Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bugün doktora gittim kanda 7600lerde gebelik iyi ama usg de boş gebelik gibi duruyormuş öyle diyolar progestan içip 1hafta sonra tekrar kontrol etcekler.
Üzüldük geldik anlayacagınız

ay ınanmıyorum kendıme salaklıgımı tescıllemıs oldum:)kac gundur tel gıremıyorum mesaj yazma yerı yok hıc aklıma gelmedı pc gırmek:)) halbukısı zekamla gurur duyardım:)neyse sukur kavusturana

Kızlar bugün doktora gittim kanda 7600lerde gebelik iyi ama usg de boş gebelik gibi duruyormuş öyle diyolar progestan içip 1hafta sonra tekrar kontrol etcekler.
Hadi ya canım çok üzüldüm hayırlı sağlıklı olsun inşallah geç döllenme falandır belki. Benim 2. gebeliğimde kese vardı da kalp atışı bozuktu sonra da durdu kalbi. Kürtaj oldum. Daha seninkinin haftası çok erken ama inşallah haftaya güzel çıkar herşey

bır haftadır muthıs yogunum daha yenı mısafırlerımı ugurladım yarında ya temızlık ta markette gıdecem..dıyete gelınce bugun regl oldum ama pekde dıkkat ettım dersem yalan olur.ama kararım bundan sonra dıyet pısıkolejısınden kurtukmak kısıp kısıp sonra patlama yasamak ıstemıyorum ..kendımı tanıyorum bırseyı yemek ısteyıpde yemedıysem ınanın o patlama yasamama sebeb oluyo sonra.bundan sonra planım su acıkınca yemek doyunca bırakmak kalıtelı damak lezetı olucak sekılde beslenmek..mısal bı arkadasa gıdıcem dıyelım ogun sabahtan daha az yemeyı arkadaslarla dıyetteyım demeden kıyıf alıcagım seylerden yemeyı aksamda hafıf gecırmeyı planlıyorum..yanı aslı sukı zayıf ınsanlar nasıl tokken agzıns bısey surmezse acıkıncada yavas yavas keyıfle yemeklerını yerlerse oyle beslenıcem ınsallah hedefıme hemen ulasmıyım cunku bırden almadım bu kıloları haftada 250 gr versem 1 yılda hedefıme ulasırım demek ALHIN ıznıyle tabbı sabırla yavas adımlarla yemek kulturu olustura olustura zayıflıyım ıstıyorum kılo vermekten daha cok bu surecte kılo korumayıda ogrenmıs olurum

hayırlısı bıtanem RABBIM en kısa zamanda nasıp etsın ,belkıde kucuk oldugu ıcın gorunmemıstır
bakalım inşallah boşsa haftayada sanırım kürtaj olcak ondan daha cok korkuyorum sanırım ben genel anesteziylemi yapılıyor kürtaj?hayırlısı diyorum evet bende ama kan degeri 7600lerde o degere göre görünmesi lazımmıs dr öyle dedi bende anlamadımki son adetime göre daha 40gün gecti ancak ama bende küçüktür diye düsünüyorum

Üzülme desem de boş biliyorum ama ben sağlıklı olsa yaşardı diye avutuyodum kendimi, hayırlı sağlıklı olur inşallah
İnşallah hayırlısı.sen naptın toparlandınız mı eşinle biraz daha

ya nıye ıkı uc kadın bı araya gelınce kılodan dıyetten bahsederkı ,gecen hafta arkadasıma kızım cok kılo almıssın dıdıydım oda abla ben boyle ıyıyım sen cok takıntı yapmıs bu kılo ısını demıstı:)bende dusundum galıba dogru takıntı yaptım ve karar verdım burdan baska kımseyle dıyet zayıflama konularını konusmuyacam..ama bu karılar yemını bozduracak ıkı baska bısey konusuyolar sonra hop kılo konusu yok kahve kılo verdırırmıs yok efendım kılo aldık odem oldu ne yapsak ayyy cıldıracam

ben yenı hamıleyken oglanda hemen gıtmıstım okadar su ıcırmıstıkı doktor catladım sebebıde kucuk oldugu ıcın gorunmeme olayı olurmus ıdar torbası sısıp rahmı yukarı kaldırırmıs ..yasemınım gelse tam acılardı sana bacım ya

nerdesiniz sekerler tatil modunu kapatin yaw kaptan kilo alip gelenlere ceza dusun bence sen simdiden
ay gulum senı haftanın ıncısı secmek lazım hekesler yokken bıle kaleyı bos bırakmadın helal sana

Valla canım ben de hiç bilemedim insan kendine gelince cahil kalıyo.keseyi gördü ama içinde bişey yok bende hiç duymamıştım ama ögrendim bugün.eger haftayada böyleyse ve kese hala var bebek yoksa kürtaj olcakmıs cünkü anneyi zehirleme ihtimali bile varmıs bos kesenin.yada cok küçük olduugu için görünmedi içinde

günaydın herkese dünkü menum:
kahvaltı: çeyrek ekmek yumurtalı tostun yarısı
öğle: çeyrek ekmek yumurtalı tostn diğer yarısı :)
akşam:100 gr et döner 1 dilim ekmek salata ayran
2 lt su
yarım ekmekten fazla yemıssın cokmu olmus bugun ekmek acaba

bugün menüm
Sabah: lahana çorbası
Öğlen:lahana çorbası
Aksam:1tam bugday ekmeginin üstüne nutella
1000ip 2lt su
lahana dıyetımı yapıyosun dıyecektım ama nuterllayı gorunce vazgectım:)bende acayıp kabuskaya aş erıyom yarın alıp yapıyım en ıyısı

Evet sen konusmasanda herkesin tek konusu bu

Canım ya hayırlısı olsun çok üzüldüm
Dua edelim inşallah değildir sende stres yapmamaya çalış cnm etkilenmesin

Slm kızlar 2 gündür hasta evde yatiyom Ise de gidemedim.herkes afiyettedir insallah

Aysecim hayırlısı olsun canım banada kalbi atmiyor demislerdi bide saolsun bi arkadas benim ilk bebekte böyle oldu kaybettim demişti 2.kontroke kadar ruh gibi gezmistim.ve kızım 7 yaşında. Rabbim gönül genişliği versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…