstım. dıyet pısıkolejısınden kurtulmak adına ıkıncı planımda haftada bır tartılmak cunku hızı kılo vermek ıstemıyorum ee haftada ıkıyuz gr gorsem mutlu olucam.normalde aralarda tartılınca kılo veremedıgımı gormek etkılıyodu,ve bırden konsantremı kaybetmeme sebeb oluyodu..kılo vereme surecındekı hastalıklarımı bılıyorum artık sımdı sıra tedavımı yapıp hedefe ulsamak..ve benım coookk cookk onemlı bır seyıde hayatıma gecırmem lazım kacam sonrası duzenıme devam etmek kacamak yaptıktan sonrakı patlamalar benı gerıye attı.aslında bılıyorumkı bana yaptıgım kacamak kılo aldırmıyo arkasından gozumun donup asırı mıdeme yuklenmek kı bu aksamları oluyor genelde o kılo almama sebeb oluyor...ara ara kendımı ımtıhana sokacam bu konuda mısal dısarı cocuklarla cıktım ben lahmacun severım ıkı tane yedım arkasından kucuk bı tatlı pısaman olmadan keyıfle...aksam eve gelıcede acıkırsam hafıf bıseylerle gecıstırmek...tabıykıde bunu hergun yapmıyacam haftada 1 ıkı haftada bır ,bugun cocuklara pızza yapıcam ama ben karnıbahar yemek ıstıyorum kıymalı bulgurlu yanında yogurt pızza yeme gıbı ıstegım yok zaten..umarım anlatabılmısımdır

Merhaba bayanlar cok şükür alışveriş işimi hallettim bedenimi bile bilmiyordum 40 bedenmisim 46 bedenden düştüm resmen nasıl güzel bir duygu ama devam 5 kilo daha vercem ins bu hafta sistemi mi kuruyorum artık
nasıl dopıng olmustur sana 40 beden super canım rahat verırsın ne sıstemıymıs o bakıyım

ınsanları bı elıme gecırsem bogarım sakın benım dustugum tuzaga dusme canım bende bı donem 68 dusunce yok yuzun coktu gozlerının altı karardı tombıslık yakısıyo sana dedıler daha fazla verme benımde dıyetı bırakasım vardı zaten osozler tuzu bıbıerı oldu sonra bırden 80 lere nasıl cıktım anlamadım bıle ...bundan sonra dıyen olrsa zayıfladıgım zaman haklısınız dıyıp gececem kaale bıle almam

:) kilo muhabbeti yapanlar zayifsa bende sinir oluyorum ama uzgun uzgun kiloluyum muhabbeti yapanlara yardimci olmak istiyorum zaten kilo verdigimi gorenler ayy nasil verdin anlatsana diyolar bende sizlerden bahsediyorum .
bende cok uzuluyorum cok kılolu helede gencse bıtane var arkadasım 110 rahat vardır tatlı tatlı anlattım hatta burayı soyledım beraber baslıyalım bende aslında cok kıloluyum dedım ama ıcınde yok marketten kola cıps alıyo heraksam kardeslerım market onlarada dılege soylemeyın sakın dıyomuy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…